توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ping در وی پی اس های Vmware
3245
March 31st, 2013, 14:55
سلام
برخی از ایپی های سرور ما 80 درصد رنجش پینگش یهو میره، من فکر میکنم یکی از مشترکین ما شیطنت میکنه و ایپی ها را در ویپی اس خودش اضافه میکنه، حالا من چطور میتونم ببینم هر وی پی اس چه تعداد ایپی ادد داره؟
بعد از ری استارت درست میشه، اما باز بعد از مدتی همین مشکل بوجود میاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Parsavps.com
March 31st, 2013, 15:02
سلام با ای پی اسکنر اسکن کنید معلوم میشه
wanener
March 31st, 2013, 15:02
سلام
در کدام دیتاسنتر هستید؟
آیا روتر میروتیک یا فایروال مالی دارید که به عنوان گیت وی سرور مشتریان باشه ؟
wanener
March 31st, 2013, 15:07
شما با هر راهکاری که بتونید ترافیک رو اسنیف کنید مثل Ntop میتونید مک اینترفیسی که آی پی روی اون ست شده رو ببنید
3245
March 31st, 2013, 15:09
سلام با ای پی اسکنر اسکن کنید معلوم میشه
ممنون، ممکنه بگید چطور میتونم اسکن کنم؟ برنامه خاصی داره؟
متشکر
taghi.karimi
March 31st, 2013, 16:15
دوست عزیز شما ایپی رو اسکن کنید ممکن است برا اون ایپیتون ابیوز بیاد (بسته به نوع دیتاسنتر)
بهترین کار این هست که اگر خودتون به سویچ که سرورها به اون متصل هستند دسترسی دارید با دستور arp میتونید مک ادرس سرورها رو در بیارید که مشخص میشه هر مک ادرس چند ایپی درش تنطیم شده است.
اگر دسترسی ندارید یکی یا چند تا از ایپیهایی که پینگ ندارند رو به ساپورت دیتاسنتر بدید تا بهتون مک ادرس رو بدن اون وقت کارت شبکه هارو ببینید که اون مک ادرس برای چه کسی هست.
ضمنا فکر میکنم مشکل عمدی نباشه.چون کسی که بخواد ایپی رو ست کنه نمیتونه استفاده کنه چون مشکل کانفلیکت برای اون ایپی پیش میاد.
موفق باشید
wanener
March 31st, 2013, 21:40
دوست عزیز شما ایپی رو اسکن کنید ممکن است برا اون ایپیتون ابیوز بیاد (بسته به نوع دیتاسنتر)
بهترین کار این هست که اگر خودتون به سویچ که سرورها به اون متصل هستند دسترسی دارید با دستور arp میتونید مک ادرس سرورها رو در بیارید که مشخص میشه هر مک ادرس چند ایپی درش تنطیم شده است.
اگر دسترسی ندارید یکی یا چند تا از ایپیهایی که پینگ ندارند رو به ساپورت دیتاسنتر بدید تا بهتون مک ادرس رو بدن اون وقت کارت شبکه هارو ببینید که اون مک ادرس برای چه کسی هست.
ضمنا فکر میکنم مشکل عمدی نباشه.چون کسی که بخواد ایپی رو ست کنه نمیتونه استفاده کنه چون مشکل کانفلیکت برای اون ایپی پیش میاد.
موفق باشید
با سلام
خیر با اسکن آ یپی ها توسط ماشینی که به همون سرور متصل هست مشکلی بوجود نمی آید
هر ماشینی که با سرور های دیگر شما در یک شبکه باشه همانطور که در پیام رسان عرض کردم خدمت دوستمون میتونید ببینید روی چه مکی هست
هیچ دیتاسنتری به اسکن کاری نداره اون پورت اسکن هست که غیر قانونیه و اگر یک آی پی همزمان به دنبال اتصال به پروتهای باز و بسته و عمومی باشه ابیوز حساب میشه
ضمنا هیچ کافلیکتی برای ست کردن چند آی پی روی یک کارت شبکه بوجود نمی آید چون گیت وی همه آنها یکی است
اگر ماشین چند کارت شبکه داشته باشه هم باز بوسیله متریک اینترفیس صالی مشخص میشه