توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی بهترین سرویس دهنده وی پی اس
amin fear
April 1st, 2013, 14:02
سلام دوستان...
بعد از کمی تحقیق و گرفتن نظرات دیگران و هم چنین توجه به بودجه خودم تصمیم گرفتم از یکی از سرویس دهنده های زیر سرویس وی پی اس تهیه کنم :
پارامترهایی که برای من در تهیه وی پی اس از این سرویس دهنده ها مهم بودند عبارتند از :
1. اقتصادی بودن سرویس برای شروع به کار.
2. عدم مشکل ریپورت Abuse از دیتا سنترهایشان . ( داشتن دیتاسنتر Offshore )
3. نظرات دیگر کاربران .
4. سابقه شرکت .
با توجه به پارامترهایی که ذکر کردم از فروشندگان و کاربران محترم این انجمن خواهشمندم که با توجه به تجربیات خود از این سرویس دهنده ها ، یکی را به من معرفی کنند :
لیست فروشنده های وی پی اس :
1. novinvps.net (http://novinvps.net)
2. پارسا وی پی اس (http://parsavps.com)
3. وی پی اس فارس (http://www.vpsfars.net)
4. لاگین وی پی اس (http://www.loginvps.com)
5. آیوا نـیــــک سرور (http://ayvanic.com)
besthosti.com
April 1st, 2013, 14:07
رای اول را به لاگین وی پی اس میدم
پشتیبانی خیلی خوبی داشتند البته الان نمیدونم که همون طور موندند یا خیر
ولی وقتی که از ایشون سرویس گرفته بودم بدون چشم داشت مادی و یا مالی خیلی به بنده کم کردند
itjavani
April 1st, 2013, 14:13
اینجا 90 درصد سرویس دهنده هستند و رای ها براساس رفاقت و دوستی هست . پس زیاد روی نتیجه نظر سنجی تکیه نکنید.
amin fear
April 1st, 2013, 20:13
اینجا 90 درصد سرویس دهنده هستند و رای ها براساس رفاقت و دوستی هست . پس زیاد روی نتیجه نظر سنجی تکیه نکنید.
چشم دوست عزیز
اما به هر حال این فیدبک گرفتن از دیگران هم میتونه مفید باشه...
khangah1
April 2nd, 2013, 02:07
با سلام بنده از آیوانیک سرور یک سرور خریداری کردم و از نظر من ایشان مورد تایید میباشند و از نظر پیشتبانی و کیفیت سرور دیگه حرف ندارن واقعا دستشون درد نکنه من که راضی هستم
mohamad.good
April 2nd, 2013, 02:32
سلام به نظر من ایوانیک بهتره من ازش سرویس دارم قیمتش مناسب تره من قبلا از تراهاست وی پی اس داشتم با رم 512 اولش ماهی 15 تومن بود بعد شد 17 بعد شد 19 بعد شد 21 بعد 23 حالا شده ماهی 32000 تومن ای خدا !!!!!!!!!!
ما هم دیدیم اینجوری نمیصرفه آخه من ازش برای سرور آپدیت استفاده میکنم www.20setup.ir (http://www.20setup.ir) یه سایت زدیم برای لایسنس اختصاصی نود 32 و Avast Internet Security تنها چیزی که لازم دارم یه وی پی اس حتی با رم 256 بود چون فقط یه اپدیت 30 مگی قراره یوزرها دریافت کنند
خلاصه اینکه از چندجا پرس و جو کردم و یکی از دوستام گفت که من الان از یه جا گرفتم قطعی هم نداره تو این 1 ماهی که سرور گرفتم ازش باهاش صحبت میکنم معرفیت مینم
ما هم رفتیم جابهجا کردیم سرور رو
الان ماهی 15 تومن میدم برای رم 512 تو ناحیه کاربریش هم برای ریست دادن سرور ، خاموش و روشن کردن و .. اینها ماژولش رو گذشاته البته تراهاست هم دشاتش این قابلیت رو ولی خب 15 تومن کجا 32 تومن کجا !!! سرعتش هم بد نیست برای دانلود و .. به نظرم هم اقتصادیه هم با کیفیت سایتهای دیگه رو تا حالا ندشاتم
موفق باشید پ;)
paarsvps
April 2nd, 2013, 11:38
با سلام
من یه مدت تجربه کار با این عزیزان vps فروش!! رو داشتم
تقریبا کیفیت همشون در یه سطح بود.فقط کیفیت پشتیبانیشون بود که اون هارو از هم متمایز میکرد
amin fear
April 2nd, 2013, 13:42
با سلام
من یه مدت تجربه کار با این عزیزان vps فروش!! رو داشتم
تقریبا کیفیت همشون در یه سطح بود.فقط کیفیت پشتیبانیشون بود که اون هارو از هم متمایز میکرد
خوب دوست عزیز چرا اشاره ای نداشتی به اینکه پشتیبانی کدام بهتره ؟
cutegames
April 2nd, 2013, 19:19
من از 2 یا 3 تا از این عزیزان کار کردم ، و از نظر سرویس دهی هیچ کدام مشکلی نداشتن فقط پشتیبانی هر 3 به مرور سست میشد و خرج نمیکردن که کارمند اضافه کنند ، گاهی پیش میاد بعد از 24 ساعت جواب پشتیبانی به من (بعضی هاشون اسم نمیبرم) سلام بود :) (بدون اینکه کار انجام بشه)
اگر وضع وی پی اس فروش های مملکت ما اینطور پیش بره باید هر کس برای خودش یک سرور اختصاصی بخره :))
reza*
April 2nd, 2013, 19:38
از هر کی میخری بخر از این جوان سرور نخر :دی
tizparvaz
April 2nd, 2013, 20:30
من از 2 یا 3 تا از این عزیزان کار کردم ، و از نظر سرویس دهی هیچ کدام مشکلی نداشتن فقط پشتیبانی هر 3 به مرور سست میشد و خرج نمیکردن که کارمند اضافه کنند ، گاهی پیش میاد بعد از 24 ساعت جواب پشتیبانی به من (بعضی هاشون اسم نمیبرم) سلام بود :) (بدون اینکه کار انجام بشه)
اگر وضع وی پی اس فروش های مملکت ما اینطور پیش بره باید هر کس برای خودش یک سرور اختصاصی بخره :))
تا وقتی 99% کاربرای ایرانی دنبال سرویس اقتصادی هستن به مرور پشیبانی همه سرویس دهنده ها سست و سستر خواهد شد
arian_online
April 2nd, 2013, 21:57
دقیقا :71:
rominait
April 2nd, 2013, 22:07
سلام
به دو دليل زياد به اين نظر سنجي توجه نكنيد
1- اكثرا سرويس دهنده هستند
2- كافيه يك دوستي به هر دليل منطقي و غير منطقي ناراضي باشه شده باشه با چند تا اكانتم بياد نظر منفي ميده .
reza*
April 2nd, 2013, 22:55
دقیقا :71:
چی چیو دقیقا ؟ شما یکی رو پیدا کن خودِ ایشون رو از رو رفاقت و دوستی تایید کنه !
reza*
April 2nd, 2013, 23:05
استارتر جان شما حرفِ اینا رو که میگن به این نظر سنجی اهمیت نده رو جدی نگیر :71: اینا چشه دیدنِ بقیه رو ندارن
همین جوان سرور رو نگا :دی عقده ی تایید داره :71:
shingo
April 2nd, 2013, 23:12
تا وقتی 99% کاربرای ایرانی دنبال سرویس اقتصادی هستن به مرور پشیبانی همه سرویس دهنده ها سست و سستر خواهد شد
این حرفتون رو باید به صورت بلد زیر هدر سایت بنویسند.بیشتر مشتریانی که به سرویس خوب مورد نظرشون رسیدن حداقل 4 5 بار قول قیمت رو خوردن و ضرر کردن.:53:
amin fear
April 3rd, 2013, 00:07
دوست عزیز ...
من سرم بیشتر از شما درد می کنه برای بحث منطقی :101:
باید خدمتتون عرض کنم که تا زمانی که بیشتر فروشنده ها به دنبال ماهی گیری از آبی گل آلود و بدون نظارت هستند و از عدم دانش فنی عموم مردم سوء استفاده می کنند ، امثال من یا بهتر خدمت تان عرض کنم : حرفه ای های کامپیوتر به هیچ عنوان تسلیم پروپاگاندای بعضی فروشنده ها نخواهند شد و از همان مفاهیمی که شما آن را نامتعارف قلمداد می کنید برای خرید موفق استفاده خواهند کرد.
همین جناب Scene Access که صحبت شما را در این تاپیک تایید می کنند ، در تاپیک زیر که یک تاپیک کاملا آموزشی بود قصد داشتند سرویس های غیر اقتصادی خودشان را به بنده معرفی کنند :
http://www.webhostingtalk.ir/f56/75722/
یک هم چنین رفتارهایی باعث می شود تا امثال من ، خیلی خوب در مورد بعضی مسائل قضاوت کنند.
