ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنسول چیست؟!!!چطور میتونم وارد بشم

WeMusic
March 30th, 2013, 17:00
سلام
من یه سرور مجازی گرفتم و شرکت میزبان یه اطلاعاتی به من داده که گفته اینا موارد دسترسی به کنسول هستش
الان من نمیدونم چطور باید وارد بشم
نرم افزار خواصی داره؟؟
کار کردن باش چطوریه
از اساتید محترم در خواست میکنم
یه آموزش بزارن برامون با تشکر

besthosti.com
March 30th, 2013, 17:01
با سلام سرور مجازی شما لینوکس است یا ویندوز ؟

WeMusic
March 30th, 2013, 17:23
با سلام سرور مجازی شما لینوکس است یا ویندوز ؟
سلام
لینوکس هستش

besthosti.com
March 30th, 2013, 17:34
از طریق نرم افزار پوتی می توانید وارد شوید .
در ابتدا از شما آیپی سرور را می خواخهد که می بایست وارد نمایید سپس وارد بخش دستورات می شود که می باست اکر از شما نام کاربری خواست یوزر نیم را وارد می کنید و سپس پسورد را وارد می کنید .
نکته نام کاربری یا همان یوزر نیم root می باشد .
نکته :به هنگام وارد کردن پسورد وقتی که تایپ می کنید چیزی وارد نمی شود و شما وقتی که پسورد ها را وارد کردید اینتر بزنید .
برای راحتی کار شما دو عکس آپلود کرده ام می توانید از این دو عکس استفاده نمایید .
12184

12185

besthosti.com
March 30th, 2013, 17:35
راستی می توانید از این لینک هم کمک بگیرید اموزش های بسیار مفیدی داره
http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/

MehrganWeb
March 30th, 2013, 20:01
سلام
استارتر عزیز
شما میتونستید تیکت بدید خودمون به شما آموزش شو میدادیم و ابهامات و سوالاتتونو برطرف میکردیم
برای اینکار شما نیاز به یه نرم افزار به اسم vSphere Client دارید که تیکت بدید لینک دانلود بدیم بهتون
بعدش با همون مشخصاتی که براتون (میل و تیکت ) کردیم میتونید بش متصل بشید
موفق باشید

Parsavps.com
March 30th, 2013, 20:07
سلام
من یه سرور مجازی گرفتم و شرکت میزبان یه اطلاعاتی به من داده که گفته اینا موارد دسترسی به کنسول هستش
الان من نمیدونم چطور باید وارد بشم
نرم افزار خواصی داره؟؟
کار کردن باش چطوریه
از اساتید محترم در خواست میکنم
یه آموزش بزارن برامون با تشکر
سلام
عزیز نرم افزار ویموار کلاینت را از طریق ای پی کنسول که به شما دادن دانلود کنید
نصب کنید و وارد ان بشید مشکلی هست من در خدمتم

roozbeh837
June 14th, 2013, 11:55
سلام و خسته نباشید دوستان من پورتsshسرورم رو یادم رفته و میخوام وارد کنسول بشم که پورت رو بدست بیارم ولی متاسفانه لایسنس سرور هم تموم شده موندم چیکار کنم به مدیریت سرور هم میگم میگه کمکی از دستم بر نمیاد ممنون میشم کمکم کنید من پورتsshرو پیدا کنم چون کل سرورم خوابیده