سلام دوستان
یکی از دوستان من یه سرور اختصاصی واسه سایت دانلود و آپلود موزیک میخواد واسه همین نیاز به سرور خیلی گرون نیست فقط یه سروری میخواد که پورتش اختصاصی و پر سرعت باشه تا سرعت دانلود خوب باشه
1-پورت اختصاصی و سرعت بالا
2-قیمت مناسب
منتظر آفراتون هستم:53:
besthosti.com
March 28th, 2013, 22:02
با سلام من میتوانم برای شما از دیتاسنتر xlhost سرور اریه بدهم دقیقا مقدار نیاز خودتون را بگید تا برای شما افر ارایه بشه .
با 10 % تخفیف ویژه عید نوروز
shingo
March 28th, 2013, 22:30
با سلام اگه دنبال قیمت مناسب با سرعت پورت خوب هستید بهتون پیشنهاد می کنم سرور نیمه اختصاصی بگیرید.افر زیر رو از دیتاسنتر بزرگ رداستیشن انگلیس میتونیم تقدیم کنیم با گارانتی دانلود حداقل 20 مگابایت یعنی 6 مگابایت بالاتر از 100 مگ اختصاصی
با سلام من میتوانم برای شما از دیتاسنتر xlhost سرور اریه بدهم دقیقا مقدار نیاز خودتون را بگید تا برای شما افر ارایه بشه .
با 10 % تخفیف ویژه عید نوروز
مقدار مورد نیاز چی؟ تو پست اول مورد کاربرد رو گفتم دیگه
برای سایت دانلود موزیک بنابراین فقط سرعت پورت مهمه که بالا باشه
با سلام اگه دنبال قیمت مناسب با سرعت پورت خوب هستید بهتون پیشنهاد می کنم سرور نیمه اختصاصی بگیرید.افر زیر رو از دیتاسنتر بزرگ رداستیشن انگلیس میتونیم تقدیم کنیم با گارانتی دانلود حداقل 20 مگابایت یعنی 6 مگابایت بالاتر از 100 مگ اختصاصی
ماهیانه 95 هزار تومان.تمامی منابع کاملا اختصاصی و رزرو شده هست بهمراه گارانتی بازگشت هزینه تا 48 ساعت در صورت عدم رضایت از سرور بدون سوال
:53:
ممنون دوست عزیز ولی این تضمین شما به چه صورته؟ یعنی اگر یه زمانی بعد از 48 ساعت سرعت پورت کاهش پیدا کرد و از 20 مگابایت یا همون 160 مگابیت کمتر شد هم بازگشت وجه دارید؟ چون یه دفعه یه بنده خدایی به من تضمین پورت حداقل 50 مگابیت رو روی یه وی پی اس داد و توی اون 24 ساعت بازگشت وجه هم واقعا بالای 50 مگابیت بود ولی بعد از اون حداکثر سرعتی که گرفتم 5 مگابیت بود و یکی دیگه هم که تضمین 30 مگابیت داده بود ولی سرعت سرورش 80 کیلوبایت بود!!!
shingo
March 28th, 2013, 23:27
دوست عزیز بنده کارم فروش سرور مجازی نیست و فقط یک سرور اختصاصی دارم که روش چند تا سرور مجازی قوی گذاشتم.که برای کارهای مختلفی استفاده مینشند از انکود فیلم گرفته تا بک اپ اطلاعات هاستینگ
برای همین دقیقا اطلاع دارم که سرور چه منابعی مصرف میکنه.این سرور رو بهتون تضمین شده میدیم.همینجا اعلام میکنم که هر زمان که ثابت کردید سرعت پورت سرور کم شده وجهتون کامل بازگشت داده میشه
این نکته رو هم بگم که پورت سرور رو نباید 24 ساعته تحت فشار قرار بدید و باید استفادتون fair usage منصفانه باشه حداکثر 7 8 ترابایت در ماه
تاپیک فروش ما و نظرات مشتریان رو هم در لینک زیر میتونید ملاحظه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/71253/
:53:
besthosti.com
March 28th, 2013, 23:41
اگر اختصاصی بخواهید :
رم 8
هارد 2 ترا (اگر 1 ترا بخواهید از هزینه کل 25 هزار تومان کم میشه )
سیستم عامل ویندوز 2008 (اگر سیستم عامل لینوکس بخواهید 63 هزار تومان از هزینه کل کسر میشه )
هزینه ماهانه :330 هزار تومان با 10% تخفیف برای ماه اول با قیمت 297 هزار تومان تقدیم میشه .(هزینه هایی که بالا ذکر کردم کسر میشه را اینجا کسر نکردم
پورت هم 100 اختصاصی است و تا الان به 3 نفر از مشتریان ما که برای سایت دانلود می خواهند فروختم و شکر خدا راضی بوده اند (اگر خواستید ادرس ان ها را در پ خ به شما می دهم )
اگر سرور محازی با منابع اختصاصی بخواهید :
رم :4 گیگ
هارد :500 گیگ
پهنای باند :نا مخدود
ماهیانه :120 هزار تومان .
ماه اول با 15% تخفیف ارایه میشه 102 هزار تومان
پورت هم 100 اختصاصی است و از دیتاسنتر xlhost ارایه میشه .