PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرجع افزونه های و قالب های جوملا برای حرفه ای ها و تازه کاران

alipa
April 5th, 2013, 17:22
گلچین آنلاین.دانلود افزونه ها و بسته های نصبی جوملا 2.5 و 1.5

چند وقتی بود تو سایت ها و انجمن های مختلف جوملا عضو می شدم و بعضا بسته های نصبی و افزونه هایی میدیدم که با چند خط ترجمه گوگلی با قیمت بسیار زیادی فروخته میشدند !

بعدش چند مرجع افزونه های جوملایی پیدا کردم که یا از افزونه های تجاری پشتیبانی نمیکردند. یا اونایی که پشتیبانی میکردند .حق عضویت بالایی داشتند. که به اندازه قیمت همون افزونه ای که میخواستم بود !

2 هفته ای میشه یه سایت جدید پیدا کردم که افزونه های جالب و خصوصا تجاری و کمیاب جوملا ارائه میده که میشه گفت واقعا قابل رقابته..تا امروز که من عضوم داره هر روز آپدیت میکنه و بسته های نصبیشو هم اکثرا خودشون ترجمه میکنن.

www.golchinonline.ir (http://www.golchinonline.ir)

میتونید بسته های نصبی چندصد هزارتومانی رو دانلود کنید.یا افزونه آر ای فایروال (rsfirewall) یا فرم ساز rsform - -جومسوشیال فارسی-یا آر اس تیکت متصل به پیامک(rsticket) و ...

اگه خواستید ثبت نام کنید .ایمیل معرف رو :alipa2000@yahoo.com بزنید.امیدوارم کمکی کرده باشم.>:D

javanco
April 5th, 2013, 19:21
همه اینایی که گفتی رایگان هست به نظرم تبلیغاتت جالب نبود!

alipa
April 7th, 2013, 19:43
دوست عزیز شما یک نگاه به بسته های نصبی موجود در این سایت بنداز و قیمتشو مقایسه کن !! مثلا همین بسته نصبی yoo_infinite فارسی شده برای جوملا 2.5. همین رو سرچ بزن ! قیمتش 28000 تومنه.تازه بدون RSfirewall ! لینک زیر در سایت : P30Template.com - قالب فارسی جوملا (Yootheme Infinite) - قالب شرکتی جوملا (http://www.p30template.com/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C/332-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%28Yootheme-Infinite%29-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html) در صورتی که

همین بسته نصبی در سایت گلچین آنلاین همراه با آر اس فایروال داره ارائه میشه :
http://www.golchinonline.ir/index.php/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/yoo_infinite.html

حق عضویت سایت بالا فقط 10000 تومانه ! من که چیزهایی که نیاز داشتمو ازین سایت گرفتم.شمارو نمیدونم !

amin fear
May 11th, 2013, 00:00
تمامی قالب های تجاری شرکت های معروف برای جوملا ( مانند شرکت You Theme ) و هم چنین افزونه های معروفی مانند
rsform و rsfirewall به راحتی از سایت های زیرزمینی قابل دستیابی هستند و متاسفانه افرادی در ایران این نسخه های غیرقانونی را دانلود کرده و از طریق یک هم چنین سایت هایی برای مال سرقتی قیمت تعیین می کنند ! واقعا خجالت آوره...

موفق باشید دوستان !

alipa
June 8th, 2013, 20:27
به نظرم بهتره نداسته یا از روی قصد سایتی را زیر سوال نبریم!

بله بعضی قالب ها قابل دسترس هستند! اما نسخه فارسی را چندتا سایت زیرزمینی در اختیار شما میزارن؟ این سایت زحمت کشیده و خیلی از قالب ها را خودش فارسی سازی کرده و در اختیار کاربراش قرار داده با قیمت ناچیز!

بعد شما میاید برای خراب کردن نام سایت اسم سرقتی را بکار میبرید؟ پس با این اوضاع سایتهای بزرگی مثل میهن دانلود -آسان دانلود.و... همگی باید د ز د های بزرگ باشند که کلی پکیج و نرم افزار کرک شده برای دانلود قرار میدن
آیا همین سایت های مثل میهن دانلود و ... باعث نشدند شما بدونی نرم افزار نرو چیه؟ کورل چیه؟ فتوشاپ چیه؟ اگه به اصطلاح کپی رایت رعایت میشد. شما تو عمرت خواب همچین نرم افزار هایی رو میدیدی؟ با این اوضاع دلار و تحریم و ..؟
بنده تو اکثر سایت های جوملایی ایران عضو شدم. و خرید کردم.اکثرا بدون لاینسنس محصولاتشونو ارائه میدن.حتی بعضی که لاینسنس میدن نام کاربری و رمز عبور را در اختیار خریدار نمیزارن. و فقط نسخه آپدیتشو بهتون هر چند مدت میدن! حق هم دارن .ا این اوضاع تحریم.دلار و گرونی..کاری نمیشه کرد!
متاسفم برای کسانی که بدون هیچ اطلاع و تخصصی در زمینه وب اقدام به تهمت زدن میکنند! و طلبکار هم هستند!