با سلام
لطفا نظر بدید
به اسپم و دیداس گیر میده
پورت خوبی داره
پشتیبانی خوبی داره
besthosti.com
April 1st, 2013, 16:16
یکی از دوستان از اینجا سرور اختصاصی گرفته بود میگفت زیاد جالب نیست
tak~vps
April 1st, 2013, 16:17
از چه نظر
besthosti.com
April 1st, 2013, 16:26
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/
این لینکی که گذاشتم را ببینید
خدای ناکرده ابیوز نیاد که ...
novinvps.com
April 1st, 2013, 16:32
فعلا که یه 15 روزی میشه ایمیل زدیم جواب نگرفتیم 8-| تو wht انگلیسی ظاهرا یکی از هموطنان هم چنین مشکلاتی رو داشته و خارجی ها هم همینطور :71:
besthosti.com
April 1st, 2013, 16:39
از نظر کیفیت پورت و ... مشکل داشته دوست من
HyperServer
April 1st, 2013, 16:49
دوست عزی شما از سرورهای 39 دلاری چه انتظاری دارید ؟؟؟
در دیتاسنترهای درجه 1 هزینه کولوکیشن که شما space + power + port + cooling هست که البته پهنای باند شاید در حد 2 تا 5 ترابیت باشه ماهانه حدود 90 دلار قیمت داره...
تو این دیتاسنتر با این قیمت اگر سرورت روشن بود باید خدا رو شکر کنید
Parsavps.com
April 1st, 2013, 17:04
سلام
من هم یه ایمیل زدم واسه خرید اصلا جواب نمیدن
tak~vps
April 1st, 2013, 17:51
فکر کنم چون ای پی ایرانی هستی
shingo
April 1st, 2013, 18:36
19 سرور داریم تا الان هیچ مشکلی نداشتیم
همکاری که بلد نیست پورتهای اسپم رو روی سرورهاش بببنده باید بره سوپرمارکت باز کنه.همه دیتاسنتر های دنیا به دیداس و اسپم حساس هستند دیتاسنتر های امریکا هم حساس تر
شما اگه راجبه بهترین دیتاسنتر دنیا هم تحقیق کنید می بینید که تاپیک هایی پیدا می کنید که ازشون شاکی هستند.برای مثال دیتاسنتر XLhost که واقعت سرورهای باکیفیتی داره و از اون بالاتر پشتیبانی بسیار قویشون هست توس wht.com چند تا تاپیک انتقاد مفصل داره که یکی از اون ها هم ایرانی و از یوزر های همین سایت هستش
شما هر چفدر که پول بدید همونقدر هم سرویس باکیفیت تری می گیرید.این دیتاسنتر هم با توجه به قیمت هاش کیفیت و پورت مناسبی داره
در کل همیشه این رو مدنظر داشته باشید که تو هر کاری هیچ وقت نمیشه تمامی مشتریان رو راضی نگه داشت و همیشه کسانی پیدا میشه تو بهترین وضعیت هم باهاتون مشکل پیدا می کنن
با ارزوی موفقیت برای همه
..2013..
April 1st, 2013, 18:50
به نظرم از نظر پورت کیفیت خوبی ندارند و میشه از 10 بهش 6 داد و جواب گویی به تیکت تاخیر زیادی دارند و از 10 بهش 5 میدم
compiler
April 1st, 2013, 21:28
سلام
ممکنه ایراداتی داشته باشه ولی فراموش نکنید که قیمتش هم ارزانه
به نظر من نسبت به قیمتی که داره خیلی خوبه .
besthosti.com
April 1st, 2013, 21:30
درسته ارزان هست ولی نباید مسئولیت خود را در قبال مشتری ها فراموش کند .
من در آمریکا فقط ایکس ال هاست را قبول دارم و نمیشه به دیتاشک اطمینان کرد
HyperServer
April 1st, 2013, 21:53
درسته ارزان هست ولی نباید مسئولیت خود را در قبال مشتری ها فراموش کند .
