توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مصرف 80 درصدی VBSeo | رفع مشکل با هزینه
MehrganWeb
April 6th, 2013, 14:01
با سلام
جدید یه انجمنی روی سرور های ما میزبانی میشه که خیلی مصرف داره و مشکلات زیاد از جمله افزایش مصرف پردازنده داره
از یکی از همکاران شنیدم به جای این وی بی سئو از چیز دیگه ای استفاده میکنن که مصرفش خیلی خیلی کمتره
مدیریت سایت میگه وی بی سئو رو به خاطر اپگرید به نسخه جدیدغیر فعال کردن اما با دستور top -c توی SSH متوجه شدیم
10 -20 تا پاید به طور متوالی از 32 درصد مصرف پردازنده گرفته تا 80 درصد مصرف میکنن و لود میزنه بالا (روی سرور 16 هسته ای )
و کارمندمون گفت در نبود بنده مشاهده کرده و تغییر پرمیشن داده تا سرور روبه راه بشه
الان بهترین راه برای کاهش مصرفش چیه از دوستان کسی بتون مشکل ما رو حل بکنه هزینه یا هاست در قبالش میدیم
April 6th, 2013, 14:11
فشار vbseo طبیعی هست فکر نمیکنم جایگزینی برای vbseo در وی بی باشه
خود تنظیمات وی بی سئو هم باید برسی کرد تا بهینه بشه برخی تنظیمات باعث میشه از منابع بیشتر استفاده بشه من میتونم تنظیمات برسی و در صورت نیاز تغییر بدم البته بدون هزینه
دیتابیس اون سایت هم برسی کنید
MehrganWeb
April 6th, 2013, 14:19
خود تنظیمات وی بی سئو هم باید برسی کرد تا بهینه بشه برخی تنظیمات باعث میشه از منابع بیشتر استفاده بشه من میتونم تنظیمات برسی و در صورت نیاز تغییر بدم البته بدون هزینه
یعنی معمولیه که اگر غیر فعال بشه لود اوریج میشه : Load Averages: 0.71 0.88 0.63
و وقتی فعال میشه = Load Averages: 21.10 19.49 16.85
؟؟/ اونم 16 هسته پردازنده Xeon 3.40 ghz?
MehrganWeb
April 6th, 2013, 14:38
یاهو آنلاین شید
اطلاعات حسابو بدیم چک کنید
موفق باشید
haadey
April 6th, 2013, 15:38
من مورد مشابهی با سایت خودم که اسکریپتش MyBB هست داشتم. البته پلاگین های SEO نصب نکردم ولی مجبور میشدم پرمیشن پوشه پلاگین ها رو 0 کنم
مشکل می تونه یکی از دلایل زیر باشه:
بات های اسپمر به اون سایت حمله کردن (برای سایت خودم روزی 250 تا عضویت جدید و 3000 بازدید از این بات ها داشتم، پلاگین ضد اسپمر هم مدام در حال چک کردن این بازدیدها بود و لود سرور رو بالا میبرد)؛ بهترین راهش گرفتن دسترسی کاربران غیر ایرانی از طریق مود Geo_IP آپاچی هست
قالب پیش فرض سایت مشکل داره؛ با نصب یه قالب جدید مشکل حل می شه
MehrganWeb
April 6th, 2013, 15:44
من مورد مشابهی با سایت خودم که اسکریپتش MyBB هست داشتم. البته پلاگین های SEO نصب نکردم ولی مجبور میشدم پرمیشن پوشه پلاگین ها رو 0 کنم
مشکل می تونه یکی از دلایل زیر باشه:
بات های اسپمر به اون سایت حمله کردن (برای سایت خودم روزی 250 تا عضویت جدید و 3000 بازدید از این بات ها داشتم، پلاگین ضد اسپمر هم مدام در حال چک کردن این بازدیدها بود و لود سرور رو بالا میبرد)؛ بهترین راهش گرفتن دسترسی کاربران غیر ایرانی از طریق مود Geo_IP آپاچی هست
قالب پیش فرض سایت مشکل داره؛ با نصب یه قالب جدید مشکل حل می شه
سلام و تشکر برای توجه
پاسخ هر کدوم از موارد رو میدم
1. وقتی ما لایت اسپید استفاده میکنیم چطور ببنیدیم ای پی های غیر ایرانی رو ((( فقط و فقط برای این سایت | چون باقی سایت ها مشکلی ندارن )))
2. قالب میدونیم مشکل داره منتاها مدیرش آفلاینه و نیست که بهش بگم قالب رو چینج کنه
در مورد (1) توضیح بدید
April 6th, 2013, 20:36
فکر نکنم لایت اسپید از Allow from پشتیبانی کنه، بهرحال شما می تونین IPهای ایران رو از اینجا (http://www.ip2location.com/free/visitor-blocker) دریافت کنین و توی فایل htaccess. پوشه Public_html هاستشون قرار بدین. اگه بتونین منتقلش کنین به سروری که آپاچی روش باشه، بهتر میشه کار کرد.
در مورد قالب هم توجه کنید که قالب جدید نصب کنن، نه اینکه قالب رو تغییر بدن. ممکنه کدهایی که پلاگین ها به قالبش اضافه می کنن این مشکل رو براش ایجاد کرده باشه. البته اینجوری پلاگین هاش هم از کار میفتن ولی می تونه همون قالب اصلی رو برای کاربرهاش فعال بذاره و این قالب جدید رو برای مهمان ها بذاره (این کار لود رو کمتر می کنه ولی مشکل رو کامل حل نمی کنه)
البته لازم به ذکره که من توی کار هاستینگ و سرور نیستم و فقط تجربیاتم با مشکلی که برام پیش اومده رو باهاتون در میون میذارم. انشالله که موفق باشید
MehrganWeb
April 6th, 2013, 20:42
فکر نکنم لایت اسپید از Allow from پشتیبانی کنه، بهرحال شما می تونین IPهای ایران رو از اینجا (http://www.ip2location.com/free/visitor-blocker) دریافت کنین و توی فایل htaccess. پوشه Public_html هاستشون قرار بدین. اگه بتونین منتقلش کنین به سروری که آپاچی روش باشه، بهتر میشه کار کرد.
در مورد قالب هم توجه کنید که قالب جدید نصب کنن، نه اینکه قالب رو تغییر بدن. ممکنه کدهایی که پلاگین ها به قالبش اضافه می کنن این مشکل رو براش ایجاد کرده باشه. البته اینجوری پلاگین هاش هم از کار میفتن ولی می تونه همون قالب اصلی رو برای کاربرهاش فعال بذاره و این قالب جدید رو برای مهمان ها بذاره (این کار لود رو کمتر می کنه ولی مشکل رو کامل حل نمی کنه)
البته لازم به ذکره که من توی کار هاستینگ و سرور نیستم و فقط تجربیاتم با مشکلی که برام پیش اومده رو باهاتون در میون میذارم. انشالله که موفق باشید
تشکر دوست عزیزم
مشکل از همون قالب بود قالب رو عوض کردند منم یع تغییراتی توی کانکشن و ای پی ها دادم خوشبختانه ::: فعلا ::: مشکل حل شده و لود اوریج عادی هستش
تشکر از توصیه های شما
barbod
May 23rd, 2013, 18:40
سلام
منم مشكل دارم با اين vbseo
ببينيد چقدر سي پي يو رو ميكشه بالا....
13400
كسي راه حلي داره؟
barbod
May 23rd, 2013, 22:47
سلام
منم مشكل دارم با اين vbseo