توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال راهنمایی
a.n1
March 29th, 2013, 16:30
با سلام و خسته نباشید
ببخشید من دایرکت ادمین نصب کردم لایسنس گرفتم همه چی عالیه مشکلی نداره فقط این دایرکت ادمین من فایل منیجر نداره
از این قسمت به عبدو موندم تو هیچ اموزشی هم ندیدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
http://uploadtak.com/images/r7968_jhj.jpg
Milad-H
March 29th, 2013, 16:33
در سمت راست روی User Level کلیک کنید!
besthosti.com
March 29th, 2013, 16:42
شما بدلیل این که مدیر سرور هاستید بخش فایل منیجر نداره
می بایست یک ریسلر بسازید و بر روی دامنه ریسلر دسترسی خواهید داشت
a.n1
March 29th, 2013, 22:30
شما بدلیل این که مدیر سرور هاستید بخش فایل منیجر نداره
می بایست یک ریسلر بسازید و بر روی دامنه ریسلر دسترسی خواهید داشت
ریسلر درست نمیکنه میگه اول پکیج بسازید
من میخوام رو همین دامین سایتو بیارم بالا
پکیجم هرچی میگردم جایی نیست درست کنه
sardarn
March 29th, 2013, 22:36
ریسلر درست نمیکنه میگه اول پکیج بسازید
من میخوام رو همین دامین سایتو بیارم بالا
پکیجم هرچی میگردم جایی نیست درست کنه
سلام
توی منوی سمت راست سه گزینه نوشته
admin
reseller
user level
شما user level رو انتخاب کنید به صفحه ای می رید که فایل منیجر داره
a.n1
March 29th, 2013, 22:39
ممنون از راهنماییت رفتن تو ریسلر پکیج ساختم و بقیه تنظیماتو دیدم اما مشکلم اینه رو همین دامین که نصب کردم دایرکتو میخوام ساتو بیارم بالا
متوجه شدید؟
ارور میگیره
mizbanplus
March 29th, 2013, 23:27
دایرکت ادمین که رو دامنه نصب نمیشه ، روی یک سرور نصب میشه که یه آیپی داره ،
نیازی به ساخت پکیج نیست،
اگه میخواید وارد فایل منیجر دامنه جاری بشید ، همون طور که دوستان گفتن از منو سمت راست رو user level کلیک کنید ، و بعد یک صفحه میشه که توش دامنتون رو انتخاب می کنید و بعد به صفحه ای هدایت میشید که توش فایل منیجر هم وجود داره
a.n1
March 30th, 2013, 17:49
از منو سمت راست رو user level میرم بعد من پکیج تعریف میکنم بعد یوزر میخوام تعریف کنم
بعد که تو قسمت دامین میخوام بزنم این ارور میگیره
That domain already exists
mizbanplus
March 30th, 2013, 18:26
از منو سمت راست رو user level میرم بعد من پکیج تعریف میکنم بعد یوزر میخوام تعریف کنم
بعد که تو قسمت دامین میخوام بزنم این ارور میگیره
That domain already exists
دوست عزیز نمیخواد پکیج تعریف کنی و یوزر اضافه کنی اگه میخوای رو دامنه اصلیت کار کنی ، به صورت پیش فرض دایرکت ادمین یه یوزر با نام کاربری admin واسه شما ساخته که وقتی میری تو قسمت user level دامنه های مربوط به یوزر ادمین رو میاره ، شما هم چون میخوای فایل منیجر دامنه اصلیت رو بیاری ، روی اون دامنت کلیک کن و بعد برو تو فایل منیجر
a.n1
March 30th, 2013, 22:40
دوست عزیز نمیخواد پکیج تعریف کنی و یوزر اضافه کنی اگه میخوای رو دامنه اصلیت کار کنی ، به صورت پیش فرض دایرکت ادمین یه یوزر با نام کاربری admin واسه شما ساخته که وقتی میری تو قسمت user level دامنه های مربوط به یوزر ادمین رو میاره ، شما هم چون میخوای فایل منیجر دامنه اصلیت رو بیاری ، روی اون دامنت کلیک کن و بعد برو تو فایل منیجر