PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا با نرم افزار Team Viewer میشه به وی پی اس متصل شد ؟

metroa
April 9th, 2013, 21:43
پایین بودن سرعت ریموت دیسکتاپ اصلا اجازه کار با سرور مجازی رو نمیده. تنظیماتش رو هم به حداقل رسوندم . سرعت اینترنتم هم 2048 هست ...

با تیم ویور میشه کانکت شد اگه میشه ؟؟ چطوری ؟؟

اگه نرم افزاری .. چیزی که سرعت خوبی داشته باشه معرفی کنید ممنونتون میشم خدا خیرتون بده . :53:

m4u
April 9th, 2013, 21:51
فکر نکنم. ولی100 درصد مشکل شما از سرورتون هست.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

metroa
April 9th, 2013, 21:56
فقط با ریموت دیسکتاپ میشه کانکت شد ؟ نرم افزاری .. روشی ؟ لطفا هر کسی اطلاعاتی داره شیر کنه .

RoobinaServer
April 9th, 2013, 21:57
پایین بودن سرعت ریموت دیسکتاپ اصلا اجازه کار با سرور مجازی رو نمیده. تنظیماتش رو هم به حداقل رسوندم . سرعت اینترنتم هم 2048 هست ...

با تیم ویور میشه کانکت شد اگه میشه ؟؟ چطوری ؟؟

اگه نرم افزاری .. چیزی که سرعت خوبی داشته باشه معرفی کنید ممنونتون میشم خدا خیرتون بده . :53:

با سلام

به دوستان دیگرتون که در شهر دیگر هستند یا isp دیگر نت دارند بدهید تست کنند.

اگر مشکل همچنان ادامه داشت پس مشکل از سمت سرور هست اگر برای دوستانتون مشکل نبود پس مشکل از سمت نت شماست فرقی ندارد 128 باشد یا 2048

نرم افزار ریموت تیم هم مانند ریموت دسکتاپ سرعت نت لازم دارد و فرقی ندارد با خود ریموت دسکتاپ.

در هر حال برای اتصال یک تیم در سرور باز کنید و یک تیم در سیستم خودتان و با دادن آیدی و پسورد تیم سرور به آن ریموت شوید.

یا حق

blacktiger
April 9th, 2013, 22:00
البته فکر کنم برای استفاده از team viewer در ویندوز سرور نیاز به نسخه ک. ر .ک شده دارید. چون استفاده تجاری به حساب میاد!
البته قدیما اینجوری بود جدیدا رو نمیدونم.

metroa
April 9th, 2013, 22:06
همه چی رو چک کردم از طرف من مشکلی نبود و سرور هم میگه مشکلی نداره !خدا به سایت های دانلود فیلم و ... رحم کنه که باید این همه انتظار بکشن . مثله اینکه بجز ریموت دیسکتاپ چاره ی

دیگه ای نیست . دوستان عزیزم اگه روشی بود لطفا بگید.

metroa
April 9th, 2013, 22:08
البته فکر کنم برای استفاده از team viewer در ویندوز سرور نیاز به نسخه ک. ر .ک شده دارید. چون استفاده تجاری به حساب میاد!
البته قدیما اینجوری بود جدیدا رو نمیدونم.

کرک شدس . فقط نمیدونم چطور وارد کنم چون آی پی تو آیدی پارتنر نشد وقتی امتحان کردم

RoobinaServer
April 9th, 2013, 23:02
کرک شدس . فقط نمیدونم چطور وارد کنم چون آی پی تو آیدی پارتنر نشد وقتی امتحان کردم

متوجه نشدم الان چی شد ؟

شما آیدی و پسورد را در سیستم خودتان بدید باید متصل شود دقیقا کجای کار گیر کردید ؟

(خیلی کم پیش آمده با این سرویس کار کردم مثلا الان به جرات میگم 5 ماهه طرفش نرفتم ممکنه لغوی بگید متوجه نشم اگر میتوانید تصویر قرار بدید)

یا حق

metroa
April 9th, 2013, 23:29
متوجه نشدم الان چی شد ؟

شما آیدی و پسورد را در سیستم خودتان بدید باید متصل شود دقیقا کجای کار گیر کردید ؟

