PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جی پل

amirwwe
April 10th, 2013, 14:59
سلا
آقا ۳ روز هست پومل منو جی پل واریز نکرده
تلفن پشتیبانی خاموشه
شماره دفتر که فیک هست
کسی از دوستان چند روزه گذشته از جی پل پولشو گرفته ؟

n4ser
April 10th, 2013, 18:40
نترس پولتو میده اقای عادل من میشناسم مگر شماره موبایلشو ندارپی زنگ بزن :105:

amirwwe
April 10th, 2013, 18:59
بالاخره پرداخت کردند :63:

vahab00
April 10th, 2013, 19:12
وب هاستينگ تالك = محل پس گرفتن حق از طرف :))
يعني اگه دقت كنيدا هركي مشكل داره مياد اينجا ميگه
يكي نمياد بگه آقا اين سرويس خوبه فقط وقتي مشكل پيش مياد همه ميان ك طرفو خراب كنند
جالبه ن ؟

amirwwe
April 10th, 2013, 19:14
وقتی زنگ میزددم تلفن رو اشغال کردند و بعد هم خاموش
شماره دفتر هم که تقلبی هست
شما جایه من بودید چیکار میکردید ؟
از جی پال انتظار یه همچین کاریو با توجه به سوابقش نداشتم

sirpasha
April 15th, 2013, 07:00
وقتی زنگ میزددم تلفن رو اشغال کردند و بعد هم خاموش
شماره دفتر هم که تقلبی هست

به هر حال هر کسی ممکنه دچار مشکلات کاری و شخصی باشه و توی بعضی از شرایط نتونه جوابگو باشه ! به هر حال من فقط توی جی پال ثبت نام کردم و فقط یه تراکنش ۱۰۰ تومانی تست کردم و هنوز سایتم برای استفاده از سرویس هاشون تکمیل نشده ، اما از تاپیکشون مشخصه که قابل اعتماد هستن (حداقل تا امروز) ، باز هم دم آقای ممیزعادل و امثال ایشون که تو این انجمن کم نیستن گرمه ! یه نگاه به نیک دات آی آر بنداز ! ثبت نام می کنی ۲۴ ساعت صبر کنی تا تایید بشی ! دامنه رجیستر می کنی ! ۲۴ ساعت صبر کنی تا تایید شه ! دی ان اس عوض می کنی ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت باید صبر کنی ! اگه عوض نشه که من همین دو هفته پیش تو عید باهاش مواجه شدم ! تلفن ، ایمیل و کلا پشتیبانی تعطیل ! توی این شرایط بخصوص که فقط تو ایران دیده میشه لازم نیست خودتو برای این چیزا زیاد ناراحت کنی ! :)

sepadl71
May 29th, 2013, 17:12
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی،
هم اکنون درگاه پرداخت امن جـِی پـَل راه اندازی شد.
امکانات این درگاه ها به شرح زیر می باشد :
قابلیت اتصال به چندین بانک فقط با 1 فانکشن، تنها با تغییر بانک
انتقال مستقیم خریدار از فروشگاه به بانک
تایید 2 مرحله ای؛ ابتدا در سایت شرکت
ارسال فاکتور به ایمیل خریدار (در صورت وارد کردن ایمیل)
لینک و صفحه اختصاصی برای هر فاکتور
قابلیت پیگیری و مشاهده آخرین وضعیت و جزئیات کامل هر فاکتور
برگشت خودکار و هوشمند تراکنش های ناموفق، 144 بار در هر 24 ساعت (هر 10 دقیقه یکبار)
قابلیت تکمیل خرید تراکنش های نا موفق به صورت دستی توسط خریدار قبل از برگشت خودکار و هوشمند توسط سیستم (از طریق "تکمیل خرید" موجود در صفحه اختصاصی فاکتور)
و...

هم اکنون می توانید تجارت الکترونیک خود را بدون هیچ مشکل آغاز و یا ادامه دهید
ما همواره به فکر کنترل و مدیریت دقیق مشکلات و ایجاد راه حل ها رفع آنها برای فروشندگان و برای خریداران هستیم
منتظر درگاه های هوشمند، خودکار، اختصاصی، مستقیم و شخصی شرکت "یگانه دانه پیشرو" باشید

sepadl71
May 29th, 2013, 17:13
تست یکی از پلاگینها و ماژولهای درگاه پرداخت اینترنتی جدید تکمیل شد و لینک دانلود آن در صفحه "نـمـونـه کـد" موجود در منوی بالای سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد (http://jaypal.ir/samples) افزوده شد.
این پلاگین و یا ماژول مربوط به اسکریپت VirtualFreer بوده و نصب آن همانند پلاگین و یا ماژول قبلی می باشد.
لینک دانلود پلاگین و یا ماژول اسکریپت WHMC هم به زودی به صفحه "نـمـونـه کـد" اضافه خواهد شد.
اگر به پلاگین و یا ماژول خاصی برای اسکریپتی عمومی نیاز داشتید، نیاز خود را به همراه نام اسکریپت و لینک آدرس سایت اسکریپت به ایمیل مدیریت admin@jaypal.ir ارسال نمایید.

shopper
February 10th, 2014, 03:12
مشکل عدم واریز درخواست دریافت وجه بعد از 5 روز درگاه جی پال - jaypal (http://www.webhostingtalk.ir/f216/104684/index3.html) بنده ۱ ماه بد از راه‌اندازی این سایت کار با‌هاشون شروع کرده بودم تقریبا ۱ سالی‌ می‌شه همیشه سریع جواب میدادن مشکلی‌ هم هیچ وقت نبود !!! اما الان ۱ ماه که بالغ بر ۱۰ بار ایمیل و تماس و ۱۰۰ جا پی‌ام گذشتم هیچ خبری نیست !! ۲ تا از پرداختم که بیش از ۲۵۰۰۰۰ تومن انجام نشده ، می‌دونم که یه مشکل software هستش نه این که نه خواسته باشن پرداخت کنن چون همه پرداخت‌ها اتوماتیک هست اما هیچ کسی‌ وجود نداره که جوابی‌ بده و این سایت jaypal به امان خداست !!!!!!!!! لذا من همه درگاه هاشونو disable کردم ، پیشنهاد من این که تا برای شما هنوز مشکلی‌ پیش نیومده مثل من که پولتون بره تو هوا جا به جا کنید البته این فقط یک پیشنهاد هست !!!!!

2244
February 10th, 2014, 14:34
اینجا رو بخونبن

http://www.webhostingtalk.ir/f42/42882/index165.html#post1004209

parsline123
February 26th, 2014, 11:17
سلام

اقا پول ما یک پنج روزه که درخواست دادیم ولی هنوز پرداخت نشده و درخواست قرمزه تو سایت یک میلیون و دویست هزار تومن هیچ تماسیرو هم جواب نمیدن خواهشا پیگیری کنید ما به پولمون نیاز داریم میخواین پول رو پس بدین یا نه؟ email man dar site : mytabligh1@gmail.com

p30note
March 1st, 2014, 11:32
الان يه ماه بيشتر كه ٣ ميليون ٦٠٠ هزار تومنه منو واريز نكردن. همه شماره هاشون هم از دست رس خارجه و ايميل هم پاسخگو نيستن

majid.ahmadi
March 1st, 2014, 15:20
سلام
این جی پال پول منم خورده
وافعا از این سایت بعید بود
با این کار اسمشو تا آخر عمد خراب کرد
حتی اگه بیاد پول همه را پس بده دیگه اعتبار قبلی پیدا نمی کنه چون همه بهش شک کردند

DjMohsen
March 1st, 2014, 16:26
آقای عادل ممیز جان مادرت و هر کی دوست داری سایت رو درست کن
من 360 تومن درخواست دادم و 270 تومن هم تو حسابمه
وژدانن بیا پول ما رو بده تا حالا که اینطوری نبوده که پولی گم بشه

با تشکر
ولی من امیدوارم که پول رو می ده خدا دستم به هیچ جا بنده نیست

Meva
March 8th, 2014, 12:53
دوستان به جایی نرسیدن ؟

majid.ahmadi
March 9th, 2014, 01:12
سلام
نه فقط فهمیدیم این *** پول ما را بالا کشیده

رحمان ع
March 9th, 2014, 01:37
چه خبر این همه طلبکار..
شما که بالای 1 تومان طلب دارین برین قانونی اقدام کنید چرا میاید اینجا!؟
این شرکت چند وقتی هست که ناپدید شده...
یعنی خدای کسی کرج زندگی نمیکنه بر ببینه دفتر کارشون چی شده؟
من بالای 1 تومان طلب داشتم یه لحظه هم صبر نمیکردم خودم میرفتم سراغشون...

ms96
March 9th, 2014, 01:57
چه خبر این همه طلبکار..
شما که بالای 1 تومان طلب دارین برین قانونی اقدام کنید چرا میاید اینجا!؟
این شرکت چند وقتی هست که ناپدید شده...
یعنی خدای کسی کرج زندگی نمیکنه بر ببینه دفتر کارشون چی شده؟
من بالای 1 تومان طلب داشتم یه لحظه هم صبر نمیکردم خودم میرفتم سراغشون...

