PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد انتقال دامنه ی .ir به پنل شرکت

Majikpc
March 29th, 2013, 16:50
سلام دوستان

ما ی دامنه ی ارزشمند داریم که جز دامنه های برتر ایران حساب میشه ( صرفا برای اهمیت موضوع گفتم ) که با شریکم دو نفری خریدیمش و قراره ی سایت بالا بیاریم باهاش , فعلا دامنه تو پنل منه اما چون هر دو نفرمون به صورت 50 -50 از دامنه سهم میبریم و برای گرفتن درگاه بانکی و... تصمیم گرفتیم ی شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنیم و دامنه رو به پنل شرکت انتقال بدیم , شرکتی که ثبت کردیم شریکم مدیر عامل و نایب ریئس هیات مدیره و دارای حق امضا و من رئیس هیت مدیره هستم و سهاممونم 50-50 هست تو شرکت , حالا میخوام بدونم اگه دامنه رو ببریم تو پنل شرکت اگه ی موقع خواستیم بفروشیمش شریکم میتونه بدونه موافقت من بفروشدش یا نه؟ چون من حق امضا ندارم و نامه ها و... شرکت با امضای مدیر عامل یعنی شریکم و مهر شرکت معتبره

hossein535
March 29th, 2013, 17:53
با سلام

بهترین راه اینه یک برگه بردارید(در 2 نسخه تهیه کنید هر کدام یکی بردارید) موارد را دقیقا بنویسید یعنی بهم تعهد بدید و حقوق خود را در قبال دامین با جزئیات کامل و دقیق نام ببرید و در پایان برگه 3-4 شاهد پیدا کنید و با امضا و اثر انگشت شاهد این تعهد باشند . در صورت مشکل 100% قابل پیگیری قضایی و حقوقی میباشد .