بهتره کمی منصف باشیم و در صحبت های خودمان منطق و عقلانیت بیشتری به خرج دهیم...
با تشکر از شما
نظر سنجی کماکان ادامه دارد...
shingo
April 3rd, 2013, 00:20
با کمال احترام شما باید از خداتونم باشه که از ما و امثالمون سرویس داشته باشید;;)جدیدا سروسی هم که اورسل نشده باشه با عنوان غیراقتصادی مطرح میشه:71:دوستان یادبگیرید
تایپیک هم هرچه بنویسید دیگه ادامه نمیدم چون ارزش وقتشو ندارید
موفق باشید :53:
amin fear
April 3rd, 2013, 00:33
با کمال احترام شما باید از خداتونم باشه که از ما و امثالمون سرویس داشته باشید;;)جدیدا سروسی هم که اورسل نشده باشه با عنوان غیراقتصادی مطرح میشه:71:دوستان یادبگیرید
تایپیک هم هرچه بنویسید دیگه ادامه نمیدم چون ارزش وقتشو ندارید
موفق باشید :53:
اصلا بحث من سر اورسل شدن یا نشدن و یا اقتصادی و غیراقتصادی بودن نبود...
من در یک تاپیک بخش آموزشی درخواست کمی اطلاعات دادم و شما اومدی گفتی که جواب سوالات رو من در یاهو میدم...
بعد شما در چت یاهو به عنوان اولین کلمه اعلام میدارید که من چقدر می خوام هزینه کنم ؟
به نظر شما جواب من که در بخش آموزشی فقط به دنبال کمی اطلاعات بودم همین بود ؟
به نظرت این رویکرد امثال شما در چنین موقعیتی منطقی است ؟
Mihan-Server
April 3rd, 2013, 00:58
دوستان لطف کنید به جای بحث و .. نظر خودتون رو ارائه بدید .
الان شما نگاه کن دیتاسنتر xlhost یک دونه آیپیش 6 - 7 تومن با ما در میاد .
الان یک سرور اختصاصی با هزینه پایین این دیتاسنتر بین 89 تا 149 دلار هست . شما این رو در قیمت روز دلار که الان 3750 تومان هست ضرب کن ببین چقدر هزینه درتمدید ماهیانه میشه .
اون شخصی که میاد وی پی اس 2 گیگ رم ایکس ال هاست رو 10 هزار تومن میده من حساب کردم هرچقدر هم اورسل کنه بازم نمیتونه از پس قیمت آیپی بر بیاد !
خب ، یکی بجای بحث بیاد این موضوع رو برای من توضیح بده :|
amin fear
April 3rd, 2013, 01:19
دوستان لطف کنید به جای بحث و .. نظر خودتون رو ارائه بدید .
الان شما نگاه کن دیتاسنتر xlhost یک دونه آیپیش 6 - 7 تومن با ما در میاد .
الان یک سرور اختصاصی با هزینه پایین این دیتاسنتر بین 89 تا 149 دلار هست . شما این رو در قیمت روز دلار که الان 3750 تومان هست ضرب کن ببین چقدر هزینه درتمدید ماهیانه میشه .
اون شخصی که میاد وی پی اس 2 گیگ رم ایکس ال هاست رو 10 هزار تومن میده من حساب کردم هرچقدر هم اورسل کنه بازم نمیتونه از پس قیمت آیپی بر بیاد !
خب ، یکی بجای بحث بیاد این موضوع رو برای من توضیح بده :|
همشهری عزیز من اینجا جاش نیست...اما اگر دوست داشتی بحث را ادامه بده...
بهتره به تاپیک جناب KingServer ( سلطان سرور ) سر بزنی و از خودش بپرسی...:71:
یادم میاد در یکی از مباحث اعلام کرده بود که رازی برای این کار دارد :71:
Mihan-Server
April 3rd, 2013, 04:49
همشهری عزیز من اینجا جاش نیست...اما اگر دوست داشتی بحث را ادامه بده...
بهتره به تاپیک جناب KingServer ( سلطان سرور ) سر بزنی و از خودش بپرسی...:71:
یادم میاد در یکی از مباحث اعلام کرده بود که رازی برای این کار دارد :71:
ابتدا برای خودم متاسفم ... پست گذاشتن ارزش داره .. و هر تاپیکی ارزش پست نداره .
بنده بیش از 10 ها مورد مشاهده کردم که به این صورت بوده و فرد خاصی مد نظرم نیست و من ایشون که شما میگیدو نمیشناسم .
و با هیچ کس هم دشمنی و یا .../ هم ندارم .
شما هم سعی نکن از آب گل آلود ماهی بگیری ;)
DATAFARM.IR
April 3rd, 2013, 11:10
این تست سرعت بنده از یکی از سرورهای شلوغ و بدون رید آقای معلمی(نوین وی پی اس):
http://www.speedtest.net/result/2619098086.png
amin fear
April 3rd, 2013, 12:04
ابتدا برای خودم متاسفم ... پست گذاشتن ارزش داره .. و هر تاپیکی ارزش پست نداره .
بنده بیش از 10 ها مورد مشاهده کردم که به این صورت بوده و فرد خاصی مد نظرم نیست و من ایشون که شما میگیدو نمیشناسم .
و با هیچ کس هم دشمنی و یا .../ هم ندارم .
شما هم سعی نکن از آب گل آلود ماهی بگیری ;)
خیلی زود از کوره در میری همشهری...:101:
اینقدر سخت نگیر ، این من بودم که اسم ایشان را به زبان آوردم و مسئولیت آن را هم به طور 100% به عهده می گیرم ، هیچ کس هم با توجه به گفتگوی ما فکری راجب دشمنی شما با کسی نخواهد کرد.
مطمئن باش اینجا یک انجمن کاملا عمومی و Open هست و همانطور که فرصت مناسبی برای فروش های افسانه ای بعضی دوستان فراهم می کنه ، به همون نسبت شرایط نقد اونها رو هم فراهم می کنه...
من فقط و فقط با توجه به پارامترهایی که شما عنوان کردی ، یاد تاپیک فروش ایشان افتادم و به خاطر نمیارم آفر مشابهی را در انجمن... اما اگر بوده شما به بزرگواری خودتان ببخشید !;)
novinvps.com
April 3rd, 2013, 12:14
سلام
ممنون میشم بحث رو تموم کنید ، درسته انجمن هستش ولی قوانین خاص خودشو داره و از برخی محیط ها متمایز میکنه یک انجمن. قطعا نباید شاهد این باشیم که در این انجمن هر تاپیکی زده میشه به حاشیه کشیده میشه ! بزارید به راه خودش بره تاپیک تا هم برای استارتر مفید باشه و هم برای کسانی دیگه ای که نیاز به معرفی سرویس دهنده مناسب دارند
a.R.a.sh
April 3rd, 2013, 18:32
12247 بدون شرح
novinvps.com
April 3rd, 2013, 18:59
بدون شرح
سلام اقای مهدیان ;) امیدوارم انتظار نداشته باشید که سرویستون بدون دریافت هزینه باز بشه ;) و اگه اطلاعاتتون مهم بود الا گذشته از ظهر فکر کنم رو به شب هستش
در نهایت آمار دقیق از تایمینگ تیکت های شما که میانگین برخورد کردن شما به مشکل در سرویسهاتون طی این 6 ماهیی که مشتری ما هستید تقریبا هر 30 40 روز یک بار بوده
سرویس اقتصادی دلیل بر پشتیبانی ضعیف نیست
مگه شما اینترنت اقتصادی (برای مثال) میخری دیگه جوابتو نمیدن؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
cacodemon
April 3rd, 2013, 19:10
این حرفتون رو باید به صورت بلد زیر هدر سایت بنویسند.بیشتر مشتریانی که به سرویس خوب مورد نظرشون رسیدن حداقل 4 5 بار قول قیمت رو خوردن و ضرر کردن.:53:
اون ضرب المثل که میگه پول زیادی ندارم که جنس ارزون بخرم برای انگلیسه عزیز من
اینجا ایرانه
و جنس گرونتر دلیل بر کیفیت و پشتیبانی بهتر نیست
چون نظارتی وجود نداره و هر کی هر چی تیغش ببره میبره
novinvps.com
April 3rd, 2013, 19:12
sent from my ipad using tapatalk hd
با توجه به صنف کاریمون یعنی /سرور اختصاصی/ vps/هاستینگ اشتراکی
به نظر من کسی که میخواد اقتصادی کار کنه باید فکر همه جاشو کنه که فردا روز به مشکل بر نخوره به خصوص با افزایش تعداد مشترکینش ! بافزایش قیمت ارز ! و.... بتونه از عهده پشتیبانیشون بر بیاد و راضی کننده باشه براشون اینقدر که با حوصله ی کامل از عهده ی تعهداتی که دادند برای مشتری بر بیان
cacodemon
April 3rd, 2013, 19:25
