PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات dns

sciencequester
March 31st, 2013, 18:10
سلام دوستان
من یک هاست ویندوز با تعداد دامنۀ نامحدود گرفته بودم، تا همین دیروز ns های هر دامنۀ ir که میگرفتم و به هاستم متصل میکردم رو به ns هایی که شرکت هاستینگ داده بود ست میکردم. فرض کنید شرکت اینارو داده : (توجه کنید آی پی ها متفاوت هستن)

ns1.hostingsite.com --- 1.2.3.4
ns2.hostingsite.com --- 1.2.5.8

که وقتی ns1.hostingsite.com رو تو آدرس بار میزدم صفحه مربوط به IIS رو می آورد و وقتی ns2.hostingsite.com رو میزدم صفحه mailEnable رو می آورد !
حالا دیروز به ذهنم رسید که خوب یعنی میشه برای خودم ns داشته باشم ؟ به شرکت هاستینک تیکت زدم و در پاسخ گفتن که در بخش dns zone editor دو تا A record با نام های ns1 و ns2 و با آی پی سرور یعنی 1.2.3.4 ثبت کنم و بعد میتونم آدرس های ns1.mysite.ir و ns2.mysite.ir رو برای دامنه ها ست کنم (برای خود دامنۀ mysite.ir باید آی پی های سرور رو هم میدادم). خوب حالا این کار رو کردم ولی دوستان من یک سوال دارم :

همونطور که میبینید ns هایی که خود شرکت بهم داده بود دارای آی پی های متفاوتی بودن، ولی الان هر دو ns من دارای آی پی یکسان یعنی مثلا 1.2.3.4 هستن (الان دیگه با وارد کردن هر دوی ns1.mysite.ir و ns2.mysite.ir صفحه مربوط به IIS نمایش داده میشه). پس mailEnable چی میشه ؟ چرا ns های شرکت اینجوری نبودن ؟ آیا این موضوع برای دسترسی به سایت هایی که دارم مشکلی بوجود میاره ؟ خلاصه ممنون میشم در رابطه با این ns ها کمی توضیح بدین.

sciencequester
April 3rd, 2013, 12:42
عجیبه، یعنی هیچ کس نمیتونه در این رابطه توضیح بده ؟