اینا همه چیز فروشن. میترسن شکایت کنن. اونم خیالش راحته زده به چاک
برو بچه ها برید سایتتون رو فوری فوتی درست کنین بعد برید شکایت کنین. سایتتون روتبدیل به فروش اکانت انتی و یروس و ی ای پی کنین بعد برید خشتکشو بکشید رو سرش حروم زاده ***.
اینجور که بوش میاد نزدیک 50-100 میلیونی زده به جیب مرتیکه د زد

رحمان ع
March 9th, 2014, 03:03
به نظر من 100 میلیون تومان پولی نیست که این همه اعتبار رو یه شبه از دست بدی 100 تومان یه خونه هم نمیدن عجب ادم بی عقلی بوده این طرف

ms96
March 9th, 2014, 03:06
به نظر من 100 میلیون تومان پولی نیست که این همه اعتبار رو یه شبه از دست بدی 100 تومان یه خونه هم نمیدن عجب ادم بی عقلی بوده این طرف

طرف سایت و هیکلش 100 تومن نمیارزه ! بالاخره گدا گشنه زیاد هست.خدا ازش نگذره
بچه ها دهنشو آبگوشت کنین. من جاتون بودم تا خود کرج میرفتم پولو از حلقومش میکشیدم بیرون

CrisS
March 9th, 2014, 03:49
از همون اول بهش اعتماد نداشتم کسی که میره ایمیل سایت همساده رو هــک می کنه باهاش ایمیل میفرسته معلومه چه شخصیتی داره

ata3929
March 9th, 2014, 10:24
دوستانی که از کرج هستن رفتن به آدرس این جی پل ؟

ms96
March 9th, 2014, 12:21
بابا برید شکایت کنین دیگه ... این از اون بچه قالتاق هاستا

hsnnouri
March 9th, 2014, 16:38
سلام دوستان
منم از 5شنبه درخواست واریز دادم اما هنوز واریز نشده ، مبلغش هم 350 تومان هستش
با همه ی شماره هاش هم تماس گرفتم اما جواب نمی ده.
به نظرتون باید چی کار کرد؟

amir.ali.janbazi
March 9th, 2014, 18:37
این آقا از کشور خارج شده و مبلغ ۱ میلیارد و ۱۵۴ میلیون تومان ۹ روز پیش از طریق صرافی اکباتان (پسر عموش) به ترکیه پول حواله کرده

ms96
March 10th, 2014, 01:33
این آقا از کشور خارج شده و مبلغ ۱ میلیارد و ۱۵۴ میلیون تومان ۹ روز پیش از طریق صرافی اکباتان (پسر عموش) به ترکیه پول حواله کرده

منبع؟

DjMohsen
March 10th, 2014, 01:40
عجب ؟ یعنی یه نفر از کرج و تهران نرفته به آدرسش ببینه کسی تو اون لانه هست یا نه ؟
ما که دوریم

400 پرید ؟؟ چه راحت ؟

online.ir
March 10th, 2014, 02:19
خدا نیامرزش
180 تومان پول بی زبون ما به فنا رفت

delta
March 10th, 2014, 02:25
من موندم این همه پول رو چرا میزاشتید تو حسابتون بمونه که اینطوری بشه؟ مگه بانک بود که سود بیاد روش یا بزارید بمونه؟ یکی 180 یکی 500 یکی 1 میلیون واقعا چرا؟ والا من توزرین پال حساب دارم با اینکه ترانکشها بالاست اما 100 میرسه درخواست برداشت میدم سریع..

Mr.Te0
March 10th, 2014, 03:05
تاپیم های مختلفی در مورد جی پال و مشکلاتی که داشت از مدت ها قبل ایجاد شده بود.
دوستان که دیده بودند کیفیت ها و فعالیت هاشون مشکوک است همون موقع باید سریعا حساب هاaشون رو خالی میکردند.
حالا با جی پال کار ندارم ولی کم کاری از خود دوستان هم بوده.

viasky
March 10th, 2014, 03:05
من موندم این همه پول رو چرا میزاشتید تو حسابتون بمونه که اینطوری بشه؟ مگه بانک بود که سود بیاد روش یا بزارید بمونه؟ یکی 180 یکی 500 یکی 1 میلیون واقعا چرا؟ والا من توزرین پال حساب دارم با اینکه ترانکشها بالاست اما 100 میرسه درخواست برداشت میدم سریع..
3 میلیون موجودی فعلی در پارس پال
اگر این یکی فرار کنه شکن نکن من سکته میکنم در جا :71:

amir.ali.janbazi
March 10th, 2014, 03:26
۱۰۰۰ تا مشتری هم داشته بوده باشه هر کدوم میانگین تو یک ماه ۱ میلیون هم درآمد داشته باشن (که بیشتره) الان ۱ میلیارد خورده و رفته با یک ماه واریز نکردن پول

penfulmega
March 10th, 2014, 05:16
هرچقدر هم که باشه واقعا به اعتباری که برا خودشون جمع کرده باشن نمی ارزه ... آخه چرا واقعا ؟؟؟ اون زمان خودشون از کلاهبرداری شتاب.بیز می گفتند و امنیت پایین سیستمشون ... حالا هم ... #-o

hhhhaaaa
March 10th, 2014, 13:23

چون یه بار درخواست دادیم 200 تومن نداد فردایش و سه روز دیگه رو داد روز چهارم 200 بود نداد گفتیم حل میشه با تیکت روز سوم هم 200 شد نداد کنسل کردیم شد 600! اگه اینکه یه بار نداد 4 بار داد 2 بار نداد روشش بوده باشه واسه اطمینان و 2 بار دیگه خوردن باید بگم کارش حرف نداشت یه کار کصیف رو خیلی تمیز انجام داد!! ولی تا 1 هفته دیگه میریم واسه شکایت ن بخاطر 600 تومن به خاطر اینکه ....

majid.ahmadi
March 10th, 2014, 16:43
سلام
بچه ها کسی خبر جدیدی نداره ؟

alikamanak
March 10th, 2014, 17:21
دوستان عزیز بنده الان 3 هفتست دارم بهشون زنگ میزنم / یک بار هم جواب مارو ندادند. بوق میخوره ولی کسی پاسخگو نیست !!!! بنده مجبور میشم از طریق پلیس فتا پیگیر این ماجرا باشم. تا این کلاه بردارها یه چند سالی آب خنک بخورند.
به تصویر دقت کنید !!!!

19205

حالا اگر مدیر این سایت این مطلب رو میخونه بهش توصیه میکنم پول منو برگردونه !!!! دیگه اعصاب برام نمونده....

رحمان ع
March 10th, 2014, 17:41
فکر کنم براتون مهم نیست که پولتون رفته....
چرا انقدر دست دست میکنید؟ برین پدرشون در بیارین شماره حساب ادرس شماره تلفن به اسم خودشون هست
اعصابم خورد میشه وقتی کسی نمیتونه حقشو بگیره حی به این اون میگه. شما که بالای 1 تومان طلب دارین نباید یک روز هم تحمل کنید...

amir.ali.janbazi
March 10th, 2014, 17:48
فکر کنم براتون مهم نیست که پولتون رفته....
چرا انقدر دست دست میکنید؟ برین پدرشون در بیارین شماره حساب ادرس شماره تلفن به اسم خودشون هست
اعصابم خورد میشه وقتی کسی نمیتونه حقشو بگیره حی به این اون میگه. شما که بالای 1 تومان طلب دارین نباید یک روز هم تحمل کنید...

خیالتون راحت هیچ کاری باش نمیتونن بکنن راس راس هم را میره و به ریشتون میخنده
اگر برید دادسرا بعد اینکه پرونده تشکیل شد میفرستنتون استان البرز میگن شما باید بری جایی که کسی که ازش شکایات کردی هست
چن نفر حاضرن هر روز از تهران پا شن برن البرز که میخوان یک میلیونشون رو پس بگیرن؟

این خط این نشون عمرا بتونید به پولتون برسید هر کی هم بخواد حاضرم باش شرط ببندم

sarv-it
March 10th, 2014, 17:52
خیالتون راحت هیچ کاری باش نمیتونن بکنن راس راس هم را میره و به ریشتون میخنده
اگر برید دادسرا بعد اینکه پرونده تشکیل شد میفرستنتون استان البرز میگن شما باید بری جایی که کسی که ازش شکایات کردی هست
چن نفر حاضرن هر روز از تهران پا شن برن البرز که میخوان یک میلیونشون رو پس بگیرن؟

این خط این نشون عمرا بتونید به پولتون برسید هر کی هم بخواد حاضرم باش شرط ببندم
دوست عزیز ایجوری ها هم که فکر میکنید نیست
این کلاه برداریه
کسایی که الان با این اق مشکل دارند حتما برن فتا جایی دیگه نمیخواد اینجور کارا تو فتا خیلی خیلی زود پیگیر میشه

رحمان ع
March 10th, 2014, 17:54
چرا تک تک میخواید برین استان البرز. اونهای که طلب کار هستند به هم شماره تلفن بدن یک نفر به عنوان نماینده برن شکایت کنند. یعنی به خاطر یک تومان زحمت نکشیدید؟

amir.ali.janbazi
March 10th, 2014, 17:55
دوست عزیز ایجوری ها هم که فکر میکنید نیست
این کلاه برداریه
کسایی که الان با این اق مشکل دارند حتما برن فتا جایی دیگه نمیخواد اینجور کارا تو فتا خیلی خیلی زود پیگیر میشه

اینو میگی واسه اینکه هنوز جوونی و بی تجربه
پلیس فتا؟؟؟؟؟؟ :71:
من نفری یک میلیون به تمام اعضای این سایت میدم اگر کسی بتون قانونی پولی که این آقا ازش خورده رو پس بگیره

sarv-it
March 10th, 2014, 17:59
اینو میگی واسه اینکه هنوز جوونی و بی تجربه
پلیس فتا؟؟؟؟؟؟ :71:
من نفری یک میلیون به تمام اعضای این سایت میدم اگر کسی بتون قانونی پولی که این آقا ازش خورده رو پس بگیره
متاسفانه معلومه شما کم تجربه ای
فتااین موضوع رو پیگیری میکنه اما به شرط اینکه این پنلشون برای کارهای قانونی بوده باشه نه فروش ف ی لتر شکن این حرفا تا پای خودتونم گیر نباشه
متاسفانه بعضی ها از روی بی اطلاعی اظهار نظر میکنند و همیشه جو سازی میکنند
چند وقت پیش بایکی از دوستان یه برخوردی کردیم از همین فتا که....

online.ir
March 10th, 2014, 23:44
سایتشون هم دان نمیشه تراکنشها طبق امار تو ساتش ادامه داره...........

