ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال درمورد هاست دانلود ...

wave2011
April 8th, 2013, 23:12
سلام به همه من یک هاست دانلود با کنترل پنل دایرکت ادمین دارم .

میخاستم چنتا راهنمایی ازتون بخوام چون من کم تجربه هستم .

من میخوام سایتی با اکنت vip ایجاد کنم .
و قصد دارم برای هر کاربر وی ای پی یک اکنت ftp بسازم چه طور میتونم . اکنت بسازم .(اکنتی که فقط اجازه دانلود داشته باشه ها.)

و من ادرس دامین هاست دانلودم را به این صورت در اوردم
dl.site.ir
در قسمت simple zone editor یک رکورد A با نام بالا ایجاد کردم

حالا سوالم این هست .
فایل هایم را کجا باید بریزم ?
اخه وقتی fie manager رو میزنم .
یه فولدر به نام public_html داره . و یه فولدرم به نام Domains و وقتی روی فولدر دامین کلیک میکنم یه فولدر دیگه به نام دامینم وجود داره . (dl.site.ir) و وقتی وارد اون میشم public_ftp وجود داره و هم public _html
...
الان من نمیدونم فایل هامو داخل public html صفحه اصلی بریزم یا بایدم وارد فولدردامنه ام شم .(اصلا باید فایل هامو داخل public_html بریزم یا داخل Public_ftp)

دوستان عزیز لطفا کمک کنند .
میدونم شاید سوالم برای شما خیلی خیلی ابتدایی باشه اما اگه میشه جواب بدین
مرسی
موفق باشین یاعلی

Rz04
April 9th, 2013, 01:13
سلام
شما به جای ftp از .htaccess و .htpasswd استفاده کنید.
اگر از ftp استفاده کنید باید پرم write را از یوزرها ب***ی تا نتونن فایل را پاک کنند و یا فایلی آپلود کنند.

mamali5
April 9th, 2013, 02:27
سلام به همه من یک هاست دانلود با کنترل پنل دایرکت ادمین دارم .

میخاستم چنتا راهنمایی ازتون بخوام چون من کم تجربه هستم .

من میخوام سایتی با اکنت vip ایجاد کنم .
و قصد دارم برای هر کاربر وی ای پی یک اکنت ftp بسازم چه طور میتونم . اکنت بسازم .(اکنتی که فقط اجازه دانلود داشته باشه ها.)

و من ادرس دامین هاست دانلودم را به این صورت در اوردم
dl.site.ir
در قسمت simple zone editor یک رکورد A با نام بالا ایجاد کردم

حالا سوالم این هست .
فایل هایم را کجا باید بریزم ?
اخه وقتی fie manager رو میزنم .
یه فولدر به نام public_html داره . و یه فولدرم به نام Domains و وقتی روی فولدر دامین کلیک میکنم یه فولدر دیگه به نام دامینم وجود داره . (dl.site.ir) و وقتی وارد اون میشم public_ftp وجود داره و هم public _html
...
الان من نمیدونم فایل هامو داخل public html صفحه اصلی بریزم یا بایدم وارد فولدردامنه ام شم .(اصلا باید فایل هامو داخل public_html بریزم یا داخل Public_ftp)

دوستان عزیز لطفا کمک کنند .
میدونم شاید سوالم برای شما خیلی خیلی ابتدایی باشه اما اگه میشه جواب بدین
مرسی
موفق باشین یاعلی

با سلام

در صورتی که هاست دانلود شما جداست
از سرویس دهنده بخوید که دامنه هاست دانلود شما رو از yourdomain.com به dl.yourdomain.com تغییر بده
تا با آپلود فایل در Public_html فایل ها از طریق همون dl.yourdomain.com در دسترس باشن.

موفق باشید