من در آمریکا فقط ایکس ال هاست را قبول دارم و نمیشه به دیتاشک اطمینان کرد
شما امریکا با چه دیتاسنترهایی کار کردید که xlhost رو فقط قبول دارید ؟؟؟؟
novinvps.com
April 1st, 2013, 22:32
سلام
من هم یه ایمیل زدم واسه خرید اصلا جواب نمیدن
19 سرور داریم تا الان هیچ مشکلی نداشتیم
همکاری که بلد نیست پورتهای اسپم رو روی سرورهاش بببنده باید بره سوپرمارکت باز کنه.همه دیتاسنتر های دنیا به دیداس و اسپم حساس هستند دیتاسنتر های امریکا هم حساس تر
شما اگه راجبه بهترین دیتاسنتر دنیا هم تحقیق کنید می بینید که تاپیک هایی پیدا می کنید که ازشون شاکی هستند.برای مثال دیتاسنتر XLhost که واقعت سرورهای باکیفیتی داره و از اون بالاتر پشتیبانی بسیار قویشون هست توس wht.com چند تا تاپیک انتقاد مفصل داره که یکی از اون ها هم ایرانی و از یوزر های همین سایت هستش
شما هر چفدر که پول بدید همونقدر هم سرویس باکیفیت تری می گیرید.این دیتاسنتر هم با توجه به قیمت هاش کیفیت و پورت مناسبی داره
در کل همیشه این رو مدنظر داشته باشید که تو هر کاری هیچ وقت نمیشه تمامی مشتریان رو راضی نگه داشت و همیشه کسانی پیدا میشه تو بهترین وضعیت هم باهاتون مشکل پیدا می کنن
با ارزوی موفقیت برای همه
ایشون جواب بدند ما با بهترین شکل ممکن مشتری میشیم بدون 1 ابیوز ! ولی وقتی جواب نمیدن حتی بخش فروش ... :
به قول یکی از بازدید کنندگان وب هاستینگ :
Don't worry, I sent in about five e-mails nearly a year and a half ago and they never responded to any of them. Yes, a year and a half ago, and I doubt these multiple pre-sale e-mails were "misplaced". From my experience, DataShack doesn't care about "potential business", they just care about "instant business" on people who order.
besthosti.com
April 1st, 2013, 22:48
شما امریکا با چه دیتاسنترهایی کار کردید که xlhost رو فقط قبول دارید ؟؟؟؟
می دونم که منظور شما این هست که من گفتم ایکس ال هاست خوبه و ... مثل سینگل هاپ و ... را نگفتم .
منظور من کلا دیتاسنتر هایی بود که بیشتر هاستینگ های ایرانی دنبالش میرند .
shingo
April 1st, 2013, 23:15
شما کی تیکت کردید که جواب نگرفتید؟ما تا الان تیکتی نداشتیم که کمتر از 4 ساعت جواب نگرفته باشیم.فقط بخش فروش روزهای شنبه و یکشنبه مثل دیتاسنتر هتزنر تعطیل هستش ولی پشتیبان و قسمت فنی جواب میدن و هیچ مشکلی نیست
همونطور هم که قبلا گفتم اگه قرار به تاپیک انتقاد بشه دیتاسنتر هایی مثل ovh و xlhost هم کم تاپیک انتقاد تو wht.com ندارن :71:
:53:
HyperServer
April 1st, 2013, 23:23
می دونم که منظور شما این هست که من گفتم ایکس ال هاست خوبه و ... مثل سینگل هاپ و ... را نگفتم .
منظور من کلا دیتاسنتر هایی بود که بیشتر هاستینگ های ایرانی دنبالش میرند .
خیر ...
اما به صورت قاطع این برداشت از صحبت های شما میشه که انگار تمام دیتاسنترهای امریکا رو تست کردید .... همین دیتاسنتر گل سر سبد بوده ...
دیتاسنتری که برقش به هر دلیلی قطه بشه ...حتی بعد از 1 سال یا 2 سال ...یا اولین بار ...اسمش دیتاسنتر نیست !
دیگه ساده ترین چیز برای نگهداری دیتاسنتر تامین زیر ساخت هست ...
در حال حاضر اکثر دیتاسنترها sla 100% برای برق و شبکه میدن ...
besthosti.com
April 1st, 2013, 23:35
خیر ...
اما به صورت قاطع این برداشت از صحبت های شما میشه که انگار تمام دیتاسنترهای امریکا رو تست کردید .... همین دیتاسنتر گل سر سبد بوده ...
دیتاسنتری که برقش به هر دلیلی قطه بشه ...حتی بعد از 1 سال یا 2 سال ...یا اولین بار ...اسمش دیتاسنتر نیست !
دیگه ساده ترین چیز برای نگهداری دیتاسنتر تامین زیر ساخت هست ...
