توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نمایش علامت سوال ((فقط متن ها)) در نیوک
MehrganWeb
April 3rd, 2013, 21:04
با سلام
امروز یه سایتی رو میخواستیم میزبانی کنیم که به یه مشکلی بر خوردیم
با اینکه بک آپش دایرکت ادمین بود اما تبدیلش کردیم وکلیه اطلاعات و بانکها رو ریستور کردیم البته به غیر از بانک اطلاعاتی ویبولتین ( که 1 گیگ حجم داره)
اما متاسفانه وقتی سایت لود میشه قالب نوشته هاش فارسیه و کاملا درسته اما متن ها و پست ها به صورت علامت سوال ظاهر میشن
یونیکد ها رو هم تغییر دادم نشد و ....
سایت نیوک هستش و ادرس سایت اصلی » Deltafox For The Game - ???? ???? ?????? ???? (http://www.deltafoxy.com/) || shop.deltafoxy.com/index.html
از اساتید اگر کسی میتونه به ما کمک کنه دریغ نکنه
CityKala.net
April 3rd, 2013, 21:12
با سلام
امروز یه سایتی رو میخواستیم میزبانی کنیم که به یه مشکلی بر خوردیم
با اینکه بک آپش دایرکت ادمین بود اما تبدیلش کردیم وکلیه اطلاعات و بانکها رو ریستور کردیم البته به غیر از بانک اطلاعاتی ویبولتین ( که 1 گیگ حجم داره)
اما متاسفانه وقتی سایت لود میشه قالب نوشته هاش فارسیه و کاملا درسته اما متن ها و پست ها به صورت علامت سوال ظاهر میشن
یونیکد ها رو هم تغییر دادم نشد و ....
سایت نیوک هستش و ادرس سایت اصلی » Deltafox For The Game - ???? ???? ?????? ???? (http://www.deltafoxy.com/) || shop.deltafoxy.com/index.html
از اساتید اگر کسی میتونه به ما کمک کنه دریغ نکنه
دیتابیس رو چی تنظیم هست؟
utf-8??
MehrganWeb
April 3rd, 2013, 21:13
دیتابیس رو چی تنظیم هست؟
utf-8??
بله
MehrganWeb
April 3rd, 2013, 21:22
گرامیان
باید بگم توی خود PhpMyAdmin درست هستشش یعنی حتی عنوان سایت و ... کاملا صحیح درج شده اما هنگام نمایش این شکلی ظاهر میشه
و ایشون قبلا در نت افراز میزبانی میشدن و هنگامی هم که به اونجا منتقل شدند کارمندان اونجا به ایشون عرض کردند :
""مشکل مربوط به قدیمی بودن برنامه و کاراکترست جلسه اتصال مای.اس.کیو.ال است که میبایست تصحیح شود. تنظیمات انجام شده در زمان انتقال به نتافراز توسط همکاران در نحوه ایمپورت اطلاعات بوده و در خود برنامه تغییری ایجاد نشده ""
من منظورشونو متوجه نشدم
دوستان هموز منتظر همراهی هستیم (( رضایت مشتری حرف اوله واسمون خودمونم وجدانمون ناراحته ))
syncronet
April 3rd, 2013, 21:47
برنامه نیوک به شکل استاندارد از کاراکترست UTF8 استفاده نمیکنه! ممکنه شما بتونین با تغییر زیر مشکل رو حل کنید.
فایل
includes/sql_layer.php
برنامه نیوک را باز کنید.
تعریف تابع sql_connect رو پیدا کنید و در بلوک switch در ابتدای این تابع کد
case "MySQL":
$dbi=@mysql_connect($host, $user, $password);
mysql_select_db($db);
return $dbi;
عزیزان ممنون.. حالا یک مشکل دیگه هست اینه که بلوک آخرین ارسالیهای انجمن علامت سوال کرده!!
Deltafox For The Game - مرجع بزرگ دانلود بازی (http://www.deltafoxy.com/index.php)
وی بی و انجمن و خود سایت همه جاشون درست شده اما این داره علامت سوال نشون میده.. نیوک و ویبی دیتابیسشون جداست و تا قبل انتقال مشکلی نداشتیم.. الان اینطوری شده..کسی میدونه چرا؟
syncronet
April 4th, 2013, 19:09
تغییرات زیر رو چک کنین شاید بتونه مشکل رو حل کنه:
فایل
db/mysql4.php
رو باز کنید و تعریف تابع sql_db در کلاس sql_db پیدا و قطعه کذ
کد بالا احتمالا باید بین خطوط 50 تا 65 فایل db/mysql4.php باشه
MehrganWeb
April 4th, 2013, 19:16
سلام
نشد من جا گذاری کردم
فکر کنم مشکل در ارتباط با تماس نیوک و ویبولتین باشه
راه دیگه ای نداره
Azarin Web
April 4th, 2013, 19:17
اشتباه شد :)
MehrganWeb
April 4th, 2013, 19:18
مشکل ایشون در فایل کانفیگ ویبولتین بود که حل شد، توی فایل utf-8 وارد نشده بوده!
مشکل ایشون حل شده دوستان :53:
نه مشکل انجمن حل شده مشکل بلوک آخرین ارسال ها هنوز تموم نشده!
syncronet
April 4th, 2013, 19:22
من سریع یک سرچ توی فایلهای نیوک انجام داده بودم برای چک کردن این موضوع به همین خاطر جایگزینی توی فایل اشتباه انجام شده که مربوط به رابط
MySQL v4
برنامه هست. کد
mysql_query("SET NAMES 'UTF8'");
رو در فایل
db/mysql.php
بعد از اتصال به دیتابیس اضافه کنید احتمالا مشکل حل میشه.
MehrganWeb
April 4th, 2013, 19:28
من سریع یک سرچ توی فایلهای نیوک انجام داده بودم برای چک کردن این موضوع به همین خاطر جایگزینی توی فایل اشتباه انجام شده که مربوط به رابط
MySQL v4
برنامه هست. کد
mysql_query("SET NAMES 'UTF8'");
رو در فایل
db/mysql.php
بعد از اتصال به دیتابیس اضافه کنید احتمالا مشکل حل میشه.
آقا لطف بزرگی کردی
تشکر ای دی ما رو ادد کنید
در طرح بزرگی به یک اسکیوال نویس نیاز داریم
موفق باشید