ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی پنل یا دایرکت ادمین؟

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 14:54
سلام به تمامی دوستان.قصد دارم نمایندگی مسترریسلر نامحدود با قیمت بیست هزار تومان در ماه ارائه بدم.میخواستم بدونم شما ها سی پنل رو بیشتر میپسندید تا سی پنل بگیرم یا دایرکت ادمینو میپسندید.خودم اولین نفری هستم که شرکت میکنم چون خودم به شخصه دایرکت رو بیشتر میپسندم.خواهشا پست نزنین.درضمن از لحاظ فروش بیشتر سعی کنین بگین:دی
موفق باشید

asrhosting
March 23rd, 2013, 14:59
بدون شک بهتون میگم دایرکت ادمین !

- عدم تحریم .
- هزینه لایسنس ارزان ( لایف تایم : 150 ت . ماهیانه : 13 ت )
- امنیت . سرعت و پایداری بالا .

در کل برا ما ایرانی ها همه طوره بهتر سی پنل هست .

Dr.Oxygen
March 23rd, 2013, 15:00
ایرانی ها بیشترشون عقلشون در چشمشون هست
پس سی پنل

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 15:07
ولی دایرکت خیلی بهتره.خیلی بده که ایرانیا عقلشون توی چشمشونه!

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 15:28
4 نفر!!!همین!

bamba
March 23rd, 2013, 15:42
پس سی پنل

برای یوزر ایرانی بدون شک دایرکت ادمین و ربطی به چشم نداره و کاملا عقلانیه

stars
March 23rd, 2013, 15:55
4 نفر!!!همین!

1000 نفرم بپرسی میگن سی پنل!! چون ایرانی جماعت سرش درد میکنه برای تحریم و... خدایی یک محصول داشتیم قیمتش بود 2000 تومان. کسی نمیخرید.قیمتش رو کردم 12000 تومان فقط جهت خنده چون مشتری نداشت. باورتون نمیشه 8 تا مشتری روز اول آمد!
دقیقا مثل ماجرای ویندوز و لینوکس و ماک هست. لینوکس و اپل ماک رو تو ایران همچین شناخته شده نیست و هر جا میری ویندوز استفاده میکنند. اما دریغ از اینکه لینوکس و ماک برای خودشون خدایی هستند..
دایرکت ادمین واقعا عالی هست.هم ساده هم پرسرعت و هم کاربردی..اما مشتری ها همچنان دنبال سی پنل!

compiler
March 23rd, 2013, 16:07
خیلی جالبه

یه نظر سنجی میزارید بعد با گفتن این جمله که عقل ایرانی ها در چشمشونه مسیر رو به سمتی میبرید که هر کی گفت cPanel بهتره بی عقل محسوب بشه

دایرکت ادمین بسیار عالیست مخصوصا وقی مسئله تحریم پیش میاد ولی خیلی مونده به cPanel ّبرسه . واسه همینه که بی عقل هایی مثل Hostgator , Bluehost , Justhost که بهترین هاستینگ های جهان هستند از cPanel غیر امن و پر از باگ و کند و خلاصه به درد نخور استفاده میکنند .

هر موقع یاد گرفتید مودب باشید و منطقی حرف بزنید نظر سنجی ایجاد کنید . اینجا شده بچه بازی هر کی هر چی میخواد مینویسه کسی هم نیست نظارت کنه!

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 16:10
خیلی جالبه

یه نظر سنجی میزارید بعد با گفتن این جمله که عقل ایرانی ها در چشمشونه مسیر رو به سمتی میبرید که هر کی گفت cPanel بهتره بی عقل محسوب بشه

دایرکت ادمین بسیار عالیست مخصوصا وقی مسئله تحریم پیش میاد ولی خیلی مونده به cPanel ّبرسه . واسه همینه که بی عقل هایی مثل Hostgator , Bluehost , Justhost که بهترین هاستینگ های جهان هستند از cPanel غیر امن و پر از باگ و کند و خلاصه به درد نخور استفاده میکنند .

هر موقع یاد گرفتید مودب باشید و منطقی حرف بزنید نظر سنجی ایجاد کنید . اینجا شده بچه بازی هر کی هر چی میخواد مینویسه کسی هم نیست نظارت کنه!

ایول.حال کردم.زدی توی پوزش...!!!

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 16:11
خیلی جالبه

نظر سنجی داره به سمت دایرکت ادمین پیش میره ها!!!!دایرکت 6 نفر سی 2 نفر!

Dr.Oxygen
March 23rd, 2013, 16:17
خیلی جالبه

دوست عزیز اگر منظورتون من هستم شاید منظور من رو متوجه نشدید
بنده منظورم اینه که وقتی سی پنل این همه محدودیت برای ما و تحریم گذاشته باز ما ایرانی ها میریم باهاش کار می کنیم اونم با این قیمت های لایسنسش
همین Hostgator , Bluehost , Justhost که مثال زدید مگه تحریم هستند؟ مگه پول کشورشون مثل ما بی ارزش هست؟
دوست عزیز چرا با این همه سختی از هنوز بریم سراغ سی پنل؟ وقتی دایرکت ادمین بدون تحریم با لایسنس لایف تایم فقط 250 تومان هست که سرعت بیشتری هم نسبت به سی پنل داره.
من نمیگم سی پنل بده و پره باگه بلکه میگم برای ما ایرانی ها خوب نیست.
به هر حال اگر ناراحت شدید از صمیم دل معذرت می خوام دوست عزیز
موفق و سربلند باشید

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 16:22
:39:

Dr.Oxygen
March 23rd, 2013, 16:27
خیلی جالبه

دوست عزیز خود ما هم از سی پنل استفاده می کنیم و هم دایرکت ولی مشتری بیشتر سی پنل می پسنده

danitfk
March 23rd, 2013, 16:36
با Direct Admin خیلی حال می کنم.. :71:

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 16:46
هفت به چهار.دایرکت ادمین پیش افتاده:113:

mirhendi
March 23rd, 2013, 17:04
عزیز همه چیز دایرکا ادمین عالیه ولی اگه فقط و فقط یه ویرایش کوچولو کنه مشتریاش دوبرابر میشن اونم فایل منیجرشه که خیلی خیلی داغونه! یه ادیت کوچولو بخوایم کنیم \درمون در میاد‍!!

avalhost
March 23rd, 2013, 17:44
هیچ شرکتی هنوز موفق نشده مثل سی پنل بنویسه شما نمونه بارز انجمن سی پنل رو ببنید انجمن دایرکت ادمین هم مینطور دایرکت ادمین کلا 3 نفر هستند که اصلا هم جزو اون شرکت نیستند و هر سوالی بپرسی یه جواب بی ربط میدهند و کارت حل نمیشه ولی سی پنل کسی که پاسخ میده کاملا وارد هست و 100% مشکل رو برطرف میکنه و راهنماییت میکنه
پشتیبانی دایرکت ادمین برای تایید لاینسس هم که کلا افتضاحه بعضی موقع ها تا 48 ساعت هم طول میدن
بعد راحتی که یوزر با سی پنل داره اصلا با دایرکت ادمین قابل مقایسه نیست.
قیمت لاینسس سی پنل هم 15-30 دلار هست که نسبت به در آمد شرکت های بزرگ هاستینگ دنیا این مبلغ واقعا ناچیزه و از همه مهمتر چندزبانه بودنش هست این میتونه مزیت بزرگی برای شرکت های بین المللی و چند ملیته باشه.
یک امکان دیگری هم که ارائه میده نسخه تریال هست که دایرکت ادمین این رو نداره
در کل دایرکت ادمین هیچ امکانی اضافه نداره (حتی در بعضی موارد کمتر هم داره) که بشه بخاطر اون از سی پنل گذشت
در مورد تحریم هم شما در هیچ کجای دنیا نمیتونید از هویت ایرانی تون چیزی رو مستقیم بخرید چون خودتون هم میدونید به مشکل میخورید اینو هم بگم هیچ کی از پول بدش نمیاد

shazo
March 23rd, 2013, 18:40
توی ایران محبوب تر سی پنله..

compiler
March 23rd, 2013, 18:48
توی ایران محبوب تر سی پنله..