ali0000
March 11th, 2014, 16:18
من واقعاً تعجب میکنم افرادی تا مرز میلیون تو حساباشون انباشته میشه و بعد درخواست تسویه میزنن من با چندین درگاه واسط کار میکنم باور کنید رکورد انباشت من به 120 تومن نرسیده طوری شده هر روز درخواست تسویه میزنم در کل امیدوارم به حقتون برسید و اگه طرف تو فکر پیچوندن و خوردن پول شما بوده بعید میدونم راحت از گلوش پایین بره ( تجربه ثابت کرده jaypal جان پس امیدوارم با دیدن این تاپیک شده قرض کنی شده تعهدی بدی تکلیف این افراد رو مشخص کن ) شاید با این کار تو خیلی ها از کار بیکار شدن خیلی ها ضرر کردن یکم انصاف بد چیزی نیست هنوزم دیر نشده .. گوشِت با منه jaypal ؟

ir2seda
March 11th, 2014, 19:29
1923119232 نه شرکتی نه کشکی :d

ir2seda
March 12th, 2014, 00:01
من واقعاً تعجب میکنم افرادی تا مرز میلیون تو حساباشون انباشته میشه و بعد درخواست تسویه میزنن من با چندین درگاه واسط کار میکنم باور کنید رکورد انباشت من به 120 تومن نرسیده طوری شده هر روز درخواست تسویه میزنم در کل امیدوارم به حقتون برسید و اگه طرف تو فکر پیچوندن و خوردن پول شما بوده بعید میدونم راحت از گلوش پایین بره ( تجربه ثابت کرده jaypal جان پس امیدوارم با دیدن این تاپیک شده قرض کنی شده تعهدی بدی تکلیف این افراد رو مشخص کن ) شاید با این کار تو خیلی ها از کار بیکار شدن خیلی ها ضرر کردن یکم انصاف بد چیزی نیست هنوزم دیر نشده .. گوشِت با منه jaypal ؟
عزیزم همه هر شب در خواست داشتن یکی در میون واریز میکرده گفتن حتما مشکلی پیش اومده در گاه غیر فعال نکردن یه هو مبلغ زیاد شده

Mohamad26
March 12th, 2014, 05:57
دوستانی که شکایت کردن اینجا بقیه رو هم راهنمایی کنن
شرایطش چیه ؟ چیا نیازه ؟
و بعد از اینکه شکایت کردین پی شد میگن برو خبرت میکنیم یا باید کاری کرد ؟

network86
March 12th, 2014, 10:32
مشکل واریز نکردن تسویه ها از 2 ماه پیش شروع شده و تا حالا چندین پست در این مدت در این رابطه ایجاد شد که آخرین پست نیز برای همین چند روز پیش بود که 20 صفحه شد ولی در عین ناباوری مدریت سایت همانند پست های دیگری که در این زمینه ایجاد شده بود بدون هیچگونه دلیلی بستن و با این کارشون باعث شدن این مشکل جی پال را کاربران دیر متوجه بشن و نتونن در یک پست مشخص مشکلات پیگیری و اطلاع رسانی بشه تا شاید کسی به نتیجه ای رسید دیگران هم متوجه بشن، با این کار مدریت سایت مستقیما دارن به جی پال کمک می کنند.
در طی این 2 ماه ما به 2 آدرس کرجشون مراجعه کردیم که الکی بوده، جواب تلفن و موبایل ایمیل ها را اصلا نمیدن و کاملا مشخص هست که کلاه بردارن چون اگر کلاه بردار نبودن و مشکلی نداشتن جوابی با اطلاع رسانی می کردن.
خواهشن مدریت سایت در این زمینه که در این مدت چرا پست های مشکل تسویه جی پال را بسته یا پاک کرده اند را اعلام نمائند.
دوستان نیز اگر به نتیجه ای رسیدن حتما همینجا اعلام کنن که دیگران نیز پیگیر بشن.
طبق آمار خود سایتشون 60 میلیون حداقل پول واریز نشده دارن و تسویه ها رو از 2 ماه پیش نزده اند و هیچگونه پاسخی هم به هیچ طریقی نداده اند که نشون میده قضیه مطمئنا کلاه برداری هست و فقط مطمئن باشن به همین راحتی ها هم نیست و مملکت بی قانون هم نیت تا این حد و نفرین کاربران رو همراهشون دارن که مطمئنا در زندگی خودشون تاثیری میزاره که خودشون بعدا متوجه میشن.

sajjad65
March 12th, 2014, 10:42
دوستانی که شکایت کردن اینجا بقیه رو هم راهنمایی کنن
شرایطش چیه ؟ چیا نیازه ؟
و بعد از اینکه شکایت کردین پی شد میگن برو خبرت میکنیم یا باید کاری کرد ؟

باید بری دادسرا شکواییه بنویسی دستور میخورد میفرستنت به فتااستان شهر خودتون بامدارک باید برید ادرس که جعلی است از ردگیری تلفن ها و اقامه دعاوی و شاکیان بالا موجب می شود شکایت و پیگیری سریعتر انجام شود

Mohamad26
March 12th, 2014, 11:03
باید بری دادسرا شکواییه بنویسی دستور میخورد میفرستنت به فتااستان شهر خودتون بامدارک باید برید ادرس که جعلی است از ردگیری تلفن ها و اقامه دعاوی و شاکیان بالا موجب می شود شکایت و پیگیری سریعتر انجام شود

ممنون
میگم که مگه موقع گرفتن درگاه از بانک سفته و تضمین اینا نمیگیرن ؟
اینا هم هنوز با حسابشون داره فعالیت میشه
این همه آدم دارن میگن شکایت کردن چرا از اون طریق اقدام نکردن حتی درگاه هاشو هم نبستن هنوز ؟

من زنگ زدم به پرداخت گفت فتا شکایت کن نامه میدن به ما و ما اجرا میکنیم. ولی هرکی رفته شکایت میگه گفتن برو تا ببینیم چی میشه. هیچ خبریم نشده.
جریان چیه دقیقا. یعنی هیچکس شکایت نکرده و الکی میگن شکایت کردیم یا کلا شکایت بی نتیجست ؟

ali0000
March 12th, 2014, 11:26
ممنون
میگم که مگه موقع گرفتن درگاه از بانک سفته و تضمین اینا نمیگیرن ؟
اینا هم هنوز با حسابشون داره فعالیت میشه
این همه آدم دارن میگن شکایت کردن چرا از اون طریق اقدام نکردن حتی درگاه هاشو هم نبستن هنوز ؟

من زنگ زدم به پرداخت گفت فتا شکایت کن نامه میدن به ما و ما اجرا میکنیم. ولی هرکی رفته شکایت میگه گفتن برو تا ببینیم چی میشه. هیچ خبریم نشده.
جریان چیه دقیقا. یعنی هیچکس شکایت نکرده و الکی میگن شکایت کردیم یا کلا شکایت بی نتیجست ؟

بعیده کسی بره رسماً شکایت کنه دلیلشم واضحه درآمد های اینچنینی اکثراً از راه فروش فندق شکن و قند شکن و موارد مشابه حاصل میشه واقعاً از وقتی این تاپیکهارو دیدم ناراحت شدم طرف همینطوریش هزار تا مشکل داره از فیل شدن سایتش تا بسته شدن سرور و هاست گرفته تا ترس از ... واقعاً از این افراد پول کندن بی انصافیه یادمه یه زمانی یه بنده خدایی تو همین انجمن با یه درگاه مشکل داشت طرف مقیم شمال ایران بود و درگاه ظاهراً تهران و مانده حساب حدوداً 350 تومن که پرداخت نمیکرد اون بنده خدا اینجا تاپیک زد و جالب اینجا بود درگاه با لحن طلبکارانه در همین انجمن پاسخ داد قند شکن میفروشی پولم میخوای باور کنید مشکل اصلی ما همیشه داستان کاسه داغتر از آش شدن درگاههاست اگه بانکها بیان و درگاه مستقیم بدن جونشون در نمیاد که راه این تیپ افراد سودجو هم بسته میشه درد بزرگ همینه که قوانین باعث میشه افراد سودجو و فرصت طلب در کمین باشن و دقیقاً موردی مشابه همین مورد بوجود بیاد خدا میدونه مجموع مبالغ میلیون بوده یا میلیارد یا ... اما اینو خوب میدونم با این اتفاقات همگی روز به روز به تجارت اینترنتی بدبین تر میشیم و بازار این نوع کسب کار در ایران رو به نابودی میره

network86
March 12th, 2014, 11:36
معمولا آدم های تازه به دوران رسیده این جوری هستن، همین آقای سپهر ممیز عادل متولد 71 هست و بچه ای بیش نیست،از قیافشم معلوم هست چه آدمی هست، اینجور آدما که تازه به دوران رسیده هستن با یکم پول در آوردن فکر می کنن خیلی زرنگن، اگر خونشونو می رفتید میدید در آدرس زمین های انصاری میدید در چه منطقه ای زندگی می کردن، معمولا وقتی اینجوری کلاه برداری می کنن بعدا به شکل فجیعی باید به یک شکل دیگه پس بدن

Mohamad26
March 12th, 2014, 12:01
آخه نکته ای که هست
اون که نمیتونه به کسی گیر بده بگه این غیر مجاز میفروخت
اونطوری پای خودش بیشتر گیره که به فروشگاه غیر مجاز درگاه داده. اون کارو اصلا نمیتونه بکنه.

والله همه میگن شکایت کردیم. ولی گویا هیچکس کاری نکرده.

online.ir
March 13th, 2014, 02:23
الان داره با پول ما چه کار میکنه!!!!!!!

shirazdownload
March 13th, 2014, 11:38
من 3 تا درخواست واریز نشده دارم
اما یه سوال واسم پیش اومده !
ایشون تا الان 3 میلیارد تومان گردش حساب داشته که 2% به عنوان کارمزد واسه خودش هست
چطور با این همه سودی که داشته ، این همه اعتبار پیش بانک پاسارگاد به خاطر این میزان گردش حساب و 3 هزار کاربر ، 60 میلیون رو برداشته و رفته ؟؟
چون درخواست های واریز نشده شتاب 40 و شبا 20 میلیون تومان هست

ایشون این همه واسه سایت زحمت کشیدن توی این مدت و واقعا برنامه نویس حرفه ای بودن . این مدت توی انجمن و جاهای دیگه خیلی معروف شده بودن
اصلا با عقل جور در نمیاد..

ir2seda
March 13th, 2014, 17:24
من 3 تا درخواست واریز نشده دارم
اما یه سوال واسم پیش اومده !
ایشون تا الان 3 میلیارد تومان گردش حساب داشته که 2% به عنوان کارمزد واسه خودش هست
چطور با این همه سودی که داشته ، این همه اعتبار پیش بانک پاسارگاد به خاطر این میزان گردش حساب و 3 هزار کاربر ، 60 میلیون رو برداشته و رفته ؟؟
چون درخواست های واریز نشده شتاب 40 و شبا 20 میلیون تومان هست

ایشون این همه واسه سایت زحمت کشیدن توی این مدت و واقعا برنامه نویس حرفه ای بودن . این مدت توی انجمن و جاهای دیگه خیلی معروف شده بودن
اصلا با عقل جور در نمیاد..