در حال حاضر اکثر دیتاسنترها sla 100% برای برق و شبکه میدن ...
حرف شما درست است و من کاملا قبول دارم
delta
April 2nd, 2013, 00:16
ایرانی جماعت همیشه انتظار داره با کمترین قیمت صاحب همه چیز بشه!! دیتاشک هم سرورهاش با توجه به همان قیمتش واسه کارهایی جواب میده و برای بعضی کارها خیر... انتظار نداشته باشید با 40 دلار سرور هاست دانلود برای 50 تا سایت بزرگ بزنید!!
Parsavps.com
April 2nd, 2013, 00:32
ایرانی جماعت همیشه انتظار داره با کمترین قیمت صاحب همه چیز بشه!! دیتاشک هم سرورهاش با توجه به همان قیمتش واسه کارهایی جواب میده و برای بعضی کارها خیر... انتظار نداشته باشید با 40 دلار سرور هاست دانلود برای 50 تا سایت بزرگ بزنید!!
سلام
دوست عزیز دیتاسنتری که پشتیبانیش خوب نباشه به چه درد شما می خوره
من با ای پی ایران ایمیل زدم ۱۰ روزه که جوابی ندادن
با ای پی فرنسه ایمیل زدم بعد ۳ روز جواب دادن
ekrami
April 2nd, 2013, 02:00
درود
دوستان قانون دنیا اینجوریه نه فقط ایران
هر چقد پول بدی همونقد آش میگیری
بنده از دیتاشک سرور نداشتم، ولی واضحه همه چی
قبل از خرید هم وقتی شما قیمت رو میبینید باید انتظار این چیزا رو هم داشته باشین
چون وقتی اعتراض کنی اولین جوابی که میگیری همینه
router
April 2nd, 2013, 02:07
من نمیدونم پس چرا ما این مشکلایی که شما میگید نداریم؟! :39: سه ماهه چند سرور از این دیتاسنتر داریم خدا شاهده تعریف الکی نباشه هیچ مشکلی نداشته ;) تیکت زیر 3 ساعت جواب میدن
empratoor
April 2nd, 2013, 02:41
عجبز!
ما هم الان 4 ماهه سرور داریم از این دیتاسنتر و تا الان هیچ تیکتی رو بدون جواب نذاشتند.
کیفیت سرورهاشون هم بد نیست اما سرورهایی نیست که روش خدا تا سایت رو ساپورت کنی ، به اندازه سخت افزار انتخابی جوابگو هست ولی حداقل میشه گفت از جاهایی مثل هتزنر خدایی بهتر بوده تا الان!
روی یکی از این سرور ها 4 ترابایت فایل یک سایت دانلود هست و در حال حاضر بدون مشکل ابیوز و این موارد بعد از چند ماه داره جواب میده.
در هر صورت خیلی از موارد دیگه ممکنه دخیل باشه توی این تیکت جواب ندادن ها که ارتباطی به کیفیت سرویس نداره ! بواسطه مورد تحریم ایران توی هر دیتاسنتر خارجی که پیرو این قوانین هست مشکلاتی برای ایرانی ها خواهد بود.
paarsvps
April 2nd, 2013, 03:06
با سلام
من هم 3 ماهه که ازشون سرور دارم واقعا راضی بودم
اتفاقا سرعت پورتش عالیه.اون دوستانی که میگن پورتش خوب نیست میشه بفرمایند معنیه پورت چیه که ابن پورت رو بد میدونن؟
ولی خب سخت افزارهاش قدیمیه
reza*
April 2nd, 2013, 16:59
این دیتاسنتر تو ایران نمایندگی داره ؟!!!
compiler
April 2nd, 2013, 18:13
سلام
دوست عزیز دیتاسنتری که پشتیبانیش خوب نباشه به چه درد شما می خوره
من با ای پی ایران ایمیل زدم ۱۰ روزه که جوابی ندادن
با ای پی فرنسه ایمیل زدم بعد ۳ روز جواب دادن
اگر اینی که شما میگی حقیقت داشته باشه و واقعا بعد از 3 و 10 روز جواب دادن حرفی نیست ولی میشه یه عکس از تیکت جواب داده نشده بزارید!؟
10 روز؟!!!
dani0111
April 2nd, 2013, 18:44
قطعی های مکرر شبکه
ابیوز های عجیب !
و در نهایت ترمیننت سرور
نتیجه ی همکاری با این مثلا دیتاسنتر !
compiler
April 2nd, 2013, 19:02
قطعی های مکرر شبکه
ابیوز های عجیب !
