توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بهترین کانفیگ mysql برای دایرکت ادمین
ariansafaei
April 4th, 2013, 17:18
درود
یک سرور دایرکت ادمین هست با مشخصات زیر و برای ارایه ی ریسلر و هاستینگ استفاده مشیه و فقط برای یک سایت نیست
میخواستم بدونم بهترین کانفیگ my.cnf برای این سرور چی هست
مشخصات :
Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2430 0 @ 2.20GHz
ram 4 gig
از نظر منابع همشون اختصاصی هستن وب سرور هم nginx هست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
ariansafaei
April 4th, 2013, 17:38
up
ariansafaei
April 4th, 2013, 18:03
up
GEO
April 4th, 2013, 22:27
خدمت شما دوست عزیز
وی پی اس خودم رو با مشخصات مورد نظر شما به این شکل کانفیگ کردم درصورتیکه منابع هم احتصاصی نیست بسیار خوب جواب داده
برای بهینه شدن مصرف منابع پیشنهاد میکنم با توجه به اسکریپ هایی که قرار سرویس دهی بشه کش نصب و راه اندازی کنید
به عنوان مثال APC برای وردپرس و جوملا
memcache برای سیستمهایی که بیشترین استفاده از توابع php رو دارند
filecache برای لوود بهتر قالبهای سنگین
و ...
درود
یک سرور دایرکت ادمین هست با مشخصات زیر و برای ارایه ی ریسلر و هاستینگ استفاده مشیه و فقط برای یک سایت نیست
میخواستم بدونم بهترین کانفیگ my.cnf برای این سرور چی هست
مشخصات :
Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2430 0 @ 2.20GHz
ram 4 gig
از نظر منابع همشون اختصاصی هستن وب سرور هم nginx هست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
خدمت شما دوست عزیز
وی پی اس خودم رو با مشخصات مورد نظر شما به این شکل کانفیگ کردم درصورتیکه منابع هم احتصاصی نیست بسیار خوب جواب داده
برای بهینه شدن مصرف منابع پیشنهاد میکنم با توجه به اسکریپ هایی که قرار سرویس دهی بشه کش نصب و راه اندازی کنید
و ...
بهینه سازی و تیون کردن mysql هیچ ارتباطی با نوع کنترل پنل وب هاستینگ مورد استفاده نداره
mysql پارامتر های زیاد و پیچیده ای داره که با مقدار دهی صحیح به آن ها میتوانید بازدهی سرویس ارائه شده را افزایش دهید
اختصاص بهترین مقادیر به این پارامتر ها نیازمند شناخت و درک واقعی مفهوم و عملکرد آن ها در mysql است
یک کانفیگ صحیح و حرفه ای معمولا ارتباط مستقیم با نوع سخت افزار ، تعداد کوئری ها ، تعداد کانکشن های همزمان ، تعداد و حجم دیتابیس ها و نوع سیستم های مدیریت محتوای استفاده شده و حتی ورژن mysql مورد استفاده در سرور دارد . بهترین و بهینه ترین حالت ممکن روی یک سرور با یک سایت پیاده میشه . در هاست اشتراکی قدرت مانوور شما کمتر خواهد بود چرا که با دیتابیس های گوناگون با ساختار های متفاوتی روبرو هستید . حتی collation و ساختار جداول هم در نوع تیون کردن و مقدار دهی به پارامتر ها موثر است .
بنا بر این استفاده از تملیت های آماده خیلی موثر نخواهد بود یا حد اقل بهترین نتیجه ممکن حاصل نخواهد شد .
میتونید از اسکریپت پرل mysqltuner کمک بگیرید
موفق باشید
ariansafaei
April 5th, 2013, 01:25
خدمت شما دوست عزیز
و ...