سایر کشور های دنیا دایرکت ادمین محبوب تره؟

shazo
March 23rd, 2013, 20:50
سایر کشور های دنیا دایرکت ادمین محبوب تره؟

در مورد سایر کشور ها اطلاع دقیقی ندارم.. ولی یادم میاد یه تاپیک توی انجمن بود که توی ایران کدوم رو ترجیح میدن که سی پنل رای آورد..

اینجا هم تقریبا به همین شکله..

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 20:51
چه بحثی را انداختم من d:

diges
March 23rd, 2013, 21:15
سی پنل چرا ؟ مهم ترین ویژگی صفحه اصلی سی پنل هست و قرار گرفتن آیکون ها به صورت منظم مهم ترین فرقش که نه من همه کاربران عاشق اون هستند آجاکس بودن سی پنل هست :71:

سی پنل هست در مقایسه با دایرکت آدمین فایل منیجر کاملی داره شما از ایجاد دیتا بیس بگیر تا .... از همه نظر سی پنل سر هست !

بهترین هاست های دینا سی پنل استفاده می کنن این یک دلیل هست که این کنترپنل نه در ایران بلکه همه جای دنیا محبوب هست .

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 21:46
سی پنل چرا ؟ مهم ترین ویژگی صفحه اصلی سی پنل هست و قرار گرفتن آیکون ها به صورت منظم مهم ترین فرقش که نه من همه کاربران عاشق اون هستند آجاکس بودن سی پنل هست :71:

سی پنل هست در مقایسه با دایرکت آدمین فایل منیجر کاملی داره شما از ایجاد دیتا بیس بگیر تا .... از همه نظر سی پنل سر هست !

بهترین هاست های دینا سی پنل استفاده می کنن این یک دلیل هست که این کنترپنل نه در ایران بلکه همه جای دنیا محبوب هست .

سلام.باجازه بزرگان.بنده یه چندسالی میشه که توی کار هاستینگم.میدونم بسیاری از مردم سی پنل رو میپسندند.حتی بنده یه سایت خارجی زدم و هاست ب خارجی ها هم فروختم ک سی پنل خیلی فروش داشت.ولی از نظر بنده دایرکت ادمین بسیار پلن قدرتمندیه و خیلی برتری داره نسبت به سی پنل.مشکلی توی دایرکت ادمین نمیبینم.نمیدونم چطوره که همه سی پنل رو میپسندن.درسته که دایرکت ادمین برای هر بخش از آیکون استفاده نمیکنه ولی سی پنل استفاده میکنه ولی خوب هر سیستمی یه خصوصیتی داره که سیستم دیگه اونو نداره.آرزوی موفقیت دارم برای همه...عیدتون مبارک...!!!

j4b3r
March 23rd, 2013, 23:07
سلام
هر دو کنترل خوب هستند و مزایا و معایب خودشون رو دارند.
هزینه: ۱۰۰٪ دایرکت ادمین با هزینه ۲ ماه سی پنل میشه یه لایف تایم گرفت
راحتی کار برای یوزر: سی پنل
راحتی کار برای ادمین سرور : باز نظر رابط کاربری سی پنل در این مورد بسیار قوی هست ولی دایرکت ادمین بیشتر باید کامند لاین استفاده کنید
که برای ادمین های تازه کار سخت تر هست.
مصرق منایع سرور : به نظر من دایرکت ادمین بسیار کمتر منابع مصرف میکنه و سریع تر هست. مخصوصا در مبحث بک آپ گیری.
دایرکت ادمین از نظر میدیریتی چیزی کمتر از سی پنل نداره ولی اکثرا از کامند لاین باید استفاده کنید.
یوزرها هم به راحتی با دایرکت ادمین کنار میاند.
در مورد تحریم و غیره هم که صحبت شد.
در اخر هم بگم من با دایرکت ادمین به مشکلات عجیب و غریب اصلا بر نمی خورم ولی سی پنل بله مشکلات عجیب و غریب بر خوردم.

kamkar
March 23rd, 2013, 23:13
من هم مثل بقیه ایرانی ها همیشه فکر میکردم بدون سی پنل نمیتونم این زندگی سگی رو تحمل کنم، اما مجبور شدم از دایرکت ادمین استفاده کنم.
البته استفاده من کاملا شخصی هست.

با امکاناتش هم کنار میام، کلی اسکریپت مدیریتی آماده داره، اما مثل سی پنل رابط تحت وب نداره و باید با putty تنظیم کنم. اگر دستورات ترمینال رو در حد پایه بلد باشید راحت از پس مدیریتش بر میاید.
سرعتش عالیه، سریع بک آپ میگیره، قالب capri هم نصب کردم و خیلی راحت تونستم باهاش کنار بیام.

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 23:30
سلام
هر دو کنترل خوب هستند و مزایا و معایب خودشون رو دارند.
راحتی کار برای یوزر: سی پنل
راحتی کار برای ادمین سرور : باز نظر رابط کاربری سی پنل در این مورد بسیار قوی هست ولی دایرکت ادمین بیشتر باید کامند لاین استفاده کنید
که برای ادمین های تازه کار سخت تر هست.
مصرق منایع سرور : به نظر من دایرکت ادمین بسیار کمتر منابع مصرف میکنه و سریع تر هست. مخصوصا در مبحث بک آپ گیری.
دایرکت ادمین از نظر میدیریتی چیزی کمتر از سی پنل نداره ولی اکثرا از کامند لاین باید استفاده کنید.
یوزرها هم به راحتی با دایرکت ادمین کنار میاند.
در مورد تحریم و غیره هم که صحبت شد.
در اخر هم بگم من با دایرکت ادمین به مشکلات عجیب و غریب اصلا بر نمی خورم ولی سی پنل بله مشکلات عجیب و غریب بر خوردم.
ممنون از نظرتون

eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 23:31
من هم مثل بقیه ایرانی ها همیشه فکر میکردم بدون سی پنل نمیتونم این زندگی سگی رو تحمل کنم، اما مجبور شدم از دایرکت ادمین استفاده کنم.
البته استفاده من کاملا شخصی هست.

با امکاناتش هم کنار میام، کلی اسکریپت مدیریتی آماده داره، اما مثل سی پنل رابط تحت وب نداره و باید با putty تنظیم کنم. اگر دستورات ترمینال رو در حد پایه بلد باشید راحت از پس مدیریتش بر میاید.
سرعتش عالیه، سریع بک آپ میگیره، قالب capri هم نصب کردم و خیلی راحت تونستم باهاش کنار بیام.
nginxweb
March 24th, 2013, 00:15
دایرکت ادمین بروز تر می باشد و جدیدترین ورژن های component ها در دایرکت ادمین براحتی قابل بروزرسانی هستش و در کل سرعت مناسب تری خواهد داشت
اما مدیر یک سرور دایرکت ادمین دانش بالاتری باید نسبت به سی پنل داشته باشد چون خیلی از مد ها یا ماژول ها را دستی باید کامپایل کند

Dr.Oxygen
March 24th, 2013, 00:33

به شدت تایید میشه

bamba
March 24th, 2013, 02:05
دلیل اینکه خیلی از کاربرا ترجیح میدن از سی پنل استفاده کنن اینه که تجربه ی کار با دایرکت ادمین رو ندارن من خودمم وقتی برای اولین ار میخواستم از دایرکت ادمین استفاده کنم یه خورده دو به شک بودم ولی وقتی باهاش کار کردم بدجوری ازش خوشم اومد

parsdrive
March 24th, 2013, 02:31
یکی دیگر از مشکلات دایرکت ادمین هم نبود progress bar هنگام آپلود فایل هست که علاوه بر زیبایی در سی پنل که مثل سایت های فایل شیرینگ هست، وضعیت آپلود رو نشون میده و بعد از گذشت یک ساعت نمی بینید فایل ناقص آپلود شده.

diges
March 24th, 2013, 02:37
یکی دیگر از مشکلات دایرکت ادمین هم نبود progress bar هنگام آپلود فایل هست که علاوه بر زیبایی در سی پنل که مثل سایت های فایل شیرینگ هست، وضعیت آپلود رو نشون میده و بعد از گذشت یک ساعت نمی بینید فایل ناقص آپلود شده.