با توجه به صنف کاریمون یعنی /سرور اختصاصی/ vps/هاستینگ اشتراکی
به نظر من کسی که میخواد اقتصادی کار کنه باید فکر همه جاشو کنه که فردا روز به مشکل بر نخوره به خصوص با افزایش تعداد مشترکینش ! بافزایش قیمت ارز ! و.... بتونه از عهده پشتیبانیشون بر بیاد و راضی کننده باشه براشون اینقدر که با حوصله ی کامل از عهده ی تعهداتی که دادند برای مشتری بر بیان
سلام
با اینکه مخالف این هستم که شما توی این تاپیک شرکت کنید
یعنی نظرم اینه که اصلا نباید توی بحث شرکت میکردید با توجه به اینکه اسم شما برای خرید سرور اومده بود
با این حال من تعیین کننده نیستم و خودتون صلاح خودتون و بهتر میدونید
بله با نظر شما موافقم
در مورد پشتیبانی شما انتقادی که دارم با توجه به اینکه چند ماهی مشتریتون بودم
اینه که در شیفت های کاری مختلف که کار میکنید باعث گسستگی میشه و کاربر باید برای هر فردی از اول مشکلو توضیح بده چون پشتیبانان شما باهم تعامل ندارن و زحمت خوندن یه پست بالاتر و هم به خودشون نمیدن و همچنین هیچ تصمیمی نمیگیرن و کسب تکلیف هم نمیکنن
ولی مشتریاتون اگر با اقای معلمی تماس بگیرن سریع به نتیجه میرسن
در مورد سرویس هاتون هم من راضی بودم تا اون جریان عدم تریس پیش اومد و شما توی یک ماه نتونستید مشکل برطرف کنید و من از جای دیگه سرور گرفتم
novinvps.com
April 3rd, 2013, 19:32
سلام
با اینکه مخالف این هستم که شما توی این تاپیک شرکت کنید
یعنی نظرم اینه که اصلا نباید توی بحث شرکت میکردید با توجه به اینکه اسم شما برای خرید سرور اومده بود
با این حال من تعیین کننده نیستم و خودتون صلاح خودتون و بهتر میدونید
بله با نظر شما موافقم
در مورد پشتیبانی شما انتقادی که دارم با توجه به اینکه چند ماهی مشتریتون بودم
اینه که در شیفت های کاری مختلف که کار میکنید باعث گسستگی میشه و کاربر باید برای هر فردی از اول مشکلو توضیح بده چون پشتیبانان شما باهم تعامل ندارن و زحمت خوندن یه پست بالاتر و هم به خودشون نمیدن و همچنین هیچ تصمیمی نمیگیرن و کسب تکلیف هم نمیکنن
ولی مشتریاتون اگر با اقای معلمی تماس بگیرن سریع به نتیجه میرسن
در مورد سرویس هاتون هم من راضی بودم تا اون جریان عدم تریس پیش اومد و شما توی یک ماه نتونستید مشکل برطرف کنید و من از جای دیگه سرور گرفتم
sent from my ipad using tapatalk hd
فقط خواستم در این موضوع جوابتون رو بدم و اگر نه توجهی نداشتم به اینکه اسم ما هست داخل لیست یا نه .
در مورد نکاتی که عرض کردید
انتقادتون وارده و این مشکل حل شد در مورد پشتیبانی و الا کاملا با اضافه شدن نفرات جدید این تعامل به وجود اومده + به خصوص اعلام کردم که در صورتی که حتی نصفه کار مشتری رو انجام دادید برای شیفت بعدی note بالای تیکتش بزارید که خدارو شکر به این هماهنگی رسیدیم الا.
و در مورد مشکل شبکه ، بله متاسفانه برخی مشترکین داخل ایران اصلا نمی تونندس بدون وی چی ان به سرویس هاشون وصل بشن و دیتاسنتر اصلا پاسخگو هم نبود و اعلام میکردند که ا ایران اسیاتک و.. بسته شده در حالی که مشکل از جای دیگه بود ، ولی در نهایت حل شد.
reza*
April 3rd, 2013, 20:49
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f13/12247-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%88%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-novinvps-jpg بدون شرح
کم کم داره یک سال میشه مشتریه novinvps هستیم و از همون اول وی پی اسی که ازشون خریدیم برای استفاده به عنوان هاست دانلود بود . تا الان قطعی نداشتیم و سرور در بهترین شرایط داره کار میکنه . مدتی قبل هم هارد و رم سرور رو دو برابر کردیم . و همین کیفیت خوب سرور دانلود تاثیر گذار بوده در رشدِ سایتمون.
جزو معدود کسانی بودند که واقعا به مشتری اعتماد داشتن . یادم میاد 2 بار حساب کتابمون به هم ریخته بود بهشون خبر دادیم که موضوع اینه در جواب گفتن هر کاری میگید ما همون کار رو انجام بدیم ! گفتم نمیخواین حسابتون رو چک کنید ؟ گفتن ما به مشتری اعتماد داریم !
این در حالیه که بودند سرویس دهنده هایی که تو روز روشن پولمون رو خوردن . ( تاپیک انتقادیشون موجوده )
به اضافه ی اینکه هیچ وقت طلب کارانه برخورد نمیکنند .
من از همه لحاظ تاییدشون میکنم . :53:
HyperServer
April 3rd, 2013, 23:21
PING 2 ms...
تو همون دیتاسنتر بوده یا دیتاسنتر بقلی ؟
reza*
April 4th, 2013, 13:45
PING 2 ms...
از یه سرورِ دیگه تو همون رک بوده
چطور ؟
Oracle
April 4th, 2013, 18:36
منم همین سوال رو پرسیده بودم چند وقت قبل
HyperServer
April 4th, 2013, 18:39
چطور ؟
خوب اون وقت این نتیجه تست به نظرتون چه اطلاعاتی از پورت میرسونه ؟ اصلا کمکی میکنه ؟
تست سرعتی که شما از شبکه دیتاسنتر خارج نشدی ...ارزشی داره ؟
به جز عوام فریبی بنده نیت دیگه ای پشت این قضیه نمیبینیم ...چون خیلی ها هستند که به این مورد دقت نمیکنن و فقط یا دانی باز به تست خیره میشن !!!
tizparvaz
April 4th, 2013, 19:21
دوست عزیز ...
من سرم بیشتر از شما درد می کنه برای بحث منطقی :101:
باید خدمتتون عرض کنم که تا زمانی که بیشتر فروشنده ها به دنبال ماهی گیری از آبی گل آلود و بدون نظارت هستند و از عدم دانش فنی عموم مردم سوء استفاده می کنند ، امثال من یا بهتر خدمت تان عرض کنم : حرفه ای های کامپیوتر به هیچ عنوان تسلیم پروپاگاندای بعضی فروشنده ها نخواهند شد و از همان مفاهیمی که شما آن را نامتعارف قلمداد می کنید برای خرید موفق استفاده خواهند کرد.
همین جناب Scene Access که صحبت شما را در این تاپیک تایید می کنند ، در تاپیک زیر که یک تاپیک کاملا آموزشی بود قصد داشتند سرویس های غیر اقتصادی خودشان را به بنده معرفی کنند :
http://www.webhostingtalk.ir/f56/75722/
یک هم چنین رفتارهایی باعث می شود تا امثال من ، خیلی خوب در مورد بعضی مسائل قضاوت کنند.
بهتره کمی منصف باشیم و در صحبت های خودمان منطق و عقلانیت بیشتری به خرج دهیم...
با تشکر از شما
نظر سنجی کماکان ادامه دارد...
قبلا زیاد بحث میکردم اما وقتی دیدم هرکسی تا زمانی که یک موضوع رو تجربه نکنه به هیچ بحثی اعتنا نمیکنه سعی میکنم کمتر بحث کنم
من موافق با فوش گرون نیستم فروش به قیمت رو تایید میکنم
اقتصادی بودن یک محصول صرفا به نرخ قیمتش نیست حتما نباید یک محصول قیمت پایینی داشته باشه تا اقتصادی باشه
من با دروغ مخالفم کسی که میاد سرویس میده 10 هزار تومن بعد میگه رم 4 گیگ هارد فلان قدر 4 هسته سی پی یو خیلی ها فک میکنن چه آدمه خوبیه از نظر قیمت هم که خوب اقتصادی منابع هم که قربونش برم انگار سرورش نامحدوده کلا ، من نمیگم سرویس 10 تومن نباشه میگم نگید فلان قدر واقعیتش رو بگید بگید آقا رم 64 مگ 1 هسته سی پی یو 100 مگاهرتز قیمت 10 تومن تو این حالت دیگه تصمیم با کاربره که 10 تون بده اقتصادی تره یا 30 تومن بده یه رم 512 بگیره اقتصادی تره .
