توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی هاست
vessal
March 27th, 2013, 11:37
با سلام
این اولین تاپیکه منه و زیاد اشنا نیستم ولی از شما میخواستم راهنماییم کنید.
من تازه هاستینگمو راه اندازی کردم و نمایندگی سی پنل دارم
ولی برای نمایندگی ویندوز و دانلود و دایرکت نمیخوام نمایندگی ماهانه بگیرم
بلکه میخوام بر حسب تعداد فروش باشه
چون این هاستا کم فروش میرن و نتونم پولی که خرج کردمو دریافت کنم.
به همین دلیل تاپیکی گذاشتم که اگه کسی میتونه با این شرایط افر بزاره
قیمت خوب،امنیت،کنترل پنل برای ساخت هاست به صورت درصدی یعنی برای هر هاست یه درصد نه ماهیانه.
در ضمن اگر کسی پنل ارسال پیامک و سرور مجازی با این شرایط هم داره پیشنهاد بده با تشکر.
پلن های نمایندگی هاست لینوکس : نمایندگی هاست,نمایندگی هاست لینوکس,نمایندگی هاست لینوکس وارز (http://www.nikserver.com/reseller-host-linux.html)
من که گفتم ماهیانه نمیخوام
vessal
March 27th, 2013, 12:07
یعنی کسی تو این انجمن به این بزرگی نمیتونه مارو کمک بکنه.
haftsepehr
March 27th, 2013, 12:51
ما این شرایط و رو تمام خدماتمون داریم.
shahintak
March 27th, 2013, 13:46
پنل ارسال پیامک به صورت درصدی در خدمتیم
با ما در ارتباط باشید
GoldinHost.IR
March 27th, 2013, 18:34
با سلام به همه ی کاربران عزیز.:53:
ایرنا سرور به مناسبت عید نوروز برای پلان های نمایندگی میزبانی وب 40% تخفیف اعمال کرده است. این تخفیف ها تا 15 فروردین اعتبار دارد و بعد از آن به قیمت ها قبلی بر خواهد گشت.
ایرنا سرور سال جدید را به تمام کاربران و بازدیدکنندگان تبریک میگوید و بهترین ارزو ها را برای شما دارد.
ایرنا سرور به مناسبت عید نوروز برای پلان های نمایندگی میزبانی وب 40% تخفیف اعمال کرده است. این تخفیف ها تا 15 فروردین اعتبار دارد و بعد از آن به قیمت ها قبلی بر خواهد گشت.
ایرنا سرور سال جدید را به تمام کاربران و بازدیدکنندگان تبریک میگوید و بهترین ارزو ها را برای شما دارد.