لایک :113:

همین مورد می خواستم بگم یادم رفت سی پنل از نظر راحتی کاربر خیلی راحت هست شما در دایرکت آدمین اثری از آجاکس حتی یک مورد نمی تونید ببنید !

دایرکت مثل ویندوز ایکس پی هست قدیمی به نظر می رسه در ضاهر ولی سی پنل شبیه ویندوز هشت هست :71:

File manager دایرکت آدمین رو از هر کس بپرسد می گه به سختی می شه کار کرد موندم چرا این مورد حل نمی کنن .

parsdrive
March 24th, 2013, 02:39
شما فرض کنید ما و کاربرانمون بعد از 3 سال از پلسک اومدیم به سی پنل! گویی کز این جهان به جهان دگر شدم!

TARIMEHR
March 24th, 2013, 02:53
سی پنل واقعا رابط گرافیکی زیبایی داره
منو های منظم و در جای مناسب

مثلا فایل منیجر ها رو با هم مقایسه کنیم
تو سی پنل خیلی راحت میشه همه رو تیک زد تو دایرکت ادمین باید همه رو تک تک تیک بزنیم
برای اینکه کاری انجام بدیم تو دایرکت ادمین باید اسکرول رو حرکت بدیم بریم انتهای صفحه تو سی پنل خیلی راحت جلوی دستمون هست

خیلی چیزهای این شکلی

سی پنل از لحاظ گرافیک و کاربر پسند بودن حرف نداره
ولی سیاست کاریشون (لعنت الله علیه)

shivahost
March 24th, 2013, 02:59
تو سی پنل خیلی راحت میشه همه رو تیک زد تو دایرکت ادمین باید همه رو تک تک تیک بزنیم

بالای تیک ها نوشته selecet که اگر روش کلیک کنید همه را تیک میزنه عزیز!

البته از نظر من هم تنها مشکل دایرکت ادمین فایل منیجرش هست که خب با یک فایل منیجر کمکی برای خودمان و بعضی مشتریان مشکل را حل کرده ایم:

چیز خوبیه: AjaXplorer (http://ajaxplorer.info)

با یک چیز در دایرکت ادمین خیلی حال کردم و آن کاملا مستقل بودن فولدرهای های هر دامنه است.

TARIMEHR
March 24th, 2013, 03:03

بهش توجه نکردم تا بحال چون زیاد خوشم نمیاد از این پنل استفاده کنم

اصل کلامم اینه که لقمه رو باید دوره سر پیچوند

asrhosting
March 24th, 2013, 07:34

البته از نظر من هم تنها مشکل دایرکت ادمین فایل منیجرش هست که خب با یک فایل منیجر کمکی برای خودمان و بعضی مشتریان مشکل را حل کرده ایم:

با یک چیز در دایرکت ادمین خیلی حال کردم و آن کاملا مستقل بودن فولدرهای های هر دامنه است.

دقیقا برا دایرکت ادمین ما از این فایل منیجر استفاده کردیم ولی باید دستی اکانت ساخت برا هر کاربر یا برا هر کاربر یه فایل منیجر آپلود کرد !
مشکلی که ما ازش خیلی می ترسیم مشکل امنیتیش بود برا همین کنارش گذاشتیم .

1. دوستان رو امنیت این اسکریپت نظری ندارن ؟
2. میشه طوری برنامه نویسی کرد که بعد ساخت هر اکانت داخل این فایل مینجر خودش یه اکانت بسازه برا کاربر و وصل بشه به فایل منیجر اصلی دایرکت ادمین ؟

ممنون

compiler
March 25th, 2013, 04:28
تقریبا میشه گفت امکاناتشون در سطح ادمین و برای مدیر سرور یکسانه . WHM امکانات وب بیس در اختیار مدیر سرور قرار میده و دایرکت ادمین با کامند لاین کارو راه میندازه ولی اصل فرق تو سطح و level یوزر ها هست . قالب زیبا و ماژول های بسیار زیاد و رنگارنگ که هر چند ممعمولا استفاده ای هم نمیشه ولی کاربر رو جذب میکنه . مثلا فقط در زمینه سئو N تا ابزار و ماژول داره
به نظر من بزرگ ترین مزیت cPanel در اینه که جا افتاده و خیلی از کاربران باهاش احساس امنیت بیشتری نسبت به DA دارن . آدم همیشه حوصله توضیح دادن به یوزر رو نداره و بعضی از کاربران هم اصلا متقاعد نمیشند!
اگر به خودم بود حتما از دایرکت ادمین استفاده میکردم در تمام سرور ها ولی فعلا که نمیشه . شاید در آینده!

cPanel بهتره چون علاوه بر کیفیت و قدرت زیاد ، با تکنیک های مهندسی اجتتماعی ، بازار یابی و تبلیغات قوی ، طراحی زیبا و .... نظر عموم رو به نفع خودش تغییر داده . همیشه اونی موفق تره که نظر عموم و مردم رو جلب که که فعلا cPanel خیلی جلو تره

علاوه بر اون cPanel یه فروم بسیار قوی داره ، بر خلاف دایرکت ادمین که فقط 2-3 نفر پاسخگو هستند فروم cPanel مدیران پاسخگوی بیشتری رو داره و اونجا نمایندگانی حتی از CSF هم پاسخگوی شما خواهند بود

shivahost
March 25th, 2013, 09:34
تقریبا میشه گفت امکاناتشون در سطح ادمین و برای مدیر سرور یکسانه . WHM امکانات وب بیس در اختیار مدیر سرور قرار میده و دایرکت ادمین با کامند لاین کارو راه میندازه ولی اصل فرق تو سطح و level یوزر ها هست . قالب زیبا و ماژول های بسیار زیاد و رنگارنگ که هر چند ممعمولا استفاده ای هم نمیشه ولی کاربر رو جذب میکنه . مثلا فقط در زمینه سئو N تا ابزار و ماژول داره
به نظر من بزرگ ترین مزیت cPanel در اینه که جا افتاده و خیلی از کاربران باهاش احساس امنیت بیشتری نسبت به DA دارن . آدم همیشه حوصله توضیح دادن به یوزر رو نداره و بعضی از کاربران هم اصلا متقاعد نمیشند!
اگر به خودم بود حتما از دایرکت ادمین استفاده میکردم در تمام سرور ها ولی فعلا که نمیشه . شاید در آینده!

cPanel بهتره چون علاوه بر کیفیت و قدرت زیاد ، با تکنیک های مهندسی اجتتماعی ، بازار یابی و تبلیغات قوی ، طراحی زیبا و .... نظر عموم رو به نفع خودش تغییر داده . همیشه اونی موفق تره که نظر عموم و مردم رو جلب که که فعلا cPanel خیلی جلو تره

علاوه بر اون cPanel یه فروم بسیار قوی داره ، بر خلاف دایرکت ادمین که فقط 2-3 نفر پاسخگو هستند فروم cPanel مدیران پاسخگوی بیشتری رو داره و اونجا نمایندگانی حتی از CSF هم پاسخگوی شما خواهند بود

اتفاقا هیچوقت از قالب های روی Cpanel خوشم نیامد و برای همین براش 2 تا قالب درست کردیم که استفاده می کردیم ( در امضا هست )

shivahost
March 25th, 2013, 09:36
دقیقا برا دایرکت ادمین ما از این فایل منیجر استفاده کردیم ولی باید دستی اکانت ساخت برا هر کاربر یا برا هر کاربر یه فایل منیجر آپلود کرد !
مشکلی که ما ازش خیلی می ترسیم مشکل امنیتیش بود برا همین کنارش گذاشتیم .