ما هم تو همین فکریم :d

ir2seda
March 13th, 2014, 21:20
من موندم هنوز چه اسبی داری با این کار میکنه روزی تقریبا 1 تومن تراکنش دارن :d
یعنی انقدر کوته فکرن هنوز شک نکردن

ali0000
March 13th, 2014, 21:38
من موندم هنوز چه اسبی داری با این کار میکنه روزی تقریبا 1 تومن تراکنش دارن :d
یعنی انقدر کوته فکرن هنوز شک نکردن
به احتمال زیاد امارها ساختگی و بر اساس الگوریتم و کدهای خاصی تغییر میکنن الان دیگه سبزی فروش محل ما میدونه ماجرا چیه چه برسه به خود کاربراش :65:

lvlehrad
March 13th, 2014, 22:05
مطمئن باشید هیچکی به سادگی از پولش نمیگذره ...من آمار کل خانوادش و کسایی که تو جی پال کار میکردن رو از طریق فیسبوک در آوردم ...
نمونش همین جناب کامران ممیز عادل که تو فیسبوک فعال هست و تو جی پال کار میکنه و همین چند روز پیش هم پست گذاشته :
https://www.facebook.com/Kamran.M.Adel

به دوستانی که میگن شکایت به جایی نمیرسه و ... اصلا توجه نکنید و بهشون شک کنید ...مخصوصا اونایی که تازه اکانت ساختن تو انجمن ...حتما پیگیر باشید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید به پولتون میرسید ...هرچی هم میفروختید مهم نیست ....سایتتون اگر مشکل داره تبدیلش کنید به فروش آنتی ویروس یا فروش شارژ ایرانسل ...مطمئن باشید مشکلی واستون پیش نمیاد ...اگر شمارو به جرم فروش ***جریمه کنن مطمئن باشید 1000 برابر برای صاحب جی پال مشکل پیش میاد جدای از بحث کلاهبرداری ...

من بهشون فرصت دادم پولم رو بریزن یا حداقل جوابم رو بدن ولی متاسفانه هیچ پاسخی ندادن مخصوصا این جناب کامران ممیز عادل که همیشه آنلاین هم هست برای همین هفته پیش پیگیری کردم و هروقت به نتیجه ای رسیدم تو همین تاپیک اعلام میکنم تا درس عبرتی بشه برای بقیه دوستان

asrhosting
March 13th, 2014, 22:10
اخه حرف حسابشون چیه ...
آدم نمی تونه راحت کلاهبرداری کنه ... اصلا هیچ جوابی ندادن ؟

ali0000
March 13th, 2014, 22:30
من یه سری اطلاعات ارائه میدم امیدورام همین افرادی که اعلام کردن در حال پیگیری هستن باعث بانی این باشن سایر مالباختگان بشکل جدی اقدام کنن این انجمن هم شفا نمیده 2000 تا تاپیک هم در این مورد ایجاد شد پس بهتره واقعاً اقدام کنید چون امار دارم شکایتی از این شرکت به دادگستری کرج تا سه شنبه گذشته ارائه نشده ، افراد مالباخته مقیم تهران یا کرج مستقیماً مراجعه میکنید به این آدرس - کرج - طالقانی شمالی ساختمان دادگستری کرج تهیه فرم از دم درب و ترجیحاً دستنویس کنید خودتون که هزینه پرداخت نکنید ارائه مدارک به شعبه 7 اگه اشتباه نکنم طبقه همکفه جنب شعبه اجرای احکام تایید میکنه بعد باید تمبر بگیرید و مراحل رو ادامه بدید صرفاً جهت اطلاع مسافر کرج داشتم از روی کنجکاوی به آدرس مراجعه کردم یه آپارتمان 100% مسکونی و هیچ آمار یا اطلاعی از jaypal نداشتن یه جورایی از هرکس پرسیدم صورت علامت سوال بود من با این درگاه کار نکردم پس نمیتونم شکایتی تنظیم کنم اما عده ای از دوستان پیشنهاد و ابتکار جالبی دادن نهایت یه index برا یه مدت قرار بدین و شکایت رو پیگیری کنید ، افرادی هم موجودی زیادی نداشتن واگذار کنید به خدا که قاضی واقعی خود خودشه ...

rodfile.ir
March 14th, 2014, 03:56
من هم یکی از این مالباخته ها هستم ولی قبل از اینکه بپیچونه من 1.250.000 تومان طلب داشتم 1 تومنش رو برام زد دفعه بعد درخواست دادم که 250 رو بگیرم دیدم جواب نمیده سریع جابه جا کردم
مشکل ما می دونی چیه
من قبلا هم از شتاب دات بیز ضربه خوردم اونم 800 تومان پول ما رو بالا کشید
فقط به خاطر اینکه مدارک ندم این کلاه سرم رفت
دیدم جی پال کارش درسته گفتم مدارک هم که نمی گیره گفتم بهتر از اینجا جایی گیر نمیاد
اومدیم کار کردیم من تراکنشم خیلی بالا بود ولی خدا رو شکر من اتفاقی که افتاده بود سایت رو برای تعمیر حدود 10 روزی بسته بودم و تقربیا تصویه کرده بودم باهاش الی اون مبلغ باقی مونده
سایت رو بالا آوردم ولی دیدم 250 رو برام نمی زنه شستم خبر دار شد اینم پیچونده
خیلی پیگیر شدم ولی هر کی به هر نحوی حرفی رو می زدن یکی می گفت از طریق پسر عموش که صرافی داره 1 میلیارد پولو چنج کرده و ریخته تو حساب ترکیه، یکی دیگه می گفت که تو زندانه
آخر سر هم گفتم ایراد نداره رفتم با یه شرکت که یکی از بچه هارو فرستاده بودم جلو در شرکت استعلام گرفته بودم دیدم راسته مدارک رو تو سایت فرستادم
حالا دوست داشتید شما هم همین کار رو کنید چون شرکت هایی که مدارک می گیرن مطمئن باشید تو فکر کلاه برداری نیستن
حالا که خیال من راحته دارم با bazpardakht.com کار می کنیم
ولی بازم می گم اگه کار با شکایت می خواد بره جلو مطمئن باشید حالا حالاها نمی تونید پولتون رو پس بگیرید
اگه از بچه ها کسی آشنایی یا یه آدم گردن کلفت تو پلیس فتا یا دادگستری داره می تونه کاری کنه
چون دادگستری هم خیلی زمان می بره برای رسیدگی، مگه شتاب نبود شکایت کردیم
کو خبری شد؟
هیچ خبری از رسیدگی نشد که نشد، خیلی ها شکایت کرده بودن ولی دریغ از پیگیری

amir.ali.janbazi
March 14th, 2014, 10:41
دیدین گفتم هیچ کدومتون به حقتون نمیرسید :))
اینجا ایرانه د ز دی کار روزانه ی مردمه فکر میکنید بر فرض محال به شکایاتتون رسیدگی میکردن بتون کی وقت میدادن؟ حداقل باید بری ۶ ماه دیگه بیای
یک بنگاه معاملات ملکی از من ۵ میلیون تومان خورد بعد شکایات به اتحادیه املاک، دادگستری، شورای حل اختلاف، تعزیرات سریع ترین وقتی که به من دادن مال ۵ ماه و ۲۱ روز بعد بود :))
من بعد ۱ سال و ۳ ماه به پولم رسیدم البته بعد اینکه بیشتر از ۱ میلیون خرج کردم

amir.ali.janbazi
March 14th, 2014, 10:43
الان داره با پول ما چه کار میکنه!!!!!!!

با یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تو ترکیه احتمالا ابرو رو تور کرده داره عشق و حال میکنه و به ریش همتون هم داره میخنده :))

reza115
March 14th, 2014, 14:03
سلام

متاسفانه ما هم از سایت جی پال استفاده می کردیم و از همه بدتر حدود 2 هفته مسافرت بودیم

2 روز پیش درخواست تسویه دادم و تا این لحظه خبری نشده

به نظر بنده مدیران این سایت(webhostingtalk) باید اطلاع رسانی می کردند و همین حالا هم دیر نشده
سایت جی پال همین حالا حدود 1 میلیون تراکنش روزانه داره و این نشون میده که خیلیا هنوز نفهمیدن چی به چیه !

خب
اینجا ایران هست و این چیزا هم رسم شده(صبح تا شب داریم همدیگه رو گول میزنیم و ...)

به شیطان میگن چیکار می کنی؟
میگه: سه روز در هفته تو امریکا و اروپا درس میدم
میگن: خب بقیه روزا کجایی؟
میگه: میام ایران! کلاس دارم، دارم ادامه تحصیل میدم!

ms96
March 14th, 2014, 14:20
یه مرد پیدا بشه سرورشو دیداس کنه بخوابه بخندیم

reza115
March 14th, 2014, 14:20
راستی این شرکت برای کی هست ؟

نام فروشگاه : يونيکرنل (يگانه دانه پيشرو )

network86
March 14th, 2014, 15:15
من یک آدرس ازشون دارم رفتم دم اونجا و مسکونی هست و آدرس درست هست، کسانی که تهران هستن همینجا بگن یا پیغام خصوصی بدن یک روز هماهنگ کنیم قبل عید حتما بریم دم خونشون و یک آبروریزی راه بندازیم تا بفهمن اگه قانونی نمیشه راه های دیگری هم هست همینجوری به همین راحتی نیست، چند روز بریم اونجا تعداد هم زیاد باشه می فهمن.

ms96
March 14th, 2014, 15:49
سرورشو از پارس پک گرفته به پارس پک تیکت بدید سرورشو ببنده ملت الکی پول نریزن تو حلقوم این بچه ک...

