ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام دوستان یه سوال کسی دستور نصب اتوماتیک مدیریت محتوا رو داره..

barghost
March 30th, 2013, 08:03
سلام دوستان

من می خواستم روی سرورم که سی پنل نصب کردم نصب اتوماتیک مدیریت محتوا رو بزارم برای این کار از چه دستوری باید استفاده بشه یا از چه پلاگینی در whm استفاده بشه اگه راهنمایی کمک کنید ممنون می شم .

nginxweb
March 30th, 2013, 08:05
دستورات زیر را در SSH و با دسترسی ROOT اجرا کنید :

کد:

cd /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi wget -N http://files.betaservant.com/files/free/fantastico_whm_admin.tgztar -xzpf fantastico_whm_admin.tgz rm -rf fantastico_whm_admin.tgz
اگر بعد از عملیات بالا و برای ورود به محیط نصب با خطای Source Guardian مواجه شدید دستور زیر را اجرا کنید :

کد:

chmod -R 0755 /usr/local/cpanel/3rdparty/etc/ixed
مراحل نصب را طی کنید در پایان اگر گزینه در cpanel کاربران نمایش داده نشد در Features List و گزینه Default گزینه Fantastico را تیک بزنید و ذخیره کنید.

shivahost
March 30th, 2013, 08:09
البته این سیستم های اتوماتیک نسخه فارسی سیستم مورد نطر را نصب نمی کنند و زیاد بکار ما ایرانی ها نمی آیند.

barghost
March 30th, 2013, 08:21
البته این سیستم های اتوماتیک نسخه فارسی سیستم مورد نطر را نصب نمی کنند و زیاد بکار ما ایرانی ها نمی آیند.

دوست عزیز بعضی ها نخسه فارسی رو هم روی سیستم نصب کردن ؟

parsanweb
March 30th, 2013, 08:36
من از این دستور استفاده کردم اما به مشکل برخوردم اگه کسی هست کامل توضیح بده خیلی عالی می شه .:53:

shingo
March 30th, 2013, 09:26
دوست عزیز بعضی ها نخسه فارسی رو هم روی سیستم نصب کردن ؟

بنده نسخه فارسی ندیدم اما اگه باشه هم مطمئن باشید دارای اشکال هستش