1. دوستان رو امنیت این اسکریپت نظری ندارن ؟
2. میشه طوری برنامه نویسی کرد که بعد ساخت هر اکانت داخل این فایل مینجر خودش یه اکانت بسازه برا کاربر و وصل بشه به فایل منیجر اصلی دایرکت ادمین ؟

ممنون

میشه پلاگینش کرد که نصب بشه روی دایرکت ادمین.... ولی راحت نیست!

eskelet-sokhte
March 25th, 2013, 15:54
بحث چی بود رسید به چی:دی

سی پنل یا دایرکت ادمین؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f57/75358/index4.html)

besthosti.com
March 25th, 2013, 16:34
سی پنل بسیار بهتر است و تنها بدی که داره مشکلات تحریم است ولی هیچ تضمینی هم نیست که دایرکنت ادمین هم تحریم نکنه
الان رابطه ایران و کانادا خیلی تیره شده مخصوصا بعد از این که سفارت ایران را در کانادا بستند .

mehrabrajabi
March 25th, 2013, 16:44
به نظر من از لحاظ زیبایی و راحتی سیپنل چون دیگه همه با سیپنل کار کردن و بلدن چیکار کنن باهاش اما خیلی گرونه!!ولی دایرکت ادمین از لحاظ اقتصادی به صرفه هست ولی راحتی نه چون من خیلی ها رو میشناسم که نمیدونن حتی دایرکت ادمین چی هست!!
به نظر من سی پنل

alireza.076
March 26th, 2013, 02:57
از طرفی که دایرکت در امنیت حرف اول رو میزنه، من به دایرکت رای میدم، همچنین سبک بودن قالب پیش فرض به نظر بنده خیلی سازگاری بیشتری با اینترنت ایران داره

shivahost
March 26th, 2013, 03:07
به نظر من از لحاظ زیبایی و راحتی سیپنل چون دیگه همه با سیپنل کار کردن و بلدن چیکار کنن باهاش اما خیلی گرونه!!ولی دایرکت ادمین از لحاظ اقتصادی به صرفه هست ولی راحتی نه چون من خیلی ها رو میشناسم که نمیدونن حتی دایرکت ادمین چی هست!!
به نظر من سی پنل

این خیلی ها یک زمانی هم نمی دانستند cpanel چی هست!

تا حالا کسی را دیده اید که با دایرکت ادمین کار کرده باشه و cpanel را ندیده باشه!؟ شنیدن نظراتش بعد از اینکه برای اولین بار cpanel را دید خیلی برام جالب بود و کاملا از آن بدش آمده بود.

از نظر امنیت هم بطور کلی دایرکت ادمین بهتر است و این را در فروم های خارجی خیلی در موردش گفته اند. برگ برنده cpanel قدیمی بودن آن است و خیلی هاستینگ های مطرح در دنیا حاضر به کوچ نیستند. البته آنها تحریم نیستند و دلیلی هم ندارد کوچ کنند ولی استفاده آنها از cpanel به معنای برتری مطلق آن نیست.

من شخصا از سیپنلی ها بودم و اصلا فکر نمی کردم روزی سمت دایرکت ادمین برویم اما با مشورت همکارانمون بخاطر دردسر های تحریم تصمیم گرفتیم روی آن پافشاری نکنیم و دایرکت ادمین را با تمام بدی هایی که شنیده بودیم قبول کنیم. و الان از این تغییر کاملا راضی هستیم. هیچیک از مشتریان ما از این موضوع ناراحت نشدند و در اداره وب سایت هایشان هیچ مشکلی نداشتند. به جز دو مورد سوال در مورد فایل منیجر و روش کپی کردن و move و add to clipbord در دایرکت ادمین هیچ سوال دیگری از پشتیبانی ما نشد که بیانگر سادگی و راحتی این کنترل پنل هست.

diges
March 26th, 2013, 03:15
امنیت دایرکت آدمین در حالت پیش فرض بالا هست سی پنل کار بلد باشید بهترین امنیت رو به شما میده .

حرف من و خیلی دیگه این هست دایرکت آدمین با همه انتقادات که مثلا به فایل منیجرش می شه چرا تغیری نمی ده ؟ چرا برای راحتی کاربر قابلیت آجاکس رو اضافه نمی کنه ؟

از hostmonster.com هاست سی پنل دارم اینقدر این امکانات داره واقعا شگفت زده می شید اصلا این کنترل پنل ها از نظر امکانات قابل مقایسه نیستند !

سی پنل در امکانات , راحتی مدیر سرور و کاربر حرف اول رو می زنه دایرکت آدمین خیلی ضعیف عمل کرده این ضعفش رو هم اصلاح نمی کنه .

alireza.076
March 26th, 2013, 03:17
این خیلی ها یک زمانی هم نمی دانستند cpanel چی هست!

تا حالا کسی را دیده اید که با دایرکت ادمین کار کرده باشه و cpanel را ندیده باشه!؟ شنیدن نظراتش بعد از اینکه برای اولین بار cpanel را دید خیلی برام جالب بود و کاملا از آن بدش آمده بود.

از نظر امنیت هم بطور کلی دایرکت ادمین بهتر است و این را در فروم های خارجی خیلی در موردش گفته اند. برگ برنده cpanel قدیمی بودن آن است و خیلی هاستینگ های مطرح در دنیا حاضر به کوچ نیستند. البته آنها تحریم نیستند و دلیلی هم ندارد کوچ کنند ولی استفاده آنها از cpanel به معنای برتری مطلق آن نیست.

من شخصا از سیپنلی ها بودم و اصلا فکر نمی کردم روزی سمت دایرکت ادمین برویم اما با مشورت همکارانمون بخاطر دردسر های تحریم تصمیم گرفتیم روی آن پافشاری نکنیم و دایرکت ادمین را با تمام بدی هایی که شنیده بودیم قبول کنیم. و الان از این تغییر کاملا راضی هستیم. هیچیک از مشتریان ما از این موضوع ناراحت نشدند و در اداره وب سایت هایشان هیچ مشکلی نداشتند. به جز دو مورد سوال در مورد فایل منیجر و روش کپی کردن و move و add to clipbord در دایرکت ادمین هیچ سوال دیگری از پشتیبانی ما نشد که بیانگر سادگی و راحتی این کنترل پنل هست.

