توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرورهای داخل ایران
asrhosting
February 5th, 2010, 09:14
بسم الله الرحمن الرحیم
وقت آن رسید که خود را باور کنیم
فروش ویژه سرور های داخل ایران با قیمت و کیفیت عالی
( سرور زیر مخصوص میزبانی 100 سایت با آمار روزانه 10000 است . )
- سی پی یو : 4 Cpu . intel xeon 3.2 Ghz dull core
- رم : 8 GIG
- هارد : 500 GIG SATA
* پهنای باند : 330 GIG
- آی پی :2
- پرت ارتباطی : 2084 kbps
= ماهیانه : 400000 تومان .
= سالیانه : 4000000 تومان . ( دو ماه تخفیف )
+ بک آپ روزانه از کل سرور بر روی سرور بک آپ داخل دیتا سنتر
+ نصب رایگان ویندوز سرور 2003 ، 2008 و یا لینوکس و یا ... .
+ نصب رایگان کنترل پنل های Plesk . directadmin و یا lxadmin ...
+ نصب رایگان نرم افزار . مانیتورینگ و منیج کردن .
+ تضمین آپ تایم 98/99 .
اضافات :
اضافه کردن هر هارد 500 گیگ ماهیانه : 10000 تومان .
اضافه کردن هر 4 گیگ رم ماهیانه : 20000 تومان .
* اضافه کردن 200 گیگ پهنای باند ماهیانه : 220000 تومان .
* اضافه کردن هر 330 گیگ پهنای باند ماهیانه : 350000 تومان .
* اضافه کردن هر 800 گیگ پهنای باند ماهیانه : 800000 تومان .
* اضافه کردن هر آی پی ماهیانه 5000 تومان
:: جهت اطلاعات بیشتر و یا خرید با شماره " 09139179335 " تماس بگیرید .
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------
لازم به ذکر است که قرار داد میان شرکت و شما به صورت کتبی انجام می شود .
قرار داد خرید پهنای باند برای سرور توسط شما و شرکت مخابرات استان اصفهان انجام می شود .
Sepahrad
February 5th, 2010, 09:39
باسلام
------------
دوست عزیز پورت 100 میدن سرور ماهیانه 100 این حدود ها حالا این پورتش 2 هست ماهیانه 400 البته سخت افزارش به کنار کلا خیلی کم هست . فعلا مونده خودمون رو باور کنیم .
موفق باشید :53:
Arashdn
February 5th, 2010, 09:41
( سرور زیر مخصوص میزبانی 100 سایت با آمار روزانه 10000 است . )اینو چجوری محاسبه کردین؟؟
- پرت ارتباطی : 2084 kbps
کم نیست ؟؟؟ سرعت ای دی اس ال من هم همینقدره
= ماهیانه : 400000 تومان .چقدر ارزون .......
وقتی که پارس انلاین و افراوب سرور ای بهتری رو با قیمت کمتر میدن و معتبر تر هم هستن فک نکنم کسی از شما خرید کنه
اقلا ادرس دیتاسنتر و شرکتتون رو بزارید
با 400 تومن میشه خارج از ایران 4 تا سرور با پورت 100 و مشخصات سخت افزاری مثل این گرفت ...
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
پهنای باند : 330 gig بره 100 تا سایت 10000 بازدید کم نیست به نظرتون؟؟؟
Fazaha
February 5th, 2010, 09:53
اینو چجوری محاسبه کردین؟؟
چقدر ارزون .......
وقتی که پارس انلاین و افراوب سرور ای بهتری رو با قیمت کمتر میدن و معتبر تر هم هستن فک نکنم کسی از شما خرید کنه
با 400 تومن میشه خارج از ایران 4 تا سرور با پورت 100 و مشخصات سخت افزاری مثل این گرفت ...
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
بره 100 تا سایت 10000 بازدید کم نیست به نظرتون؟؟؟
دوست عزیز ابرانه!
asrhosting
February 5th, 2010, 10:19
باسلام
------------
دوست عزیز پورت 100 میدن سرور ماهیانه 100 این حدود ها حالا این پورتش 2 هست ماهیانه 400 البته سخت افزارش به کنار کلا خیلی کم هست . فعلا مونده خودمون رو باور کنیم .