Azarin Web
April 4th, 2013, 19:28
شک نکنید که نوین وی پی اس بهترینه، خیلی خوبه سرویساشون :53:
tizparvaz
April 4th, 2013, 19:31
بحث در کار سرور با اینترنت فرق داره شما اینترنت اقتصادی که میخرید مثلا 128 کیلوبیت سرعتش هست و 1 گیگ حجم دنلود وقتی تموم میشه هم نتت قطع میشه باید دوباره بخری پشتیبانی هم نهایت یا زنگ میزنی شارژ کنی (که ماشالا دیگه آنلاین شده) یا زنگ میزنی مثلا نتت قطعه که تو اکثر اوقاتم جوابشون اینه = مودم رو خاموش کنید نیم ساعت دیگه روشن کنید وصل میشه ، مشکل از سمت ماست و رفع میشه ، باید یه کارشناس بیاد مشکلتونرو برسی کنه
اگر کارشناس بیاد که حداقل ه 20 تومنی ازتون میگیره (شرکتا انگشت شماری هستند که فقط یه هزینه ایب ذهاب میگیرن) خوب پس تا دو حالت اول که یه منشی ساده هم کارشونو راه میندازه
در حالت دوم هم اون کارمند خودش پول خودش رو در میاره (یا یه تعرفه مشخص دارن یا یه نصب برنامه ای یه فروش وسیله ای چیزی انجام میدن و میرن تو 5% اوقات پیش میاد که پشتیبان بیاد شما هیچ پولی ندی بره) پس عملا پشتیبانی برای یک شرکت اینترنتی سود خالصه (تجربه فعالیت داشتم و از این حرف 100% اطمینان دارم)
---
اما در مورد سرور و هاستینگ اینطوری نیست اولا که پشتیبانی باید رایگن انجام بشه دوما که یه منشی ساده با حقوق یک منشی نمیتونه کار پشتیبانی بکنه و باید شخصی باشه که کار بلده و شخصی هم که کار بلده بازیر ماهی 600 تومن جواب سلام من مدیر هاستینگم نمیده (از 400 تا 800 اقدام به استخدام کردیم از زیر 600 هیچ کس حتی رزومه هم نفرستاد یا اگه فرستاد از وضع رزومش معلوم بود اینکاره نیست) پس کار پشتیبانی تو حرفه ما فقط هزینست نه سود
شرکتی هم که سرویس اقتصادی میده با بالارفتن تعداد کاربر باید کارمند اضافه کنه پس یه میوفته تو یه چرخه ای که با هزینه های اقتصادی که داره از یوزرا میگیره براش نمیصرفه کارمند بگیره و این میشه که سرویس اقتصادی دادن باعث افت پشتیبانی میشه
DATAFARM.IR
April 4th, 2013, 19:37
PING 2 ms...
متاسفانه بسیاری از دوستان وقتی فرض رو بر حمله قرار میدهند، باقی موارد مطرح شده رو توجه کافی نمیکنند، یکبار دیگر باهم میخوانیم:
از یکی از سرورهای شلوغ و بدون رید
حال این لینک از نظر شبکه چه در دیتاسنتر بغلی باشه، چه در موبایل شما باشه یا پشت خانه یکی دیگر از دوستان عزیز، نشان از سرعت هارد بدون Raid دارد، چون مشکل اکثر سرویسدهندگان ایرانی(که بنده ازشون تست گرفتم و بهزودی بهمراه Reviewها در یک وبسایت جامع قرار خواهم داد) از ارزون فروش تا منطقی، سرعت هارد است.
قبول ندارید بفرمائید تست کنید. ;)
اگر در مورد نیاتخوانی شما اشتباه کردم پوزش میطلبم...
درضمن سال حماسه سیا سی و حماسه اقتصادی برشما مبارک :)
خوب اون وقت این نتیجه تست به نظرتون چه اطلاعاتی از پورت میرسونه ؟ اصلا کمکی میکنه ؟
به جز عوام فریبی بنده نیت دیگه ای پشت این قضیه نمیبینیم ...چون خیلی ها هستند که به این مورد دقت نمیکنن و فقط یا دانی باز به تست خیره میشن !!!
این دوبیت تقدیم شما:
پدر گفت کز بد، گمان برگسل// به اندیشه بیدار کن چشم و دل
چو دانش نداری به کاری درون// نباشد ترا چاره از رهنمون
به دائیجان ناپلئون هم سلام برسانید.
HyperServer
April 4th, 2013, 19:52
این دوبیت تقدیم شما:
پدر گفت کز بد، گمان برگسل// به اندیشه بیدار کن چشم و دل
چو دانش نداری به کاری درون// نباشد ترا چاره از رهنمون
به دائیجان ناپلئون هم سلام برسانید.
والله ما که نه سفر در زمان بلدیم ...نا طی العرض...شما احتمالا قبلا خدمت ایشون رسیدی که ما رو پاس میدی خدمتتشون ...از طرف ما خودتون سلام رو تقدیم کنید...
امیدوارم تمامی مشکلاتتون حل بشه ;)
DATAFARM.IR
April 4th, 2013, 19:57
چطور ؟
والله ما که نه سفر در زمان بلدیم ...نا طی العرض...شما احتمالا قبلا خدمت ایشون رسیدی که ما رو پاس میدی خدمتتشون ...از طرف ما خودتون سلام رو تقدیم کنید...
امیدوارم تمامی مشکلاتتون حل بشه ;)
:-*http://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/3.gif
انشاا... مشکل فروش شما هم حل بشه نیاز به اینکارها نباشه...
HyperServer
April 4th, 2013, 20:17
:-*http://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/3.gif
انشاا... مشکل فروش شما هم حل بشه نیاز به اینکارها نباشه...
ما مشکل فروش نداریم فدات بشم ...
این ماچو بوسه ها رم بزار بر کس دیگه ات نیاز میشه ;)...
نمیخواستم reply بدم چون با این پست ها که میدی مشخص هست که چه جور انسان متشخص و با فهم و کمالات هستی... ولی گفتم یکم شفاف کنم داستان رو نه برای شما ..برای سایر کاربران که پست رو میخونن.
اوم عوام فریبی رو بر این اساس گفتم که شما دقیقا در پست خودتون اعلام کردید که:
شما فقط اومدید تست سرعت رو اعلام کردید ..احتمال زیاد به اصطلاح خودتون با مدرک و مستند صحبت کردید ... اما این موراد به پست شما وارد هست :
صرفا یک اسکریت شات از تست سرعت از IP آدرس دیتاسنتر Ecatel گرفتید ...
1 - اولا مشخص نیست که این تست بر روی سرورهای شخص مورد نظر شما انجام شده باشه ...صرفا دیتاسنتر مشترک هست
2 - هیچ اطلاعاتی از لود سرور و تعداد سرورهای مجازی موجود بر اون، همچنین کانفیگ سرور، تنوع سرورهای مجازی از لحاظ ترکیبی میکروتیک ویندوز و لیتوکسی قرار نداید. و صرفا به بیان این مورد اکتفا کردید که سرور شلوغ هست!
3 - ساعت و زمان تست هم مهم هست ... چون بار ترافیکی و فشار وارد بر هارد دیسک های سرور در ساعت 7 صبح یا 7 بعد از ظهر خیلی متفاوت هست ...
و مباعث فنی دیگه که طزح بالاتری هست و جای مطرح کردن اینجا نیست!
و اما خطاب مجدد به شما کاربر گرامی
DATAFARM.IR (http://www.webhostingtalk.ir/member/23263/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.png
دنیای هر کس به وسعت فکر اوست
ما مشتریان و شیوه کاری خودمون رو داریم و مشکلی نداریم و هر روز پر قدرت تر از قبل داریم کار میکنیم...
اما شخصا با افرادی که بخوان از از نداشتن اطلاعات توسط دیگران به اهداف خودشون برسن به شدت برخورد میکنم.
برای اینکه اعتقاد دارم هیچ چیزی بهتر از داشتن صداقت نیست ...
بنده نه کاری با این تاپیک داشتم و نه مورد دیگه ای ... هیچوقت هم در جایی سرویس دهی هیچ یک از سرویس دهنده ها رو زیر سوال نبردم...چون تا زمانی که ازشون سرویس نداشته باشم شخصا نمیتونم نظری بدم...
امیدوارم تمامی سرویس دهنده های این انجمن .... از جمله خود بنده ...به بالاترین سطح ممکن از لحاظر دانش فنی و تجاری برسیم که بتونیم یهترین خدمان ممکن رو به سرویس گیرنده ارائه کنیم.