دقیقا با گفته های جناب شیوا هاست موفقم، کار با دایرکت ادمین هیچ سختی ندارد، پنلی بسیار ساده و کار آمد
به نظر من دلیل اینکه میگند دایرکت سخته یا مشکلات و ... داره صرفا جهت تبلیغاتی بوده و هیچ برتری به دایرکت ادمین ندارد

با یه مثال ساده
شما خودرویی میخرید که با موتور بنز باشد اما بدنه ی آن 206 یا خودرویی که با موتور 206 و بدنه ی بنز؟! در حالی که خودروی اول ارزان تر و راحت تر بوده؟!
مقایسه سی پنل و دایرکت هم یه چیزی تو همین مایع ها هستش، گرافیک سی پنل میشه گفت دل چسب تره اما باطن دایرکت یه چیزه دیگست

abolfazl201358
March 26th, 2013, 03:34
هر زمان سی پنل تونست مثل دایرکت ادمین نسخه های جدید php و apache و غیره رو در جا ابدیت بده کارش درسته

اینه همه باگی که از سی پنل زده بیرون از دایرکت ادمین میزد خودشون جمش میکردن :71:

morteza.pr
March 26th, 2013, 03:45
سلام و عرض ادب

در حال حاضر سي پنل بخاطر اينكه آموزش هاش در اينترنت بسيار زياده و تقريبا هر جا از سي پنل به مشكل خوردي و ندونستي يكم سرچ كني آموزشش هست ولي دايركت ادمين بخاطر همين عدم وجود آموزش هاي كافي محبوبيتش كمتره

البته در خيلي مسائل دايركت ادمين خيلي بهتره و حتي توي يكي از تاپيك ها علاوه بر مشكلات كمتر تحريم ، سرعت و امنيت بالاتر رو براي دايركت ادمين گفته بودن

eskelet-sokhte
March 26th, 2013, 12:33
سی پنل پیش اوفتاده:d

eskelet-sokhte
March 26th, 2013, 12:37
ولی خداییش دایرکت بهتره.درسته که سی پنل امکانات بیشتری داره و گرافیک بالایی داره ولیبه درد ایرانیا و نت ایرانیا نمیخوره.یه سایت مسخره میخوای باز کنی فقط باید 1 ساعت صبر کنی.به خدا چند روز پیش سرعت دانلود من 3 کیلوبایت بود(adsl)دایرکت ادمین از لحاظ گرافیک به نت ایران میخوره.امنیتش برتری داره نسبت به سی پنل.ارزونتره.مشکل تحریم نداره و و و و...خیلی چیزای دیگه.موفق باشید...!!!

SAJJADSAA
March 26th, 2013, 17:14
عزیز یکی ام باید بیاد همین حرفی که فرمودینو رو شما انجام بدن
پوزش:60:یعنی چی:-|

ایول.حال کردم.زدی توی پوزش...!!!
ضمنا بعلت رابط کاربری بهتر و قوی تر سیپنل و کم تخصص بودن اکثر وبمستران ایرانی سیپنل بهتره

وجدانا اولین باری که خاستین دامنه رو سایتتون پارک کنین در هر دو پنل کدوم آسون تر بود مطعنا سیپنل

eskelet-sokhte
March 26th, 2013, 17:20
ضمنا بعلت رابط کاربری بهتر و قوی تر سیپنل و کم تخصص بودن اکثر وبمستران ایرانی سیپنل بهتره

خوب عزیز من وقتی تحریم هستیم سی پنل به چه دردی میخوره؟

SAJJADSAA
March 26th, 2013, 17:40
تضمینی هم نیست فردا دایرکت تحریم نکنه

eskelet-sokhte
March 26th, 2013, 18:17
تضمینی هم نیست فردا دایرکت تحریم نکنه

هنوز که تحریم نکرده...!!!

tizparvaz
March 26th, 2013, 18:51
چون اینجا سرویس دهنده بیشتر از مشتریه
و چون دایرکت ادمین ارزونتر از سی پنله
حدس میزنم دایرکت ادمین برنده بشه اما از نظر کاربر که اکثرا تجربه مار با سی پنل رو دارن من سی پنل رو میپسندم

mizbanplus
March 26th, 2013, 20:39
به شخصه دایرکت ادمین رو بیشتر می پسندم ، اما امان از کاربرا !
مهم هم کاربرا هستن دیگه که اون ها هم سی پنل میخوان.
اصن به 80 درصدشون بگی دایرکت ادمین می پرسن خوردنیه یا ... ؟! :71:

Alchemist
June 18th, 2013, 16:18
این هم خلاصه ای از نظرات دوستان

سی پنل

مزایا

معایب

سرور های ایران اکثرا رو دایرکت آدمین هستن

سی پنل امکانات زیادی داره و مشکل تحریم و قیمت هم بالاتره

نه فقط بحث تحریم هست. و گر نه اصلا قابل قیاس نیست.

چیزی که من شنیدم اینکه که الان سی پنل کاربرهای ایرانی رو تحریم کرده و اگه هاستی به تعداد زیادی کاربر ایرانی داشته باشه این احتمال هست که سی پنل لایسنس سرور رو بلوکه کنه.

اسپم *****ش خیلی قویه

تا جایی که من شنیدم شرکت های زیاد ایرانی به همین دلیل بلاک شدن و مجبور به انتقال سرور ها به دایرکت ادمین شدن.

قیمت لاینسس سی پنل هم 15-30 دلار هست که نسبت به در آمد شرکت های بزرگ هاستینگ دنیا این مبلغ واقعا ناچیزه

این امکانات بالای سی پنل که ازش تعریف می کنید رو اکثرتون شاید یک بار در سال هم از نصف بیشتر این امکانات استفاده نکنید

یک امکان دیگری هم که ارائه میده نسخه تریال هست که دایرکت ادمین این رو نداره

من با دایرکت ادمین به مشکلات عجیب و غریب اصلا بر نمی خورم ولی سی پنل بله مشکلات عجیب و غریب بر خوردم.

بهتره چون علاوه بر کیفیت و قدرت زیاد ، با تکنیک های مهندسی اجتتماعی ، بازار یابی و تبلیغات قوی ، طراحی زیبا

مثلا فقط در زمینه سئو N تا ابزار و ماژول داره

برگ برنده cpanel قدیمی بودن آن است و خیلی هاستینگ های مطرح در دنیا حاضر به کوچ نیستند.

چون اینجا سرویس دهنده بیشتر از مشتریه
و چون دایرکت ادمین ارزونتر از سی پنله
حدس میزنم دایرکت ادمین برنده بشه اما از نظر کاربر که اکثرا تجربه مار با سی پنل رو دارن من سی پنل رو میپسندم

هر زمان سی پنل تونست مثل دایرکت ادمین نسخه های جدید php و apache و غیره رو در جا ابدیت بده کارش درسته

اینه همه باگی که از سی پنل زده بیرون از دایرکت ادمین میزد خودشون جمش میکردن

یه سایت مسخره میخوای باز کنی فقط باید 1 ساعت صبر کنی.به خدا چند روز پیش سرعت دانلود من 3 کیلوبایت بود(adsl)

دایرکت ادمین

مزایا

معایب

دایرکت ادمین از نظر بعضی مسائل امنیت بهتری داره

چون کمی اعصاب خورد کن هست دایرکت ادمین در اوایل مخصوصا

دایرکت ادمین امنیت خوب بدون مشکل تحریم و کاربری آسان قیمت هم پایین

قابلیات کمتری نسبت به سی پنل داره

در برخی موارد برای کسایی که باهاش کار میکنن یکم گنگو ازیت کنند

بعضی وقتها یه قسمتی رو کار داری باید یه ساعت بگردی تا پیدا کنی

فایل منیجرش به معنای واقعی، افتضاحه !

دلیل اینکه خیلی از کاربرا ترجیح میدن از سی پنل استفاده کنن اینه که تجربه ی کار با دایرکت ادمین رو ندارن

اسپم *****ش از فایل منیجرش بد تر

دایرکت ادمین بروز تر می باشد و جدیدترین ورژن های component ها در دایرکت ادمین براحتی قابل بروزرسانی هستش و در کل سرعت مناسب تری خواهد داشت

مثل سی پنل رابط تحت وب نداره و باید با putty تنظیم کنم.