اینجا ایران هست .
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
اینو چجوری محاسبه کردین؟؟
چقدر ارزون .......
---------- post added at 09:41 am ---------- previous post was at 09:40 am ----------
بره 100 تا سایت 10000 بازدید کم نیست به نظرتون؟؟؟
1. می تونید روی سرور های داخل ایران ( افرا نت . فن آوا و یا پارس آنلاین امتحان کنید دقیقا به این نتیجه می رسید ) /
2. سرعت اختصاصی هست .
3.مجبور نکردیم از ما خرید کنید ! ( همین که شرکتهای اصفهان از ما خرید کنند برای ما کافیه )
4.شرکت آریانا نت سپاهان فراز ( تأمین کننده اینترنت دانشگاه های اصفهان و شرکت های بزرگ )
5.همون قضیه اینجا ایران هست پیش می یاد !!!
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
دوست عزیز ابرانه!
دوست عزیز ابرانه ؟ :-?
Fazaha
February 5th, 2010, 10:20
باسلام
------------
شم تو ایران پرت 100 می گیزی ماهی 100؟
asrhosting
February 5th, 2010, 10:22
شما سخت افزار رو تعیین کنید من با همون قیمت بهتون سرور داخل ایران می دم !
Fazaha
اینجا ایران هست .
---------- post added at 10:18 am ---------- previous post was at 10:14 am ----------
1. می تونید روی سرور های داخل ایران ( افرا نت . فن آوا و یا پارس آنلاین امتحان کنید دقیقا به این نتیجه می رسید ) /
2. سرعت اختصاصی هست .
3.مجبور نکردیم از ما خرید کنید ! ( همین که شرکتهای اصفهان از ما خرید کنند برای ما کافیه )
4.شرکت آریانا نت سپاهان فراز ( تأمین کننده اینترنت دانشگاه های اصفهان و شرکت های بزرگ )
5.همون قضیه اینجا ایران هست پیش می یاد !!!
---------- post added at 10:19 am ---------- previous post was at 10:18 am ----------
دوست عزیز ابرانه ؟ :-?
منظور این است که اینجا ایران است!
Arashdn
4.شرکت آریانا نت سپاهان فراز ( تأمین کننده اینترنت دانشگاه های اصفهان و شرکت های بزرگ )آدرس تلفن ؟ محل دقیق سرور؟ وضعیت اتاق سرور؟
5.همون قضیه اینجا ایران هست پیش می یاد !!! من اینو با دیتاسنتر های دیگه ایرانی مقایسه میکنم
در هر حال امیدوارم فروش داشته باشید و موفق باشید
asrhosting
February 5th, 2010, 10:32
منظور این است که اینجا ایران است!
اینترنت شما هاستینگی ها رو نمی دونم ولی ...
اعلان طبق آمار بدست اومده 75% ایرانی ها اینترنت کمتر 46 کلیوبیت دارن !
با این سرعت می شه سرور با 2 مگ سرعت راه انداخت !
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
آدرس تلفن ؟ محل دقیق سرور؟ وضعیت اتاق سرور؟
من اینو با دیتاسنتر های دیگه ایرانی مقایسه میکنم
در هر حال امیدوارم فروش داشته باشید و موفق باشید
سرور داخل شهر اصفهان قرار دارد .
تلفن رو هم که معلوم کردیم ( تلفن ثابت شرکت مسئولیتی در مورد فروش آزاد سرور نداره - و فقط پهنای باند رو تأمین می کنه )
وضعیت اتاق سرور ؟ نمی خوام دروغ بگم ولی اتاق سرور در حد اروپا یا بهتر بگم استاندارد نیست ولی میشه سرور میزبانی بشه و از نظر دما نیز کنترل می شه .
در مورد دیتا سنتر های دیگه داخل ایران بگم که دیتا سنتر اصفهان رو نمی شه با دیتا سنتر های 2 ملیاردی داخل تهران مقایسه کرد ( اون هم وقتی که 2.5 ملیارد سال 1378 برای یک دیتا سنتر داخل تهران از بودجه آی تی کل کشور برداشته میشه !
