ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمک کنید دیگه خسته شدم

m4u
March 31st, 2013, 14:47
سلام دوستان من 6 ماه بود که یه هاست دانلود نا محدود داشتم از اذرانلاین که همه چیش عالی بود امام از اون موقعی که تصمیم گرفتم سرور مجازی بگیرم مشکل پشت مشکل پیش اومد.
هزینه هاست دانلود 25 گیگ 25 تومن بود که توی این 6 ماه یک بار افت سرعت نداشن. تو زمان ساعت رایگانadsl کم کم بالای 300 کانکشن با هم وصل میشدن و دانلود میکردن و لی سرعت اصلا پایین نمیمد.
حالا ما اومدیم یه وی پی اس با 2 گیگ رم+سی پی یو 2 هسته ای +50 گیگ فضا گرفتیم ماهی 35 .. الان هم سرعت دانلود پایین یعنی با اینترنت 1 مگ نهایت 50 دانلود کنی. تو وی پی اس هم وقتی دستور netstat -a رو میزنم تمام کانکش ها 250 تا نیستن اینطوری سرعت میاد پایین. همین الان هم سرور اصلا پینگ نمیده چه برسه دانلود کنیم. دوستان مشکل از چی هست؟
رم؟
سی پی یو؟
سیستم عامل(برای من2003 هست)
iis?(ای ای اس رو هم محدود کردم به تعداد کانکشن 400 با سرعت 500 کیلوبایت ولی هی سرور ارور 503 میدا.)

shingo
March 31st, 2013, 14:55
با سلام

اول از همه کل کانکشنها رو ببندند با سرور خودتون از speedtest.net یا catvhfly یا سایت دیگه دانلود کنید مطمئن شید که سرعت خود سرور کم نیست

بعد سدر مواقعی که تعداد کتنکشنها به سرور زیاد هست چک کنید ببینید هارد افت سرعت نداشته باشه

اگه نکاتی که گفتم فیکس بود مطمئنا از کانفیگ های وب سرورتون هست

موفق باشید
:53:

artuore
March 31st, 2013, 15:12
با مشخصاتی که شما گفتی مشکل از هارد یار اور سل سرور هست ! از رم و سی پی یو نیست

m4u
March 31st, 2013, 15:44
با سلام

اول از همه کل کانکشنها رو ببندند با سرور خودتون از speedtest.net یا catvhfly یا سایت دیگه دانلود کنید مطمئن شید که سرعت خود سرور کم نیست

بعد سدر مواقعی که تعداد کتنکشنها به سرور زیاد هست چک کنید ببینید هارد افت سرعت نداشته باشه

اگه نکاتی که گفتم فیکس بود مطمئنا از کانفیگ های وب سرورتون هست

موفق باشید
:53:

سلام دوست عزیز سرور من توی انگلیس. کانکشن ها رو بستم و باspeedtets تست گرفتم از خود کشور انگلیس سرعت دانلود 72 مگابیت. آپلود70 مگابایت. پینگ1
از فرانسه 42 مگابیت دانلدو. 50 مگابیت اپلود. پینگ2از امریکا سرعت دانلود 3 مگابیت. اپلود2 مگابیت. پینگ100
در ضمن پورت هم 1 گیگ هست