ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی یک فایل تقریبا ساده

a_icam
April 11th, 2013, 20:02
با سلام به همگی دوستان
یه فایل می خواستم یکی طراحی کنه واسم که کار های زیر رو انجام بده:
1-به درگاه پرداخت پارس پال وصل بشه
2-قیمت محصول شخص خریدار پرداخت کنه(قیمت از قبل توسط ادمین تایین شده)
3-سپس در قسمت دیتابیس تو s1_users و در قسمت gold به اندازه ی یک متغیر مثه $gold اضافه کنه(عدد طبیعی)

p30pdf
April 11th, 2013, 20:52
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی اصلا توضیحی که دادین کامل نبود پس با دقت حرفتونو مو به مو بگید تا بتونیم کمک کنیم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

ruhy
April 11th, 2013, 21:20
70براتون انجام میدم

a_icam
April 11th, 2013, 22:34
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی اصلا توضیحی که دادین کامل نبود پس با دقت حرفتونو مو به مو بگید تا بتونیم کمک کنیم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

نگاه کنید این فایل هیچ کار خاصی لازم نیست انجام بده ، فقط می خوام پرداخت انجام بشه (یعنی وقتی به این صفحه متصل میشه) بعد مقدار متغیر به همون آدرسی که در دیتابیس گفتم ریخته بشه ، بعد به viewbuy.php باز گردانده بشه(viewbuy.php تو همون فایل هست).

donyahost
April 11th, 2013, 22:39
پی لاین این صفحه ای فکر کنم داشته باشه

Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://www.payline.ir)

فقط قصدتون پرداخت است؟

a_icam
April 12th, 2013, 08:08
پی لاین این صفحه ای فکر کنم داشته باشه

Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://www.payline.ir)

فقط قصدتون پرداخت است؟
خود پارسپال هم داره ولی برنامه نویسی می خواد.گفتم می خوام بعد از خرید تو دیتابیس تو s1_users و داخلش جدول gold به یک اندازه ی مشخص مقدار عددی اضافه بشه بعد به صفحه ی viewbuy.php که تو همون فایل هست برگردانده بشه.

javadi_31456
April 12th, 2013, 10:47
سلام
یعنی می خواهید بعد از این که خرید موفق بود یه مقدار ثابت رو داخل یک فیلد در یک جدول ذخیره کنه و بعد مرورگر به صفحه ی viewbuy.php منتقل بشه؟

a_icam
April 12th, 2013, 19:53
سلام
یعنی می خواهید بعد از این که خرید موفق بود یه مقدار ثابت رو داخل یک فیلد در یک جدول ذخیره کنه و بعد مرورگر به صفحه ی viewbuy.php منتقل بشه؟
دقیقا فقط مقدارش متغیر باشه.خودم تا یه حدی php بلدم اگه یکی بتونه درستش کنه بعدا متغیر ها و یوزر و پسورد دیتابیس رو مشخص می کنم