خدمت شما دوست عزیز
و ...
nano /etc/nano.cnf
[mysqld]local-infile=0
skip-locking
query_cache_limit=1M
query_cache_size=128M
query_cache_type=1
max_connections=500
interactive_timeout=100
wait_timeout=100
connect_timeout=10
thread_cache_size=128
key_buffer=16M
join_buffer=1M
max_allowed_packet=512M
table_cache=1024
record_buffer=1M
sort_buffer_size=4M
read_buffer_size=4M
max_connect_errors=10
thread_concurrency=2
myisam_sort_buffer_size=64M
server-id=1
[safe_mysqld]
err-log=/var/log/mysqld.log
open_files_limit=8192
[mysqldump]
quick
max_allowed_packet=512M
[mysql]
no-auto-rehash
#safe-updates
[isamchk]
key_buffer=128M
sort_buffer=64M
read_buffer=16M
write_buffer=16M
[myisamchk]
key_buffer=64M
sort_buffer=64M
read_buffer=16M
write_buffer=16M
[mysqlhotcopy]
interactive-timeout
کاش اموزش نصب این کش ها یا سایت اصلیشونو مینوشتید
قبلا یک سیستم کش روی سرور نصب بود که باعث شد دیگه سرور بالا نیاد و مجبور شدم همه ی یوزرارو منتقل کنم
GEO
April 5th, 2013, 01:49
سلامفقط یک سوال
/etc/my.cnf
هست
یا nano.cnf
اگر اشتباه نکنم در سایت اصلی دایرکت آدمین بود که گفته بود در nano زده بشه من هم تا اون زمان در my میزدم تنظیمات رو
کاش اموزش نصب این کش ها یا سایت اصلیشونو مینوشتید
قبلا یک سیستم کش روی سرور نصب بود که باعث شد دیگه سرور بالا نیاد و مجبور شدم همه ی یوزرارو منتقل کنم
آموزشها موجوده میتونید سرچ کنید
فقط در پاسخ دوستمون کمپایلر و همینطور استفاده شما دوست عرض کنم که میتونید حتی با نصب نشدن کش خاصی روی سرور و استفاده از توابع خاص در هر هاست با توجه به اسکریپ نصب شده به حداقل استفاده منابع و کش شدن اتوماتیک فایلها و .... برای مدت تعیین شده برسید
همه چیز بستگی به نوع استفاده شما و سایتهایی که قصد میزبانی رو دارید داره
این هم پر واضحه که بهترین عملکرد یک سرور مجازی در میزبانی یک سایت هست که با یک کانفیگ درست حتی بدون هیچ کشی میتونه بهترین سرویس رو ارائه بده
هنر واقعی در مدیریت منابع و استفاده بهینه هست
همین وی پی اس من با توجه به عادی بودن سرور اصلی و شاید به نوعی ترافیک سنگین اون سرور اینبار که خودم کانفیگ کردم بسیار بهتر از دفعه قبل که یک کانفیگ دیفالت دایرکت زده بودند و با مصرف منمابع کمتری بدون نصب هیچگونه کشی داره بهم جواب میده
ariansafaei
April 5th, 2013, 02:01
خب اول از همه ممنون از همه ی دوستان
و دوم این که کلا اینجور کانفیگ ها برای mysql 5 خوب نیست و بدرد نمیخوره
البته طبق گفته ی سایت دایرکت ادمین
How to Optimize MySQL (http://help.directadmin.com/item.php?id=44)
If you've got mysql 4 (and not mysql 5), then you can use the following code in your /etc/my.cnf:
j4b3r
April 5th, 2013, 02:09
سلام
این دو تا اموز کش
http://www.webhostingtalk.ir/f10/74968/
http://www.webhostingtalk.ir/f10/51777/
برای mysql هم از این استفاده کنید:
Tuning MySQL Performance with MySQLTuner | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/tuning-mysql-performance-with-mysqltuner)
برای شروع خوبه
سوالی بود حتما در تماس باشید:
jaber at ee. net
ariansafaei
April 6th, 2013, 14:24
درود
ممنون از همه
فقط میخواستم بگم آموزش خیلی ساده تر رو پیدا کردم از این لینک میتونید آموزش کامل رو ببینید
Installing Alternative PHP Cache (APC) (http://help.directadmin.com/item.php?id=400)