توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ گرفتن از دیتابیس کل سرور
adakisp
March 31st, 2013, 14:10
دوستان یه کمکی میخوام.اگه بخوام از این مسیر var/lib/mysql یعنی دیتابیس کل سرور فول بکاپ بگیرم و zip کنم چه دستوری باید تو putty بنویسم که فول بکاپ بگیره و بیارم رو سرور جدیدم unzip کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
adakisp
March 31st, 2013, 14:29
دوستان خواهشا کمک کنید بهم.
nginxweb
March 31st, 2013, 16:59
خدمتتون
zip -R backup.zip /var/lib/mysql/*
iMohsen
March 31st, 2013, 17:36
انتقال دیتابیس ها به این صورت اگر دیتابیس innodb داشته باشید دردسرساز خواهد بود . چون دراون صورت اون دیتابیس های innodb منتقل نخواهند شد .
باید اول از دیتایس های موجود خروجی sql بگیرید و در سرور مقصد ریستور کنید .
adakisp
March 31st, 2013, 23:37
خدمتتون
zip -R backup.zip /var/lib/mysql/*
قبلش چه دستوراتی نیاز هست؟این ارور رو میده مهندس.
zip error : Nothing to do! (backup.zip)
واسه انتقال و اکسترکت تو سرور جدیدمون چه بایست بنویسم؟
adakisp
March 31st, 2013, 23:38
انتقال دیتابیس ها به این صورت اگر دیتابیس innodb داشته باشید دردسرساز خواهد بود . چون دراون صورت اون دیتابیس های innodb منتقل نخواهند شد .
باید اول از دیتایس های موجود خروجی sql بگیرید و در سرور مقصد ریستور کنید .
چطوری از دیتابیس موجود خروجی بگیرم؟لایسنس سرور تموم شده.فقط از طریق ssh به روت دسترسی دارم.چه دستوراتی نیازه واسه این کار؟
adakisp
March 31st, 2013, 23:41
مشکل اینجاس که موقع ترنسفر از قسمت Copy Multiple Accounts/Packages From Another Serverهاست هارو خالی منتقل میکنه.تازه فهمیدیم که مشکل از mysql هستش.بعدش گزینه Skip Acct Databases رو میزنیم هاست هارو درست انتقال میده.فقط دیتابیس ها که منتقل نمیشن روشی نیست که اونارم منتقل کنیم.
adakisp
April 1st, 2013, 01:22
دوستان راهنمایی کنین.اطلاعاتم در خطره.سرور بسته شه داستانی میشه واسم.
Parsavps.com
April 1st, 2013, 01:32
سلام
با فایل زیلا وصل بشید فایل را دانلود کنید
iMohsen
April 1st, 2013, 02:41
ممکنه اصلا هیچ دیتابیسی روی mysql نیست !
داخل مسیر /var/lib/mysql اصلا چیزی هست ؟
1Mizban
April 1st, 2013, 10:08
سلام
احتمالا ديتابيس سرور شامل innodb نيز هست، يكي از ديتابيس ها رو دستي منتقل كنيد ببنيد ريستور ميشه يا نه
مي تونيد فايروال سرور رو هم خاموش كنيد و چك كنيد
adakisp
April 1st, 2013, 10:29
با فایل زیلا که نگاه میکنم داخل فولدر /var/lib/mysql دیتابیس ها هستن.الان فقط دستوری میخوام که داخل putty بنویسم و یکجا داخل اون فولدر رو زیپ کنم و بیارم در سرور جدید در همان مکان اکسترکت کنم.دوستانی که تجربه دارن تو این مورد خواهشا راهنمایی کنن.
ramsin
April 1st, 2013, 14:55
با فایل زیلا میتونید اول دانلود کنید از مسیر /var/lib/mysql/ به سیستمتون و بعد آپلود کنید در مسیر دیتابیس ها در سرور جدید.یه مقدار زمان بر هستش.ولی عملی هست.
adakisp
April 1st, 2013, 14:58
راه دیگه ای نمیدونید ؟دارم همین کارو میکنم.ولی تو 15 ساعت فقط پانصد مگابایت دانلود کرده.نمیشه مستقیما زیپش کرد و اینور اکسترکتش کنیم؟