توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایت دانلود و چند سوال در مورد vps
amin fear
March 28th, 2013, 11:39
سلام دوستان...
من دنبال راه اندازی یک سایت دانلود از طریق منابع یک vps هستم ، چند سوال داشتم که ممنون میشم تا کاربرانی با تجربه مشابه بیایند و جواب سوالات مرا بدهند. ممنون
1. وی پی اس ویندوز یا لینوکس برای سایت های دانلود مناسب می باشد ؟
2. برای راه اندازی یک سایت دانلود ، حداقل میزان رم برای vps چقدر باید باشد تا بعدا به مشکل برنخوریم ؟
3. من قبلا با هاست اشتراکی کار کرده ام و چند سایت را مدیریت کرده ام ، برای کار با سرور مجازی چه دانشی فراتر از این باید داشته باشم ؟ در این زمینه سرور مجازی ویندوز به دلیل سادگی بهتر است ؟
4. فرق بین سرور مجازی مدیریت شده و مدیریت نشده چیست ؟ آیا مدیریت شده دردسر کم تری برای کاربر دارد ؟
5. از کاربران با تجربه راه اندازی مشابه تقاضا دارم تا منابع مالی یک هم چنین سایت هایی را بیان کنند ؟ آیا فقط استفاده از تبلیغات و یا حق عضویت نیز مناسب می باشد ؟
6. از کاربران با تجربه راه اندازی مشابه تقاضا دارم تا پلن ابتدایی vps برای راه اندازی یک چنین سایت هایی را بیان کنند ؟ مثلا چه میزان هارد و یا رم و سی پی یو برای شروع نیاز است ؟
با تشکر
shingo
March 28th, 2013, 12:22
با سلام
عزیز بیاید یاهو کامل راهنماییتون کنم چند سایت بزرگ فیلم و سریال از ما سرور دارند.تجربه زیادی تو این زمینه داریم
:53:
besthosti.com
March 28th, 2013, 12:45
با سلام بهتر است که در ابتدا از هاست دانلود استفاده نمایید ولی اگر اصرا دارید که از وی پی اس استفاده نمایید بهتر از رم 2 و هارد حداقل 100 گیگ استفاده نمایید .و شما نیاز است که بتوانید کد نویسی مربوطه را بلد باشید .نیاز است که بک آپ بتونید بگیرید .
amin fear
March 28th, 2013, 13:04
با سلام
عزیز بیاید یاهو کامل راهنماییتون کنم چند سایت بزرگ فیلم و سریال از ما سرور دارند.تجربه زیادی تو این زمینه داریم
:53:
واقعا جالبه که جناب Scene Access که از قبل هم میدونستم فروشنده هستند مرا به یک چت دعوت می کنند و سپس اینگونه قصد دارند سرورهای گران خود را به اینجانب تحویل دهند !
و شما قضاوت کنید که من در کدام قسمت انجمن پست دادم ؟ و ایشان به من چی تحویل داده اند ؟
لینک گفتگوی بسیار کوتاه ما و کمک بزرگ جناب Scene Access :
از فروشندگان محترم خواهشمندم که لطفا به قسمتی که تاپیک ها پست می شوند دقت کنند و به استارتر احترام بگذارند !
besthosti.com
March 28th, 2013, 13:08
هر کی میگخ بیا یاهو به این خاطر است که وی پی اس های خودش را ببفروشه و اینجوری براش راخت ترا است
amin fear
March 28th, 2013, 13:44
با سلام بهتر است که در ابتدا از هاست دانلود استفاده نمایید ولی اگر اصرا دارید که از وی پی اس استفاده نمایید بهتر از رم 2 و هارد حداقل 100 گیگ استفاده نمایید .و شما نیاز است که بتوانید کد نویسی مربوطه را بلد باشید .نیاز است که بک آپ بتونید بگیرید .
من با هارد مشکلی ندارم ... اما برای چی شما رم 2 گیگ را پیشنهاد می دید ؟
یعنی مثلا با رم 512 یا 256 نمیشه یک سایت دانلود راه انداخت ؟
کار زیادی با سیستم عامل ندارم . فکر می کنم Server 2003 هم کافی باشه ... نهایتا بخوام از IDM استفاده کنم و یا به کمک یک اسکریپت پاسکال یک برنامه نصب برای " برنامه ها " بسازم ...
besthosti.com
March 28th, 2013, 13:46
من با هارد مشکلی ندارم ... اما برای چی شما رم 2 گیگ را پیشنهاد می دید ؟
یعنی مثلا با رم 512 یا 256 نمیشه یک سایت دانلود راه انداخت ؟
کار زیادی با سیستم عامل ندارم . فکر می کنم Server 2003 هم کافی باشه ... نهایتا بخوام از IDM استفاده کنم و یا به کمک یک اسکریپت پاسکال یک برنامه نصب برای " برنامه ها " بسازم ...
دوست عزیز مگه من آفر دادم که نقل قول برای پست من کردی .
amin fear
March 28th, 2013, 13:52
دوست عزیز مگه من آفر دادم که نقل قول برای پست من کردی .
منظور من پیشنهاد علمی شما بود و نه پیشنهاد تجارت شما !!!:-?
شما از نظر علمی رم 2 گیگ که بالاترین رم در میان پلن هاست را پیشنهاد دادید ؟ می خواستم بپرسم دلیلش چیه ؟ همین ...
استفاده از ویندوز سرور قوی تر یا مثلا پردازش فیلم ؟
من قصد راه اندازی سایت دانلود فیلم و سریال ندارم...و بنابراین نیاز به انکود فیلم هم ندارم... فکر می کنم به همین خاطر پردازنده و رم خیلی بالایی نیاز نباشد !