(خیلی کم پیش آمده با این سرویس کار کردم مثلا الان به جرات میگم 5 ماهه طرفش نرفتم ممکنه لغوی بگید متوجه نشم اگر میتوانید تصویر قرار بدید)

یا حق

تو ریموت دیسکتاپ میزنم متصل میشه ولی سرعتش به قدر کنده که استفاده ازش خیلی سخته . تیم ویور هم روی منوش پارتنر آی دی داره که من آی پی (وی پی اس ) رو وارد کردم قبولش نکرد

من مشکل سرعت در ریموت دستکتاپ دارم که تقریبا راحت بشه از سرور مجازی بهره برد .

M.S.R
April 9th, 2013, 23:35
سلام
نسخه هاست teamviewer را روی سرو نصب کنید. یک ای دی و پسورد به شما می دهد با ان می توانید وصل بشید.
(البته در تنظیمات می توانید قابلیت اتصال از طریق ای پی را هم فعال کنید. امکان هدم استفاده از پورت 80 هم در تنظیمات نرم افزار وجود داره! )
نسخه معمولی را در حالت personal روی سیستم خودتون نصب کنید.
من چندین ماه تست کردم و بدون نیاز به کرک توانستم استفاده کنم.
برای وصل شدن بهتر می توانید تصاویر را سیاه و سفید کنید در این صورت حتی از طریق دایال اپ هم می توانید به سرور وصل بشوید.

blacktiger
April 9th, 2013, 23:41
بله . نباید ایپی سرور رو بدید باید ایپی ( یا شماره ) ای که خود نرم افزار بعد از نصب به سرور اختصاص میده با پسوردش رو استفاده کنید.
اما فکر کنم این مشکل شما تنها نیست و سرعت ریموت اومده پایین . من هم الان چک کردم فوق العاده سرعت پایین و داغونه.

Rz04
April 10th, 2013, 00:15
بله . نباید ایپی سرور رو بدید باید ایپی ( یا شماره ) ای که خود نرم افزار بعد از نصب به سرور اختصاص میده با پسوردش رو استفاده کنید.
اما فکر کنم این مشکل شما تنها نیست و سرعت ریموت اومده پایین . من هم الان چک کردم فوق العاده سرعت پایین و داغونه.

تآیید میشه . سرعت منم اومده پایین

metroa
April 10th, 2013, 00:28
اینطور که بنظر میرسه ریموت دیسکتاپ تنها گزینه ست و باید باهاش ساخت . میدونم تقریبا همه کسانی که از سرور مجازی استفاده میکنند این مشکل رو دارن . امیدوارم این مشکل حل بشه که من و

امثال من به راحتی از سرور مجازی بهره ببرند . تشکر از همه دوستان عزیزم :53:

alidini
April 10th, 2013, 00:31
دوستان عزیز یه کانکشن ضمیمه کردم اونو بعد دانلدو با نود پد باز کنید و جلوی گزینه full address:s: ادرس سرور رو وارد کنید و session bpp رو 8 قرار بدید البته اگه نبود این کانکشن فشرده تر مینه تصاویر رو با پایین آوردن کیفیت و درحقیقت یه فایل سیو شده از ریموت دسکتاپ هست.
تشکر هم فراموش نشه عزیزان:111::-*

metroa
April 10th, 2013, 12:26
دوستان عزیز یه کانکشن ضمیمه کردم اونو بعد دانلدو با نود پد باز کنید و جلوی گزینه full address:s: ادرس سرور رو وارد کنید و session bpp رو 8 قرار بدید البته اگه نبود این کانکشن فشرده تر مینه تصاویر رو با پایین آوردن کیفیت و درحقیقت یه فایل سیو شده از ریموت دسکتاپ هست.

سلام ممنون دانلود کردم زیاد تفاوتی نداشت فقط های کالر روی 16 بیت بود .

shazo
April 10th, 2013, 13:09
سلام.. بله عزیز 2 تا ای پی جداست

Rz04
April 10th, 2013, 13:39

تآثیری نداره

blacktiger
April 10th, 2013, 14:39
سرعت ریموت من از صبح خوب شده و مشکلی نیست.