توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : relay
eh3@n
March 28th, 2013, 13:12
سلام دوستان
کسی اینجا برای سرور های انگلیس redstation از ریلای جایگزین استفاده میکنه ؟
bepad
March 28th, 2013, 13:17
سلام
ما استفاده میکنیم
mh_suport
March 28th, 2013, 13:37
سلام
ما استفاده میکنیم
سلام
بیشتر توضیح بدید
eh3@n
March 28th, 2013, 13:50
سلام
ما استفاده میکنیم
بخوبی جواب می ده ؟
ما از ریلای الما استفاده می کنیم اما کار نمیکنه
AlmaHost
March 28th, 2013, 18:46
حدود 12 مشتری دارند از این Relay استفاده میکنند و همه هم بدون مشکل کار میکنند. شما هم اگر مشکلی دارید بهتر میباشد با پشتیبانی تماس بگیرید!
eh3@n
March 28th, 2013, 19:17
حدود 12 مشتری دارند از این Relay استفاده میکنند و همه هم بدون مشکل کار میکنند. شما هم اگر مشکلی دارید بهتر میباشد با پشتیبانی تماس بگیرید!
سلام
متاسفانه جناب محمدی به ما اعلام کردند مشکل از طرف سرور نمی باشد و تمامی موارد را کاملا چک کرده اند
می خوام اگر شد با ریلای یکی از همکاران هم تست کنم ببینم مشکل برطرف می شود یا خیر این مشکل به یک مشکل بزرگ برای ما تبدیل شده است و هیچ کس هم جواب گو نیست متاسفانه
از پشتیبانی شما هم ممنون لطف کردین ریلای رو فعال گزاشتین تا بررسی کنیم مشکل رو تا امروز اما بیشتر از این راهنمایی دیگری انجام نداده اید در صورتی که بارها تیکت .
کلا رداستیشن از وقتی سرور هاشو حراج کرد کیفیت سرور هاش واقعا افت کرده
ما بهشون گفتیم برای مجازی سازی میخوایم رفتن یه رید روی سرور بستن که برای سرور معمولی هم نمیبندن دیتاسنتر های دیگه چه برسه برای مجازی سازی که هارد رو خیلی درگیر میکنه
دوستان عزیزمون آلماهاست که فکر کنم بهترین نمایندگی این دیتاسنتر هستند باید به دیتاسنتر درخواست رفع این مشکل رو بدن
هر روز این دیتاسنتر یک مشکل جدید ایجاد میکنه
یکبار سرور از این دیتاسنتر گرفتیم
پورت ایمیل را بلوک کردند در حالی که انکار میکردند بلوک شده
بعد از سه هفته قرارداد ترکمنچای برای ما ارسال شد که باید حدود 500 پوند بدهید و در صورت هر تخلف جریمه مربوطه از این مبلغ کسر خواهد شد و یا هزینه شش ماه سرور را یکجا بدهید و باز درصورت تخلف سرور کنسل خواهد شد
شما یک سرور مجازی بگیر و میل سرور رو به اون وصل کن خیالت رو هم راحت کن
یکبار سرور از این دیتاسنتر گرفتیم
پورت ایمیل را بلوک کردند در حالی که انکار میکردند بلوک شده
بعد از سه هفته قرارداد ترکمنچای برای ما ارسال شد که باید حدود 500 پوند بدهید و در صورت هر تخلف جریمه مربوطه از این مبلغ کسر خواهد شد و یا هزینه شش ماه سرور را یکجا بدهید و باز درصورت تخلف سرور کنسل خواهد شد
شما یک سرور مجازی بگیر و میل سرور رو به اون وصل کن خیالت رو هم راحت کن
خوب مشکلم همون راه اندازی میل سروره دیگه
کسی یعنی تو این انجمن نیست با دریافت هزینه انجام بده ؟
eh3@n
March 29th, 2013, 20:32
کلا رداستیشن از وقتی سرور هاشو حراج کرد کیفیت سرور هاش واقعا افت کرده
ما بهشون گفتیم برای مجازی سازی میخوایم رفتن یه رید روی سرور بستن که برای سرور معمولی هم نمیبندن دیتاسنتر های دیگه چه برسه برای مجازی سازی که هارد رو خیلی درگیر میکنه