سی پنل بسیار بهتر است و تنها بدی که داره مشکلات تحریم است ولی هیچ تضمینی هم نیست که دایرکنت ادمین هم تحریم نکنه
الان رابطه ایران و کانادا خیلی تیره شده مخصوصا بعد از این که سفارت ایران را در کانادا بستند .

حرف من و خیلی دیگه این هست دایرکت آدمین با همه انتقادات که مثلا به فایل منیجرش می شه چرا تغیری نمی ده ؟ چرا برای راحتی کاربر قابلیت آجاکس رو اضافه نمی کنه ؟

البته دایرکت ادمین با قالب خودش توصیه نمی کنم ! بگردین یه skin پیدا کنید و روش نصب کنید . عالی میشه

Alchemist
June 18th, 2013, 16:25
ولی من خودم با توجه به مطالعه و تحلیل نظرات دوستان به دایرکت ادمین رسیدم چون :
نظرات دوستان دایرکت ادمینی منطقی تر و حرفه ای تر بود و این دوستان سطح سواد بیشتری داشتند
بیشتر کاربرا فکر میکنند که سی پنل تنهاترین کنترل پنل هاسته و بغیر از اون کنترل پنل دیگه ای وجود نداره و اکثر کاربرا از سی پنل شروع کردن و بعد به دایرکت ادمین رفتن
بارزترین برتری سی پنل به دایرکت ادمین رابط کاربری اونه

paarandserver
June 18th, 2013, 17:28
قطعاً دایرکت ادمین ویژگی های خاص خودش رو داره
اما برای کسانی که قصد خرید هاست دارند مسلماً سیپنل انتخاب اول خواهد بود!!!
برای آپلود فایل ، سرعت unzip و ... اصلا قابل مقایسه با بقیه پنل ها نیست !
و در کل برای کاربران سیپنل انتخاب اول بوده همیشه

eskelet-sokhte
June 18th, 2013, 17:36
ولی خداییش دایرکت ادمین بهتره!هم از لحاظ امنیت بهتره و هم از لحاظ قیمت و تحریمات اقتصادی
درسته یکمی سرعت فایل منجرش پایینه ولی خوب قیمت پایینترش نسبت ب سی پنل و همچنین نداشتن تحریم این مشکلش رو پوشونده
موفق باشید

Alchemist
June 18th, 2013, 21:09
به نظر شما برای فروشگاههای اینترنتی کدویک بهتره ؟
من که کلا خودم از دایرکت ادمین خوشم میاد ولی نمیدنم برای خرید هاست برای قرار دادن cms فروشگاه اینترنتی تو اون کدوم بهتره

irnahost.ir
June 18th, 2013, 21:28
در هردو میشه هر سیستم مدیریت محتویی رو نصب کرد
ولی پیشنهاد من سی پنل هست

shahab-f
June 18th, 2013, 21:39
ولی دایرکت خیلی بهتره.خیلی بده که ایرانیا عقلشون توی چشمشونه!

دایرکت ادمین تعدادی از امکانات سی پنل رو نداره........................................ ..

eskelet-sokhte
June 18th, 2013, 22:28
در هردو میشه هر سیستم مدیریت محتویی رو نصب کرد
ولی پیشنهاد من سی پنل هست

ولی برعکس.پیشنهاد من دایرکت ادمینه

shazo
June 18th, 2013, 22:44
سسی پنل

تحریم هم برداشته بشه که دیگه حتما سی پنل !

eskelet-sokhte
June 18th, 2013, 22:46
سسی پنل

تحریم هم برداشته بشه که دیگه حتما سی پنل !

اگه دایرکت ادمین روی گرافیک و فایل منجرش کار کنه(فایل منجرش مشکلی نداره فقط سرعتش پایینه)از سی پنل هم میزنه بالا تر
چون همه چیش دیگه جور میشه.یه ایمیل واسشون فرستادم گفتن رفت توی صف بررسی ها!

nginxweb
June 18th, 2013, 22:50
دایرکت ادمین بسیار آپدیت تر از سی پنل می باشد. مدیر سرور با یک Command میتوانند آخرین patch ها آپدیت ها و بروز رسانی های کامپوننت های سرور رو update کمه در صورتیکه سی پنل همچین امکانی ندارد و باید صبر کنید تا build بعدی release گردد

از نظر مصرف منابع دایرکت ادمین سبک تر میباشد و بدلیل نداشتن سرویس های اضافی رم کمتری نیز مصرف میکند.

از طرفی دایرکت ادمین در CB2 براحتی از nginx پشتیبانی میکند در همچنین قابلیت نصب آخرین ورژن های php-mysql مثل mysql 5.6 - php 5.5 را دارا هستش در صورزتیکه سی پنل هنوز روی ورژن های پایین تر مانور می دهد.

اما مدیر یک سرور دایرکت ادمین باید حرفه ای تر باشد چون خیلی مسائل و کارها رو بصورت command باید انجام دهد در صورتیکه در سرورهای سی پنل بصورت interface whm اکثر کارها قابل انجام می باشد

:53:

rapfather
June 18th, 2013, 23:01
سی پنل بهترینه.شک نکن

eskelet-sokhte
June 18th, 2013, 23:03
سی پنل بهترینه.شک نکن

همونطور ک دوستان قبلی گفتن قبل شما توی چشته
دایرکت
موفق باشید

shahab-f
June 18th, 2013, 23:15
همونطور ک دوستان قبلی گفتن قبل شما توی چشته
دایرکت
موفق باشید

دوست عزیز این که شما از دایرکت ادمین استفاده میکنی و ازش خوشت میاد دلیل نمیشه دایرکت ادمین بهتر باشه .اگه خوب بود 80 درصد کاربرا نمیرفتن سمت سی پنل هیچ ربطی هم به محیط فایل منیجرشون نداره بیخود ربط به این ندید اگه واقعا دایرکت ادمین خوب بود مطمئن باشید کابرا با محیطش کنار میومدن ....چیزی که خوب باشه اسم در میاره ...
اینکه میگید اونایی که از سی پنل استفاده می کنند عقلشون تو چششونه غیر مستقیم دارین میگید بی عقلن و تجربه ای ندارن دیگه درسته ؟یکم قبل از زدن یه حرف مزه مزش کنید و بعد بریزیدش بیرون دیگه این فهم آدمه ربطی به این مسائل نداره .
موفق باشید

eskelet-sokhte
June 18th, 2013, 23:29
دوست عزیز این که شما از دایرکت ادمین استفاده میکنی و ازش خوشت میاد دلیل نمیشه دایرکت ادمین بهتر باشه .اگه خوب بود 80 درصد کاربرا نمیرفتن سمت سی پنل هیچ ربطی هم به محیط فایل منیجرشون نداره بیخود ربط به این ندید اگه واقعا دایرکت ادمین خوب بود مطمئن باشید کابرا با محیطش کنار میومدن ....چیزی که خوب باشه اسم در میاره ...
اینکه میگید اونایی که از سی پنل استفاده می کنند عقلشون تو چششونه غیر مستقیم دارین میگید بی عقلن و تجربه ای ندارن دیگه درسته ؟یکم قبل از زدن یه حرف مزه مزش کنید و بعد بریزیدش بیرون دیگه این فهم آدمه ربطی به این مسائل نداره .
موفق باشید

سلام.اگه شما لطف کنین و حرف منو ترجمه نکنین خیلی کار کردین!من هیچ وقت همچین حرفی نزدم.80 درصد کاربرا رفتن سراغ سی پنل چون محیط گرافیکیش جذاب تره!شما یه مغازه ببینین رنگ دیوار و.. صورتی باشه ، یه مغازه ببینین دیوارش پر از سوسک و .. باشه توی کدوم میرین؟شاید اونی ک صورتی رنگ باشه بهتره ولی پشت رنگای صورتی معلوم نیست چی هست(ممکنه دیواره خراب باشه)
نمیگم سی پنل اینجوریه ولی ...
درضمن بنده هم از دایرکت ادمین استفاده میکنم و هم از سی پنل هر دوش رو هم الان دارم!
موفق باشید

kamkar
June 18th, 2013, 23:39
تعداد استفاده کنندگان بیشتر، دلیلی بر بهتر بودن اون شیء نیست.

hassan5099
June 18th, 2013, 23:43
فقط دایرکت ادمین:113:

eskelet-sokhte
June 18th, 2013, 23:49
تعداد استفاده کنندگان بیشتر، دلیلی بر بهتر بودن اون شیء نیست.