WHOIS Search, Domain Name, Website, and IP Tools - Who.is (http://who.is/whois-ip/ip-address/130.185.73.20)

taher12112
March 14th, 2014, 22:56
۶۰۰ هزار تومان پول من رو هم واریز نکرده. هرجقدر هم ایمیل دادم ، تلفن زدم و حتی در فیسبوک برای خودش و برادرش پیغام گذاشتم پاسخگو نیستند.

مساله اینجا هست که سایت بالا هست و برای مثال همین دیروز ۱۴۴ تراکنش به ارزش ۹۲۱ هزار تومان در سایت اش انجام شده و مطمئناْ یک ریال اش رو هم برای کسی واریز نکرده! من برای پارس پک تیکت باز کردم و آدرس این تاپیک رو هم دادم ، اما پاسخ دادند که این موارد رو باید با پلیس فتا در میان بگذارید.

به هر حال داستان هر چه که هست ، این براتون تجربه بشه که اگر با درگاه واسط کار میکنید ، شب به شب درخواست واریز بدید و اجازه ندید مبلغ زیادی جمع بشه که اگر خدایی ناکرده اتفاق مشابه این افتاد ، زیاد متضرر نشید.

asrhosting
March 15th, 2014, 00:13
سوال: دلیل اینکه مردم میرن سراغ درگاه واسط ، چیست ؟

فکر می کنن درگاه گرفتن کار شاقی هست .
البته اکثر دوستان v ان فروشن !

ali0000
March 15th, 2014, 00:14
سوال: دلیل اینکه مردم میرن سراغ درگاه واسط ، چیست ؟
اصلی ترین دلیل 7 خان رستمی که بانکها گذاشتن تا اشخاص حقیقی به سختی بتونن درگاه بگیرن

rodfile.ir
March 15th, 2014, 05:50
اصلی ترین دلیل 7 خان رستمی که بانکها گذاشتن تا اشخاص حقیقی به سختی بتونن درگاه بگیرن

والا من رفتم دنبالش 7 خان رستم که چه عرض کنم
الان که دیگه نماد گذاشتن، نماد از همشون بدتر

koorosh_kdt
March 15th, 2014, 07:55
agha site ham ke dige bala nemiyad :| pul ro khordan ye ab ham roush!

ir2seda
March 15th, 2014, 13:25
1/5 ارزش پیگیری داره ؟؟؟ چون من شهرستان هستم اگر دوستان چند نفر بشید که با هم بریم ما هم هستیم

asiahosting
March 15th, 2014, 15:25
با سلام دوست عزیز از درگاه های پارسپال و جهان پای استفاده کن بهتره من از 2 تاش استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم
موفق باشید آسیاهاستینگ

rodfile.ir
March 15th, 2014, 20:18
با سلام دوست عزیز از درگاه های پارسپال و جهان پای استفاده کن بهتره من از 2 تاش استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم
موفق باشید آسیاهاستینگ

والا من دیگه به سایت هایی که بهشون دسترسی نداشته باشم کار نمی کنم
یکی از آشناهمون رو فرستادم bazpardakht.com آدرسش درست بود
حالا دیگه به جهان پی و پارسپال دسترسی ندارم که برم دنبالشون
ولی الان روزانه 1 تومن با بازپرداخت پرداخت دارم هر شب هم درخواست می دم و کمتر از 3 دقیقه پولو واریز می کنم
حالا نمی دونم قضیه این طوری ریختنشون چیه؟

ans123
March 15th, 2014, 21:33
راستی من تاپیک رو خوب نخوندم ولی من از Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://payline.ir) استفاده میکنم مشکلی تاحالا دیده نشده،حالا نمیدونم در این مورد صحبت کردین یا نه:106:

dertgtr
March 15th, 2014, 22:03
راستی من تاپیک رو خوب نخوندم ولی من از payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://payline.ir) استفاده میکنم مشکلی تاحالا دیده نشده،حالا نمیدونم در این مورد صحبت کردین یا نه:106:

الان این یعنی تبلیغ پی لاین بود ؟ :d

MizbanVps
March 15th, 2014, 22:44
دوستان تمامی درگاه های جی پال دیروز قطع شده و دیگه کار نمیکنه ولی من اینو میدونم که ایشون رفیق شتاب دات بیز بودشه و یکی از اشناهاشون بودش

شتاب دات بیز و جی پال به ظاهر با هم دشمن بودن ولی در اصلا با هم رفیق شیش بودن

شتاب دات بیز هم کلاهبرداری کردش

ایشون هم همینطور کلاه برداری کردش

من هم حدود 500 هزارم دستش هستش هیچ خبری هم ازشون نیستش

بعد یک مدت هم غیب میشن چند ماه دیگه یک سایت جدید میارن بالا و باز فعالیت میکنن کی به کی هستش

بهترین موقعه سال اسفند هستش چون تراکنش ها میره بالا فکر کنم راحت چند صد ملیونی به جیب زده باشن

به هر حال نباید این هم مثل شتاب دات بیز کوتاه بیایم باید بریم پدرشو در بیاریم فتا الان خیلی قوی شده 2 سوت از حلقومش در میاره به حق این شب های عزیز چرک بشه خرج دوا و دکتر بشه برای ما پول کار بودش پول پیلتر شکن نبودش

asiahosting
March 15th, 2014, 22:50
دوستان تمامی درگاه های جی پال دیروز قطع شده و دیگه کار نمیکنه ولی من اینو میدونم که ایشون رفیق شتاب دات بیز بودشه و یکی از اشناهاشون بودش

شتاب دات بیز و جی پال به ظاهر با هم دشمن بودن ولی در اصلا با هم رفیق شیش بودن

شتاب دات بیز هم کلاهبرداری کردش

ایشون هم همینطور کلاه برداری کردش

من هم حدود 500 هزارم دستش هستش هیچ خبری هم ازشون نیستش

بعد یک مدت هم غیب میشن چند ماه دیگه یک سایت جدید میارن بالا و باز فعالیت میکنن کی به کی هستش

بهترین موقعه سال اسفند هستش چون تراکنش ها میره بالا فکر کنم راحت چند صد ملیونی به جیب زده باشن

به هر حال نباید این هم مثل شتاب دات بیز کوتاه بیایم باید بریم پدرشو در بیاریم فتا الان خیلی قوی شده 2 سوت از حلقومش در میاره به حق این شب های عزیز چرک بشه خرج دوا و دکتر بشه برای ما پول کار بودش پول پیلتر شکن نبودش

با سلام من از شتاب . بیز استفاده میکردم اما بهش اعتماد نمیتونستم کنم و رفتم جهان پای و راضی هستم
موفق باشید

sinakhan
March 15th, 2014, 23:00
این قضیه واقعا داره خنده دار می شه!

خیلی عجیبه که خودتون می فرمایید پلیس فتا قوی هست و توی این مسائل جدی عمل می کنه ولی کسی نمی ره شکایت کنه ! حداقل یه زنگ بزنید به پلیس فتا !

من هنوز ندیدم توی این انجمن کسی بیاد بگه که رفتم بابت واریز نشدن پولم شکایت کنم و یا اینکه اقدام قانونی رو انجام داده باشه و نتیجه رو بیاد اینجا بگه ، ماشااالله تعداد مال باخته ها هم که کم نیست! ظاهراً مبالغ هم زیاده است. از چند هزار تومان تا چند میلیون تومان!

باز میان اینجا مطرح می کنید که به پولتون برسید؟

به نظر من نیاز هم نیست که گروهی بروید شکایت کنید، فقط کافی است همین فردا هر کی یه تماس بگیره با پلیس فتا و جریان رو توضیح بده ، وقتی تعداد تماس ها زیاد بشه ، خیلی بیشتر قضیه توسط فتا دنبال می شه (و البته بعدش مراجعه حضوری بعد از تماس هم حتماً لازمه)

موفق باشید

amir.ali.janbazi
March 15th, 2014, 23:05
این قضیه واقعا داره خنده دار می شه!

خیلی عجیبه که خودتون می فرمایید پلیس فتا قوی هست و توی این مسائل جدی عمل می کنه ولی کسی نمی ره شکایت کنه ! حداقل یه زنگ بزنید به پلیس فتا !

من هنوز ندیدم توی این انجمن کسی بیاد بگه که رفتم بابت واریز نشدن پولم شکایت کنم و یا اینکه اقدام قانونی رو انجام داده باشه و نتیجه رو بیاد اینجا بگه ، ماشااالله تعداد مال باخته ها هم که کم نیست! ظاهراً مبالغ هم زیاده است. از چند هزار تومان تا چند میلیون تومان!

