PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور i7 از گیگا فقط 99 هزار تومان

Parspad
February 4th, 2010, 15:58
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک عدد سرور با مشخصات زیر از دیتاسنتر گیگا اینتر... به فروش میرسد
ااین سرور الان 9 روز هست که کار کرده و 21 روز برای این ماهش فرصت باقی مونده در اصل تاریخ تمدیدش 6 اسفند هست
قیمت این سرور را از نمایندگی های این دیتاسنتر در ایران که بپرسید 190 تا 210 قیمت میدن ولی چون 9 روز از این سرور گذشته من به قیمت 99 هزار تومان اون رو برای دوستانی که خواهان این سرور هستن قیمت گذاشتم .
شاید سوالی پیش بیاد که چرا دارم این سرور را رد میکنم بره ؟
به خاطر این هست که پورت 100 مگابایت این سرور به اتمام رسیده و الان رو پورت 10 مگابایت هست و بدرد من نمی خوره وگرنه هیچ مشکلی دیگه ایی ندارد .

مشخصات سرور به صورت زیر می باشد :

Intel Core i7 920 4*2,66 GHz

12 GB RAM

2000 (2 x 1000) GB HD

لینک این آفر در دیتاسنتر :

Giga-International.com (http://www.giga-international.com/detail_server.php?id=117)

Parspad Hosting Group (http://www.parspad.net)

saeedta
February 13th, 2010, 00:24
یعنی ماهانه 99 تومان یا این ماه 99 تومان فقط

و پورت 100 مگابیت تموم شده یعنی چی ؟ مگه پورتم تموم می شه ؟

بعد روش میشمه Windows server 2008 نصب کنند ؟

در ضمن crack میشه رو این دیتا سنتر کرد ؟

Arte
February 13th, 2010, 00:44
محسن بیا دوباره توضیح بده

Parspad
February 13th, 2010, 00:46
سلام عزیز
من یه سرور از یک دوستی گرفتم از گیگا که پورت 100 مگابایتش تموم شده و تا ماه جدید میلادی روی پورت 10 مگ می مونه و این سرور تا 6 اسفند 1 ماهش اعتبار داره اون موقع میخوایتی 99 میدادم الان بخوای 70 میدم :D
روش win هم میشه نصب کرد هزینه ی لایسنی داره و ... چی میخوای crack باشه روش ؟

MagicVps.Com
February 13th, 2010, 01:24
دوست عزیز فقط این ماه این قیمت هست باری این چند روز باقی مانده و از ماه بعد به قیمت اصلی برمیگرده

این دوستومن درست منظورتشون بیان نکردن
نکته بسیار مهم در مورد گیگا این هست که شالید خیلی از مصرف کنندگان وهمکارن شاید بی اطلاع باشن این هست که حداکثر پهنای باند ماهیانه گیگا 10 ترا بایت هست و بعداز مصرف 10 ترا بایت سرعت پورت بجای 100 به 10 تبدیل میشه ولی قطع نمیشه و این همون چیزیهست که میگن نامحدود که البته یکجورای باید گفت محدودیت داره که محدودتش هم ذکر شده
موفق باشید