و در نهایت ترمیننت سرور
نتیجه ی همکاری با این مثلا دیتاسنتر !
ابیوز مشکل دیتاسنتر نیست مشکل مدیر سروره
میشه یکی از ابیوز های عجیب رو مثال بزنید؟
تو کشور x شما با ماشین به عابری بزنی که خودش مقصره اگر طرف بمیره که هیچ ، اگر زنده بمونه باید خسارت شما رو هم بده
تو ایران هر جوری بزنی باید دیه بدی...
یعنی باید اینجوری مثال زد تا متوجه بشید هر جایی قانون خودش رو داره؟!
شما به عنوان خریدار ، موظف هستید (یعنی وظیفتونه) قوانین اون دیتاسنتر رو رعایت کنید . اگر نکردید و ترمینیت شده فقط خودتون مقصر هستید
dani0111
April 2nd, 2013, 19:10
ابیوز مشکل دیتاسنتر نیست مشکل مدیر سروره
میشه یکی از ابیوز های عجیب رو مثال بزنید؟
تو کشور x شما با ماشین به عابری بزنی که خودش مقصره اگر طرف بمیره که هیچ ، اگر زنده بمونه باید خسارت شما رو هم بده
تو ایران هر جوری بزنی باید دیه بدی...
یعنی باید اینجوری مثال زد تا متوجه بشید هر جایی قانون خودش رو داره؟!
شما به عنوان خریدار ، موظف هستید (یعنی وظیفتونه) قوانین اون دیتاسنتر رو رعایت کنید . اگر نکردید و ترمینیت شده فقط خودتون مقصر هستید
ابیوز اگر درست باشه حرف شما 100 البته صحیح هست !
ولی دقیقا سرور های مجازی لوکیشن های دیگری رو با تمپلیت به این لوکیشن انتقال دادیم و مشتریانی که بعد 6 ماه حتی یه ابیوز هم نداشتن در این لوکیشن ابیوزهایی دی داس میومد !!
یه ابیوز دیداس هم از سرور شخصی خودم که استفاده میکردم اومده بوده که دیگه داشتم شاخ در میاوردم !
در کل تجربه ی عجیبی داشتیم با اینا !
leonr2
April 2nd, 2013, 19:17
اگر اینی که شما میگی حقیقت داشته باشه و واقعا بعد از 3 و 10 روز جواب دادن حرفی نیست ولی میشه یه عکس از تیکت جواب داده نشده بزارید!؟
10 روز؟!!!
این یوزر parsavps اسپمره :71:
زیاد پیگیر نباش
Parsavps.com
April 2nd, 2013, 20:27
10 روز؟!!!
عزیز من خودم را از ایران معرفی کردم اصلا جوابم را ندادن تا حالا
گفتم از فرانسه هستم بعد از 3 روز جواب دادن
Parsavps.com
April 2nd, 2013, 20:29
این یوزر parsavps اسپمره :71:
زیاد پیگیر نباش
این دوستمون هم چیزی واسه گفتن ندارند می خواهند به 100تا برسند یوزره دیگه را مسخره می کنند
leonr2
April 2nd, 2013, 21:39
این دوستمون هم چیزی واسه گفتن ندارند می خواهند به 100تا برسند یوزره دیگه را مسخره می کنند
من اگه میخواستم به 100 تا برسم که تو این 1سالی که عضوم میرسیدم نه مثل شما که 1ماه نمیشه عضو شدی :))
من دیگه حرفی ندارم :-h
Nicdata
April 10th, 2013, 13:05
الان اینجا محل بحث شده ؟
+
در مورد این دیتاسنتر می تونم بگم که با زمان کمی که باهاشون کار کردم ولی مشکلی نبوده .
reza*
April 12th, 2013, 18:48
با سلام
لطفا نظر بدید
به اسپم و دیداس گیر میده
پورت خوبی داره
پشتیبانی خوبی داره
بعضی ها هستن خودشون رو نماینده ی این دیتاسنتر اعلام کردن . بهتره از اونا بپرسید بهتر جوابتون رو میدن .
