توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سی پنل با ورد پرس
ariansafaei
April 9th, 2013, 23:49
درود
چند وقتیه توی سرورم این مشکلو مشاهده میکنم که وقتی کسی میخادوردپرسشو اپدیت کنه یا عکس یا فایل برای اانلو روی وردپرس بذاره ارور میده
و میگه دایرکتوری رو نمیتونه بسازه
با خیلی از اسکریپت ها این مشکل رو داره میشه دوستان راهنمایی کنند ؟
یک سوال دیگه هم این که چه جوری ظزفیت بسته های مای اسکیو ال رو بالا ببرم
و سوال اخر هم این که برای این که اسکریپت ماجنتو و اسکریپت معروف تراوین روی سرور بالا بیاد باید جه چیز هایی رو روی سرور نصب کنم
tizparvaz
April 10th, 2013, 19:01
سلام
مدسکیوریتی رو سرورتون فعاله ؟ اگر فعاله دارید از کانفیگ پیشفرضش استفاده میکنید ؟
ariansafaei
April 10th, 2013, 20:32
سلام.درم ورد مشکل اولت باس بگم توی whm تو قسمت cpanel باس افزونه wordpress رو تیک بزن.بعد فعال کن.
میشه بیشتر توضیح بدید نفهمیدم
ariansafaei
April 10th, 2013, 20:45
سلام
مدسکیوریتی رو سرورتون فعاله ؟ اگر فعاله دارید از کانفیگ پیشفرضش استفاده میکنید ؟
بله
از کانفیگ پیشفرض هم استفاده میشه
ariansafaei
April 13th, 2013, 16:11
up
cityhost
April 13th, 2013, 16:19
فایل php.ini رو چطور کانفیگ کردین؟ دسترسی اپلود از طریق پی اچ پی رو بستین ، به Wp-content برین و به پوشه Upload دسترسی 777 بدین درست میشه
tizparvaz
April 13th, 2013, 16:19
بله
از کانفیگ پیشفرض هم استفاده میشه
دقیقا مشکلتون همینه رولهای پیشفرض مدسکیوریتی یک سری از عملیاتهای وردپر رو مختل میکنن چون اونهارو تزریق از طریق یو آر ال میشناسن چون حاویه علامتهایی هست که توی اون رولها خطر ناک شناخته شدن و به همین دلیل از اجراشون جلوگیری میکنه
ariansafaei
April 13th, 2013, 16:38
دقیقا مشکلتون همینه رولهای پیشفرض مدسکیوریتی یک سری از عملیاتهای وردپر رو مختل میکنن چون اونهارو تزریق از طریق یو آر ال میشناسن چون حاویه علامتهایی هست که توی اون رولها خطر ناک شناخته شدن و به همین دلیل از اجراشون جلوگیری میکنه
اهان
خب راه حل چی هست ؟
tizparvaz
April 13th, 2013, 17:01
اهان
خب راه حل چی هست ؟
باید بدید درست کانفیگش کنن یا خودتون درست کانفیگش کنید یا کلا قیدش رو بزنید و کل کانفیگش رو پاک کنید
ariansafaei
April 13th, 2013, 18:19
باید بدید درست کانفیگش کنن یا خودتون درست کانفیگش کنید یا کلا قیدش رو بزنید و کل کانفیگش رو پاک کنید
اهان اوکی مشکل رو حل کردم اینجا برای بقیه میذارم
ariansafaei
April 14th, 2013, 17:08
درود
مشکل از مود سکوریتی نبود
و هنوز مشکل پا بر جاست دوستان راهنمایی کنند
ممنون