باز میان اینجا مطرح می کنید که به پولتون برسید؟

به نظر من نیاز هم نیست که گروهی بروید شکایت کنید، فقط کافی است همین فردا هر کی یه تماس بگیره با پلیس فتا و جریان رو توضیح بده ، وقتی تعداد تماس ها زیاد بشه ، خیلی بیشتر قضیه توسط فتا دنبال می شه (و البته بعدش مراجعه حضوری بعد از تماس هم حتماً لازمه)

موفق باشید

پلیس فتا هیچ غلطی نمیتونه بکنه شما فکر کردین با تماس تلفنی با پلیس فتا اصلا کسی حاضر جوابتون رو بده که حالا بخواین مساله رو مطرح کنید یا نکنید؟
قبلا هم گفتم دوباره هم میگم هیچ کدومتون نمیتونید از طریق قانونی به پولتون برسید حتی اگه ۱۰۰ نفری هم برید پلیس فتا شکایات کنید آخرش خودتون میفهمید اینجا مملکت ***اس و پلیس فتایی ها هم خیلی هاشون دستشون با ***ا تو ی کاسس
پلیس فتا قوی شده؟ جک میگی عمو ته تهش میتونن چند تا از اینایی که فیک پیج میسازن رو بگیرن بیارن تو تلویزیون به اسم هکر نشون بدن /:)

mobinhost.in
March 16th, 2014, 01:51
دوستان عزیز تعداد زیادی از مشتریان من با این درگاه کار می کردند و پولشون رو گویا این دوستان جی پال خوردن

شاید قوانین خیلی قوی وجود نداشته باشه در این زمینه ها . اما وقتی اثبات کلاهبرداری اینقدر اسان هست همه با هم جمع بشید تا حقوق خودتون رو بگیرید

از این نترسید که قند شکت می فروشید اکثرا . بالاخره برای اون هم هزینه کردید و نسبت به مشتریانتون می بایست متعهد باشید

دوستان شما اگر قند شکن بفروشید تا زمانی که شاکی خصوصی ندارید کسی باتون کاری نداره پس نترسید

پلیس فتا به دنبال کسایی هست که شاکی خصوصی دارند . اگر حداقل 3-4 نفرتون شکایت بکنید یقینا به پولتون می رسید

این اقای ممیز عادل در اینترنت چند جایی نام و نشان خودش رو گذاشته

تنها در صورتی که در ایران نباشه می تونه پول هارو نده که اونم بعید می دونم
چون 2-3 هفته هست گویا گوشی خاموش نشده و وقتی روشنه یعنی کسی شارژ می کنه و درنتیجه کسی هست که هنوز در این سیستم حضور داشته باشه

دوستان اگر کار قانونی می کن که دیگه اصلا نگران نباشند

لطفا بیاید و اجازه ندید که اینقدر راحت کسی حقمون رو بخوره . اگر شما 1 ساعت سرورتون قطع بشه این همه خودتون رو به اسمون و زمین می کوبید که مشتریم پرید و اینطور و اونطور شد و قهر می کنید
حالا که به اندازه پول 1 سال سرورتون ازتون خورده این طرف
به دنبال گرفتن حق باشید

من هم حاضرم در این راه اول خودم پیش قدم باشم اگر پایه ای وجود داره که بیاد با هم قرار بزارم و بریم فتا .

sinakhan
March 16th, 2014, 02:31
پلیس فتا هیچ غلطی نمیتونه بکنه شما فکر کردین با تماس تلفنی با پلیس فتا اصلا کسی حاضر جوابتون رو بده که حالا بخواین مساله رو مطرح کنید یا نکنید؟
قبلا هم گفتم دوباره هم میگم هیچ کدومتون نمیتونید از طریق قانونی به پولتون برسید حتی اگه ۱۰۰ نفری هم برید پلیس فتا شکایات کنید آخرش خودتون میفهمید اینجا مملکت ***اس و پلیس فتایی ها هم خیلی هاشون دستشون با ***ا تو ی کاسس
پلیس فتا قوی شده؟ جک میگی عمو ته تهش میتونن چند تا از اینایی که فیک پیج میسازن رو بگیرن بیارن تو تلویزیون به اسم هکر نشون بدن /:)

بنده نیاز ندارم چیزی رو به شما ثابت کنم یا بخوام از پلیس و ... دفاع کنم و عقایدتون هم برای خودتون محترمه.

نمونه های زیادی بوده که برای بنده و دوستان دیگر در همین انجمن پیش اومده و از طریق پلیس فتا حل شده، حتی امسال موردی برای خودم پیش اومده بوده که با تماس تلفنی توی 3-4 ساعت حل شد، چون مورد مهم بود مستقیما با سرهنگی صحبت کردم (که اسمش رو نمیارم) و ظاهراً از ارشد های اون سازمان حساب میشد.

حالا اگه شما فکر می کنی با اومدن به این انجمن و ادامه این بحث ها این مشکل حل می شه، که امیدوارم مشکل حل بشه ولی اگر جای شما بودم، یا دنبال این جریان رو به صورت قانونی می گرفتم یا دیگه درموردش صحبت نمی کردم!

اگر دوست دارین خود صاحب سایت رو پیدا کنید ، ظاهراً از آدرس کرج و شرکت تهرانشون به جایی نمی رسید!

البته در تاپیک دیگری خواندم که تلفن یکی از کاربرا رو جواب داده و گفته مشکل از بانک مرکزی و شاپرکه و حل می شه !! حالا می تونید صبر کنید تا شاید حل شه !!

saeid1346
March 16th, 2014, 04:12
دوستان من هم از ایشون 1.800 طلب دارم و چیز پی ان هم میفروختم ، فردا حتما از ایشون شکایت میکنم و سعی میکنم تا قبل از عید بتونم حساب های ایشون و ... رو مسدود کنم

این رو هم بخونید بد نیست به دردتون میخوره
اول برید تعداد شاکی ها رو مشخص کنین و بدونین چند نفر واقعا قصد شکایت دارند.
به دادسرای مربوطه مراجعه کنید.بعد باید متن دادخواست خود را تهیه نمایید . در این مرحله سعی نمایید بسیار بسیار ساده مشکل خود را عنوان نمایید از بکار بردن اصطلاحات فنی و حتی ماده قانونی با تشریح و تفسیر بپرهیزید این کار در آینده لازم است و برای مرحله اول نیاز نیست
چند نکته :

قبل از ورود میباید از دو در پوشه تهیه کنید
همین متن نامه میباید در فرم های مخصوص نوشته شود که میرزا بنویس ها دم در براتون همین متن را مینویسند فقط توجه داشته باشید از خودشون چیزی ننویسند که گرفتارتون میکنه
بهتره همین متن را هم تایپ شده در پرونده قرار بدید چون سر دادیار شلوغه و این ها هم بد خط مینویسند به دادیار بگید که متن تایپ شده همون نقاشی هست که میراز بنویس مربوطه نموده است
پس از پر نمودن شکایت در فرم مخصوص باید تمبر هم باطل کنید که دم در دادسرا این کار را انجام میدهند

با نامه دریافتی میباید به پلیس فتا مراجعه کنید اما توجه داشته باشید که از دید قانون ایران همه بیگناهند مگر انکه خلافش ثابت بشه لذا قبل از آنکه به پلیس مراجعه نمایید از صفحاتی که جرم در ان ها اتفاق افتاده است پرینت بگیرید ( بهتر است رنگی باشد )
فایل های اصلی خود را درون یک سی دی کپی نمایید و ضمیمه نمایید .
از تمامی برگ ( دادخواست + نامه دادیاری ) 2 سری کپی تهیه نمایید و یک پوشه و 2 عدد گیره نیز برای پانچ نمودن از قبل همراه خود داشته باشید . یکسری از کپی ها را برای خود نگه دارید
به کاری که انجام میدهید اطمینان داشته باشید ! این مورد از همه مهم تر است چرا که همانطور که ابتدای این مبحث گفته شد پلیس هم باید بداند که شما به شکایتتان اطمینان دارید زمانی که وارد پلیس فتا میشوید و نامه دادیاری را تحویل میدهید در پوشه ای قبلا تهیه نموده اید مورد باز جویی قرار میگیرید .
قبل از هر چیزی به شما بگویم که لزوما شما حق ایراد اتهام ندارید این مورد بعدها ممکن است به ضرر شما تمام شود

با طی تمامی مراحل پلیس فتی برای کلانتری محل سکونت متهم احضاریه سایت میکند شما میتوانید از خود پلیس بخواهید که خودشان متهم را احضار کنند و یا برگه را بگیرید و به کلانتری محل مراجعه و سرباز بگیرید و متهم را احضار کنید

اگر آدرس متهم را داشته باشید به کلانتری که وی در ان سکونت دارد مراجعه نمایید و با ارائه برگه احضاریه به دایره قضایی ازشون سرباز بگیرید و به محل سکونت متهم مراجعه نمایید . وقتی با سرباز به سراغ متهم رفتید 2 حالت پیش میاید
حالت اول متهم برگه را میگیرد و ابلاغ انجام میشود که طی آن 3 روز وقت دارد به پلیس فتی جهت ارائه توضیح مراجعه نماید
حالت دوم از دریافت برگه خود داری میکند که برای شما خیلی بهتر است چرا که به مجرمیت خود اعتراف مینماید و شما میتوانید حکم جلبش را بگیرید
توجه داشته باشید در این مرحله به هیچ عنوان با متهم درگیر نشوید و حتی اگر هم چیزی به شما گفت خیلی راحت بگذرید هرگونه درگیری میتواند برای شما در آینده ضرر داشته باشد

اگر متهم طی 3 روز به پلیس مراجعه نمود که هیچ اما اگر مراجعه ننمود خودشان جلب وی را میگیرند .در این مرحله هم باز پلیس شما میخواد و سعی میکنه مشکل را همانجا حل کنه اگر شما کماکان مصر باشید پرونده تکمیل و به دادیاری ارسال میشه

در این مرحله چند تا نکته هست که باید متذکر بشم تا این جای کار همه چیز دسته شما بود از این جا به بعد همانطور که در قانون هم پیش بینی شده جرم عمومی اتفاق افتاده یعنی اگر پرونده به دادگاه بره شما بعدا هم رضایت بدید بار هم ممکنه متهم بره زندان و ... حالا این با شما است که تصمیم بگیرید واقعا راضی به این کار هستید یانه راضی به اینکه برای متهم سوء سابقه درست کنید و ..... این مورد مهمی است چون از اینجا به بعدش دیگه دست شما نخواهد بود نهایتا شما میتونید از شکایت خودتون صرف نظر کنید . اما پرونده جریان خواهد داشت

اگر زمانی که شما را در پلیس فتی خواستند و متهم هم آنجا بود قائدتا یکسری از چیزها را در دفاع از خودش میگه هر جا که احساس کردید که بعد ها نمیتونه این دفاعیات را ثابت کنه از مسئول پرونده بخواهید ان را در پرونده ثبت کنه . این گونه موارد خیلی به زیرکی شما بستگی داره و فراموش نکنید که اصلا نیاز نیست عصبانی بشید حق باشما است در حال گرفتن ان هستید عصبانی شدن هم نداره
در این قسمت پلیس از شما میخواد که فردای ان روز به اتفاق متهم در دادیاری و یا خود مقر پلیس حاضر بشید

ایتدا تمام قوانین را مطالعه نمایید . بسیار خوب این مرحله ، مرحله ای است که شما میتوانید مفصلا تمامی موارد قانونی را با ذکر دلیل برای دادیار ذکر کنید مثلا وقتی دارید به ماده ای استناد میکنید متن ماده وارده هم بنویسید قاضی نمیتونه همه قانون ها را به یاد داشته باشه برای همین تا متن ماده را میبینه متوجه میشه منظور شما چیست . در این متن شما هر ادعایی هم میتونید داشته باشید دقت کنید ادعا و نه اتهام . مثلا بگید من x تومان ضرر کردم و .... اما دقت کنید که اتهام بی مورد نزنید نکته مهم دیگری که در این رابطه هم وجود داره اینکه فرض نکنید چون شاکی هستید قاضی باید با شما رفتار دیگه ای داشته باشه اصولا در شریعت اسلامی رفتار قاضی با هر 2 طرف یکسان است اینکه شما حق را بخودتون میدید لزوما معناش این نیست که قاضی هم به شما حق بده . این شما ئید که میباید مستدل اثبات کنید صاحب حقید . متهم میتونه بگه من از همه چیز بی اطلاعم و این شماییئ که باید به قاضی اثبات کنید که وی اطلاع داشته است . برای این کار هم باید از قبل برنامه داشته باشید و موارد خود را بخش بندی کنید و از قبل هم برای سئوالات قاضی جواب آماده داشته باشید.

