PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال کوچک درباره سرور مجازی

farbodsteps
March 24th, 2013, 19:59
سلام

یه انجمن دارم که می خوام براش یک اپلود سنتر بزنم که کاربرا فایل ها رو انجا اپلود کنند.
سرور مجازی ویندوز یا لینوکس؟
چه چیز های اضافه ای باید نصب بشه روش؟

bia2znd
March 24th, 2013, 23:11
لینوکس
کلکسو میتونین نصب کنین که رایگانه

parsdrive
March 24th, 2013, 23:14
سلام

یه انجمن دارم که می خوام براش یک اپلود سنتر بزنم که کاربرا فایل ها رو انجا اپلود کنند.

درود
لینوکس خیلی بهتره. بسادگی وب مین یا کلوکسو روش نصب میشه ساب دامنه آپلودتون متصل میشه به اون و دیگر تمام!

besthosti.com
March 24th, 2013, 23:21
من هم به شما لینوکس را پیشنهاد می کنم و میتونید کنترل پنل و وب سرور و ... را نصب کنید البته از ویندوز هم می تونید استفاده کنید .

spark3r
March 24th, 2013, 23:24
سلام
لینوکس با سیستم عامل CntOS 6 64bit با کنترل پنل DirectAdmin رو بهتون پیشنهاد می کنم.

mizbanplus
March 24th, 2013, 23:29
سلام

چون احتمالا سرور مجازی ای که میخواید بگیرید رم نهایتا 1 گیگ داره بهتره centos 5.8 نصب کنید ، کل نرم افزارهایی هم که نیاز دارید با نصب یک کنترل پنل تامین میشه ،
کلکسو همون طور که دوستان گفتن رایگانه ولی یه مقدار پدر در میاره!
اگه بودجتون برسه که بتونید یه دایرکت ادمین نصب کنید خیلی بهتره ولی اگر نه همون کلکسو هم کارتون رو راه میندازه

farbodsteps
March 25th, 2013, 00:24
مرسی از کسانی که جواب دادن.
پس لینوکس+کلکسو بعد نصب اینا اپلود سنتر راه میفته و دیگه نیازی به مدیریت اینا نداره که؟
رم چند باشه؟

parsdrive
March 25th, 2013, 00:26
پس لینوکس+کلکسو بعد نصب اینا اپلود سنتر راه میفته و دیگه نیازی به مدیریت اینا نداره که؟
رم چند باشه؟

بستگی به میزان مصرف سایتتون داره که چقدر استفاده کنید از وی پی اس. برای نصب کلوکسو حداقل رم 256 باشه کافیه بیشتر هم باشه که چه بهتر.

uper
March 25th, 2013, 00:48
رم چند باشه؟

مدیریت اینا که داره :d ولی خوب زیاد پیچیده نیست. راه میفتی زود :d

RayanDade
March 25th, 2013, 01:47
لینوکس centos 5.8 + کلوکسو میتونه کار شما رو راحت انجام بده