دوست من با هم دعوا نداریم که ! :39:
G-Server
March 28th, 2013, 13:59
سلام دوستان...
من دنبال راه اندازی یک سایت دانلود از طریق منابع یک vps هستم ، چند سوال داشتم که ممنون میشم تا کاربرانی با تجربه مشابه بیایند و جواب سوالات مرا بدهند. ممنون
2. برای راه اندازی یک سایت دانلود ، حداقل میزان رم برای vps چقدر باید باشد تا بعدا به مشکل برنخوریم ؟
3. من قبلا با هاست اشتراکی کار کرده ام و چند سایت را مدیریت کرده ام ، برای کار با سرور مجازی چه دانشی فراتر از این باید داشته باشم ؟ در این زمینه سرور مجازی ویندوز به دلیل سادگی بهتر است ؟
4. فرق بین سرور مجازی مدیریت شده و مدیریت نشده چیست ؟ آیا مدیریت شده دردسر کم تری برای کاربر دارد ؟
5. از کاربران با تجربه راه اندازی مشابه تقاضا دارم تا منابع مالی یک هم چنین سایت هایی را بیان کنند ؟ آیا فقط استفاده از تبلیغات و یا حق عضویت نیز مناسب می باشد ؟
6. از کاربران با تجربه راه اندازی مشابه تقاضا دارم تا پلن ابتدایی vps برای راه اندازی یک چنین سایت هایی را بیان کنند ؟ مثلا چه میزان هارد و یا رم و سی پی یو برای شروع نیاز است ؟
با تشکر
1.به نظر من با ویندوز کار کنی بهتره
2.باتجربه تر ها نظر بدن بهتره ولی نظر من برای اول کار 1 هستش
3.شما می خواید خود سایت اصلی هم رو سرور باشه؟ اگه اینطوری هست سرور لینوکس بگیرید از هاست لینوکس استفاده کنید در ضمن اینطوری خیلی هزینه بیشتر میشه چون باید لایسنس پنلی که می خواید ازش استفاده کنید رو بگیرید و ... به نظر من یه سرور ویندوز تهیه کنید و یه هاست لینوکس از یه شرکت معتبر بگیرید.
4.اینو نمی دونم
5.به نظر من اگه اینطوری که گفتم عمل کنید هزینه زیادی نمی خواد فوقش 150 تومن ولی بیشتر سرمایتونو صرف تبلیغات بکنید تا زحماتتون هم از بین نره اینطوری عالی هست.
6.اینو هم باتجربه تر ها نظر بدن بهتره.
besthosti.com
March 28th, 2013, 14:18
به این خاطر است که بعدا دوباره نیاز نباشه که سرور خود ر تغییر بدید
البته میتونید از 1 و یا 512 استفاده کنید ولی فکر نکنم جوابگو درخواست بالا باشه
بعد شما باید به پهنای باند هم توجه کنید .
از سیستم عامل ویندوز اگر استفاده می کنید ومپ یا سایر لوکال سازی را نصب کنید .
اگر میخواهید لینوکس باشه کنترل پنل نصب می کنید البته بهتر است که از ویندوز استفاده کنید چون از سرعت دانلود و آپلود ان هم بهره ببرید .
amin fear
April 2nd, 2013, 23:53
دوستان...
نظر دیگری نبود ؟
چرا تاپیک من اینقدر زود فراموش شد ؟
خواهشا اگر بازهم اطلاعات بیشتری دارید در اینجا قید کنید ...
Mihan-Server
April 3rd, 2013, 00:11
سلام دوستان...
با تشکر
سلام دوست عزیز .
شما تو سرور دانلود به پورت 1 گیگ و میزان سی پی یو بالا و هارد از نوع ssd یا .. نیاز دارید .
سرور دانلود با سایت باید مستقل باشه یعنی هاست سایتت باید جدا باشه
و یک ساب دامنه باید بسازی و به سرور مجازی متصل کنی .
+ پینگ سرور باید پایین باشه ، بین 250 تا 300 نرمال هست و سرعت دانلود و آپلود توسط مدیر سرور محدود نشده باشه و پهناباند هم نامحدود باشه .
اگر اطلاعات بیشتری خواستید در یاهو میتونید بپرسید ، راهنماییتون میکنم .
موفق باشید .
amin fear
April 5th, 2013, 21:30
سلام دوست عزیز .
شما تو سرور دانلود به پورت 1 گیگ و میزان سی پی یو بالا و هارد از نوع ssd یا .. نیاز دارید .
سرور دانلود با سایت باید مستقل باشه یعنی هاست سایتت باید جدا باشه
و یک ساب دامنه باید بسازی و به سرور مجازی متصل کنی .
+ پینگ سرور باید پایین باشه ، بین 250 تا 300 نرمال هست و سرعت دانلود و آپلود توسط مدیر سرور محدود نشده باشه و پهناباند هم نامحدود باشه .
اگر اطلاعات بیشتری خواستید در یاهو میتونید بپرسید ، راهنماییتون میکنم .
موفق باشید .
ممنونم از شما به خاطر اطلاعات مفیدتون...
خوب فرض می کنیم من سایتم را روی یک هاست اشتراکی قرار دادم و اکنون می خواهم از وی پی اسی که شما مشخصاتش رو ذکر کردید برای تهیه فایل های دانلود و لینک دادن آن ها به سایت اصلی که روی هاست اشتراکی هست استفاده کنم . اکنون در محیط ویندوز سرور 2003 و یا 2008 چه مراحلی را باید طی کنم ؟ ساب دامنه را چگونه به ویندوز سرور مجازی متصل کنم ؟ خیلی خلاصه می تونید توضیح بدید ؟
اگر منبع انگلیسی هم در این زمینه باشه خوبه ، میرم می خونم یاد میگیرم...