ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور آبدیت ناد32

AHF-victory
April 11th, 2013, 19:23
سلام.

دوستان میخوام سرور آبدیت ناد32 راه بندازم.کسی هست بلد باشه؟(تاحالا انجام داده باشه با نمونه کار )

هزینه و اطلاعات لطفا...

اگرم کسی هست که یووزرو پس میفروشه :

اگه میتونه نام کابری و رمز عبور دلخواه بده بگه،که نمایندش باشم مثل رسیلر هاستینگ

مثلا :

username : ahf
passrod: 288

RoobinaServer
April 11th, 2013, 19:26
سلام.

دوستان میخوام سرور آبدیت ناد32 راه بندازم.کسی هست بلد باشه؟(تاحالا انجام داده باشه با نمونه کار )

هزینه و اطلاعات لطفا...

اگرم کسی هست که یووزرو پس میفروشه :

اگه میتونه نام کابری و رمز عبور دلخواه بده بگه،که نمایندش باشم مثل رسیلر هاستینگ

مثلا :

username : ahf
passrod: 288

یه سایتی بود با هزینه 100 تا 200 تومان در دو پکیج راه اندازی میکرد دم دستم نیست آدرس

اگر با چنین هزینه ای خواستید بفرمائید پیدا کنم براتون بفرستم.(البته این هزینه کانفیگ هست هزینه ماهانه سرور که جداست)

(پیغام خصوصی کنید)

یا حق

AHF-victory
April 12th, 2013, 01:19
ارزان تر نیست؟

uper
April 12th, 2013, 01:30
چقدر حاضرین هزینه کنید برای این بابت؟

MostafaBestMan
April 12th, 2013, 01:38
سلام.
پیشنهادی در این رابطه دارم براتون.
پیام خصوصی رو بررسی کنید.

Download
April 12th, 2013, 02:41
سلام.
پیشنهادی در این رابطه دارم براتون.
پیام خصوصی رو بررسی کنید.

من هم نیاز دارم

AHF-victory
April 12th, 2013, 12:31
شرایط و فوانین رو بگید ببینم میان
ینش چنده

MostafaBestMan
April 12th, 2013, 13:10
آی دی یاهو بنده رو اد کنید:

MostafaBestMan@Ymail.com

wikiphp
April 12th, 2013, 13:20
درود ، دوستان عزیز اگر کسی نمایندگی ناد32 یا آنتی ویروس دیگه میده به ما هم خبر بده ;)

موفق باشید.

MostafaBestMan
April 12th, 2013, 13:28
پنل نمایندگی nod32 ارائه میدیم.با تعرفه های بسیار مناسب
برای اطلاعات بیشتر با بنده در تماس باشید

MyAnti.ir

توضیحات بیشتر:http://www.webhostingtalk.ir/f56/77029/index2.html

MostafaBestMan
April 12th, 2013, 14:32
توضیح کلی بدم برای دوستان که سوال دارند/
قیمتها فعلأ با 20درصد تحفیف برای نمایندگان درنظر گرفته شده(20درصد زیر قیمتهای سایت)
فعلأ قیمتها برای اکانتهای 1 ماه 1000 تومان هست که تا 2 یا 3 هزار هم قابلیت فروش دارند خوشبختانه
برای نمایندگان باید حداقل 10هزار تومان پنل خودشون رو شارژ کنن.
پنل مخصوص نمایندگان اهدا میشه که به راحتی در داخل پنل میتونید با استفاده از شارژ موجود ، یوزر جدید تهیه کنید.
قابلیت ارائه یوزر نیم اختصاصی هم وجود داره.برای مثال اگر یوزر ما myanti-123 باشه میتونید به این صورت: user-123 تهیه کنید(با تغییر درصد نمایندگی)
قابلیت ارائه آدرس سرور اختصاصی وجود داره (ساب دامین سایت شما رو ، در سرور ست میکنیم تا به جای ادرس Server.MySite برای تنظیم در نود 32 ، آدرس: Server.UserSite ذکر بشه )(با تغییر درصد نمایندگی)
سوالی بود از طریق پیام خصوصی یا ای دی بنده که در پست قبل قرار دادم بپرسید.
سایت: خرید لایسنس محصولات ESET,اعطای نمایندگی فروش & (http://www.MyAnti.ir)

reza*
April 12th, 2013, 19:23
یه سایتی بود با هزینه 100 تا 200 تومان در دو پکیج راه اندازی میکرد دم دستم نیست آدرس

اگر با چنین هزینه ای خواستید بفرمائید پیدا کنم براتون بفرستم.(البته این هزینه کانفیگ هست هزینه ماهانه سرور که جداست)

(پیغام خصوصی کنید)

یا حق

سلام
ممنون میشم پیدا کردید به منم اطلاع بدید .