PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند برنامه نویسی درگاه

rankafza
March 27th, 2013, 19:07
سلام
با سایت افزایش بازدید اگر آشنایی داشته باشید میدونید که وقتی کاربر امتیاز خریداری کرد باید دستی براش اضافه شه. میخوام وقتی کاربر بر روی خرید مثلا 100 بازدید کلیک کرد و وارد صفحه پرداخت شد مستقیم با قیمتی که از قبل برای اون محصول در نظر گرفتم وارد درگاه پرداخت بشه و بعد از پرداخت و دادن کد پیگیری، به حساب کاربری برگرده و امتیاز خریداری شده خودکار به حساب کاربر اضافه بشه. قیمت ها و میزان امتیاز رو هم خودم باید از قبل تعیین کنم.
سایت با php نوشته شده

ممنون . منتظرم
www.rank-afza.ir (http://www.rank-afza.ir/)

parsa53
March 27th, 2013, 20:16
سلام
اسکریپت از قبل درگاهی داره؟مثلا پی پال و یا چیز دیگه ای؟

rankafza
March 27th, 2013, 21:20
نه خودم درگاه پرداخت آنلاین ملت دارم
پرداخت آنلاین رنک افزا (http://www.rank-afza.ir/pay)

speedy
March 27th, 2013, 21:26
سلام
من با 100 هزار تومان میتونم براتون اوکی کنم. فقط اگر پرداخت انلاینتون کد باز باشه. (در صورتی که کد باز نباشه 50 تومان هزینه درگاه هم اضافه میشه)

sardarn
March 27th, 2013, 22:47
سلام
درگاه پرداخت کد شده هست؟

rezaonline.net
March 27th, 2013, 23:24
اسکریپت از بیس با 100 تومان براتون نوشته میشه .
بصورت مولتی درگاه هم ساخته میشه که مثلا اگر بعدا ملی ، پاسارگاد ، پارسیان اضافه کردید ، فقط فعالش کنید و توی فرم پرداخت لیست بانک ها بیاد .

irsme
April 3rd, 2013, 21:27
سلام
با من در تماس باشید.
کنار میایم.

unforgiv3n
April 3rd, 2013, 22:42
فقط اگر پرداخت انلاینتون کد باز باشه. (در صورتی که کد باز نباشه 50 تومان هزینه درگاه هم اضافه میشه)

دوستان کدباز باشه یعنی چی ؟ من میخوام درگاه بگیرم برای سایتم از کدوم باید بگیرم؟

speedy
April 3rd, 2013, 22:48
یکی از فایلای سایتتو باز کن. با نوت پد
بعد یه تیکشو بزار اینجا بگم کد شده هست یا نه

unforgiv3n
April 3rd, 2013, 22:56
یکی از فایلای سایتتو باز کن. با نوت پد
بعد یه تیکشو بزار اینجا بگم کد شده هست یا نه

آخه گفتن هزینه درگاه اون چیه ؟

کدهای php منظورتونه ؟

public function getLibraryClass($name = null) { if ($name) { return W2P_BASE_DIR . '/lib/' . $name . '.php'; } } public function getModuleClass($name = null) { if ($name) { return W2P_BASE_DIR . '/modules/' . $name . '/' . $name . '.class.php'; } } public function getVersion() { global $w2Pconfig; if (!isset($this->version_major)) { include_once W2P_BASE_DIR . '/includes/version.php'; $this->version_major = $w2p_version_major; $this->version_minor = $w2p_version_minor; $this->version_patch = $w2p_version_patch; $this->version_string = $this->version_major . '.' . $this->version_minor; if (isset($this->version_patch)) { $this->version_string .= '.' . $this->version_patch; } if (isset($w2p_version_prepatch)) { $this->version_string .= '-' . $w2p_version_prepatch; } } return $this->version_string; }

speedy
April 3rd, 2013, 23:00
open source هست.