توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در .htaccess هاست
drhannibal
April 9th, 2013, 19:53
سلام ، یک هاست سی پنل ، دیتالایف انجین روش نصب هست و خب یه فایل .htaccess که ماله خود دیتالایف انجین هست در روت وجود داره.
هر وقت من زیر دامنه اینجاد میکنم زیر دامنه ها ارور 404 یا 500 میده. و کلا مشکل داره و فایل ها باز نمیشن از آدرس.
تیکت میزنم به پشتیابنی میاد میگه ایراد از .htaccess شما بود رفع کردیم. بعد من چک میکنم میبنم درست میگه مشکل زیر دامنه رفع شده اما دامنه اصلی 404 شده ! @-)
2 بار این کارو کردم هر بار که پشتیابنی .htaccess رو به قول خودش درست میکنه کل سایت بالا نمیاد و مجبور میشم .htaccess خود سیستم رو مجدد جایگزین کنم.
خلاصه الان مشکل من اینه که نمیتونم زیر دامنه رو بالا بیارم. باید برای زیر دامنه هم .htaccess بسازم ؟ با چه کدی ؟ باید .htaccess خود روت اصلی و دامنه اصلی رو ویرایش کنم ؟ چه کدی ؟
خیلی ممنونم :53:
hossein7441
April 9th, 2013, 20:44
محتویات هردو فایل htaccess قبل از تغییر و بعد از تغییر رو کپی کنید اینجا .
drhannibal
April 9th, 2013, 21:08
محتویات هردو فایل htaccess قبل از تغییر و بعد از تغییر رو کپی کنید اینجا .
این ماله خوده دیتالایف انجین هست: من دستش نمیزنم اصلا. توی زیر دامنه هم این فایل رو نساختم.
یه راه آسونی که میتونی انجام بدی اینه که وقتی ساب دامین میسازی مسیر فلدر واسه ساب دامینو روت هاست قرار بده. یعنی توی public_html نباشه اینطوری ربطی به htaccess نداره چون اگه ویرایش بشه سایت باز مشکل پیدا میکنه
drhannibal
April 9th, 2013, 21:23
یه راه آسونی که میتونی انجام بدی اینه که وقتی ساب دامین میسازی مسیر فلدر واسه ساب دامینو روت هاست قرار بده. یعنی توی public_html نباشه اینطوری ربطی به htaccess نداره چون اگه ویرایش بشه سایت باز مشکل پیدا میکنه
یعنی دقیقا کجا ؟ توی کدوم پوشه ؟ مگه غیر از public_html جای دیگه هم میشه ؟