در نهایت امیدوارم بنده اشتباه کنم و نیت شما چیزی جز عوام فریبی بوده باشه ...از صمیم قلب خوشحال میشم که برداشت بنده درست نبوده باشه:)
موفق و پیروز باشید.
reza*
April 4th, 2013, 20:23
این تست رو کاربر قرار داده نه سرویس دهنده پس دلیلی بر فریب کاری نمیبینم + سایت اسپید تست جایی رو برای تست انتخاب میکنه که کمترین پینگ رو نسبت به شما داشته باشه
خوب اون وقت این نتیجه تست به نظرتون چه اطلاعاتی از پورت میرسونه ؟
این رو میرسونه که مثل بعضی ها رو یک هارد 50 تا وی پی اس نمیدن تا هارد سرور بپوکه
این رو میرسونه که شبکه ی دیتاسنتر در حد مطلوب هست
HyperServer
April 4th, 2013, 20:29
این تست رو کاربر قرار داده نه سرویس دهنده پس دلیلی بر فریب کاری نمیبینم + سایت اسپید تست جایی رو برای تست انتخاب میکنه که کمترین پینگ رو نسبت به شما داشته باشه
این رو میرسونه که مثل بعضی ها رو یک هارد 50 تا وی پی اس نمیدن تا هارد سرور بپوکه
نمیخواستم reply بدم چون با این پست ها که میدی مشخص هست که چه جور انسان متشخص و با فهم و کمالات هستی... ولی گفتم یکم شفاف کنم داستان رو نه برای شما ..برای سایر کاربران که پست رو میخونن.
شما فقط اومدید تست سرعت رو اعلام کردید ..احتمال زیاد به اصطلاح خودتون با مدرک و مستند صحبت کردید ... اما این موراد به پست شما وارد هست :
1 - اولا مشخص نیست که این تست بر روی سرورهای شخص مورد نظر شما انجام شده باشه ...صرفا دیتاسنتر مشترک هست
2 - هیچ اطلاعاتی از لود سرور و تعداد سرورهای مجازی موجود بر اون، همچنین کانفیگ سرور، تنوع سرورهای مجازی از لحاظ ترکیبی میکروتیک ویندوز و لیتوکسی قرار نداید. و صرفا به بیان این مورد اکتفا کردید که سرور شلوغ هست!
3 - ساعت و زمان تست هم مهم هست ... چون بار ترافیکی و فشار وارد بر هارد دیسک های سرور در ساعت 7 صبح یا 7 بعد از ظهر خیلی متفاوت هست ...
ما مشتریان و شیوه کاری خودمون رو داریم و مشکلی نداریم و هر روز پر قدرت تر از قبل داریم کار میکنیم...
اما شخصا با افرادی که بخوان از از نداشتن اطلاعات توسط دیگران به اهداف خودشون برسن به شدت برخورد میکنم.
بنده نه کاری با این تاپیک داشتم و نه مورد دیگه ای ... هیچوقت هم در جایی سرویس دهی هیچ یک از سرویس دهنده ها رو زیر سوال نبردم...چون تا زمانی که ازشون سرویس نداشته باشم شخصا نمیتونم نظری بدم...
امیدوارم تمامی سرویس دهنده های این انجمن .... از جمله خود بنده ...به بالاترین سطح ممکن از لحاظر دانش فنی و تجاری برسیم که بتونیم یهترین خدمان ممکن رو به سرویس گیرنده ارائه کنیم.
در نهایت امیدوارم بنده اشتباه کنم و نیت شما چیزی جز عوام فریبی بوده باشه ...از صمیم قلب خوشحال میشم که برداشت بنده درست نبوده باشه:)
موفق و پیروز باشید.
بابا صداقت
لابد قبل از خرید به مشتری دسترسی vmware میدید که بیاد تعداد وی پی اس ها رو ببینه بعد چندتا تست در ساعات مختلف بگیره و ... #-o:78:
:-*;)
Amin12345
April 4th, 2013, 20:34
با توجه به این مدت 2 سالی که داشتم از خدمات دوستان عزیز استفاده میکردم فقط این 3 نفر (شرکت) رو تایید میکنم
نوین وی پی اس
هایپر سرور
جهان پارس اسپادان
که تقریبا بدون حاشیه هستن و سرویس هاشون stable هست.
متاسفانه دوستانی که با قیمتای پایین میان بعد یک مدت به حالت اشباع میرسن و دیگه نمیشه پیداشون کرد!
قبلا یه تلفنی داشتن یه بخش پشتیبانی داشتن احترام به مشتری داشتن الان ....
HyperServer
April 4th, 2013, 20:36
بابا صداقت
لابد قبل از خرید به مشتری دسترسی vmware میدید که بیاد تعداد وی پی اس ها رو ببینه بعد چندتا تست در ساعات مختلف بگیره و ... http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/40.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/78.gif
اما بعد از خرید دسترسی میدیم به تمام سرورها ...که هم resource usage رو در مورد شبکه و منابع مثل رم و پردارنده و latency هارد و usage هارد دیسک رو ببینه ...
اگر کسی هم مشکل سرعت داشته باشه ...و مدعی باشه که سرور بیش از حد سرور مجازی ایجاد شده از تمامی گراف های vmware که مورد نیاز باشه باشن اسکرین شات میزاریم که مصرف واقعی سرور رو ببینن و در نهایت اگر مشکل از ما باشه به صورت توافقی مشکل رو حل یا در صورت تمایل کاربر بدون قید و شرط همون لحظه هزینه رو برگشت میزنیم ...
بنده قصد ندارم که از سرویس دهی هایپرسرور در این تاپیک صحبتی کنم .. اما به دلیل اتهامات شما مجبورم این اطلاعات و روش کاری رو بگم ..
انشالله که موفق باشید.
cacodemon
April 4th, 2013, 20:37
متاسفانه بسیاری از دوستان وقتی فرض رو بر حمله قرار میدهند، باقی موارد مطرح شده رو توجه کافی نمیکنند، یکبار دیگر باهم میخوانیم:
حال این لینک از نظر شبکه چه در دیتاسنتر بغلی باشه، چه در موبایل شما باشه یا پشت خانه یکی دیگر از دوستان عزیز، نشان از سرعت هارد بدون Raid دارد، چون مشکل اکثر سرویسدهندگان ایرانی(که بنده ازشون تست گرفتم و بهزودی بهمراه Reviewها در یک وبسایت جامع قرار خواهم داد) از ارزون فروش تا منطقی، سرعت هارد است.
قبول ندارید بفرمائید تست کنید. ;)
اگر در مورد نیاتخوانی شما اشتباه کردم پوزش میطلبم...
درضمن سال حماسه سیا سی و حماسه اقتصادی برشما مبارک :)
یک سوال برام پیش اومده
ایا اسپید تست سرعت هارد و هم تست میکنه؟؟
من که تا حالا ندیدم کجاشه؟
reza*
April 4th, 2013, 20:42
نه قبون شکل ماهت برم ...
اما بعد از خرید دسترسی میدیم به تمام سرورها ...که هم resource usage رو در مورد شبکه و منابع مثل رم و پردارنده و latency هارد و uasge هارد دیسک رو ببینه ...
اگر کسی هم مشکل سرعت داشته باشه ...و مدعی باشه که سرور بیش از حد سرور مجازی ایجاد شده از تمامی گراف های vmware که مورد نیاز باشه باشون اسین شایت میزاریم که مصرف واقعی سرور رو ببینن و در نهایت اگر مشکل از ما باشه به صورت توافقی مشکل رو حل یا در صورت تمایل کاربر بدون قید و شرط همون لحظه هزینه ر وبرگشت میزنیم ...
بنده قصد ندارم که از سرویس دهی هایپرسرور در این تاپیک صحبتی کنم .. اما به دلیل اتهامات شما مجبورم این اطلاعات و روش کاری رو بگم ..
انشالله که موفق باشید.
آرزوی موفقیت برای همه
reza*
April 4th, 2013, 20:46
یک سوال برام پیش اومده
یکم بگردید پیدا میکنید . جدیدا اضافه کرده این امکان رو . چند روز پیش هم زنگ زده بودند از من مشورت میخواستن که این امکان رو قرار بدیم یا نه که دیدیم زیاد کاره خاصی نیست انجام دادیم.
cacodemon
April 4th, 2013, 20:52
یکم بگردید پیدا میکنید . جدیدا اضافه کرده این امکان رو . چند روز پیش هم زنگ زده بودند از من مشورت میخواستن که این امکان رو قرار بدیم یا نه که دیدیم زیاد کاره خاصی نیست انجام دادیم.
شما که گشتید لطف کنید بقیه و هم اگاه کنید
البته پیشنهاد میکنم کمتر در این فورم شیرین سخنی کنید چون بیشتر اینجا بحث تکنیکی میشه که شما ازش بویی نبردید
برای تخصص شما فورم فکاهی بهتره
HyperServer
April 4th, 2013, 21:12
یک سوال برام پیش اومده
خیر دوست عزیز ...
ببینید به صورت تکنیکی و چیزی که جا افتاده برای نرخ انتقال سرعت اطلاعات در شبکه از واحد بیت استفاده میشه ...که قطعا آشنایی دارید ... مثل کیلیوبیت، مگابیت و گیگابیت....
برای ذخیره سازی که از بایت استفاده میشه که هر بایت معادل 8 بیت هست . مثلا هارد دیسک ها با ظرفیت اسمی 500 گیگابایت...
برای نرخ انتقال اطلاعات بر روی هارد دیسک هم در برخی موارد از بایت و برخی موارد از بیت استفاده میشه ...