Sepahrad
February 5th, 2010, 15:18
شم تو ایران پرت 100 می گیزی ماهی 100؟
دوست عزیز منظورم خارج از کشور هست . در جواب دوستمون تک هاستر باید عرض کنم مگر بنده گفتم پاکستان هست اینجا اگر آخر حرف های بنده رو میخوندید نوشته بودم هنوز مانده تا خودمون رو باور کنیم و سرور بدیم ;)
پیشنهاد از دیتاسنتر *** داشتم که سرور ایران رو به دلیل همکاری رایگان به من بدند :) اما به دلیل دوستی ها و ... , زیاد جالب ندونستم :)
پس در جواب دوستمون فضاها باید عرض کنم : رایگان حتی نه 100 هزار تومان .
goldstar
February 5th, 2010, 17:11
دوست عزیز منظورم خارج از کشور هست . در جواب دوستمون تک هاستر باید عرض کنم مگر بنده گفتم پاکستان هست اینجا اگر آخر حرف های بنده رو میخوندید نوشته بودم هنوز مانده تا خودمون رو باور کنیم و سرور بدیم ;)
پیشنهاد از دیتاسنتر *** داشتم که سرور ایران رو به دلیل همکاری رایگان به من بدند :) اما به دلیل دوستی ها و ... , زیاد جالب ندونستم :)
پس در جواب دوستمون فضاها باید عرض کنم : رایگان حتی نه 100 هزار تومان .
سلام
اگر میشه به ما هم معرفی کنید حالا رایگان نه همون 100 یا 200 تومن تهیه کنیم!
Sepahrad
February 5th, 2010, 18:47
سلام
اگر میشه به ما هم معرفی کنید حالا رایگان نه همون 100 یا 200 تومن تهیه کنیم!
والا من نمیدونم چرا دوستان حرف های بنده رو کامل نمیخونند چند روزه :111:
عزیزم Goldstar جان عرض کردم از یک دیتاسنتر ایران به خاطر آشنایی و دوستی سرور رایگان برای ما پیشنهاد شد اما به خاطر همون دوستی پذیرفته نشد چون هم مشتری زیاد دنبالش نمیاد و سوما باید پول بگیریم از شمتری هاست از سرور رایگان بدیم . با اینکه این سرور رایگان از هزار تا سرور پولی در دیتاسنتر ThePlanet یا هر چیز دیگه بهتر هست . چون هم توی ایران هم توی بزگترین دیتاسنتر و هم دوستان ما مدیرانش هستند و کسی جرات حرف جدا ندارد . اما بظر شما اگر بروند توی سایت ببینند دارم از سرور رایگان هاست میفروشم چه حسی پیدا میکنند ؟!
به این منظور فرمودم که برای من رایگان هست ;) یک سایت هم بود چند وقت پیش بحث شده بود سرور های ارزان از ایران میفروشه :) در همین حدود قیمت ها .
asrhosting
February 5th, 2010, 20:11
سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر فراوان از اینکه در این تاپیک به اعلان نظر پرداختند .
به نظر من ما هاستینگی ها داریم شدیدا کم لطفی در حق دیتا سنتر های داخل ایران می کنیم !
وقتی دانشگاه های ما در روز سرور هاشون 1 ملیارد بازدید داره چرا باید خودمون رو باور نکنیم ؟
دوستان اشاره داشتن به قیمت بالا !
باید عرض کنم که بیایند تو همین تاپیک بهترین سخت افزار رو اینجا معرفی کنید من همون رو سوار می کنم و در داخل دیتا سنتر می گذارم ولی پهنای باند رو تشریف بیارید اصفهان و با قیمت های سر سام آور تأمین کنید . ( قیمت سرور پیشنهادی ما 95% فقط هزینه پهنای باندش هست ! )
با تشکر
AfraWeb.net
February 5th, 2010, 20:18
وقتی دانشگاه های ما در روز سرور هاشون 1 ملیارد بازدید داره چرا باید خودمون رو باور نکنیم ؟
1 میلیارد
یادمه برای ثبت نام ایلتس که شاید 5 هزار نفر هم متقاضی نداره برای ثبت نام روی سایت سنجش اینقدر سایت کند شده بود که از دسترس خارج شده بود و اصلا سایت برای ثبت نام باز نمیشید و مجبور شدم ساعت 3 شب که ترافیک کمتر شده بود ثبت نام کنم .