البته فعلا که خبری ازشون نیست فقط بلدن هر کی از این دی سی تعریف میکنه براش لایک بزنن 8-}
delta
April 12th, 2013, 19:01
بسیار ارزان و عالیست و سرورهای با کیفیتی دارند.... تنها مشکلش اینه که هر هفته یکی دو تا هاردش میسوزه :66: فقط همین!!
alireza.076
April 13th, 2013, 17:44
بسیار ارزان و عالیست و سرورهای با کیفیتی دارند.... تنها مشکلش اینه که هر هفته یکی دو تا هاردش میسوزه :66: فقط همین!!
دقیقا، قیمت فوق العاده خوبی داره، دیگه باید دیتاسنتر های گرون فروش مثل سینگ هاپ درشون تخته بشه
فقط غیر از سوختن هارد ابیوز اول هم بیاد سرور بای بای :-|
دلمون خوش بود هتزنر جمع کرده بازار ok میشه، خب نشد، هیچ گند زد به بازار!
http://www.webhostingtalk.ir/f34/73042/
alireza.076
April 13th, 2013, 17:53
بعضی ها هستن خودشون رو نماینده ی این دیتاسنتر اعلام کردن . بهتره از اونا بپرسید بهتر جوابتون رو میدن .
البته فعلا که خبری ازشون نیست فقط بلدن هر کی از این دی سی تعریف میکنه براش لایک بزنن 8-}
ایرانی نمایندهی رسمی آمریکایی :-d
جل الخالق !!!
2 روز امدم توی انجمن خودم رو کشتم گفتم آقا نرید پشیمون میشید، به جای اینکه 2 نفر بیان از تجربه ای که به دست آوردم استفاده کنند (تجربه ای که بیش از 1 ملیون باعث ضرر بنده شد رو با اینکه مجونی دادم به افراد) هیچ، امدند کوبیدند تو سرم، هر چیم دهنشون در امد بارمون کردند ...
آلان خود کسی که این دیتاسنتر رو وارد بازار کردهُ 48 ساعت در حال طرف داری از این دیتاسنتر بوده آلان به من میگه تو حرف نزن که من مو سفید کردم با این دیتاسنتر 8-}
paradiseserver
April 13th, 2013, 17:53
سلام
دیتاشک روی ابیوز خیلی گیره /:)
zigma4000
March 23rd, 2014, 15:44
دوستان در مورد زمان تحویل سرور اطلاعی دارید؟ بر اساس گفته خودشون بین 1 تا 2 روز، ما الان 5 روز سفارش دادیم، تایید هم شده، تیکت میزنم میگه حجم سفارشامون بالاست نمیتونیم بهتون زمان دقیقی بدیم!
شما چنین مشکلی داشتین با Datashack ؟
OmidX
March 23rd, 2014, 16:23
دوستان کسی جدیدا از این دیتاسنتر خرید کرده ؟
خبر دارید ک نسخه esxi 5.5 رو سرور هاشون نصب میکنن یا نه ؟!
arc1o0
March 23rd, 2014, 16:42
Kvm میدن
خودتون می تونید نصب کنید
parsa-server
March 23rd, 2014, 16:50
دوستان در مورد زمان تحویل سرور اطلاعی دارید؟ بر اساس گفته خودشون بین 1 تا 2 روز، ما الان 5 روز سفارش دادیم، تایید هم شده، تیکت میزنم میگه حجم سفارشامون بالاست نمیتونیم بهتون زمان دقیقی بدیم!
شما چنین مشکلی داشتین با Datashack ؟
دوست عزیزافرادی که این مجموعه رو مدیریت میکنن آدم هایی نیستن که بشه رو حرف هاشون حساب باز کرد.
درواقع باید بگم هیچ گونه تعهد اخلاقی ندارن...
کار کردن با این مجموعه اصلا پیشنهاد نمیشه!
arc1o0
March 23rd, 2014, 17:02
دیتاشک صرفا به دلیل ارزانی توی زبان ها افتاده ، در حد چند رک سرور دارند
خودشون هم دیتاسنتر نیستد، سرورهاشون در یک دیتاسنتر دیگه قرار داره
نا رضایتی زیاد گزارش شده ازشون
به هر حال موفق باشید
majidisaloo1
March 23rd, 2014, 21:09
به هر حال موفق باشید
با سلام
نا رضایتی ها غیر از عدم توانایی و نداشتن سواد جهت مدیریت سرور و مدیریت پورت بوده است؟
دوست عزیزافرادی که این مجموعه رو مدیریت میکنن آدم هایی نیستن که بشه رو حرف هاشون حساب باز کرد.
درواقع باید بگم هیچ گونه تعهد اخلاقی ندارن...