به عنوانم مثال در برخی از تست ههای نرخ انتقال سرعت هارد اعلام می کننن که نرخ انتقال اطلاعات هارد دیسک اکسترنال Western مدل X ... معادل 79 مگابایت در ثانیه بر روی درگاه USB 3 هست...
اما جای دیگه به عنوان مثال برای SATA II Interface اعلام می کنند که 300 مگابیت در ثانیه نرخ انتقال اطلاعات رو پشتیبانی میکنه.
در مورد پست این دوستمون هم که از سایت Speedtest.net گذاشتن و اشاره به سرعت هارد کردن به این دلیل بوده که به عتوان مثال سرعت رو حدود 750 مگابیت نتیجه داده...یا 980 مگابیت ...
این اعداد رو که بر 8 تقسیم کنید میشه مگابایت بر ثانیه
که برای 750 میشه حدود 95 مگابایت بر ثانیه ...
هاردهای Enterpris به عنوان مثال Western Digital سری RE4 حدود 120 مگابایت در ثانیه rate مدن و ایشون منظورشون این هست که هارد کشش داره که به رغم ایجاد سرور مجازی و شلوغ بدون سرور اصلی بازهم انقدر میتونه rate بده برای آپلود و پورت رو پشتیبانی کنه ... (!)(!)(!)
اینه کلا داستان ...
اگر یه سری موارد رو خیلی ابتدایی (basic) عرض کردم ...عذرخواهی میکنم ... چون از سطح اطلاعات شما خبر ندارم و هم جامع گفتم تا کاربران دیگه هم بتونن استفاده کنند.
reza*
April 4th, 2013, 21:15
شما که گشتید لطف کنید بقیه و هم اگاه کنید
البته پیشنهاد میکنم کمتر در این فورم شیرین سخنی کنید چون بیشتر اینجا بحث تکنیکی میشه که شما ازش بویی نبردید
برای تخصص شما فورم فکاهی بهتره
تکنیک جان شما اگر روی یک هارد تعداد زیادی وی پی اس ران کنید که از توانِ هارد خارج باشه به هارد فشار میاد در نتیجه اگر به سرور شما پورت 2000 گیگ هم وصل کنند سرعت شما از یک حد معین بیشتر نمیشه چون هارد نمیکشه . پس اسپید تست به صورت غیر مسقیم اطلاعاتی از این قبیل هم میده .
cacodemon
April 4th, 2013, 21:19
خیر دوست عزیز ...
ببینید به صورت تکنیکی و چیزی که جا افتاده برای نرخ انتقال سرعت اطلاعات در شبکه از واحد بیت استفاده میشه ...که قطعا آشنایی دارید ... مثل کیلیوبیت، مگابیت و گیگابیت....
برای ذخیره سازی که از بایت استفاده میشه که هر بایت معادل 8 بیت هست . مثلا هارد دیسک ها با ظرفیت اسمی 500 گیگابایت...
برای نرخ انتقال اطلاعات بر روی هارد دیسک هم در برخی موارد از بایت و برخی موارد از بیت استفاده میشه ...
به عنوانم مثال در برخی از تست ههای نرخ انتقال سرعت هارد اعلام می کننن که نرخ انتقال اطلاعات هارد دیسک اکسترنال Western مدل X ... معادل 79 مگابایت در ثانیه بر روی درگاه USB 3 هست...
اما جای دیگه به عنوان مثال برای SATA II Interface اعلام می کنند که 300 مگابیت در ثانیه نرخ انتقال اطلاعات رو پشتیبانی میکنه.
در مورد پست این دوستمون هم که از سایت Speedtest.net گذاشتن و اشاره به سرعت هارد کردن به این دلیل بوده که به عتوان مثال سرعت رو حدود 750 مگابیت نتیجه داده...یا 980 مگابیت ...
این اعداد رو که بر 8 تقسیم کنید میشه مگابایت بر ثانیه
که برای 750 میشه حدود 95 مگابایت بر ثانیه ...
هاردهای Enterpris به عنوان مثال Western Digital سری RE4 حدود 120 مگابایت در ثانیه rate مدن و ایشون منظورشون این هست که هارد کشش داره که به رغم ایجاد سرور مجازی و شلوغ بدون سرور اصلی بازهم انقدر میتونه rate بده برای آپلود و پورت رو پشتیبانی کنه ... (!)(!)(!)
اینه کلا داستان ...
اگر یه سری موارد رو خیلی ابتدایی (basic) عرض کردم ...عذرخواهی میکنم ... چون از سطح اطلاعات شما خبر ندارم و هم جامع گفتم تا کاربران دیگه هم بتونن استفاده کنند.
ممنون از توضیحات کامل شما
ولی سوال اصلی من این بود
توی اسپید تست در واقع اطلاعات حجیم ارسال و دریافت نمیشه برای تست و چند پکیج کوچیک ارسال میشه و اونها هم روی هارد دستگاه شما که داری تستش میکنی کپی نمیشه و فقط روی رم بارگذاری میشه
پس توی اسپید تست سرعت هارد و ذخیره اطلاعات لحاظ نمیشه و فقط سرعت انتقال اطلاعات در شبکه هست
HyperServer
April 4th, 2013, 21:29
ولی سوال اصلی من این بود
توی اسپید تست در واقع اطلاعات حجیم ارسال و دریافت نمیشه برای تست و چند پکیج کوچیک ارسال میشه و اونها هم روی هارد دستگاه شما که داری تستش میکنی کپی نمیشه و فقط روی رم بارگذاری میشه
پس توی اسپید تست سرعت هارد و ذخیره اطلاعات لحاظ نمیشه و فقط سرعت انتقال اطلاعات در شبکه هست
How does the test itself work? How is the result calculated?
Speedtest.net operates entirely over HTTP for maximum compatibility. It tests ping (latency), download speed and upload speed.
Ping
This test sends HTTP requests to the selected server, and measures the time it takes to get a response.
Download Speed
Your computer downloads small binary files from the web server to the client, and we measure that download to estimate the connection speed.
Based off this result, we choose how much data to download for the real test. Our goal is to pick the right amount of data that you can download in 10 seconds, ensuring we get enough for an accurate result but not take too long.
We prevent caches from throwing off results by appending random strings to each download.
Once we start downloading, we use up to four HTTP threads to saturate your connection and get an accurate measurement.
Throughput samples are received at up to 30 times per second.
These samples are then aggregated into 20 slices (each being 5% of the samples).
The fastest 10% and slowest 30% of the slices are then discarded. We'll explain that more below.
The remaining slices are averaged together to determine the final result.
Since we are measuring data transported over HTTP (via Flash), there are the following factors that can affect speed: potential protocol overhead, buffering due to the many layers between our application and the raw data transfer, and throughput bursting due primarily to CPU usage. These factors lead us to drop the top 10% and bottom 10% of our slices as outliers.
Additionally, we keep the default test length short for user experience. Because the test is shorter, the ramp-up period can take a significant part of the beginning of the test, leading us to drop another 20% of the bottom result slices.
Upload Test
A small amount of random data is generated in the client and sent to the web server to estimate the connection speed.
Based on this result, and appropriately sized chunck of randomly generated data is selected for upload.
The upload test is then performed in chunks of uniform size, pushed to the server-side script via POST.
We'll use up to four HTTP threads here as well to saturate the connection.
Chunks are sorted by speed, and the fastest half is averaged to eliminate anomalies and determine the result.
Deciding the number of threads Speedtest.net will use up to four http threads during the download and upload portions of the test. However, it will only use more than two threads if they are needed to accurately measure the speed, so as to minimize the effect of HTTP overhead on lower-speed connections. After the pre-test, if the connection speed is at least 4 megabits per second, then Speedtest.net will use four threads. Otherwise, it will default to two threads.
However, there is a hurdle on older browsers: on Internet Explorer 7 and earlier (as well as Firefox 2 and earlier), the browser strictly adheres to the HTTP specification of only two threads per hostname. So for those older browsers, in order to scale up to four threads we must open the third and fourth thread to a secondary URL provided by the host that points to the same server. This way, we can work around the limitations of those older browsers and still measure higher-speed connections accurately. Most of our hosts do have a working secondary URL, but if you're testing from an older browser to a host that doesn't, Speedtest.net will be limited to two threads at maximum. This is one reason why we recommend that all visitors use up-to-date browsers.
تکنیک جان شما اگر روی یک هارد تعداد زیادی وی پی اس ران کنید که از توانِ هارد خارج باشه به هارد فشار میاد در نتیجه اگر به سرور شما پورت 2000 گیگ هم وصل کنند سرعت شما از یک حد معین بیشتر نمیشه چون هارد نمیکشه . پس اسپید تست به صورت غیر مسقیم اطلاعاتی از این قبیل هم میده .
جناب اعتماد به نفس در اسپید تست اطلاعات روی هارد ذخیره نمیشه
اگر دو کلام انگلیسی بلدی از ساپورت سایت سوال کن
How does the test itself work? How is the result calculated?
