توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست وی پی اس پورت 10
saymon
April 10th, 2013, 18:55
سلام از این redstation پورت 10 گیگ میخواستم اگر کسی سرورش رو داره آفر بده واسه سرور هم فایل ova میدم که deploy کنه و ip ست کنه
رم هم 1 یا 2 بسته به قیمتش
saymon
April 11th, 2013, 16:25
اگر کسی نیست ناچارا از یکی بگیرم
Behrouz50Amir
April 11th, 2013, 17:49
عزیز می تونی از آقای بیات بگیری (kakohost.com) دیتا سنتر Redstation با پرت 10Gb. کیفیت سرویس هاشون هم بالا هست.;)
saymon
April 11th, 2013, 18:51
عزیز می تونی از آقای بیات بگیری (kakohost.com) دیتا سنتر Redstation با پرت 10Gb. کیفیت سرویس هاشون هم بالا هست.;)
بله از ایشون دارم ولی میخوام از یه سرور دیگه هم داشته باشم
Behrouz50Amir
April 11th, 2013, 18:57
بله از ایشون دارم ولی میخوام از یه سرور دیگه هم داشته باشم
حالا چه اصراری به پورت 10 دارید؟ کسایی هستن که با پورت 1 بهترین کیفیت رو بهتون می دن چه بسا بهتر از پورت 10!!!
saymon
April 11th, 2013, 19:44
حالا چه اصراری به پورت 10 دارید؟ کسایی هستن که با پورت 1 بهترین کیفیت رو بهتون می دن چه بسا بهتر از پورت 10!!!
والا من کلی سرور گرفتم تا حالا همچین کسایی رو ندیدم ! پورت 1(که اونم دیتاسنتر شیر شده میده) رو وقتی بین 20-30 تا شیر کنی هرکدومم تو دانلود و ... دیگه چیزی ازش نمیمونه همین پورت 10 هم که میگیریم فوقش 40-50 تا دانلود دارم که بسه برام
Behrouz50Amir
April 11th, 2013, 20:01
والا من کلی سرور گرفتم تا حالا همچین کسایی رو ندیدم ! پورت 1(که اونم دیتاسنتر شیر شده میده) رو وقتی بین 20-30 تا شیر کنی هرکدومم تو دانلود و ... دیگه چیزی ازش نمیمونه همین پورت 10 هم که میگیریم فوقش 40-50 تا دانلود دارم که بسه برام
خوب همه ی این ها بسنگی به فروشنده و نیاز خریدار داره. وقتی خریدار حاضر نیست پول بده همین جور می شه!!! طرف سرور با رم 200 می خره 500 تا وی پی اس روش بالا میاره در نتیجه پورت ضعیف می شه و قیمت ها میاد پایین و ... چه بسا هر روز تاپیک انتقاد انجمن به روز می شه و همه درگیر هستند. عزیز کیفیت واقعا هزینه داره کسانی هستند که پورت 1 اختصاصی هم می گیرند از دیتاسنتر ولی خوب قیمت ها بالا هست مخصوصا با این وضع دلار اگر از سوییس دیتا سنتر Private Layer و هلند دیتاسنتر Swiftway سرویس می خواید می تونم یه جا رو بهتون معرفی کنم. پایدار باشید.