با سلام
سری دوم فروش ریسلر ایران هاست اسپیس آغاز شد.
توسط این سرویس می توانید اقدام به فروش هاست از ایران نمایید . کیفیت این سرویس بسیار بالا بوده و پایداری بالایی دارد.
فضا : نامحدود
پهنای باند : 1024 مگابایت
اف تی پی : نامحدود
دیتابیس : نامحدود
Addon Domain و Park Domain و Sub Domain : نامحدود
Oversell : فعال
کنترل پنل : دایرکت ادمین
مدت زمان تحویل ریسلر , 1 الی 3 ساعت پس از سفارش و تایید پرداخت می باشد .
محدودیتی در نصب اسکریپت ندارید . فقط توجه داشته باشید که ارسال ایمیل انبوه , اسپم , صفحاتی جعلی و سیستم هایی که باعث اختلال در سیستم اشتراکی شود ممنوع است .
برای سفارش به لینک زیر مراجعه کنید :
ریسلر از ایران | خرید هاست - فروش هاست - هاست ایران - هاست ارزان (http://hostspace.ir/?page_id=24)
morteza.pr
March 28th, 2013, 17:12
سلام و عرض ادب
از اين هاست براي سايتهاي پربازديد با بازديد بالاي 8 هزار هم ميشه استفاده كرد؟
سرعت لود چطوره؟
hostspace
March 28th, 2013, 18:16
از اين هاست براي سايتهاي پربازديد با بازديد بالاي 8 هزار هم ميشه استفاده كرد؟
سرعت لود چطوره؟
باید از هاست اختصاصی استفاده کنید
هاست اسپیس | خرید و فروش هاست و ریسلر از ایران - سبد خرید (http://hostspace.ir/clients/cart.php?gid=12)
نمونه سایت که از این هاست استفاده میکنه
رپ سی تی
m2n
March 28th, 2013, 21:09
سلام
میشه آی پی محبت کنید :53:
hostspace
March 29th, 2013, 02:00
5.61.26.76
smhnaji
April 20th, 2013, 21:59
سلام
دیتاسنتر لطفا؟
در مورد امنیت چی؟ کلا طوری هست که اگر یه سایت جوملا هک بشه، همهی سایتهای دیگهای که توی اون سرور هستن هک نشن؟ این واقعا خیلی برای من مهمه.
یه چیز دیگه در مورد بکآپها هست میخوام ببینم بکآپگیری اتوماتیک دارین؟ اگه نداشته باشین، آیا خودم میتونم توی همون سرور بکآپگیری از سایتهای مشتریام رو انجام بدم؟ منظور شما از فضای نامحدود چی هست؟ مثلا مشکلی نیست من تا ۱۰۰ گیگ استفاده کنم؟
این خیلی خوبه که پول پهنای باند رو میدم. این یعنی واقعا هیچ محدودیتی برای استفاده از اون ندارم و همیشه میتونم استفادهش کنم.
ممنون
hostspace
April 21st, 2013, 04:25
دیتاسنتر افرانت هست
در هاست اشتراکی ، خیلی روی امنیت حساب نکنید . اگه امنیت بالا نیاز دارید باید از سرور مجازی استفاده کنید .
بکاپ گیری به صورت خودکار و هفتگی انجام می شود .
به زودی امکانی در اختیار کاربران هاست اسپیس قرار میگیره ، که کاربران می تونن امکانی داشته باشن که به صورت خودکار از سایتشون بکاپ بگیرن و هر وقت که نیاز بود ریستور کنن
فضای نامحدود مشروط به قانون استفاده منصفانه هست .
که علاوه بر فضای هارد ، تمامی منابع سرور رو شامل میشه . اگه مصرف شما به حدی باشه که باعث ایجاد اختلال در کار سایر کاربران باشه ، بهتون اخطار داده می شه که اقدامات لازم رو انجام بدین .
و همچنین ، این سرویس ها چون در ایران هست ، نمیتونید ازش برای هاست کردن سایت های پر بازدید استفاده کنید . و البته برای سایت های پر بازدید پلن دیگه ای داریم .
با سلام خدمت کاربران هاست اسپیس
جهت افزایش رضایتمندی مشتریان عزیز , سروری در ایران به مشخصات زیر تهیه شده است :
Ram : 32GB DDR3
CPU: Core I7-3770
HDD : 1TB
لازم به ذکر است که کلیه سرویس های ایران ( سرور دایرکت ادمین و کلوکسو) تا روزهای آینده به این سرور منتقل خواهند شد و همچنین پنل کاربران سرور کلوکسو نیز به دایرکت ادمین منتقل خواهد شد .
لطفا تمامی مشتریان از سایت های خود پشتیبان داشته باشند.
اطلاعیه های بعدی سایت را دنبال کنید .
با تشکر
لینک خبر :
اطلاعیه بسیار مهم : تمامی کاربران مطالعه کنند! | خرید هاست - فروش هاست - هاست ایران - هاست ارزان (http://hostspace.ir/?p=226)