. کدوم سرور تو کدوم دانشگاه 1 میلیارد بازدید کننده داره؟
Sajad
February 5th, 2010, 20:25
دوستان عزیز !
شما که فروشنده هستی زیاد از حد تبلیغ این سرویس رو نکن. (اغراق های عجیب)
شما هم که بررسی کننده هستی هم زیادی از حد گیر نده.
اونی که میخواد بخره خودش موظف هست تحقیق کنه تا بدونه داره چی میخره ! اگه اون چیزی که مد نظرش هست با این سرور راه میفته از اینجا میخره اگر نه از جای دیگه میخره !
بیشتر از این شاهد انحراف این بحث باشیم قفل خواهد شد.
یا علی...
asrhosting
February 5th, 2010, 20:32
:-&
دوست عزیز این هم ازاون حرف هاست ووو . !
عزیز دلم ! خیلی از سازمان های ایران در روز بالای 100 هزار بازدید دارن ! وقتی دانشگاه آزاد 1 ملیارد بازدید داره چی می گید ؟ اعلان دقیقا در آی تی کشور ثبت شد که آمار صفحات به بالای 1 ملیارد رسید . ( البته اون روز . روز شلوغش بود .)
در مورد دسترسی هم باید بگم که شما سرور های خارج از کشور هم همچین مشکلی پیش می یاد ! اینترنت استان نمی کشه ! وقتی سرعت رو برای روز های شلوغ از 10 مگ به 64 مگ ارتقا می دن مشکلی برای سرور پیش نمی یاد .
به هر حال به نظر من این طرز فکر دوست عزیز اشتباه هست .
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
دوستان عزیز !
شما که فروشنده هستی زیاد از حد تبلیغ این سرویس رو نکن. (اغراق های عجیب)
شما هم که بررسی کننده هستی هم زیادی از حد گیر نده.
اونی که میخواد بخره خودش موظف هست تحقیق کنه تا بدونه داره چی میخره ! اگه اون چیزی که مد نظرش هست با این سرور راه میفته از اینجا میخره اگر نه از جای دیگه میخره !
بیشتر از این شاهد انحراف این بحث باشیم قفل خواهد شد.
یا علی...
ممنون از شما دوست عزیز ! ( به نظر من این تاپیک انحرافی نداشته که بخواد قفل بشه ! )
تبلیغ زیاد از حد :39: !
اعلان سایت های دولتی روی سرور های ایران هستند ... به جای اینکه کاربران ایران اول برن روی خط ترکیه . بعد خط انگلستان و بعد به آمریکا وصل بشن بهتر نیست که مستقیم بدون خارج شدن از کد 98 ایران وصل بشن به سرور .
به هر حال من هم قبول دارم که پهنای باند ایران ضعیف هست و اینکه نمی دونم مسئولین آی تی کشور تلاشی انجام می دن یا نه ولی ...
Sepahrad
February 5th, 2010, 20:58
حالا حالا ها مونده تا از ایران سرویس خوب انتظار داشته باشیم البته دیتاسنتر های پارس آنلاین و افرانت فعلا خوب عمل کردند اما خوب بازم ... :)
asrhosting
February 5th, 2010, 23:13
حالا حالا ها مونده تا از ایران سرویس خوب انتظار داشته باشیم البته دیتاسنتر های پارس آنلاین و افرانت فعلا خوب عمل کردند اما خوب بازم ... :)
به هر حال دوست عزیز باید از یه جا شروع کرد !
عجبا ! یکی نگفت بیا ازت سرور بخریم !!!:((
MelatHOST
February 5th, 2010, 23:23
:-&
دوست عزیز این هم ازاون حرف هاست ووو . !
