توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ گیری از وردپرس و هاست
سیدرضا بازیار
March 26th, 2013, 00:35
من میخوام تمام فایل هایی که توی هاست آپلود کردم رو دانلود کنم و برگردونم.باید چیکار کنم؟؟؟
چطوری میتونم از وردپرس بک آپ بگیرم و چطوری اون رو برگردونم؟ (مطالبی که در سایت ارسال کردم)
لطفا کامل توضیح بدید
shivahost
March 26th, 2013, 00:50
بهترین راهش گرفتن فول بکاپ از کنترل پنل هاست هست.
besthosti.com
March 26th, 2013, 01:17
من هم نظرم با شیوا هاست است
سیدرضا بازیار
March 26th, 2013, 01:40
چطوری فول بک آپ بگیرم؟
اگه بخوام تمام هاست رو پاک کنم و تمام سایت و مطالب رو بدون هیچ تغییراتی به هاست دیگر انتقال بدم چطوری فول بک آپ رو برگردونم؟
shivahost
March 26th, 2013, 01:48
لینک دانلود فول بکاپ را به پشتیبانی هاست جدید بدهید براتون بر می گردونه.
اگر خودتان بخواهید برگردانید فول بکاپ را اکسترکت کنید و دیتابیس ها را بسازید و ایمپورت کنید و فایل ها را هم سر جایش در هاست جدید کپی کنید. اگر وارد نباشید بهتره به پشتیبانی بگید.
سیدرضا بازیار
March 26th, 2013, 01:54
اگه میشه آموزش بک آپ گرفتن رو برام بزارید
اومدیم سایت ما حک شد.باید چیکار کنم؟
سایت های بزرگ مثل دانلود ها چیکار میکنن؟
morteza.pr
March 26th, 2013, 02:27
سلام
ميتونيد از اسكريپت هاي بكاپ هم استفاده كنيد كه جديدا پرشين اسكريپت يكي از اينها رو به عنوان عيدي كاررانش منتشر كرده :
سلام
شما اگه هاستتون سی پنل هست از این طریق می تونی بک آپ بگیری :
به قسمت file برو.
روی گزینه backup wizard کلیک کن
در صفحه جدید روی Backup → کلیک کن
در این صفحه هم روی Full Backup →
و بعدش هم روی generate bakcup کلیک کن ، و منتظر باش که فایل بک اپ ساخته شه ( خیلی طول نمی کشه )
حالا برو به مسیر اصلی سایت فایل بک اپ رو دانلود کن
برا ری استور کردن هم می تونی از همون گزینه اقدام کنی
اگه مشکلی داشتی همینجا مطرح کن
البته این اموزش برا سی پنل بود دایرکت ادمین هم زیاد پیچیده نیست .
موفق باشی
rezarasouli
March 29th, 2013, 15:30
www.rubysoft.ir (http://www.rubysoft.ir)
سیدرضا بازیار
March 30th, 2013, 12:25
سلام
ميتونيد از اسكريپت هاي بكاپ هم استفاده كنيد كه جديدا پرشين اسكريپت يكي از اينها رو به عنوان عيدي كاررانش منتشر كرده :
این اسکریپت رو چجوری نصب کنم؟
لطفا توضیح کامل ارائه بدید!
rezarostami
March 30th, 2013, 12:31
سلام . از طریق فول بک آپ راحتتر هستید و نیازی به نصب اسکریپت و رفتن راه دور و دراز نیست . فول بک آپ از همه چزی شما یک نسخه بک آپ تهیه میکند و لینک دانلود هم بهتون میده.
آموزش هم دوست خوبمون go23user (http://www.webhostingtalk.ir/member/35750/) براتون گذاشتن.
mehrabrajabi
March 30th, 2013, 12:38
سلام اگه حجم سایتتون زیاد باشه خیلی زمان میبره و ممکنه حتی وسط کارتون هم قطع بشه دانلود فایل بکاپ گرفته شده.بهتر پس از اینکه فایل بکاپ گرفته شد رو ساختید برید از سرور مجازی دانلودش کنید و بعد از اینکه دانلود کردید در هاست جدید برید در بخش بکاپ همونو ایمپورتش کنید البته با سرور مجازی.با این کار هایی که گفته شد کمتر از 10 دقیقه میتونید سایتتون رو منتقل کنید.
cserver.ir
March 31st, 2013, 14:26
بهترین روش بدون دردسر همین که دوستان گفتند full backup است
interhost
May 17th, 2013, 22:48
Better WP Security این بکهپ هم میگیره میده به ایمیل
Azarin Web
May 18th, 2013, 00:24
هاستینگ شما مگه بکاپ گیری نداره؟ اگه هم نداره خودتون خیلی راحت هر هفته فول بکاپ بگیرید به نظر من از خود سیپنل (راه مطمئن و خیال راحت) همیشه!
آموزش فول بکاپ در انجمن موجود هست سرچ کنید. در صورت نیاز ریستور کردنش رو هاستینگ شما انجام میده، اگه انجام ندن بازم آموزش ریستور در انجمن هست.
اگه مشکلی بود پیام بدید من همیشه رایگان کمک میکنم.