کار کردن با این مجموعه اصلا پیشنهاد نمیشه!
بنده قدیمی ترین سرویس دهنده و نماینده و همچنین بیشترین سرور در این دیتاسنتر را در ایران دارم
تا به حال با این کار کردی که داشتیم مشکلی را ندیده ایم!
هیچ مشکلی وجود ندارد با آرامش خیال اگر اطلاعات فنی دارید میتوانید استفاده بکنید وو لذت ببرید
OmidX
March 23rd, 2014, 21:14
با سلام
نا رضایتی ها غیر از عدم توانایی و نداشتن سواد جهت مدیریت سرور و مدیریت پورت بوده است؟
بنده قدیمی ترین سرویس دهنده و نماینده و همچنین بیشترین سرور در این دیتاسنتر را در ایران دارم
هیچ مشکلی وجود ندارد با آرامش خیال اگر اطلاعات فنی دارید میتوانید استفاده بکنید وو لذت ببرید
اقای عیسی لو ، من میخواستم از این دیتاسنتر سرور بگیرم ، اما صفحات قبلی این تاپیک رو ک میخونم کلا بیخیال آمریکا میشم چ برسه ب datashack !!! :|
یعنی واقعا شما هیچ مشکلی از نظر ابیوز و خاموش و ترمنیت کردن سرور نداشتید ؟
hostfire
March 23rd, 2014, 21:18
از عیسی لو بگیرید مشکلتون رفع میشه!بدونه ابیوز ولی خاموشی دارید!
سرورتون هم ترمینیت نمیشه کلا پیگیر هستند!
----
روی صحبتم با عیسی لو : شما قدیمیترین نیستید تو این دیتاسنتر و چند دیتاسنتر دیگه که میفرمائید تو تاپیک هاشون! لطفا تو حرف هاتون تجدید نظر کنید
Mr.Te0
March 23rd, 2014, 21:19
به هر حال موفق باشید
با سلام
در تایید فرمایش های جناب عیسی لو باید عرض کنم بنده نیز سابقه کاری با این دیتا سنتر رو دارم و برخلاف گفته بعضی از دوستان مبنی بر عدم کیفیت سرور هاشون باید عرض کنم اتفاقا با توجه به هزینه ای که میکنید کیفیت بسیار خوبی ارائه میکنند و تقریبا پایداری پورت هاشون قابل قبول است.
حال اینکه با ابیوز برخورد میکنند ، نمیشه گفت که کیفیت سرویس هاشون خوب نیست.
این وظیفه کاربر است که در چارچوب قوانین سرویس دهده ، از سرویس ها استفاده کند و وقتی که از سرویس دهنده ، سرویس تهیه میشود به معنای قبول کردن قوانین است.
OmidX
March 23rd, 2014, 21:34
خب اینطوری ک بدرد نمیخوره ، برای چی باید سرور رو خاموش کنند ! :| ؟!
arc1o0
March 23rd, 2014, 21:48
با سلام
هیچ کس نمیگه ماست من ترشه - حالا این رو بزاریم کنار
خودتون هم بهترن می دونید که این سایت برند دوم دیتاسنتر اصلی هستش
مثل شهراد و آسیاتک
وقتی جاهایی مثل او وی اچ، رد استیشن، لیزوب، هتزنر هست ....
به هر حال ریسک بالایی داره
majidisaloo1
March 24th, 2014, 01:55
هیچ کس نمیگه ماست من ترشه - حالا این رو بزاریم کنار
خودتون هم بهترن می دونید که این سایت برند دوم دیتاسنتر اصلی هستش
مثل شهراد و آسیاتک
وقتی جاهایی مثل او وی اچ، رد استیشن، لیزوب، هتزنر هست ....
به هر حال ریسک بالایی داره
ما از تمام دیتاسنتر های مذکور سرویس میدهیم به نسبت قدیمی تر از خیلی ها هستیم!