عزیز دلم ! خیلی از سازمان های ایران در روز بالای 100 هزار بازدید دارن ! وقتی دانشگاه آزاد 1 ملیارد بازدید داره چی می گید ؟ اعلان دقیقا در آی تی کشور ثبت شد که آمار صفحات به بالای 1 ملیارد رسید . ( البته اون روز . روز شلوغش بود .)
در مورد دسترسی هم باید بگم که شما سرور های خارج از کشور هم همچین مشکلی پیش می یاد ! اینترنت استان نمی کشه ! وقتی سرعت رو برای روز های شلوغ از 10 مگ به 64 مگ ارتقا می دن مشکلی برای سرور پیش نمی یاد .
به هر حال به نظر من این طرز فکر دوست عزیز اشتباه هست .
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
ممنون از شما دوست عزیز ! ( به نظر من این تاپیک انحرافی نداشته که بخواد قفل بشه ! )
تبلیغ زیاد از حد :39: !
اعلان سایت های دولتی روی سرور های ایران هستند ... به جای اینکه کاربران ایران اول برن روی خط ترکیه . بعد خط انگلستان و بعد به آمریکا وصل بشن بهتر نیست که مستقیم بدون خارج شدن از کد 98 ایران وصل بشن به سرور .
به هر حال من هم قبول دارم که پهنای باند ایران ضعیف هست و اینکه نمی دونم مسئولین آی تی کشور تلاشی انجام می دن یا نه ولی ...
چه خوب یعنی تو اون روزی که سایت دانشگاه آزاد 1 میلیارد بازدید داشت
کل 70 میلیون نفر جمعیت ایران از زن و بچه و میانسال و خردسال با میانگین بازدید هر نفر 14.5 بار از سایت دانشگاه آزاد دیدن کردند
جناب takhoster ممنونم از اطلاعات مفیدتون این خبر رو باید در تمامی خبر گزاری های جهان انتشار بدن من حس میکنم در حقمون اجهاف شده
ای کاش شرکت زیر ساخت و مخابرات به شما سپرده میشد تا شما مدیریت کنید
آمارهاتون منو یاد یه نفر میندازه
Woshka
February 6th, 2010, 02:03
سرور هستند یا کامپیوتر خانگی؟
تخفیف ندارین ؟
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر فراوان از اینکه در این تاپیک به اعلان نظر پرداختند .
به نظر من ما هاستینگی ها داریم شدیدا کم لطفی در حق دیتا سنتر های داخل ایران می کنیم !
دوستان اشاره داشتن به قیمت بالا !
باید عرض کنم که بیایند تو همین تاپیک بهترین سخت افزار رو اینجا معرفی کنید من همون رو سوار می کنم و در داخل دیتا سنتر می گذارم ولی پهنای باند رو تشریف بیارید اصفهان و با قیمت های سر سام آور تأمین کنید . ( قیمت سرور پیشنهادی ما 95% فقط هزینه پهنای باندش هست ! )
با تشکر
این حرفتون نشون میده که ما 10 میلیارد دانشجوداریم و10% شون میان نت میشه 1 میلیارد بازدید
MelatHOST
February 6th, 2010, 10:38
تخفیف ندارین ؟
---------- post added at 02:03 am ---------- previous post was at 01:55 am ----------
این حرفتون نشون میده که ما 10 میلیارد دانشجوداریم و10% شون میان نت میشه 1 میلیارد بازدید
ما ایرانیایی مثل شما داریم که هیچ وقت پیشرفت نکردیم
جای شک نیست که یا 10 میلیارد دانشجو داریم
یا اینکه هر 70 میلیون نفر جمعیت ایران هر نفر 14.5 بازدید در روز از دانشگاه آزاد دارن
باور نمیکنید ؟
:114::114:8-|
مدارک موجوده
smartieuser
February 6th, 2010, 10:57
بله ! من هم جریانش رو میدونم. اما با واقعیت فرق داره
سایت azmoon تونست به این رکورد برسه اما برای این کار از اینترانت استفاده کرد نه اینترنت !!!! و برای مدت محدودی حجم ترافیک داخلی خودش رو بالا برد. این کارهم توی افرانت انجام شد. خود افرانت توی سایتش بیشتر توضیح داده.