جمله قشنگی بود!شما استفاده تون از کدومه؟

kamkar
June 19th, 2013, 00:00
من هاستینگ ندارم، سرور شخصی دارم.
ترجیح میدادم سی پنل استفاده کنم تا وقتی که دلار گرون شد. مشکل تحریم ندارم.

الان یک لایسنس دائم دایرکت ادمین بگیرید + قالب capri + یادگیری دستورات ترمینال تا رستگار شوید.
فقط کانفیگ سرور سخت تر میشه و فایل منیجر بدی داره.

هزینه کمتری داره، منابع کمی مصرف میکنه، پیچیدگی کمی داره، شلوغ نیست، کار آدم هم راه میندازه. تنظیمات پیش فرضش هم خوبه، در حال حاضر تحریم هم مطرح نیست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

irnahost.ir
June 19th, 2013, 00:34
آقا بیخیال .اصلا قابلیتهای سی پنل قابل مقایسه با دایرکت ادمین نیست.مثل این می ماند که بیایید ژیان را با سیتروئن c5 مقایسه کنید.
ما که هر وقت کانفیگ سرور دایرکت ادمین به پستمون می خورد عذا می گیریم.هیچی ندارد و همه کارهاش را باید دستی انجام داد. هیچ ارزانی بی دلیل نیست.
واقعیت این است که اگر من در دوراهی کلکسو و دایرکت ادیمن قرار بگیرم ،مطمئنا کلکسو را انتخاب می کنم نه بخاطر رایگان بودن بلکه به خاطر امکاناتش.

kamkar
June 19th, 2013, 00:46
باید پرسید آیا اون همه امکانات به درد کاربر میخوره؟ آیا به قیمت و دردسرهاش می ارزه؟
کسی منکر امکانات فوق العاده سی پنل نیست.

TheNight
June 19th, 2013, 12:43
هر دو به نسبت یه ویژگی هایی دارن ولی امکانات cpanel کمی بیشتره ، ولی دایرکت ادمین هم تمامی فاکتورهای لازم رو داره

compiler
June 19th, 2013, 15:06
معیار انتخاب برای ایرانی ها با جامعه جهانی متفاوته . کاری به استفاده شخصی ندارم ولی برای یک شرکت هاستینگ متوسط در سایر کشور ها اینکه لایف تایم دایرکت بخرن یا ماهیانه cPanel مسلما ربطی به هزینه نداره . میبینید که اعلبشون دارن از cPanel استفاده میکنند . اگر دایرکت ادمین اینجوری که اغلب دوستان گفتن خوب بود الان جای سی پنل رو گرفته بود .

فقط به 2 دلیل برای بعضی از ایرانی ها میتونه بهتر باشه . 1. تحریم و 2 قیمت

مقایسه دایرکت ادمین با WHM/cPanel عجیب ترین چیزیه که آدم میتونه بشنوه! دارکت ادمین کنترل پنل بسیار خوبیست ، سریعه ، مصرف منابع نداره نسبت به سی پنل و ارزان ولی اصلا نمیشه با WHM مقایسش کرد . سی پنل مسلما بهترینه . اینکه میشه همه کار با کامند لاین کرد تو دایرکت ادمین دلیل نمیشه با سی پنلی مقایسش کنیم که بیش از 90% هاستینگ های جهان و تقریبا 100% هاستینگ های معروف جهان دارن ازش استفاده میکنند .

اگر قراره برای همه چیز از کامند لاین استفاده بشه خوب چه کاریه اصلا کنترل پنل وب هاستینگ رو میزاریم کنار و همه کارا رو از کنسول و محیط ssh انجام میدیم!!!!!

Alchemist
June 19th, 2013, 15:42
تا به حال که حدود یک ماهه تحقیق میکنم در مورد زمینه های مختلف مثل هاستینگ و cms و ماژوال پرداخت به هر انجمنی رفتم فقط کل کل دیدم ولی یه چیزی رو نتیجه گرفتم هر سیستم برای مشتری خاص خودشه مثلا برای یکی دایرکت ادمین خوبه و برای یکی دیگه سی پنل ولی با این وجود برای هریک از موارد زیر به نظرتون کدوم مناسبه (جدا از cms و... ):
1-سایت دانلودی
2-فروش آنلاین فایل
3-وارز
4-سرور مجازی
5-سرور اختصاصی
6-سایت با امکانات زیاد (بیشتر از حد استاندارد)

یه سر به این لینک یزنین (مزایای سی پنل):
مزایای استفاده از وب هاستینگ سی پنل (http://www.webramz.com/blog/مزایای-استفاده-از-هاست-سی-پنل)

kamkar
June 19th, 2013, 16:32
راه اندازی سایت با موضوعات مختلف یا با cms های مختلف یا اسکریپت های مختلف ربطی به کنترل پنل نداره.
حتی میشه بدون وجود هرگونه کنترل پنلی بر روی سرور سایت بالا اورد.

بحث بین دایرکت ادمین و سی پنل مثل استقلال و پرسپولیس نیست.
خیلی فنی میشه بررسی کرد و فهمید سی پنل بهتره، اما با توجه به شرایط ایران دایرکت ادمین جلوش قد علم کرده.

به نظرم مقاله ای که دادید مقاله جالبی نیست.
کلمه مزایا همیشه در کنار کلمه معایب میاد. نمیشه با گفتن چند مزیت ثابت کرد که این چیز بهترین هست و هیچ ایرادی نداره.

اینجا پاراگراف رو نگاه کنید:

* از طریق سی پنل، کاربر می تواند کاربران بیشتری را اضافه کند و رمز عبور کاربران وب سایت را مدیریت کند، دومین و ساب دومین به هاستینگ پلن اضافه کند، ایمیل اکانت ها را مدیریت کند، اپلیکیشن پاسخدهی خودکار را نصب و فعال کند، وب سایت را از ورود اسپم یا آدرس های ip مضر محافظت کند و در کل بدین ترتیب سایت را ایمن کند.
همه این ها رو دایرکت ادمین داره.
اینها پایه ای ترین امکانات هر کنترلی پنلی در جهان هست.

* سی پنل دارای امکانات و اپلیکیشن های خوب دیگری نیز می باشد مثلا مدیریت کردن پایگاه داده با استفاده از سی پنل بسیار آسان است. در ویزارد (wizard) مربوط به پایگاه داده mysql (http://en.wikipedia.org/wiki/mysql) و phpmyadmin (http://en.wikipedia.org/wiki/phpmyadmin) کاربر می تواند با نحوه مدیریت فعالیت های پیچیده ای مانند ساخت دیتابیس، مدیریت کردن کاربران و رمز عبورهای جدید، تنظیم دیتابیس sql برای هماهنگی با دومین و ساب دومین های مختلف و گرفتن بکاپ آشنا شود. در اینجا همچنین کاربر می تواند کنترل دیتابیس را از راه دور با استفاده از remote mysql برعهده بگیرد.

به همچنین...