منبع :
https://support.speedtest.net/entries/20862782-How-does-the-test-itself-work-How-is-the-result-calculated-
با این اطلاعات حرف بنده صحیح از از اب در اومد هیچ اطلاعاتی ذخیره نمیشه و فقط سرعت انتقال اطلاعات حساب هست نه ذخیره اطلاعات
HyperServer
April 4th, 2013, 21:59
ولی سوال اصلی من این بود
بنده با فرض اینکه دیتا باشه و روی هارد ذخیره بشه عرض کردم و اینکه علت قرار دادن تست رو گفتم ...از لحاظ علمی تایید نکردم...
جناب اعتماد به نفس در اسپید تست اطلاعات روی هارد ذخیره نمیشه
اگر دو کلام انگلیسی بلدی از ساپورت سایت سوال کن
با این اطلاعات حرف بنده صحیح از از اب در اومد هیچ اطلاعاتی ذخیره نمیشه و فقط سرعت انتقال اطلاعات حساب هست نه ذخیره اطلاعات
بله چون اشاره ای به دخیره سازی دیتا روی هارد نکردن و از واژه binary data استفاده کردند...
قاعدتا هم برای اینکه فقط پورت و کیفیت آپ لینک چک بشه باید جوری تست انجام بشه وابستگی به فاکتورهای موثر دیگه به خصوص هارد نداشته باشه.
n_dambelog
April 4th, 2013, 22:10
ولت سرور
هایپر سرور
نوین وی پی اس
من با ۷-۸ تا از سرویس دهنده ها کار کردم ولی ولت سرور از همه بهتره با قیمت مناسب
تا به امروز تیکت هام به ۱ ساعت هم نرسید
DATAFARM.IR
April 5th, 2013, 11:35
علاقه به پاسخ به دوستانی که تفکرات سردار قلمی(!) و توهم توطئه و دستهای پشتپرده دارند، از این نوع انسانها امروز جامعه ایران رفتاری توتالیتری بروز میدهند، چون اساس و کیان خودشون رو با تفکرات توطئه پشت درها درخطر میبینند(امروز این افراد رو در کیهان مشاهده میکنیم).
متاسفانه اگر در هر کاری بخواهیم، نوک بینی خودمون رو ببینیم و غافل از باقی مسائل باشیم، بسان شما باید دنبال تیکهگیری(این عادت شماست و درشما نفوذ کرده) و به زعم خودمون دنبال مچگیری باشیم، امّا برای شما مثالی ساده و عامی میزنم: بطور مثال وقتی بنده نمودار پیک گشتاور یک پیشرانه نظیر VQ35 را به شما نشان میدهم، اگر شخصی مثل شما یا بنده(نوعی) از توان تحلیل و علم بیبهره باشد، به این نتیجه میرسد که چون بنده(نوعی) توان متریک خودرو را ارائه ندادم، یک کلاهبردار با عوامفریب هستم، امّا ابن مشکل طرف مقابل است که دانش و آگاهی تحلیل توان متریک از گشتاور را ندارد نه اطلاعات ارائه شده بنده...(امیدوارم این مثال ساده رو متوجه شده باشید.)
پس وسعت فکری خودتون رو گسترش دهید و نگذارید اون جمله خاک بخوره، برادرم.
بنده فقط قصدم راهنمایی و دانش ایشون بوده، اینکه شما در وهم و جد به این نتیجه رسیدید که بنده قصد تبلیغ ایشون رو دارم یا... باید عرض کنم صرفاً ساخته ذهن شماست و کاربرد دیگری ندارد، و اگر شما مشکلی(احتمالی) با آقای معلّمی دارید، به بنده ربطی ندارد.
اینم سرویس بنده از یکی از سرویسدهندگان همین انجمن!:
پاینده باشید دوست خوبم. http://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/53.gifhttp://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/3.gif
این شکلک هم برای یکی دیگه http://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/11.gif
HyperServer
April 5th, 2013, 14:38
علاقه به پاسخ به دوستانی که تفکرات سردار قلمی(!) و توهم توطئه و دستهای پشتپرده دارند، از این نوع انسانها امروز جامعه ایران رفتاری توتالیتری بروز میدهند، چون اساس و کیان خودشون رو با تفکرات توطئه پشت درها درخطر میبینند(امروز این افراد رو در کیهان مشاهده میکنیم).
متاسفانه اگر در هر کاری بخواهیم، نوک بینی خودمون رو ببینیم و غافل از باقی مسائل باشیم، بسان شما باید دنبال تیکهگیری(این عادت شماست و درشما نفوذ کرده) و به زعم خودمون دنبال مچگیری باشیم، امّا برای شما مثالی ساده و عامی میزنم: بطور مثال وقتی بنده نمودار پیک گشتاور یک پیشرانه نظیر VQ35 را به شما نشان میدهم، اگر شخصی مثل شما یا بنده(نوعی) از توان تحلیل و علم بیبهره باشد، به این نتیجه میرسد که چون بنده(نوعی) توان متریک خودرو را ارائه ندادم، یک کلاهبردار با عوامفریب هستم، امّا ابن مشکل طرف مقابل است که دانش و آگاهی تحلیل توان متریک از گشتاور را ندارد نه اطلاعات ارائه شده بنده...(امیدوارم این مثال ساده رو متوجه شده باشید.)
پس وسعت فکری خودتون رو گسترش دهید و نگذارید اون جمله خاک بخوره، برادرم.
بنده فقط قصدم راهنمایی و دانش ایشون بوده، اینکه شما در وهم و جد به این نتیجه رسیدید که بنده قصد تبلیغ ایشون رو دارم یا... باید عرض کنم صرفاً ساخته ذهن شماست و کاربرد دیگری ندارد، و اگر شما مشکلی(احتمالی) با آقای معلّمی دارید، به بنده ربطی ندارد.
اینم سرویس بنده از یکی از سرویسدهندگان همین انجمن!:
پاینده باشید دوست خوبم. http://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/53.gifhttp://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/3.gif
این شکلک هم برای یکی دیگه http://smiley.nowdararpour.ir/yahoo/11.gif
سعی کنید موقعی که اطلاعاتی ندارید و کامل نیست کمک نکنید :
در تستی که سایت speedtest انجام میده و در قسمت راهنما اشاره ای به دخیره سازی دیتا روی هارد نکردن و از واژه binary data استفاده کردند...
قاعدتا هم برای اینکه فقط پورت و کیفیت آپ لینک چک بشه باید جوری تست انجام بشه وابستگی به فاکتورهای موثر دیگه به خصوص هارد نداشته باشه.
پس این تست فقط و فقط آپ لینک رو چک میکنه و ارتباطی چه مستقیم و چه غیر مستقیم به هارد نداره..
موفق باشید و تفاسیر فلسفه ای خودتون رو که فقط به درد خودتون میخوره در محافل مختص این موارد به کار ببرید.
بنده مشکلی با ایشون ندارم...فقط با سو استفاده افراد برخورد میکنم که صداقت و درستی رو یاد بگیرن.
انشالله این ماچ های آبدارتون هم برسه به .... ;)
reza*
April 5th, 2013, 19:03
عمو بذار 2 روز از یاد گرفتنت بگذره بعد بیا جو بده
http://www.webhostingtalk.ir/f13/76059/index5.html#post718760
در این پست شما داشتی خود کشی میکردی که معلوم نیست چه ساعتی تست گرفته شده و معلوم نیست هارد زیره فشار بوده و ... حالا ...
:-*:-*
ما مشکل فروش نداریم فدات بشم ...
سعی کنید موقعی که اطلاعاتی ندارید و کامل نیست کمک نکنید :
در تستی که سایت speedtest انجام میده و در قسمت راهنما اشاره ای به دخیره سازی دیتا روی هارد نکردن و از واژه binary data استفاده کردند...
پس این تست فقط و فقط آپ لینک رو چک میکنه و ارتباطی چه مستقیم و چه غیر مستقیم به هارد نداره..
موفق باشید و تفاسیر فلسفه ای خودتون رو که فقط به درد خودتون میخوره در محافل مختص این موارد به کار ببرید.
بنده مشکلی با ایشون ندارم...فقط با سو استفاده افراد برخورد میکنم که صداقت و درستی رو یاد بگیرن.
انشالله این ماچ های آبدارتون هم برسه به .... ;)
HyperServer
April 5th, 2013, 23:02
عمو بذار 2 روز از یاد گرفتنت بگذره بعد بیا جو بده
http://www.webhostingtalk.ir/f13/76059/index5.html#post718760
در این پست شما داشتی خود کشی میکردی که معلوم نیست چه ساعتی تست گرفته شده و معلوم نیست هارد زیره فشار بوده و ... حالا ...
:-*:-*
خوشگل پسر ...
بنده برای اینکه این دوستمون به صورت عمومی سوتی ندن ...پاسخ رو برای تست پورت دادم ... نه برای تست هارد ...
بعد که اصرار به هارد کردن ...ادامه ماجرا پیش اومد ...
