PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی وب سایت دانلود با ور پرس یا مووبل تیپ

behrooz
April 2nd, 2013, 21:28
با سلام
دوستانی که توانایی راه اندازی یک وب سایت دانلود مثل پی سی ورد رو با یکی از این دو سیستم دارن باقیمت اعلام کنن برای شروع فقط وب سایت دانلود خواهد بود که هرماه یک امکان جدید اضافه خواهد شد مثل فروشگاه اپلودسنتر و ...
لطفا کسانی نظر بدن که بتونن پروژه رو بعد ها هم با هزینه مناسب ادامه بدن
با تشکر

haftsepehr
April 2nd, 2013, 21:33
با سلام در خدمتتون هستم.

ToooPDL
April 2nd, 2013, 21:41
از طریف پ.خ در ارتباط باشید .

behrooz
April 2nd, 2013, 21:47
دوستان قیمت بدن ممکنه غیر از من کسای دیگه ایی هم این صفحه رو ببینن و مشتری بشن

rominait
April 2nd, 2013, 21:50
سلام
هر دو تا سيستم براي راه اندازي چنين سايتي مناسب هست .

ToooPDL
April 2nd, 2013, 22:14
وردپرس
قالب اختصاصی + امکانات مورد نظر . و البته پنل مدیریتی
400 تومان

compiler
April 2nd, 2013, 22:35
با سلام
دوستانی که توانایی راه اندازی یک وب سایت دانلود مثل پی سی ورد رو با یکی از این دو سیستم دارن باقیمت اعلام کنن برای شروع فقط وب سایت دانلود خواهد بود که هرماه یک امکان جدید اضافه خواهد شد مثل فروشگاه اپلودسنتر و ...
لطفا کسانی نظر بدن که بتونن پروژه رو بعد ها هم با هزینه مناسب ادامه بدن
با تشکر

از نظر سئو وردپرس بسیار قدرتمند تره

300 هزار تومان

p30pdf
April 2nd, 2013, 22:48
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی در مورد طراحی و برنامه نویسی اختصاصی بنده در خدمتم با سیستم وردپرس هم صورت می گیره از لحاظ سئو هم قوی هست وردپرس در ضمن بنده خودم هم گرافیستم هم برنامه نویس در ثانی خودم طرح رو میزم به شما نشون میدم و بعد تبدیل می کنم به قالب + سئو و استاندارد روز + متود سی اس اس اسپریت در عکس ها که خودش باعث بالاتر رفتن لود سایت در مطالب بالا میشه که این به نفع شما و سرور شما و بهبود سایت شما میشه در ثانی در صورتی که نیازی به همکاری و توضیحات بیشتر دریافت نمونه کار و هزینه می باشید با آیدی یاهو بنده در تماس باشید که در زیر قرار دادم در آخر هم شما سقف 300 تا 500 رو در نظر بگیر البته بازم بسته به کارتون هست می بینی میشه 250 شایدم کمتر بازم باید با من در تماس باشید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf

rezaonline.net
April 2nd, 2013, 22:54
سلام خسته نباشید .
برای ارائه یک کار حرفه ای ، پیشنهادم استفاده از یک سیستم اختصاصی هست .
اگر تمایل داشتید هزینه کنید با مبلغ 1.200 یک وبسایت کامل با تک تک امکانات درخواستی شما پیاده سازی و برنامه نویسی خواهد شد .
موفق باشید

bargh4ever
April 4th, 2013, 11:36
با سلام و تبریک سال نو.

خدماتی که ما بابت طراحی سایت ارائه میدهیم:

هاست رایگان/دومین ای ار رایگان/پنل اس ام اس با شماره اختصاصی رایگان/هاست دانلود 2گیگ رایگان/پشتیبانی فنی به مدت 1 سال رایگان و خدمات دیگر.

هزینه توافقی

behrooz
April 6th, 2013, 16:42
دوستان ممنونم
توافق شد و پروژه با قیمت 200 تومان برای امکانات اولیه به یکی از دوستان واگذار شد
با تشکر از همه دوستان