توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر ساعت سرور ویندوزی بعد از هر ریستارت
ghafoori
March 27th, 2013, 09:09
با سلام
من یک سرور مجازی با ویندوز 2003 دارم هر بار که ریستارتش می کنم ساعتش تقریبا دو ساعت میره جلو فرقی نمی کنه قابلیت بروزرسانی زمان را در ویندوز غیر فعال کرده باشم یا نه هر منطقه زمانی را هم انتخاب کنم باز همین مشکل وجود دارد.
کسی دیگر هم همچین مشکلی داشته است ایا راه حلی برای ان وجود دارد. ایا مشکل از ویندوز است یا نرم افزار ماشین مجازی.
با تشکر
k1ll3revil
March 27th, 2013, 14:01
شاید باتری بایوس مادبرد سروراصلی تموم شده باشه عمرش ها
شایدم مثال های دیگه ای باشه به مدیر سرورت بگو بررسی کنه! ببینه ماله اونم همینجوره یا نه
Milad-H
March 27th, 2013, 14:05
با سلام
من یک سرور مجازی با ویندوز 2003 دارم هر بار که ریستارتش می کنم ساعتش تقریبا دو ساعت میره جلو فرقی نمی کنه قابلیت بروزرسانی زمان را در ویندوز غیر فعال کرده باشم یا نه هر منطقه زمانی را هم انتخاب کنم باز همین مشکل وجود دارد.
کسی دیگر هم همچین مشکلی داشته است ایا راه حلی برای ان وجود دارد. ایا مشکل از ویندوز است یا نرم افزار ماشین مجازی.
با تشکر
ساعت مجازی ساز تنظیم نیست
با پشتیبانی تماس بگبرید
rsl
March 27th, 2013, 15:28
حالا واسه تو که خوبه واسه من تاریخ هم 8 ماه میره جلو :دی
Cpt.Price
March 27th, 2013, 21:04
شما میتونید با نرم افزار atomic time sync که زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه و خودش خودکار تایم رو هماهنگ میکنه استفاده کنید.گوگل کنید می یابید ساده و کم حجم.
HyperServer
March 27th, 2013, 21:13
با سلام...
مربوط به مجازی سار هست.
Cpt.Price
March 27th, 2013, 21:45
به هر حال راه حل فعلی برای ایشون همینگونه نرم افزاره ا هستند در صورتی که دسترسی به مدیر سرور ندارید و یا پشتیبانی ضعیفی دارند و جوابگو نیستند نزدیک ترین و سحل الوصول ترین راه همونه که عرض کردم.
titan-computer
March 27th, 2013, 22:48
درسته ، این مسئله به ساعت مجازی ساز ربط داره اما میتونید ثابتش کنید تا بعد از هر بار ریست، به حالت پیشفرض بر نگرده.
در قسمت Date And Time سربرگ Internet Time ، آپشن آپدیت اتوماتیک ساعت رو بردارید و OK کنید.
بعد ساعت و تاریخ رو تنظیم کنید، در پایان سرور رو ریست کنید.
من این کارو کردم درست شد.
ghafoori
March 28th, 2013, 14:51
با تشکر از همه دوستانی که جواب دادند
پس از تحقیقاتی که انجام دادم به احتمال زیاد مشکل از مجازی ساز است چون سرورهای مجازی لینوکسی هم دچار این مشکل می شوند اما خوب فعلا مدیر سرور میگه مشکل نرم افزاری به ما مربوط نمیشه
نرم افزار atomic time sync را امتحان کردم برای این نرم افزار دستور خط فرمان پیدا نکردم
بعد از کلی گشتن فهمیدم خود ویندوز یک سرویسی دارد با خط فرمان زمان را تنظیم می کند
دستور ان این است
w32tm /resync
برای اجرای صحیح ان از نصب و اجرا بودن سرویس باید اطمینان داشته باشید من این دستور را در یک فایل batch قرار دادم و برای این فایل یک schelued task تعریف کردم که در هنگام system start up اجرا شود اما فکر کنم چون تو هنگام اول بوت ویندوز این سرویس با تاخیر شروع به کار می کنه دستور اجرا نمیشد برای همین یک خط دستور
timeout 120
اضافه کردم تا اجرا به مدت 120 ثانیه به تاخیر بیاندازد و بدون مشکل کار کرد
از این به بعد هر وقت ویندوز بوت بشه {لازم به لوگین نیست} زمان هم تنظیم میشود
کل فایل batch به این صورت است
timeout 120
w32tm /resync
Cpt.Price
April 6th, 2013, 04:11
راه حل خوبی هست ، فقط به شرطی که سرویس در کشور های خارج باشه که بروز رسانی بدون مشکل ، در سرویس های ایران بعضا روی کامپیوتر خانگی هم به روز و همگام نمیشه ساعت حالا مشکل از تحریم یا هرچی که هست بنده در حال کشفش هستم...