پس بحث ترشی یا شیرینی نیست
سوال بنده بی جواب بود دلیل ها چی بوده که ناراضی بودند؟مگر اینکه سواد نداشتندو اخطار اومده و سرویسشان به مشکل خورده؟بنده حاظرم بهتون قول بدهم هر کی میگه غیر این بوده اطلاعات ورود به پنلش را بده تیکت هاش روببینید متوجه میشوید که دروغی بیش نبوده و چیزی غیر از این نیست و یا شایدم فهمیدن ایرانی هست که اینم به دیتاسنتر مربوط نیست
چه خوب میشه سواد کم خودمون را به گردن دیتاسنتر نیاندازیم و دیتاسنتر را بد جلوه ندهیم و وقتی اطلاعات تجربی شخصی نداریم حرفی دربارش با استناد به گفته سایرین که اصلا سندیتش هم مشخص نیست ، حرف نزنیم
خیلی خوب میشه اگر این فرهنگ سازی در کشور عزیزمان نهادینه بشود
با سپاس
عیسی لو
zigma4000
March 24th, 2014, 02:03
من 6 روز پیش سفارش دادم، همون روز هم سفارش تایید شد تا الان سرور رو تحویل ندادن و بهونه میارن که ما سرور هامون custom build و زمان میبره!
هر سری هم تیکت میدم میگن کلی سفارش داریم و به نوبت با تمام سرعت سفارشات رو پیگیری میکنیم!
شما چند روزه تحویل گرفتین ؟
majidisaloo1
March 24th, 2014, 02:04
اقای عیسی لو ، من میخواستم از این دیتاسنتر سرور بگیرم ، اما صفحات قبلی این تاپیک رو ک میخونم کلا بیخیال آمریکا میشم چ برسه ب datashack !!! :|
یعنی واقعا شما هیچ مشکلی از نظر ابیوز و خاموش و ترمنیت کردن سرور نداشتید ؟
از شاید بیش از 200 سرویسی که خرید شده و حالا مقداریش کنسل شده و در طی این 2-3 سال گذشته که ما سرویس میدهیم اگر کسی موردی داشته که سرویسش ترمنیت بشه بفرمایید!
یادم میاد حتی سرویسی که دیتاسنتر گفته بود ترمنیت شده است را با نفوذی که داشتیم روشن کردیم و بدون مشکل کار کرد که فکر میکنم ایشون توی همین تاپیک هم هستند میتوانند شهادت بدهند!
کسی هست که سرویسش ترمنیت شده باشه اطلاع بدهید!
سرورتون هم ترمینیت نمیشه کلا پیگیر هستند!
----
روی صحبتم با عیسی لو : شما قدیمیترین نیستید تو این دیتاسنتر و چند دیتاسنتر دیگه که میفرمائید تو تاپیک هاشون! لطفا تو حرف هاتون تجدید نظر کنید
تشکر از شما
قدیمی ترین در ایران هستیم و خلافش را کسی نمیتواند ثابت بکند!
کسی که سرویس میداده از قبل و الآن هم میده و بدون مشکل است !
نه اونی که چند سال پیش گرفته و نتونسته مدیریت بکنه من روی صحبتم با اونا نیست
پس از کنسلی هایی که داشتیم فکر میکنم قدیمی ترین سرورمون برای اوایل 2012 است که الآن هم فعال است حالا کنسلی ها را من کاری ندارم که خیلی هم قبل تر بوده است
اگر فرد دیگری با قدرت کاری ما بوده و از قدیم تا الآن بدون مشکل و هاشیه بوده را بفرمایید بنده شاید اطلاع نداشتم
اولین ارائه دهنده ها در سطح عمومی بنده و آقای گردی بودیم که آقای گردی معرفی کرد اما خوب من سرویس را سریعتر از ایشون هم گرفتم چون 2 تایی با هم سفارش دادیم سفارش من تایید شد برای ایشون بک خورد!تا این جزئیات بهتون بگم
خب اینطوری ک بدرد نمیخوره ، برای چی باید سرور رو خاموش کنند ! :| ؟!
وقتی برای شما اخطار میاد و شما اخطار را پاسخ ندهید انتظار بیش از این را دارید؟
بعضی ها که میگن ارائه میکنیم والا چیز هایی دیدیم ازشون که واقعا دلیل ترمنیت شدن سرور ها دقیقا مشکلات زبان انگلیسی شون بوده که نه حرف دیتاسنتر را متوجه میشدند و نه میتونستند حرف خودشون را به دیتاسنتر برسونند!
به هر حال اگر دلیلی جز سواد کم شخص سرویس گیرنده و رابط و کم کاری های بین رابط و سرویس گیرنده بوده را بفرمایید بنده از تجربیات شما استفاده بکنم!
majidisaloo1
March 24th, 2014, 02:09
من 6 روز پیش سفارش دادم، همون روز هم سفارش تایید شد تا الان سرور رو تحویل ندادن و بهونه میارن که ما سرور هامون custom build و زمان میبره!
