من یه وی پی اس ویندوز رو سرور اختصاصی ایجاد کردم و حالا میخوام از این طریق سایر سیستم عامل ها رو به صورت مستقیم روی سرورم دانلود کنم ،
از داخل ویندوز یک centos دانلود کردم ولی حالا نمیدونم چجوری باید ببرمش داخل دیتااستور ،
تو یک تاپیک دیدم در این مورد نوشته شده بود که اصلا نفهمیدم یعنی چی ، چون گفته بودن از درون قسمت آپلود فایل ، آدرس اون iso رو روی سرور مجازیتون بدید که اصلا همچین چیزی من تو vsphere client پیدا نکردم ،
دوستان لطفا راهنمایی کنند چطور باید این کار انجام بشه
MagicVps.Com
April 12th, 2013, 07:42
روی همونویپیاس ویندوز که دانلود شده هستند ایزهاتون از طریق برنامه vsphere client وصل بشید به سرور اصلی
روی هارد مورد نظر یا دیتا استور مورد نظرکه میخواهید ایزوتون اپلود بشه راست کلکی کنید بعد بورز بزنید یک گزینه داره اپلود میکنه از داخل هارد سرور روی رویپیاس یکیگزینه داره از روی ویپیاس میزنه داخل هارد سرور اصلی یعنی کاریکه شما میخواهید انجام بدین بعد مسیر فایل ایزو که روی هارد هست بهش میدن و اپلود یمزنید و شورع میکنه به اپلود داخل فولدر یا هارد سرور اصلی
آخه این گزینه آپلود فایل رو که میزنم که فایل بروزر ویندوز باز میشه و دیگه گزینه ای برای آپلود از وی پی اس وجود نداره ،
یک گزینه دیگه هم اون بالا وجود داره که نوشته : move a file from this datastore to another location accessible to vCenter که اون رو هم که میزنم کار خاصی نمیشه توش کرد و فولدرهای دیتااستور رو که باز میکنم توش فایل هاش رو نشون نمیده،
از طریق SSH نمیشه این انتقال رو انجام داد؟
یا از هر طریق دیگه ای که میشه دوستان لطفا کمک کنند که کارم خیلی گیره!
کرمان هاست
April 12th, 2013, 11:39
شما میتونی winscpهم نصب کنی وکارکنی اگر این روش رو متوجه نمیشی
بهش اسم مدیر و رمزش رو بده و ای پی سرورت رو بعد از روی وی پی است فایل هایی رو هرکجا میخوای توی هرکجای سرورت قرار بده:74:
ezat1
April 12th, 2013, 13:11
ممنون از پاسختون ، ولی من پیداش نمیکنم!
آخه این گزینه آپلود فایل رو که میزنم که فایل بروزر ویندوز باز میشه و دیگه گزینه ای برای آپلود از وی پی اس وجود نداره ،
یک گزینه دیگه هم اون بالا وجود داره که نوشته : move a file from this datastore to another location accessible to vCenter که اون رو هم که میزنم کار خاصی نمیشه توش کرد و فولدرهای دیتااستور رو که باز میکنم توش فایل هاش رو نشون نمیده،
از طریق SSH نمیشه این انتقال رو انجام داد؟
یا از هر طریق دیگه ای که میشه دوستان لطفا کمک کنند که کارم خیلی گیره!
ببین دوست من این وی پی اس که میگی همون ویندوز الانت هست که مجیک عزیز عکس گزاشته و شما میبینی پس اگر به آپلود رسیدی و دیدی و زدی بروزر ویندوز باز شد درسته . تا اینجا درست اومدی .
حالا هم آپلود هست و دانلود که مجیک آپلود رو با عکس نشون داده ! وقتی آپلود رو میزنی از همین ویندوز که رو سرور نصب کردی میتونی فقط رو هارد سرور آپلود کنی .
پس 1- اول فایل هایی که نیاز داری رو روی ویندوز مثلا درایو d دانلود کن بعد دونه دونه یا همه رو تو یه فولدر بریز فولدر رو آپلود کن .
اگر درایو d نداری و فقط c هست مهم نیست تو درایو c دانلود و آپلود کن اما بدون که کجا رو ویندوز دانلود میکنی موقع آپلود بفهمی کجاس فایل ها .
2- با ssh هم میشه
2-1 باید ببینین اول ssh فعال هست یا خیر؟
اگر هست که وصل شو بهش و با دستور
wget http://xxxxxxxxxxxxx.com/ccccccc/more.xxx
آبی لینک دانلود هست
اما دقت کن اول باید وارد مسیر درست هاردت بشی بعد این دستور رو بزنی اونجا دانلود کنه وگر نه تمپ پر میشه دانلود نمیکنه .