ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض کردن دامین و هاست whmcs

serviceportal
April 8th, 2013, 17:58
هو الفتاح
با سلام
میخواستم whmcs خود رو از روی هاست و دامین فعلی بردارم به یک هاست و دامین دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم؟

clickchat
April 8th, 2013, 18:02
فول بکاپ

yassale
April 8th, 2013, 18:04
از دیتابیس بکاپ بگیرید ریستور کنید در هاست جدید
برای دومین هم فقط کافیه دومین رو از داخل خود whmcs چنج کتید.

donyahost
April 8th, 2013, 18:07
کل فولدر رو به هاست جدید منتقل می کنید.از sql بک آپ می گیرید در هاست جدید یک sql می سازید. بک آپ sql رو ایمپورت می کنید. در غیر اینصورت همون کاری که دوستمون گفتن انجام بدید

hossein7441
April 8th, 2013, 18:12
طبق گفته دوستان اگه فول بکاپ نگرفتید باید همه فیالهاش رو کپی و بعد از ایجاد دیتابیش و ایمپورت sql مشخصات دیتابیس رو توی فایل کانفیگ تغییر میدی. در صورتی که با مراجعه به ادمین به هم ریخته بود بایستی از قسمت تنظیمات آدرس سایت و عوض کنی به ادرس سایت جدید. همین کارم از طریق دیتابیس هم میتونی انجام بدی

serviceportal
April 8th, 2013, 18:29
آقایون خانوم ها دمتون گرم ببینیم میتونیم انجام بدیم یا نه

parsdrive
April 8th, 2013, 18:33
دوستان گرامی برای یک هاست خیلی راحت فایل ها رو منتقل کردیم دیتابیس رو هم منتقل کردیم و ایمپورت کردیم اما صفحه پرتا سفید میاد. صفحه مدیریت هم همینطور.

اصلا هم نفهیمیدیم علت چی هست. دوستان کسی راه حلی داره؟!

serviceportal
April 9th, 2013, 11:54
Critical Error
Could not connect to the database

با این خطا روبرو شدم میدونید چرا؟
من یک دیتابیس ساختم و بعد از طریق phpmyadmin وراد شدم و رو دیتایس داخل phpmyadmin که ساخته بودم کلیک کردم و بعد گزینه ایمپورت رو زدم و فایل دیتایس رو گذاشتم و GO رو زدم منتقل شد اما این خطا رو داد

serviceportal
April 9th, 2013, 11:56
و یک نکته دیتابیس ها که مثلا قبلا یک چیزی دیگه بوده الان تو دامین دیگه تغییر میکنه اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یعنی نباید جایی برم تغییر بدم؟

serviceportal
April 9th, 2013, 12:03
و اینکه نام دیتابیس جدید رو چجوری باید به whmcs بدهم از کدوم قسمت؟

hossein7441
April 9th, 2013, 12:18
و یک نکته دیتابیس ها که مثلا قبلا یک چیزی دیگه بوده الان تو دامین دیگه تغییر میکنه اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یعنی نباید جایی برم تغییر بدم؟

سلام

عزیز توی پست قبلی گفتم میری فایل کانفیگ رو ویرایش میکنی و یوزر و پسورد و نام دیتابیس رو تغییر میدی. اسم فایل هم configuration.php هست که باید ادیت کنی.
وقتی ویرایش کردی علاوه بر اطلاعات دیتابیس باید مسیر فلدر های downloads, templates , attachments تغییر بدی چون یوزر هاست جدیدت عوض شده. 3 خط آخر یمشه معمولا :

$templates_compiledir = "/home/NewUser/templates_c/";
$attachments_dir = "/home/NewUser/attachments/";
$downloads_dir = "/home/NewUser/downloads/";

حالا من مسیر فلدر هاروی توی ریشه اصلی گذاشتم واسه امنیت بیشتر شما هر جا دلت خواست میتونی بزاری ولی باید آدرسشم توی فایل کانفیگ بزاری . دسترسی هم بهش 777 یا 755 بده.

serviceportal
April 9th, 2013, 12:37
من این فولدر ها رو متوجه نشدم کانفینگ رو ممنون درست کردم درست شد اما این فولدر ها متوجه نشدم چیکار باید بکنم؟
شما این فولدر ها رو ممنون میشوم توضیح بدهید

اما یک نکته ای اینجا هست که من درست برام کار میکنه یعنی میتونم وارد تنظمیات بشوم وارد مدیریت اصلی و مدیریت مشتریان بشوم اما شما این فولدر ها رو میتونید بگید واسه چیه و چجوری باید تغییر داد

hossein7441
April 9th, 2013, 12:44
من این فولدر ها رو متوجه نشدم کانفینگ رو ممنون درست کردم درست شد اما این فولدر ها متوجه نشدم چیکار باید بکنم؟
شما این فولدر ها رو ممنون میشوم توضیح بدهید

اما یک نکته ای اینجا هست که من درست برام کار میکنه یعنی میتونم وارد تنظمیات بشوم وارد مدیریت اصلی و مدیریت مشتریان بشوم اما شما این فولدر ها رو میتونید بگید واسه چیه و چجوری باید تغییر داد
مثل اینکه شما جای فلدرها رو عوض نکردید. ببینید چون دسترسی این لدر ها 777 هست بایتسی توی ریشه هاست (home) باشه تا هکرا نتونن توش شل بریزن. قبلا یه باگی پیدا شده بود که اگه کدی رو توی تیکت وارد کنی توی فلد دانلود و تمپلیت شل ساخته یمشد که بعدا پیچ امنیتی اومد و واسه اینکه این قبلی مشکلات مجددا رخ نده اگه این سه فلدر توی ریشه اصلی هاست باشند خطر نخوااهند داشت. واسه همینم شما این سه فلدر رو انتقال بده به پشت public_html که میشه /home/user/ بعد توی فایل کانفیگ مسیری که فلدرهارو انتقال دادی عوض میکنی. همین

برای تشکر هم از دکمه تشکر استفاده کن ;;)

serviceportal
April 9th, 2013, 13:24
همین که جواب دادید تو قلب ما تشکر رو گرفتید اینجا بزنیم ریا میشه اما شما دوست دارید چشم

خوب این فولدر ها رو من قبلا به صفحه روت آورده بودم تو هاست قبلی و گذاشته بودم به 755 الان کردم 777

اما یک سوال

$templates_compiledir = "/home/NewUser/templates_c/"; $attachments_dir = "/home/NewUser/attachments/"; $downloads_dir = "/home/NewUser/downloads/";
این ها رو باید بگذاریم زیر متن فایل configuration.php

donyahost
April 9th, 2013, 13:32
دوستان گرامی برای یک هاست خیلی راحت فایل ها رو منتقل کردیم دیتابیس رو هم منتقل کردیم و ایمپورت کردیم اما صفحه پرتا سفید میاد. صفحه مدیریت هم همینطور.

اصلا هم نفهیمیدیم علت چی هست. دوستان کسی راه حلی داره؟!

باید whmc رو دوباره نصب کنید

hossein7441
April 9th, 2013, 13:38
نیازی به نصب مجدد نیست.

بله باید سه خط پایین رو بعد از خط $cc_encryption_hash (یا هر جایی که قبل از <? باشه ) اضافه کنید:

$templates_compiledir = "/home/NewUser/templates_c/";
$attachments_dir = "/home/NewUser/attachments/";
$downloads_dir = "/home/NewUser/downloads/";

دقت کنید به جای NEwUser نام کاربری هاست جدیدتون رو وارد کنید.