توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی یک فایل تقریبا ساده
a_icam
April 11th, 2013, 20:02
با سلام به همگی دوستان
یه فایل می خواستم یکی طراحی کنه واسم که کار های زیر رو انجام بده:
1-به درگاه پرداخت پارس پال وصل بشه
2-قیمت محصول شخص خریدار پرداخت کنه(قیمت از قبل توسط ادمین تایین شده)
3-سپس در قسمت دیتابیس تو s1_users و در قسمت gold به اندازه ی یک متغیر مثه $gold اضافه کنه(عدد طبیعی)
p30pdf
April 11th, 2013, 20:52
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی اصلا توضیحی که دادین کامل نبود پس با دقت حرفتونو مو به مو بگید تا بتونیم کمک کنیم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
ruhy
April 11th, 2013, 21:20
70براتون انجام میدم
a_icam
April 11th, 2013, 22:34
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی اصلا توضیحی که دادین کامل نبود پس با دقت حرفتونو مو به مو بگید تا بتونیم کمک کنیم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
نگاه کنید این فایل هیچ کار خاصی لازم نیست انجام بده ، فقط می خوام پرداخت انجام بشه (یعنی وقتی به این صفحه متصل میشه) بعد مقدار متغیر به همون آدرسی که در دیتابیس گفتم ریخته بشه ، بعد به viewbuy.php باز گردانده بشه(viewbuy.php تو همون فایل هست).
فقط قصدتون پرداخت است؟
خود پارسپال هم داره ولی برنامه نویسی می خواد.گفتم می خوام بعد از خرید تو دیتابیس تو s1_users و داخلش جدول gold به یک اندازه ی مشخص مقدار عددی اضافه بشه بعد به صفحه ی viewbuy.php که تو همون فایل هست برگردانده بشه.
javadi_31456
April 12th, 2013, 10:47
سلام
یعنی می خواهید بعد از این که خرید موفق بود یه مقدار ثابت رو داخل یک فیلد در یک جدول ذخیره کنه و بعد مرورگر به صفحه ی viewbuy.php منتقل بشه؟
a_icam
April 12th, 2013, 19:53
سلام
یعنی می خواهید بعد از این که خرید موفق بود یه مقدار ثابت رو داخل یک فیلد در یک جدول ذخیره کنه و بعد مرورگر به صفحه ی viewbuy.php منتقل بشه؟
دقیقا فقط مقدارش متغیر باشه.خودم تا یه حدی php بلدم اگه یکی بتونه درستش کنه بعدا متغیر ها و یوزر و پسورد دیتابیس رو مشخص می کنم