انشالله هم برسه به دست شما این ماچ و بوسه ها و هم برسه به دستش :-*:-*:-*:-*:-*:-*
مثل اینکه خیلی دوست دارید...یه فکری به حال خودتون بکنید ;)
amin fear
April 5th, 2013, 23:32
خوشگل پسر ...
بنده برای اینکه این دوستمون به صورت عمومی سوتی ندن ...پاسخ رو برای تست پورت دادم ... نه برای تست هارد ...
میگم هایپر جان شما اومدی و تو تاپیک ما یه پارازیتی انداختی و حالا اینقدر گسترده شده که اینجوری با هم بحث می کنید ؟
sinamsh
April 6th, 2013, 00:08
دوست عزیز بنده 4 سال هست با این وی پی اس فروش ها دارم سر و کله میزنم
از هر جایی که فکر کنی گرفتم سرورهای در حد متوسط نهایتش بوده ، منم خیلی در گیر انتخاب بودم ،
نتیجه کلی من این بوده همه سر و ته یکین و آخرش به یه جا وصلن منظور دیتا سنترهاست که اصلیه ،
این فروشندگان عزیز رو یک چیز متمایز می کنه اونم پشتیبانی خوبشون و خدماتی که میدن ،
سرور از هر کی که فکر می کنی خوبه بگیر من به این تجربه رسیدم ولی شخص یا طرف رو بشناس چون خورده شیشه و واقعی بودن سرویس ها تو این کار دست همیناست
HyperServer
April 6th, 2013, 00:45
میگم هایپر جان شما اومدی و تو تاپیک ما یه پارازیتی انداختی و حالا اینقدر گسترده شده که اینجوری با هم بحث می کنید ؟
دوست عزیز...
اگر مقداری به درازا کشید عذرخواهی میکنم...اما یه مورد رو هم به شما گوشزد کنم ..
اگر شما استارتر تاپیک هستید به این معنی نیست که مثل مالکیت ها و دارایی های شما سند شش دنگ بخوره ...
ماهیت انجمن های گفتوگو بحث و تبادل نظر هست و این مارد هم که پیش اومد خارج از بحث نبود..اتفاقا هم موارد فنی تا حدود مطرح شد و مفید بود...
اما یکسری افراد به جای قبول ...با الفاظ بازی میکنن و بحث رو به چیز دیگه میکشن ... بنده هم بعضی مواقع مجبور هستم که از ادبیات خود این افراد استفاده کنم که فکر دیگه ای نشه ...
اشالله که نتیجه مطلوب رو گرفته باشید.
موفق باشید.
amin fear
April 6th, 2013, 03:37
اگر شما استارتر تاپیک هستید به این معنی نیست که مثل مالکیت ها و دارایی های شما سند شش دنگ بخوره ...
منظور من این نبود که تاپیک دارایی منه...
من میگم این لحن برخورد در یک مکان عمومی زیاد قشنگ نبود...با توجه به اینکه شما فروشنده هستید و برای بعضی ها اعتبار خودتونو دارید
البته قبلا هم گفتم که از بحث منطقی استقبال خواهد شد...
موفق باشید هایپر جان ، زیاد سخت نگیر:-|
reza*
April 6th, 2013, 16:49
خوشگل پسر ...
انشالله هم برسه به دست شما این ماچ و بوسه ها و هم برسه به دستش :-*:-*:-*:-*:-*:-*
مثل اینکه خیلی دوست دارید...یه فکری به حال خودتون بکنید ;)
عجبز :39:
=P~:-*:x
===================
من دیگه ادامه نمیمیدم
استارتر تصمیمه خودش رو گرفته و نظرسنجی هم مشخص هست .
بدرود
HyperServer
April 6th, 2013, 16:52
عجبز :39:
=P~:-*:x
===================
من دیگه ادامه نمیمیدم
استارتر تصمیمه خودش رو گرفته و نظرسنجی هم مشخص هست .
بدرود
دوست عزیز....
در دانلود و تست پورت ...موقعی که شما فایل ذخیره کنید اگر IO هارد بالا باشه به شدت روی سرعت recieve اطلاعات تاثیر داره ...
ساکت بشینی نخوای ماله بکشی کسی نمیگه نمیتونی حرف بزنه ...!
reza*
April 6th, 2013, 17:06
دوست عزیز....
در دانلود و تست پورت ...موقعی که شما فایل ذخیره کنید اگر IO هارد بالا باشه به شدت روی سرعت recieve اطلاعات تاثیر داره ...
آقا اصلا سرویس های نوین وی پی اس بد ، ما هم همه اینجا کلاه بردار و بی سواد میخوایم مردم رو فریب بدیم فقط هم سروریس های شما خوبه و شمایی صادقی
دوستان فقط از ایشون بخرید
بهتون دسترسی میدن برید تعداد وی پی اس ها رو ببینید و به جای تست از speed test از سایت پیکو فایل دانلود میکنند براتون که خدایی نکرده فریب کاره نشه
راضی شدید هاپولی جان ؟ بیخیال شو دیگه .
================================
من دیگه ادامه نمیدم چون تاپیک کلا از مسیر منحرف شده :((
در ضمن حرف نمیزنم دارم تایپ میکنم!
HyperServer
April 6th, 2013, 17:49
آقا اصلا سرویس های نوین وی پی اس بد ، ما هم همه اینجا کلاه بردار و بی سواد میخوایم مردم رو فریب بدیم فقط هم سروریس های شما خوبه و شمایی صادقی
دوستان فقط از ایشون بخرید
بهتون دسترسی میدن برید تعداد وی پی اس ها رو ببینید و به جای تست از speed test از سایت پیکو فایل دانلود میکنند براتون که خدایی نکرده فریب کاره نشه
راضی شدید هاپولی جان ؟ بیخیال شو دیگه .
================================
من دیگه ادامه نمیدم چون تاپیک کلا از مسیر منحرف شده :((
در ضمن حرف نمیزنم دارم تایپ میکنم!
خوب با این وضع حرف زدنت معلوم شد اهل کجایی و چند سالته ...
اون تست pico درخواست کاربر بود ... بازم میگم :::
reza*
April 6th, 2013, 18:01
خوب با این وضع حرف زدنت معلوم شد اهل کجایی و چند سالته ...
اون تست pico درخواست کاربر بود ... بازم میگم :::
شما که ندیده و نشناخته سن آدم رو تشخیص میدید یه شرکت فال گیری باز کنید موفق تر میشید :103:
باز خوبه از اصطلاح بچه مدرسه ای استفاده نکردید :d چون جدیدا مد شده کسی کم میاره به طرف مقابل میگه بچه مدرسه ای :-*:-*
HyperServer
April 6th, 2013, 20:03
شما که ندیده و نشناخته سن آدم رو تشخیص میدید یه شرکت فال گیری باز کنید موفق تر میشید :103:
باز خوبه از اصطلاح بچه مدرسه ای استفاده نکردید :d چون جدیدا مد شده کسی کم میاره به طرف مقابل میگه بچه مدرسه ای :-*:-*
شما انقدر میگید تاپیک منحرف شده ...چه علاقه ای به کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــشــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ دادن دارید ؟
اگر سن شناسنامه ای مهم بود که ... !
با این ماچ و بوسه ها که حواله میدید ...مثل اینکه انحرافات جن...(!) دارید شما ها ....حتما پیش مشاور برید.... دنبال راه حل خوب باشید ... اینطوری حیف میشید. جای رشد در مسیر صحیح دارید ;)
cutegames
April 8th, 2013, 18:44
درود به همه دوستان ،
من چیزی زیادی در مورد هارد نمیدونم ولی این رو خیلی خوب میدونم که این سرویس هایی که من دارم از 2 3 نفر از فروشندگان محترم کیفتشون خیلی کمه ،
برای مثال من یک نمونه تست از هارد یکی از وی پی اس هام قرار میدم ، خودتون نتایج رو مقایسه کنین
http://upload7.ir/images/81876601822243238107.jpg
cutegames
April 8th, 2013, 18:47
در ضمن فراموش کردم بگم از نرم افزار های سایت roadkil.net استفاده کردم
amin fear
April 8th, 2013, 21:16
این سرویس هایی که من دارم از 2 3 نفر از فروشندگان محترم کیفتشون خیلی کمه
یادتون رفت اسم فروشنده های با کیفیت پایین را هم در این تاپیک قید کنید.
cutegames
April 8th, 2013, 22:52
یادتون رفت اسم فروشنده های با کیفیت پایین را هم در این تاپیک قید کنید.
علاقه ای به اسم بردن ندارم چون دوست ندارم آبرو کسی رو ببرم و کسب و کارشو خراب کنم ، ولی فقط 2 تا شون تو این نظر سنجی هستن.
amin fear
April 8th, 2013, 23:06
علاقه ای به اسم بردن ندارم چون دوست ندارم آبرو کسی رو ببرم و کسب و کارشو خراب کنم ، ولی فقط 2 تا شون تو این نظر سنجی هستن.
حداقل برای من پیغام خصوصی کن...
چون این من بودم که دنبال سرویس دهنده خوب می گشتم تو این تاپیک