شرکت افرانت دارای يکي از بالاترین رکوردهاي بازدید کننده از سایت اینترنتی در داخل کشور بوده که توانسته است به 2.400.000 مراجعه به سایت دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1388 ( زمان pick مراجعه) با زمان بازیابی در حد میلی ثانیه را سرویس بدهد.
شرکت افرانت دارای رکورد بازدید کننده همزمان (35.000) به سایت دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1388 می باشد.
asrhosting
February 6th, 2010, 17:52
کل 70 میلیون نفر جمعیت ایران از زن و بچه و میانسال و خردسال با میانگین بازدید هر نفر 14.5 بار از سایت دانشگاه آزاد دیدن کردند
جناب takhoster ممنونم از اطلاعات مفیدتون این خبر رو باید در تمامی خبر گزاری های جهان انتشار بدن من حس میکنم در حقمون اجهاف شده
سلام خدمت دوست عزیز !
شرمنده از همگی دوستان ! یک ملیارد نبود و یک ملیون بود که حالا من به اشتباهی یک ملیارد تایپت کرده بودم
باز هم از همه گی دوستان عزیز معذرت خواهی می کنم .
در مورد زیر ساخت های شرکت مخاربرات .که میشه گفت از دنیا عقبیم ولی باز هم مسئولان دارن تلاش می می کنن ( نیازی به من نیست ):104:
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
تخفیف ندارین ؟
---------- post added at 02:03 am ---------- previous post was at 01:55 am ----------
در مورد اون هم باید بگم که اشتباهی تایپ شد و یک ملیارد نبود و یک ملیون بود .
با تشکر
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
بله ! من هم جریانش رو میدونم. اما با واقعیت فرق داره
سایت azmoon تونست به این رکورد برسه اما برای این کار از اینترانت استفاده کرد نه اینترنت !!!! و برای مدت محدودی حجم ترافیک داخلی خودش رو بالا برد. این کارهم توی افرانت انجام شد. خود افرانت توی سایتش بیشتر توضیح داده.
بله دوست عزیز . کاملا درسته . اما خوب مشکل اینکه اینترانت هزینه گزافی می خواد !!!
پس بهتره برای شروع از اینترنت های پر سرعتی که خود شرکت مخابرات برای سرور به کاربران می ده استفاده کرد . به هر حال در حال گفتوگو مخابرات هستیم که پهنای باند افزایش پیدا کنه .
TukaNet
February 7th, 2010, 00:19
دوستان چرا هر بحثی میشه در این فروم زود به انحراف کشیده میشه ؟
شما رو به خدا کمی رعایت کنید ... نا سلامتی همتون متخصص هستید
به جای بحث علمی و تخصصی رفتید سر کل کل بچگونه ....
خوب takhoster اعلام کنید که این پورت 2 مگابیت که فرمودید به صورت موازی هست ؟
یعنی سرعت سند و رسیو هر دو 2 مگابیت هستند ؟
پورتتون شیر هست یا ددیکیت ؟ اگر شیر هست بین چند تا سرور ؟
شما که می فرمایید پهنای باند رو مخابرات میده ، دقت کنید که مخابرات بدون محدودیت حجمی سرویس میده
پس محدودیت هایی که نوشتید مربوط به چیه ؟
قیمت خدمات مخابرات رو هم ضمیمه می کنم تا توجه کنید که اگر مخابرات بخواهد سرویس 2 مگابیت بدهد
باید سر ماه 1760000 تومان هزینه پرداخت کنید که یعنی پورت بین 5 سرور شیر بشه تا شما ضرر نکنید ...
تعرفه خدمات شرکت فناوری اطلاعات ایران => شرکت فناوری اطلاعات ایران - سرویسها و تعرفهها (http://itc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Paper&ID=f8c9848a-f063-4a50-9a10-7820653a515e&LayoutID=b60c2639-4093-412a-8f8d-9905607147e4&CategoryID=37137dff-a71a-45bc-9550-ad829c66f806)
آخرین جدول ، ستون اینترنت
TukaNet
February 7th, 2010, 13:32
تک هاستر ..... خبری نشد ؟؟
asrhosting
February 7th, 2010, 22:43
سلام خدمت دوستان عزیز .
