توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چن تا مشکل در whmcs لطفا کمک کنیییید
mihoserver
April 10th, 2013, 03:17
با سلام.
من اسکریپت مدیریت هاستینگ whmcs رو نصب کردم ولی به چن تا مشکل برخوردم که اگه کمک کنید بسیار سپاسگذار میشم>
یکی اینکه ایمیل هایی که برا مشتریا میره متنشون انگلیسیه و راهنمایی کنید فارسیش کنم .
یکی هم اینکه بعد از اینکه مشتری محصولش رو انتخاب میکنه و تکمیل فرایند خرید رو میزنه صفحه سفید میشه و ارور زیر درونش نمایش داده میشه
Gateway Module is Missing
مشکل بعدی هم پرداخت آنلاین هست که اگه به طور کامل راهنمایی کنید در مورد نحوه نصبش و ... بسیار سپاسگذار خواهم شد.
با تشکر
hrh
April 10th, 2013, 12:32
پرداخت آنلاینتون مال چه بانکی هست؟ چه ماژولی نصب کردید؟
با سلام
شما از قسمت Setup وارد بخش Email Template شید و قالب هر ایمیل رو فارسی کنید
فارسی شده ایمیل ها هم در انجمن موجود هست ولی برخی مشکلانی دارن که خودتون به نظرم فارسی کنید بهتره!
در مورد مشکل بعدی اینکه شما ماژول درگاه پرداخت رو روی whmcs نصب نکردید. که همچین اروری میده یا اینکه نصب کردید مشکل داره.
شما میتونید از درگاه های واسطه مثل پی لاین یا ... درگاه بگیرید یا هم مستقیم از بانک بگیرید.
هر ماژول درگاهی که گرفتید مثلا پی لاین اموزشش هست در خود سایتش که چطوری انجام بدید
ولی در کل برای فعال کردن درگاه پرداخت وارد قسمت Setup >Payments > Payment gateways شید و درگاه خودتون رو اوکی کنید.
موفق باشید.
Rz04
April 10th, 2013, 13:51
با سلام.
من اسکریپت مدیریت هاستینگ whmcs رو نصب کردم ولی به چن تا مشکل برخوردم که اگه کمک کنید بسیار سپاسگذار میشم>
یکی اینکه ایمیل هایی که برا مشتریا میره متنشون انگلیسیه و راهنمایی کنید فارسیش کنم .
یکی هم اینکه بعد از اینکه مشتری محصولش رو انتخاب میکنه و تکمیل فرایند خرید رو میزنه صفحه سفید میشه و ارور زیر درونش نمایش داده میشه
Gateway Module is Missing
مشکل بعدی هم پرداخت آنلاین هست که اگه به طور کامل راهنمایی کنید در مورد نحوه نصبش و ... بسیار سپاسگذار خواهم شد.
با تشکر
سلام
از whmcs.ir ماژول درگاه بانکیتو بگیر و آموزش نصب هم توش موجوده.
با خریدن فارسی ساز هم ، میتونی ایمیلهارو فارسی کنی.
kingxerxes
April 10th, 2013, 13:59
سلام
از whmcs.ir ماژول درگاه بانکیتو بگیر و آموزش نصب هم توش موجوده.
با خریدن فارسی ساز هم ، میتونی ایمیلهارو فارسی کنی.
بله من هم با این موافقم
خودم هم از فراسو گرفتم
mihoserver
April 10th, 2013, 14:39
با تشکر از شما دوستان مشکلم حل شد .
اگه کسی نیاز به راهنمایی در رابطه با هر کدوم از مواردی که گفتم رو داره من در خدمتم.