ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد پورت سرورهای ovh و رد استیشن

ARNE
April 3rd, 2013, 14:23
سلام

دیتاسنتر رد استیشن سرعت پورت 10 گیگابیتش رو تا 500 مگابیت تضمین می کنه. همینطور دیتاسنتر ovh سرعت پورت 1 گیگابیتش رو تا 200 مگابیت تضمین می کنه. می خواستم بدونم در عمل سرعت پورت های این دیتاسنترها چقدره؟

ممنون می شم کمی در این مورد راهنمایی کنید.

pourya74
April 3rd, 2013, 14:48
بنده با رداستیشن کار میکنم . همونی هست که گفتن ( 200mbps گارانتی شده 25 مگابایت سرعت دانلود میده ) بیشتر هم میشه بعضی مواقع . OVH رو خبر ندارم ولی فکر نکنم مشکلی باشه .

par30shop
April 3rd, 2013, 15:09
پایداری رد استیشن رو تایید میکنم طی 1سال و نیمی که با رد کار کردم
گارانتی هم واقعی هست

ARNE
April 3rd, 2013, 15:20
ممنونم دوستان.

بنده با رداستیشن کار میکنم . همونی هست که گفتن ( 200mbps گارانتی شده 25 مگابایت سرعت دانلود میده ) بیشتر هم میشه بعضی مواقع . OVH رو خبر ندارم ولی فکر نکنم مشکلی باشه .

سرعت آپلود چطور؟ مهم سرعت آپلود پورت هست.

پایداری رد استیشن رو تایید میکنم طی 1سال و نیمی که با رد کار کردم
گارانتی هم واقعی هست

پایداری رو در حد گارانتی شده قبول دارم. دیتاسنترهای معتبری هستن. منظورم این بود که اگر در اکثر مواقع سرعت پورت همون 500 مگابیت هست دیگه چه لزومی داره که می گه پورت 10 گیگابیت هست؟

shingo
April 3rd, 2013, 15:26
یا سلام

ovh هم سرورهایی داره که با پورت 10 گیگابیت و گارانتی 500 مگ هستش.در عمل به متوسط سرعت پورتها دوبرابر مقدار گارانتی شده هستش البته این مقدار در طول روز متفاوت هستش

OVH چون یک شرکت بین قاره ای هستش و دیتاسنتر های زیادی تو کشورهای مختلف داره ممکنه شبکه داخلی قویتری داره البته اگه براتون کاربرد داشته باشه

در که جفتشونم پورتهای بسیار قوی دارن و فرق چندانی بینشون نیست

موفق باشید