یک نکته دیگه هم باید متذکر بشم . ببینید اگر قاضی سئوالی از شما کرد که جواب ان منجر به اتهام به متهم میشد تنها کافی است بگید من از نحوه ان بی اطلاعم و از دادگاه میخوام در صورت صلاحدید دستور تحقیق بده همین کافیه .
در این مرحله دادیار - قاضی حکم خود را میدهد اما این حکم 3 تا 4 مرحله بالاتر رفته تا تائید شود
میباید منتظر حکم نهایی بمانید
حالا فرض کنید حکم مطابق با نظر شما نبود باز هم راه های دیگری هست تا شکایت خود را به نحو دیگری در حوزه قضائی دیگری مطرح نمایید .
گام هفتم اجرای احکام :
پس از دریافت حکم نهایی ، این حکم به اجرای احکام میره تا با تایید مسئول مربوطه به اجرا گذاشته بشه

سعی کردم مفصل بنویسیم و جوری موارد را بگوییم که بدرتون بخوره

saeid1346
March 16th, 2014, 14:09
خبر جدید دوستان

از این اقایون و خانم شکایت کردم انشالله هر چه سریعتر حساب هاشون مسدود میشه.ظاهرا درگاهشونم غیرفعال شده !

سپهر ممیز عادل - کامران ممیز عادل - کیوان ممیز عادل - سپیده ممیز عادل

شماره دادخواست و ... رو هم به ساماندهی ارسال کردم تا سایت ایشون ف**یلتر بشه

یکی از بچه ها گفت در صورت نیاز موضوع رسانه ای هم بشه و وقتی ایشون دستگیر شد بقیه دوستانم که اطلاع ندارن یا میترسن بیان شکایت کنن.

مطمئن باش تا اخرش میرم شازده پسر !!!!

asiahosting
March 16th, 2014, 14:12
خبر جدید دوستان

از این اقایون و خانم شکایت کردم انشالله هر چه سریعتر حساب هاشون مسدود میشه.ظاهرا درگاهشونم غیرفعال شده !

یکی از بچه ها گفت در صورت نیاز موضوع رسانه ای هم بشه و وقتی ایشون دستگیر شد بقیه دوستانم که اطلاع ندارن یا میترسن بیان شکایت کنن.

اینشالا که رسیدگی کننده
موفق باشید

amir.ali.janbazi
March 16th, 2014, 14:12
خبر جدید دوستان

از کدوم شهری؟ اگه از کرج نیستی ی خونه نقلی و خوب تو کرج اجاره کن چون به زودی هر روز باید پا شی بری کرج تازه بعدش میفهمی که طرف رفته ترکیه اون موقعش که ...

saeid1346
March 16th, 2014, 14:16
amir.ali.janbazi

اصفهانم ، لازم باشه کرجم میام خیالت راحت بیشتر از پولشم هزینه میکنم تا یه گوش مالی به این شازده پسر بدم !

شما هم ظاهرا خیلی مشکوک میزنی همه جا رفتی بچه ها رو نا امید کردی برای گرفتن پول خودشون !!!

ای پیت رو از مدیریت سایت میگیرم ، اگر همکاری نکردن با حکم قضایی !!!

amir.ali.janbazi
March 16th, 2014, 14:19
amir.ali.janbazi

اصفهانم ، لازم باشه کرجم میام خیالت راحت بیشتر از پولشم هزینه میکنم تا یه گوش مالی به این شازده پسر بدم !

شما هم ظاهرا خیلی مشکوک میزنی همه جا رفتی بچه ها رو نا امید کردی برای گرفتن پول خودشون !!!

ای پیت رو از مدیریت سایت میگیرم ، اگر همکاری نکردن با حکم قضایی !!!

اصفهانی بره پول هتل تو کرج بده؟ :))
شما اول برو ببین میتونی با اونی که پولتو خورده کاری کنی بعدا بیا ای پی ای پی کن :))
یک سال دیگه میام در جواب پست شما میگم : دیدی نتونستی :))
حکم قضایی :)) بابا خیلی باحالی موردم از خنده

saeid1346
March 16th, 2014, 14:23
amir.ali.janbazi
بخند وقت خنده ما هم میرسه دوست گرامی !:-*

amir.ali.janbazi
March 16th, 2014, 14:25
amir.ali.janbazi
بخند وقت خنده ما هم میرسه دوست گرامی !:-*

یک سال دیگه میام اینجا میگم دیدی نرسید :))
از این قلدرم قلدرم ها زیاد شنیدم طرف تو پلیس فتا کار میکرد واسه ما قلدری میکرد آخر هم نتونس کاری کنه تو که :71:

saeid1346
March 16th, 2014, 14:49
پست رو دوباره میفرستم دوستان

مدیران محترم لطفا پست های اسپم رو پاک کنید !

خبر جدید دوستان

رحمان ع
March 16th, 2014, 15:47
سلام دوستان
شاید بگین ربطی به من نداره این موضوع چون پول منو نخورده ولی من هم به پلیس فتا گزارش ارسال کردم هم از سایت وبگردی هم سازمان *****ینگ به به همشون ایمیل زدم...
اگه پول من میخوردن زنگ هم میزدم ولی خوب به من ربطی نداره که من زنگ بزنم
امیدوارم یکی تون پیگیر باشید و به پولتون برسین....
راستی همشون تو فیسبوک صفحه دارن اونهارو هم گزارش دادم

sinakhan
March 16th, 2014, 17:46
توجه بفرمایید لطفاً :

دوستانی که تهران هستند باید به دادسرای 31 که مختص جرایم رایانه ای است مراجعه کنند و نکته ای که وجود داره اینه که پیگیری این نوع موارد علاوه بر فوری بودن، هیچ هزینه ای هم ندارد.

آدرس : خ شریعتی - بالاتر از سه راه طالقانی - نرسیده به بهار شیراز - نبش کوچه فرهاد 2

بقیه دوستانی که تهران نیستند، از پلیس فتای شهرشون پیگیری کنن.

اگه مدارکی هم دارید که با خودتون ببرید، مثلا از صفحه پنلتون پرینت بگیرید و اگر هم ندارید که ایرادی نداره ، فقط و فقط برید یه شکایت مطرح کنید ! همین ، پولم نمی گیرن ازتون!

نذارید به تعطیلات عید برسه.

saeid1346
March 16th, 2014, 18:00
amir.ali.janbazi

شما انگار اصلا بلد نیستی از کسی شکایت کنی و چگونگی شکایت رو بلد نیستی ، حرف نزنی بهتره ! فکر کردی باید رفت پلیس فتا ؟؟؟ :| بچه ای دیگه

برو اول یکم سرچ کن بفهم چطوری شکایت میکنن از یکی بعد بیا حرف بزن بگو هر روز باید کرج باشی.

دوستان حتی نیاز به کرج رفتن هم باشه کار یه روزه ! فقط یک بار باید برید .

یه چیز دیگه ایشون به هیچ وجه نمیتونه تو اون دادگاهی که شما ازش شکایت کردید به شما اتهام وارد کنه ، باید یک دادگاه دیگه تشکیل بشه و ثابت بکنه ! اینو درنظر داشته باشید حتما

از من گفتن بود حرف اینو گوش ندید به احتمال زیاد یا خود ... زادشه یا داداش

ans123
March 16th, 2014, 19:25
الان این یعنی تبلیغ پی لاین بود ؟ :d
خخخخخخ
نه میگم پی لاین بهتره،از این درگاه ها استفاده نکنین که مدیرشون اینطوری میکنه:76:
مدیر پی لاین خیلی باحاله:)

dertgtr
March 16th, 2014, 21:32
تابلو هست که ای دی amir.ali.janbazi ای دی خود طرف هست !

یک سال دیگه میام اینجا میگم دیدی نرسید :))
از این قلدرم قلدرم ها زیاد شنیدم طرف تو پلیس فتا کار میکرد واسه ما قلدری میکرد آخر هم نتونس کاری کنه تو که :71:

parsa-server
March 16th, 2014, 22:53
تابلو هست که ای دی amir.ali.janbazi ای دی خود طرف هست !

مجرم به محل جرم بازمیگردد، این قانونشه :)

ans123
March 17th, 2014, 01:58
اگه این اتفاق برای بنده افتاده بود ، یکی از دوکار را انجام می دادم:
1. اگر مطمئن بودم که طرف رو پیداش می کنم ، خب ، می رفتم سراغش و 25 تا مشت سریع در 4 ثانیه به جسم حرام خورش ، نثار می کردم. آن دم می افتاد زمین و در 10 امین ثانیه ، قلبش می ایستاد و جناب ازرائیل او را به دست نگهبانان جهنمی تحویل می داد.
2. راه فتا را پیش می گرفتم و تا آخر ادامه می دادم.