دوستان عزیزمون آلماهاست که فکر کنم بهترین نمایندگی این دیتاسنتر هستند باید به دیتاسنتر درخواست رفع این مشکل رو بدن
هر روز این دیتاسنتر یک مشکل جدید ایجاد میکنه
دوست عزیز این مسئله که گفتین رو همه می دونیم و لازم نیست تاپیک بنده رو به حاشیه ببرین
بنده که تابحال مشکلی با این دیتاسنتر از لحاظ کیفیت نداشتم و تا کنون یک مشتری ناراضی هم نداشتیم
مشکل من فقط این ایمیل است که متاسفانه هیچ یک از عوامل برای رفع آن کمک نمی کنند و منو شدیدا از این دیتاسنتر دلسرد کرده است
AlmaHost
March 29th, 2013, 20:32
سلام
متاسفانه جناب محمدی به ما اعلام کردند مشکل از طرف سرور نمی باشد و تمامی موارد را کاملا چک کرده اند
می خوام اگر شد با ریلای یکی از همکاران هم تست کنم ببینم مشکل برطرف می شود یا خیر این مشکل به یک مشکل بزرگ برای ما تبدیل شده است و هیچ کس هم جواب گو نیست متاسفانه
از پشتیبانی شما هم ممنون لطف کردین ریلای رو فعال گزاشتین تا بررسی کنیم مشکل رو تا امروز اما بیشتر از این راهنمایی دیگری انجام نداده اید در صورتی که بارها تیکت .
اگر مشکل از سمت سرور Relay ما بود قاعدتا این 12 مشتری هم باید مشکل داشتند! مشکل از سمت سرور شما میباشد!
اگر مایل هستید یک Relay جدا برای خودتان داشته باشید ما اینکار را میکنیم. هزینه 30پوندی در بَر دارد. یک سرور مجازی خارج از دیتاسنتر در اختیار ما قرار دهید. درصورتی مایل بودید تیکت ارسال کنید.
eh3@n
March 29th, 2013, 20:44
اگر مشکل از سمت سرور Relay ما بود قاعدتا این 12 مشتری هم باید مشکل داشتند! مشکل از سمت سرور شما میباشد!
اگر مایل هستید یک Relay جدا برای خودتان داشته باشید ما اینکار را میکنیم. هزینه 30پوندی در بَر دارد. یک سرور مجازی خارج از دیتاسنتر در اختیار ما قرار دهید. درصورتی مایل بودید تیکت ارسال کنید.
تضمین میکنید مشکل برطرف شود ؟
AlmaHost
March 29th, 2013, 20:52
تضمین میکنید مشکل برطرف شود ؟
باسلام
ما Relay را تنظیم میکنیم و تست میکنیم روی سرور خود و سپس به شما تحویل میدهیم. برای اطلاعت بیشتر تیکت ارسال کنید
omidppm
September 1st, 2013, 03:25
من هم همین مشکل رودارم ایمیل ارسال نمیشه
از دوستان کسی نخوه استفاده از ریلای یه سرور دیگه رو بلده لطفا بگه ممنون میشم
par30shop
September 1st, 2013, 11:43
در تنظیمات میل سرور به این صورت استفاده کنید
Relay.redstationmail.co.uk
پورت 25 - این رلای عمومی هست و ترافیک رو از سرور شما تشخیص میده و اقدام به ارسال ایمیل میکنه ولی محدودیت هایی داره که برای دسترسی یه حساب پرمیوم باید هزینه کنید ! ولی واقعا تابحال مشکلی نداشته و ما حتی ایمیل مارکتینگ هم با ریلای انجام دادیم ولی bounce rate پایین بوده
omidppm
September 1st, 2013, 11:45
وال ماکه روزی بیشتر از 100 تا نمیتونیم میل بفرستیم
par30shop
September 1st, 2013, 11:58
وال ماکه روزی بیشتر از 100 تا نمیتونیم میل بفرستیم
bounce rate باید کم باشه و شما نباید همه رو یکجا بفرستید - من تجربه ی 1 سال پیش خودم رو گفتم - شاید در حال حاضر محدودیت هایی اعمال شده - چون دیتاسنتر یکم حساس شده - ولی ریلای پرمیوم محدودیتی نداره
omidppm
September 1st, 2013, 12:01
کلا هر ایپی نمیتونه بیشتر از 100 تا بفرسته اگه نحوه کانفیگ بلدید از ریلای یه سرور دیگه استفده کنیم
ممنون میشم راهنمایی کنید