K.G.B
April 6th, 2013, 20:34
سلام
من می خوام یه سایت دانلود فیلم راه اندازی کنم که در ابتدای کار حداکثر 1 ترابایت فضا برای فیلم ها نیاز دارم.
حالا با توجه به اینکه قراره اکسس دانلودها از طریق اکانت vip انجام بشه و احتمالا حداقل توی چند ماه اول
بیننده و دانلود کمی دارم، ممنون میشم من رو در خصوص موارد زیر راهنمایی کنید.
1- برای راه اندازی اینجور سایت ها سرور اختصاصی به دردم می خوره یا سرویس دیگه ای؟
2- سیستم عامل لینوکس باشه یا ویندوز؟
3- برای کنترل پنیل همون سی پنل مناسبه یا چیز دیگه ای لازمه؟
4- مقدار رم و cpu با توجه به حجم کم ترنسفر در چند ماه اول حداقل چقدر باید باشه؟
5- از دیتا سنتر ایرانی استفاده کنم یا خارجی؟ (با توجه به مساله کپی رایت)
6- آیا من برای راه اندازی یه سایت دانلود فیلم دارم راه نامناسبی برای قسمت دانلودها انتخاب می کنم یا درستش همینه؟
7- با توجه به اینکه نمیشه 1 ترابایت رو آپلود کرد و باید به سرورم لینک بدم تا خودش دانلود کنه و اینکه بعضی فیلم ها توی تورنت هستن، آیا از لینک تورنت هم استفاده کرد؟
من می خوام یه سایت دانلود فیلم راه اندازی کنم که در ابتدای کار حداکثر 1 ترابایت فضا برای فیلم ها نیاز دارم.
حالا با توجه به اینکه قراره اکسس دانلودها از طریق اکانت vip انجام بشه و احتمالا حداقل توی چند ماه اول
بیننده و دانلود کمی دارم، ممنون میشم من رو در خصوص موارد زیر راهنمایی کنید.
1- برای راه اندازی اینجور سایت ها سرور اختصاصی به دردم می خوره یا سرویس دیگه ای؟
2- سیستم عامل لینوکس باشه یا ویندوز؟
3- برای کنترل پنیل همون سی پنل مناسبه یا چیز دیگه ای لازمه؟
4- مقدار رم و cpu با توجه به حجم کم ترنسفر در چند ماه اول حداقل چقدر باید باشه؟
5- از دیتا سنتر ایرانی استفاده کنم یا خارجی؟ (با توجه به مساله کپی رایت)
6- آیا من برای راه اندازی یه سایت دانلود فیلم دارم راه نامناسبی برای قسمت دانلودها انتخاب می کنم یا درستش همینه؟
7- با توجه به اینکه نمیشه 1 ترابایت رو آپلود کرد و باید به سرورم لینک بدم تا خودش دانلود کنه و اینکه بعضی فیلم ها توی تورنت هستن، آیا از لینک تورنت هم استفاده کرد؟