پ.ن: "ترسو" هر روز مرده . ولی ، "نترس" ، هرگز . "نترس" همیشه زنده است.

سعی کنیم هرگز از درگاه واسط استفاده نکنیم

شجاع باش دوست من. زیرا خدا با شجاع حق طلب است.

http://www.stars-portraits.com/img/portraits/stars/b/bruce-lee/bruce-lee-by-mikeoc%5b232351%5d.jpg

http://www.bruceleefansite.com/images/brucelee11.jpg

اگه کسی می خواد با بنده مبارزه کنه بیاد به این آدرس:
رشت ، بلوار قلی پور ، کوچه ی احمدی ، پلاک 47 .
09118352760
دقیقاً
اصن ترس فایده ایی نداره،همچنین نا امیدی.
هر طور شده خدا حقشو میزاره کف دستش!
منم از پی لاین استفاده میکردم
میخوام برم درگاه ملّت یا سامان بگیرم(هر کدومش آسونتره میگیرم!)

خب حالا برای چی مبارزه؟=p~

saeid1346
March 17th, 2014, 02:17
دوستان رعایت کنید اینجا که جای این صحبت ها نیست

لطفا پست هاتون رو ویرایش کنید :53:

saeid1346
March 17th, 2014, 02:37
دوستان یکی از بچه ها پیشنهاد داد موضوع رو به وزارت اطلاعات گزارش کنم این کارو کردم ، ضرری نداره که
به شماره ها و ادرس زیر موضوع رو گزارش دادم
6000113 ، 113 و ستاد خبری وزارت اطلاعات واقع در اصفهان -خیابان بزرگمهر -خیابان هشت بهشت غربی

itm7.com
March 17th, 2014, 02:42
بله،همچنین اضافه میکنم اطلاعات خصوصی هم ندین.
از جمله شماره تلفن و آدرس!
مسئولیت سوء استفاده با شمایی که رشت هستید میباشد.
البته منظوری نداشتم!خواستم اطلاع رسانی کنم.

چند خط آخر را جدا از موضوع نوشتم و اطلاعات تماس و همچنین آدرس ، برای بنده هست. اگه کسی خواست بیاد من آماده ام.

isoroush
March 17th, 2014, 02:43
دوستان یکی از بچه ها پیشنهاد داد موضوع رو به وزارت اطلاعات گزارش کنم این کارو کردم ، ضرری نداره که
به شماره ها و ادرس زیر موضوع رو گزارش دادم
6000113 ، 113 و ستاد خبری وزارت اطلاعات واقع در اصفهان -خیابان بزرگمهر -خیابان هشت بهشت غربی

دوست عزیز شما که پیگیر قضیه هستید

http://www.webhostingtalk.ir/search.php?searchid=2874529

همونطور که دوستان اشاره کردن این آی دی amir.ali.janbaz (http://www.webhostingtalk.ir/member/98540/) وحشتناک مشکوک میزنه ، از یه طرفی هم تایپیک داده دلار میخره !

یه پیگری با یکی از مدیرا وبهاستینگ تالک کن آی پیش رو ( حتی اگر وی پی ان باشه ) به دست بیار چون قابله ردیابی در isp ها چه کسی با این آی پی در این ساعت کانکت شده

همچنین آی پی یوزر های قبلیش توی آرشیو فروم حتما هست

mobinhost.in
March 17th, 2014, 02:59
چه کسی گفته پیگیری نمی کنن . شاید سرعت کار پایین باشه ولی وقتی که در فضای مجازی کلاهبرداری بشه و یا شاکی خصوصی بوده باشه اقدام می کنن

دوستانی که نا امید هستند خدمتتون عرض کنم که بنده به چشم دیدن که برای یه قند شکن 5000 تومانی یه بابا یی شکایت کرده و پلیس فتا به خاطر اینکه پرونده شاکی خصوصی داشته طرف رو کشونده اونجا
شاید کار زیادی با معقوله فروش قند شکن نداشته باشن ولی وقتی کلاهبرداری اثبات شد یقینا قضیه رو دنبال می کنن

شما به این فکر کنید که 5000 تومان رو دنبال کردند حالا اعدادی میلیونی رو بی خیال می شن

اینکه مشتری های جی پال تا حالا هم دیر اقدام کردن درش شکی نیست
الان هم دنبال کنید دیر نیست . اقدام کنید و اجازه ندهید به شیاد ها که محیط امن کسب و کار اینترنتی رو اینگونه از بین ببرن
این اقایون سایتشون نماد داشته
و در حال حاضر هم این شرکت وجود داره و نماد داره
شرکت یگانه دانه پیشرو به شماره ثبت 434092

این هم سایتشون هست
به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/)

دوستان لطفا موضوع رو جدی بگیرید اگر کسی جلوی کسی که اینقدر راحت و نترس اقدام به این کار می کند رو نگیره باید منتظر تکرار این موضوع در زندگیش باشه

itm7.com
March 17th, 2014, 03:08
چه کسی گفته پیگیری نمی کنن . شاید سرعت کار پایین باشه ولی وقتی که در فضای مجازی کلاهبرداری بشه و یا شاکی خصوصی بوده باشه اقدام می کنن

دوستانی که نا امید هستند خدمتتون عرض کنم که بنده به چشم دیدن که برای یه قند شکن 5000 تومانی یه بابا یی شکایت کرده و پلیس فتا به خاطر اینکه پرونده شاکی خصوصی داشته طرف رو کشونده اونجا
شاید کار زیادی با معقوله فروش قند شکن نداشته باشن ولی وقتی کلاهبرداری اثبات شد یقینا قضیه رو دنبال می کنن

شما به این فکر کنید که 5000 تومان رو دنبال کردند حالا اعدادی میلیونی رو بی خیال می شن

اینکه مشتری های جی پال تا حالا هم دیر اقدام کردن درش شکی نیست
الان هم دنبال کنید دیر نیست . اقدام کنید و اجازه ندهید به شیاد ها که محیط امن کسب و کار اینترنتی رو اینگونه از بین ببرن
این اقایون سایتشون نماد داشته
و در حال حاضر هم این شرکت وجود داره و نماد داره
شرکت یگانه دانه پیشرو به شماره ثبت 434092

این هم سایتشون هست
به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/)

دوستان لطفا موضوع رو جدی بگیرید اگر کسی جلوی کسی که اینقدر راحت و نترس اقدام به این کار می کند رو نگیره باید منتظر تکرار این موضوع در زندگیش باشه

دقیقاً . دوستان و همکاران و برادران ایمانی ، با استقامت اقدام کنید. تکرار این مسئله ، یعنی برباد دادن تمام مال و جان و عزت انسان.

دفاتر پلیس فتا استان‌ها (http://www.cyberpolice.ir/page/24181)

همچنین متن موجود را کامل بخوانید:
http://www.cyberpolice.ir/page/20911

saeid1346
March 17th, 2014, 11:38
ادمین محترم لطفا ای پی ای دی amir.ali.janbaz رو برام ارسال کنید

خبر جدید دوستان، یکی دیگه از بچه ها هم که اصفهانه ازش شکایت کرد ، و به اون هم پیشنهاد دادم موضوع رو به ستاد خبری گزارش کنه تا روی این اقا وزارت اطلاعات حساس بشه و شاید اونها هم قضیه رو پیگیری کنن

دوستانی که قند شکن میفروختن و میترسن شکایت کنن
ازشما میخوام تنها کاری که میکنید در این سایت ها کلاهبرداری ایشون رو گزارش کنید و مدارکتون رو ارسال کنید

ارتباطات مردمی | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (http://www.cyberpolice.ir/page/20911)

و حداقل موضوع رو با یک پیامک یا تلفن گزارش کنید

ستاد خبری وزارت اطلاعات

پیامک : 6000113 ، شماره : 113

البته داخل همون پیج نوشته که :

ثبت گزارش در وب‌سایت پلیس فتا به منزله شکایت نبوده و شما می‌بایست برای اعاده حقوق خود به دادگستری محل سکونت خود مراجعه فرمائید.

گزارشه این کار ن شکایت !!!!

rodfile.ir
March 17th, 2014, 13:16
خبر جدید دوستان، یکی دیگه از بچه ها هم که اصفهانه ازش شکایت کرد ، و به اون هم پیشنهاد دادم موضوع رو به ستاد خبری گزارش کنه تا روی این اقا وزارت اطلاعات حساس بشه و شاید اونها هم قضیه رو پیگیری کنن

برادر من
فکر می کنم فرق بین ستاد خبری اطلاعات با پلیس رو تو کشور نمی دونید :دی
ببین، اطلاعات کشور برای امنیت کشور هست و ارتباطی با جرائمی که مردمی باشه ندارن
بازم مثلا اگه پ رو کس ارائه می داد یه چیز
تازه تو کشور پلیس فتا راه اندازی شده برای این چیزا
تا یادم نرفته بگم که الان یه مقدار برای شکایت شورو اشتیاق داری
ما هم عین تو از شتاب شکایت کردیم ولی فعلا تا الان تو نوبت هستیم
ولی انشاالله به خواستت برسی

saeid1346
March 17th, 2014, 17:21
rodfile.ir

اولا شما لازم نکرده اظهار نظر کنی ! تو قضیه که به شما مربوط نیست دخالت نکن ، با احترام البته !

ثانیا یه چیزی بگو که قبول داشته باشم اخه مشخصه اصلا شکایتم نکردی نمیدونی چقدر طول میکشه پرونده تکمیل بشه برای رسیدگی ، حکم ابلاغ بشه ، بعدش بره اجرای احکام و ... ، صف نانوایی رو با دادگستری و کلانتری ظاهرا اشتباه گرفتی !

بعدشم دوست عزیز مگه من گفتم به ستاد خبری شکایت کردم ؟؟؟؟ :| گفتم گزارش دادم اول شما بفهم فرق شکایت و گزارش رو بعد بیا اینجا حرف بزن.

دوستان هر کسی میخواد شکایت کنه تا قبل عید اقدام کنه حتما !