ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل صفحه سفید در whmcs

sarwhost
March 26th, 2013, 13:37
سلام از دیروز صفحه سفید در whmcs به وجود اومده هر کاری تونستم کردم بردم رو یه هاست دیگه بازم درست نشد
به whmcs هم تیکت زدم اما پاسخی دریافت نشده دوستان عزیز راهی به نظرتون میرسه؟(جز نصب دوباره و ایمپرت دیتابیس جون مشکلات بعدیش قابل حل نیس)

sarwhost
March 26th, 2013, 14:45
up

sarwhost
March 26th, 2013, 16:28
کسی نیست

kiapmc
March 26th, 2013, 16:47
یک کاری کن اول بک آپ کامل بگیر بعد

قالب ساتت را عوض کن

از داخل whmcs کش های قالب را پاک کن

ببین از دسترس خارج نکرده باشی قسمت است به نام تعمیر میتونی whmcs را از دسترس خارج کنی

اگر درست نشد

ارتباط بین whmcs را با دتابیس قطع کن ببین میگه دتابیس وصل نشد را نشان میده در سایت یا نه

اگر باز این ها حل نشد whmcs را به جز کانفیگ دوباره آپ کن ببین مشکلت حل میشه یا نه

sarwhost
March 26th, 2013, 16:49
هیچ اروری نمایش داده نمیشه فعلا که خود whmcs هم نتونسته جواب قانع کننده بده

sarv-it.com/portal

sarwhost
March 26th, 2013, 16:57
یک کاری کن اول بک آپ کامل بگیر بعد

قالب ساتت را عوض کن

از داخل whmcs کش های قالب را پاک کن

ببین از دسترس خارج نکرده باشی قسمت است به نام تعمیر میتونی whmcs را از دسترس خارج کنی

اگر درست نشد
کلا دسترسی خارج شده و نمیتونم وارد ÷نل مدیریت هم بشم

kiapmc
March 26th, 2013, 16:58
خوب یک تیتی بزن در یک پوشه جداگانه whmcs را دوباره نصب کن ببین بالا میاد یا نه شایت از سرور باشه شاید

خود به خود اینطوری شد یا تنظیمات را به هم زدی ؟

قسمت ادمین whmcs بالا میاد یا نه ؟

sarwhost
March 26th, 2013, 16:59
ارتباط بین whmcs را با دتابیس قطع کن ببین میگه دتابیس وصل نشد را نشان میده در سایت یا نه

اگر باز این ها حل نشد whmcs را به جز کانفیگ دوباره آپ کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
بله قطع شد و ارور دیتابیس داد

sarwhost
March 26th, 2013, 17:21
خود به خود
بله رو این سرور 100 تا whmcs هست

sarwhost
March 26th, 2013, 17:22
کارهایی که من کردم
توی php
display_errors=on
ودر فایل کانفینگ این قرار دادم
$display_errors = true;
الان هیچ اروری نشان نمیده بازهم

Tikweb
March 26th, 2013, 18:14
مشکل به احتمال زیاد از فایل زبان در پوشه lang هستش
شما برید نام محتویات فایل زیان فعلی که مثلا اگه persian.php هستش رو پاک کنید(قبلش بک آپ بگیرید)
بعد محتویات فایل زبان اصلی یعنی همون english.php رو کپی کنید و در فایل persian.php جایگزین کنید
به احتمال زیاد باید مشکلتون حل شده باشه

در پناه حق