توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خیلی خیلی مهم تروخدا کمک کنید
lnspiron
March 29th, 2013, 14:27
Successfully
nginxweb
March 29th, 2013, 14:31
مشکل فوق بدلیل نصب نبودن PDO extension روی سرور شما می باشد و کاری از دست شما ساخته نیست جز اینکه از مدیر سرور بخواین که روی سرور نصب کنه اگر هم آشنایی ندارید ما در خدمتیم
پیشنهاد میکنم اگر دنبال هاست مطلوب و پر سرعت و امن برای چت روم هستید از سرویس های پی سی سرور استفاده نمایید که مخصوص چت روم هستند
طراحی چت روم, طراحی سایت, امکانات چت روم, سیستم چت روم, هاست چت روم, سئو, پی سی سرور (http://www.pcserver.ir)
clickchat
March 29th, 2013, 14:42
سلام من یه سرور مجازی خریدم و روش سی پنل نصب کردم و کانفیگ رو به طور کامل انجام دادم ولی وقتی میخوام روش اسکریپت et-chat رو نصب کنم این اخطار رو میده :
Fatal error: Class 'PDO' not found in /home/rahatcha/public_html/class/ConnectDB.class.php on line 43
PDO فکر کنم مربوط به اپاچی میشه که کامل کانفینگ کردم ولی نمیدونم چرا اینجور پیامی میده
بگید باید چکار کنم؟
متاسفانه کانفیگ شما اشتباه است و به نظرم ای تی چت هم اسکرپتی نباشه نیاز به عوامل خاصی داشته باشه در هر صورت اگر به ssh دسترسی دارین و میخواهید سریعا مشکل شما رفع بشه به صورت رایگان برای شما انجام خواهم داد با من در ارتباط باشید
Amolhost.ir
Rz04
March 29th, 2013, 16:56
سلام من یه سرور مجازی خریدم و روش سی پنل نصب کردم و کانفیگ رو به طور کامل انجام دادم ولی وقتی میخوام روش اسکریپت et-chat رو نصب کنم این اخطار رو میده :
Fatal error: Class 'PDO' not found in /home/rahatcha/public_html/class/ConnectDB.class.php on line 43
PDO فکر کنم مربوط به اپاچی میشه که کامل کانفینگ کردم ولی نمیدونم چرا اینجور پیامی میده
بگید باید چکار کنم؟
whm >> easy apache >> start customizing based on profile >> apaache 2.2.24 >> php 5.x.x >> exhausive options list
تیک pdo را بده و save and build را بزن