هر سری هم تیکت میدم میگن کلی سفارش داریم و به نوبت با تمام سرعت سفارشات رو پیگیری میکنیم!
شما چند روزه تحویل گرفتین ؟
با سلام
بله مقداری روند تحویل کند شده است قبلا خیلی بهتر بود و یک روزه تحویل میگرفتیم اما خوب ما هم الآن یک سرویس برای یکی از دوست و همکار عزیزم تهیه کردم 4 شنبه بود که دادیم سفارش را فعلا نگرفتیم اما خوب مقداری هم این تعطیلات شنبه و یک شنبه در تحویل تاثیر گذشته انشا الله به زودی تحویل بگیریم
این تاخیر در تحویل یکی از ضعف های دیتاشک است که بنده هم بهش واقف هستم و خیلی ازش ناراحتم
برای ما کاستوم هم نبوده اما خوب مقداری زمان بر بوده است
انشا الله این هم رفع بشود
با سپاس
عیسی لو
parsa-server
March 24th, 2014, 21:00
با سلام
بنده در مورد سرویس هاشون صحبت نکردم و سرویسی از ما هم در این دیتاسنتر به مشکل نخورده
تنها منظور بنده مشکلات اخلاقی اون هاست که اصلا اخلاق و برخورد مناسبی ندارن! انگار داری با یه فردی که در ابتدای دوران جوانیهست حرف میزنی که ادب و... رو هنوز کامل درک نکرده!
بنده هیچ وقت به خودم اجازی نمیدم با چنین افرادی همکاری داشته باشم...
persianmagic
March 24th, 2014, 21:15
بنده در مورد سرویس هاشون صحبت نکردم و سرویسی از ما هم در این دیتاسنتر به مشکل نخورده
تنها منظور بنده مشکلات اخلاقی اون هاست که اصلا اخلاق و برخورد مناسبی ندارن! انگار داری با یه فردی که در ابتدای دوران جوانیهست حرف میزنی که ادب و... رو هنوز کامل درک نکرده!
بنده هیچ وقت به خودم اجازی نمیدم با چنین افرادی همکاری داشته باشم...
خب از دانش اموزانی که با ایفون ساپورت میکنند انتظار دیگه ای دارید؟
هر شخصی مایل بود از دیتاشک سرویس بگیره فقط یک جستجو webhostingtalk.com یا همینجا بکنه متوجه جریان خواهد شد
یک دلیل دیگه بی ادبی و عدم احترام به مشتری در این نوجوانان این هست که با توجه به اینکه سرورها 1/4 1/8 هزینه سایر دیتاسنتر هاست بنابراین هیچ وقت مشکل مشتری نداشتند و براشون مشتری و رضایت اون هیچ اهمیتی نداره چون با توجه به ارزانی سرویس ها هیشه برای این سرویس ها مشتری دارند
در نهایت دقت کنید که دیتاشک دیتاسنتر نیست و در سرور روم یکی از کاربران webhostingtalk.com خدمات ارائه میکنند که توضیحات تکمیلی در این مورد هم در یکی از تاپیک های دیگه در مورد دیتاشک در همین انجمن به صورت دقیق به جناب گنجه و سایر دوستان ارائه کردم
در صورتی که برای یک ایپی 2 بار در یک ماه ابیوز دریافت کنید حتی اگر یک ساعت از زمان تمدید سرویس گذشته باشه سرویس رو خیلی راحت و بدون هیچ اطلاعی ترمینیت و اطلاعات رو حذف میکنند
موفق و موید باشید
OmidX
March 24th, 2014, 22:24
در نهایت دقت کنید که دیتاشک دیتاسنتر نیست و در سرور روم یکی از کاربران webhostingtalk.com خدمات ارائه میکنند که توضیحات تکمیلی در این مورد هم در یکی از تاپیک های دیگه در مورد دیتاشک در همین انجمن به صورت دقیق به جناب گنجه و سایر دوستان ارائه کردم
دیتاشک یک سرور روم در wholesale ه .
majidisaloo1
March 25th, 2014, 00:43
دیتاشک یک سرور روم در wholesale ه .
wolesale internet هم دقیقا همین دیتاشک است که دوستان اطلاع ندارند!
مدیریت و کارکنان همه یکی است!!!مشکل دقیقا همینجاست که فکر میکنیم . . .