با عرض شرمند گی این که آمار دقیق یک ملیارد نبود و یک ملیون بود !
که به اشتباه تایپ شده بود . باز هم از دوستان عزیز معذرت می خواهیم .
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
تخفیف ندارین ؟
سلام خدمت دوست عزیز
مثل اینکه پست های دیروز من برا انجمن نیومده یا پاک شده !
کیس هایی با سخت افزار های مخصوص سرور !
خدمات دوستان هم گفتم یک ملیارد نبود و یک ملیون بود !
باز هم تشکر
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
دوستان چرا هر بحثی میشه در این فروم زود به انحراف کشیده میشه ؟
شما رو به خدا کمی رعایت کنید ... نا سلامتی همتون متخصص هستید
به جای بحث علمی و تخصصی رفتید سر کل کل بچگونه ....
خوب takhoster اعلام کنید که این پورت 2 مگابیت که فرمودید به صورت موازی هست ؟
یعنی سرعت سند و رسیو هر دو 2 مگابیت هستند ؟
پورتتون شیر هست یا ددیکیت ؟ اگر شیر هست بین چند تا سرور ؟
شما که می فرمایید پهنای باند رو مخابرات میده ، دقت کنید که مخابرات بدون محدودیت حجمی سرویس میده
پس محدودیت هایی که نوشتید مربوط به چیه ؟
قیمت خدمات مخابرات رو هم ضمیمه می کنم تا توجه کنید که اگر مخابرات بخواهد سرویس 2 مگابیت بدهد
باید سر ماه 1760000 تومان هزینه پرداخت کنید که یعنی پورت بین 5 سرور شیر بشه تا شما ضرر نکنید ...
تعرفه خدمات شرکت فناوری اطلاعات ایران => شرکت فناوری اطلاعات ایران - سرویسها و تعرفهها
آخرین جدول ، ستون اینترنت
سلام خدمت دوستان عزیز .
اول جا داره از دوست عزیزمان تشکر فروان کنم .
بریم سر اصل مطلب :
تاپیک رو بعد از اینکه یکی از مسئولان مخابرات اصفهان ( خ . ع . ی ) دیدند واقعا جای تعجب براشون داشت !!!!!
پورت سندش قرار شد 3 مگ باشه و دانلود اون که بشه آپلود شما 2 مگابیت در ثانیه ( تقسیم بر دو ) با تضمین خدمات توسط مخابرات ایران .
پورت اختصاصی ( شیر بین دو سرور )(سرور اول آماده شده و منتظر سرور دم هست کل سرور ها : 4 )
من متوجه نمی شم چه محدودیتی گذاشتیم ؟!!!
دوست عزیز تهران اعلان 2 مگ رو می دن 76000 تومان ! ( طرح جدید شرکت مخابرات )
اصفهان 2 مگ رو ماهیانه : 780000 تومان !!! ( تقسیم بر 8 )
در مورد قیمت و ضرر باید دوست عزیز بگم که روی این سرور ها صادقانه بگم ماهیانه 30 هزار تومن هم سودی دریافت نمی شه . ولی علاقه شخصی من اینکه حتما یه دیتا سنتر در اصفهان باشه و به جد هم دنبالش هستم .
+ اگر این سرمایه ملیاردی که از کشور به خاطر هاستینگ خارج میشه رو همه هاسینگی ها کنار بزارن می تونن یه دیتا سنتر قوی در آسیا بزنند .
سوالی بود خوشحال می شم پاسخ بدم .
TukaNet
February 8th, 2010, 00:41
اگه ممکن هست یک آی دی یاهو یا غیره بدید که در ارتباط باشم با شما .... ممنون
asrhosting
February 8th, 2010, 22:38
اگه ممکن هست یک آی دی یاهو یا غیره بدید که در ارتباط باشم با شما .... ممنون