ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وی پی اس فارس

eskelet-sokhte
April 5th, 2013, 14:28
سلام به تمامی دوستان عزیز وب هاستینگ تاک.عید همگیتون مبارک.دوستان میخواستم از وی پی اس فارس یه سرور مجازی یا همون vps خریداری کنم.میخواستم بدونم تایید میشن کامل یا خیر؟ممنون میشم پاسخ بدین.خواهشا روی رفاقت و اینجور چیزا پاسخ ندین.موفق باشید

besthosti.com
April 5th, 2013, 14:47
بله تایید مشوند یه مدت همکاری می کردم باهاشون

MehrganWeb
April 5th, 2013, 14:50
شایان عسگرپور از همکاران فعال ما هستند و جزء خوش نام ها
تایید میشن

eskelet-sokhte
April 5th, 2013, 14:51
اورسل نمیکنن؟

MehrganWeb
April 5th, 2013, 14:53
اورسل نمیکنن؟

فکر نمی کنم اینکارو کنن البته شما هم باید مقداری رعایت کنید
ولی ایشون بزرگتر از این حرف هاست

eskelet-sokhte
April 5th, 2013, 14:59
خودم قبلا سرویس ازشون داشتم که 8-9 روز از سرویسشون استفاده کردم بقیشو دیگه استفاده نکردم.تنها مشکلشون اینه ک پشتیبانی نرم افزاری ندارن وگرنه قیمتاشون عالیه.ممنون از دوستان

hack2hacker
April 5th, 2013, 15:20
‍‍‍‍‍‍‍پشتیبانی ضعیف هست
سرعت هاردشون داغونه...
سرعت پورت معمولی هست...
سرعت ریموت هم ۱-۲ ثانیه تاخیر داره که ادم اذیت میشه

majidisaloo1
April 5th, 2013, 15:21
برین توی تاپیک فروششون نظر کاربراشون رو ببینین
صفحات آخر تاپیک ها معمولا نتیجه های خوبی میدهد

با تشکر
عیسی لو

farbodsteps
April 5th, 2013, 18:29
تجربه خیلی بدی باهاش داشتم.

Mr.Roham
April 5th, 2013, 18:35
سلام من قبلا ازشون چند ماه سرویس داشتم
سرعت هاردشون خیلی خوب نبود ولی بد هم نبود
الان نمی دونم چطوره

hamedmj
April 5th, 2013, 18:57
من الان ازشون سرویس دارم. قیمتاشون خوبه. پشیتبانیشون هم خوبه. فقط گاهی اوقات سرعت سرور کم میشه. ولی نسبت به بقیه عالی هست و 120% تایید میشن.

p30speed
April 5th, 2013, 19:13
تجربه خوبی نداشتم

M.Abooali
July 23rd, 2013, 21:28
توصیه می کنم این کار را نکنید چون قطعا کلاهبردار هستند، این آقای شایان اصغرپور یا (شایان عسگرپور)، رسما هم ازشون شکایت شده از طریق پلیس فتا به علت کلاهبرداری و تحت پیگرد هستند که متاسفانه با غیب در جلسات فقط کار خودشون را سخت می کنند.

میتوانید تو گوگل یک جستجو کنید یا اصلا از پلیس فتا استعلام بگیرید در موردشان تا بفهمید خودتان.

متاسفانه تو این انجمن به دلایلی که روشن نیست مورد حمایت قرار دارند و اکثر تاپیک های شکایت از ایشان خیلی زود حذف می شود.

seoman
December 5th, 2013, 10:22
سلام دوستان
شرمنده تاپیک رو آپ کردم ،؛ کسی ازشون خبر داره؟ نه سایتشون بالا میاد نه سرور های ما :|

traxex12345
December 5th, 2013, 10:27
با سلام
گویا ایشون ورشکست شدن - مدتی پیش ایملی اود که از کاربر ها درخواست کرده بود سرور ها رو 6 ماهه تمدید کنند و این که دیگه توانایی پرداخت هزینه سرور رو ندارن و اخر ماه در صورت جور نشدن هزینه سرور ها دان میشه...

Aralhosting.com
December 5th, 2013, 12:26
سلام دوستان
شرمنده تاپیک رو آپ کردم ،؛ کسی ازشون خبر داره؟ نه سایتشون بالا میاد نه سرور های ما :|

بهتره دیگه قید سرور هارو بزنی

M.Abooali
December 6th, 2013, 12:42
من قبلا اینجا مطرح کرده بودم ... حیف دوستان بی توجه بودند به توصیه من.

شخصا پیگیر اون شکایت نشدم چون نخواستم یک جوان را که با هزار امید وارد بازار معاملات سرور شده گرفتار کنم و ازشون به نوعی چشم پوشی کردم، اما به هر حال این واقعیت است که هرگز بار کج به منزل نخواهد رسید!

و در مورد ایشان که 3 مرحله باز همین حرکت را تکرار کردند و سرور با تخفیف 50% فروختند و زیر یک ماه گفتند امکان ادامه سرویس دهی را نداریم این مسئله صدق می کند. امیدوارم در رویکرد خودشان تجدید نظر کنند همه مثل بنده چشم پوشی نمی کنند یک روز است که میرند به جرم کلاه برداری حبس براش می برند. من دلم سوخت اگر نه به سادگی غیابی حکم کلاهبرداریش را صادر کرده بودند.

MagicVps.Com
December 6th, 2013, 13:21
بله تایید مشوند یه مدت همکاری می کردم باهاشون

شایان عسگرپور از همکاران فعال ما هستند و جزء خوش نام ها
تایید میشن

فکر نمی کنم اینکارو کنن البته شما هم باید مقداری رعایت کنید
ولی ایشون بزرگتر از این حرف هاست

اره خیلی بزرگه بلانسبت جمع خ... هم بزرگه

من الان ازشون سرویس دارم. قیمتاشون خوبه. پشیتبانیشون هم خوبه. فقط گاهی اوقات سرعت سرور کم میشه. ولی نسبت به بقیه عالی هست و 120% تایید میشن.

همکارن داغتر از کاسه اش

توی همین 2 پیج هخه میگفتن مشکل داره بعد شما ها به عنوان همکار تایید میکردن

hamedmj
December 7th, 2013, 17:51
اره خیلی بزرگه بلانسبت جمع خ... هم بزرگه

همکارن داغتر از کاسه اش

توی همین 2 پیج هخه میگفتن مشکل داره بعد شما ها به عنوان همکار تایید میکردن

بله! اون زمان که ما کار میکردیم باهاشون مشکلی نداشتن و برامون پرداخت ها رو انجام میداد. ولی جدیدا ...