* کاربر به راحتی می تواند میزان پهنای باند و فضای دیسک استفاده شده را بفهمد و حتی می تواند اپلیکیشن اف تی پی را نصب کرده و از طریق سی پنل آن را مدیریت کند
این جمله خیلی مسخره است. یک کنترل پنل به من نشون بدید که این امکانات رو نداشته باشه.

* بهترین امکانی که در کنار تمام این امکانات، سی پنل در اختیار کاربر قرار می دهد وب اپلیکیشن امکان استفاده از fantastico deluxe (http://en.wikipedia.org/wiki/fantastico_(web_hosting)) است.
خیلی اسکریپت باحالیه، ولی به درد ایرانی ها نمیخوره. همه چی چپ به راست و انگلیسی هست. وقت مضاعفی برای فارسی کردن باید صرف بشه.

Alchemist
June 19th, 2013, 18:03
راه اندازی سایت با موضوعات مختلف یا با cms های مختلف یا اسکریپت های مختلف ربطی به کنترل پنل نداره.
حتی میشه بدون وجود هرگونه کنترل پنلی بر روی سرور سایت بالا اورد.

بحث بین دایرکت ادمین و سی پنل مثل استقلال و پرسپولیس نیست.
خیلی فنی میشه بررسی کرد و فهمید سی پنل بهتره، اما با توجه به شرایط ایران دایرکت ادمین جلوش قد علم کرده.

به نظرم مقاله ای که دادید مقاله جالبی نیست.
کلمه مزایا همیشه در کنار کلمه معایب میاد. نمیشه با گفتن چند مزیت ثابت کرد که این چیز بهترین هست و هیچ ایرادی نداره.

اینجا پاراگراف رو نگاه کنید:

همه این ها رو دایرکت ادمین داره.
اینها پایه ای ترین امکانات هر کنترلی پنلی در جهان هست.

به همچنین...

این جمله خیلی مسخره است. یک کنترل پنل به من نشون بدید که این امکانات رو نداشته باشه.

خیلی اسکریپت باحالیه، ولی به درد ایرانی ها نمیخوره. همه چی چپ به راست و انگلیسی هست. وقت مضاعفی برای فارسی کردن باید صرف بشه.

ببخشین راستش رو بگم خودم این لینک رو نخوندم چون اولاش تکراری بود ولی تنها لینکی بود که از گوگل پیدا کردم

از توجهتون ممنون

در مورد قسمت اول حرفتون هم میدونم که ربط نداره و cms در لایه ای بالاتر از کنترل پنل سایت قرار داره فقط میخواستم بدونم که در برخی موارد که ممکن مشکل ایجاد کنه توضیح بدین یعنی مثلا اون امکاناتی که در سی پنل گفتن در هنگام اضافه کردن یه قابلیت جدید به سایت بدرد میخوره

ولی من در کل از دایرکت ادمین خوشم اومده چون به چندتا هاستم که سر زدم دایرکت ادمینی بودن و در حال حاضر دایرکت ادمین در ایران در حال گسترشه و با این وجود استفاده از سی پنل اشتباهه چون یه روز مجبوری به دایرکت ادمین کوچ کنی (هنگام عوض کردن هاست در آینده)

در مورد پلسک و کلسکو نظرتون چیه؟

eskelet-sokhte
June 19th, 2013, 20:39
هر دو به نسبت یه ویژگی هایی دارن ولی امکانات cpanel کمی بیشتره ، ولی دایرکت ادمین هم تمامی فاکتورهای لازم رو داره

تمامی ویژگی هاش رو کاربرا استفاده میکنین؟کل دایرکت ادمین و سی پنل چندجاش هست ک همه دیدن میکنن و قسمت های دیگه خیلی کم دیده میشن
فایل منجر
پی اچ پی مای ادمین
اضافه کردن پنل
ایمیل
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه(البته برای کانفیگ دیگر قسمتها مورد توجه قرار میگیرند)

eskelet-sokhte
June 19th, 2013, 20:40
در مورد پلسک و کلسکو نظرتون چیه؟

ببخشید ولی بحث درباره برترین کنترل پنلهای جهان سی پنل و دایرکت ادمینه
پلسک و کلوکسو ربطی به عنوان و موضوع این تاپیک ندارن!!!

kamkar
June 19th, 2013, 20:45
ببخشید، شما کاربرها و مشتری ها رو در نظر گرفتید یا فروشنده ها رو؟؟

من در اکثر صحبت هام اول کاربر رو در نظر میگیرم بعد فروشنده.

کاربر حرفه ای نیست، نیاز به محیط ویژوال و چشم گیر داره، فایل منیجر قوی لازم داره...
درسته کانفیگ سیپنل راحته و تمام موارد دیگه! اما فروشنده ای که بلد نباشه با ترمینال کار کنه مفت نمیارزه. اگر سی پنل کار نکنه چی؟ اگر بالا نیاد؟ اگر موقع build کردن کم بیاره چی؟
در نهایت باید وارد ترمینال شد و بازگشت ها به سوی او است.

eskelet-sokhte
June 19th, 2013, 20:57
دایرکت ادمین اگه یکمی تلاش خودشو زیاد کنه و این قالب دایرکت ادمینو به یه چیز شاد تر تبدیل کنه(نمیگم عروسک بذاره و ...:d)یه چیزی جذاب تر عین سی پنل.یه چیزی ک مردم رو به خودش جذب کنه.خیلی بهتر میشه.هرکی بار اول این کنترل پنل رو میبینه اصلا متنفر میشه ازش(بنده شخصا اینطوری بودم) ولی چون مجبور بودم ازش استفاده کردم و الان هم دارم واقعا ازش دفاع میکنم!چون واقعا گرافیک ضعیفی داره و کنترل پنل قدرتمندیه!

shazo
June 20th, 2013, 02:41
جناب eskelet-sokhte (http://www.webhostingtalk.ir/member/61553/)

به تنهایی تو این تاپیک بالای 25 تا پست دادن !!!

و جالب این که بحث هنوز ادامه داره !

danitfk
June 20th, 2013, 02:55
ما در حال حاظر با دایرکت ادمین کار میکنیم ,
و مشکلات فراوانی داریم
یکی از مهم ترین مشکلات , عدم هماهنگی درست سیستم عامل کلودلینوکس با این پنل و همینطور اگر بخوایم کوچکترین تغییری ایجاد کنیم بدون Interface هست و باید از ssh اقدام بشه.

negin.server
June 20th, 2013, 13:50
خوب دیگه نوبت من شود:d
اول از همه سلام به همه دوستان و همکاران خودم
دوم اینکه اسکلت سوخته خدا از گناهت بگذره ببین همه رو انداختی به جون هم خودتم شدی آتیش بیاره معرکه:d
سوم اینکه نتیجه ای که من گرفتم اینه که به لحاظ فروش سی پنل اول هست چون کاربر پسند هست و مار با اون راحت تره
اما از لحاظ فنی واقعا نمی دونم کدوم بهتره چون من نظر خیلیا رو شنیدم چه کسانی که چند ساله کارشون کانفیگ سرور هاست هست و چه هکرها
حرف همه اون ها هم مثل این تاپیک پراکندگی زیادی داشت برخی میگفتند دایرکت و برخی سی پنل اما هنوز که هنوزه کسی پیدا نشده دلیل منطقی بیاره که کدوم امنیت بیشتری داره
یکی از دوستان بهم گفت که اگه هر دوش را یه آدم کار بلد کانفیگ کنه امنیت جفتش خوبه پس از امنیت میگذریم البته ممنون میشم یکی بیاد و امنیت این دو پنل رو توضیح بده تا بفهمیم کدوم امنیتش بهتره
به از لحاظ گرافیک کاربری آسان هم که سی پنل برتره
از لحاظ مدیریت سی پنل برتره
از لحاظ فروش سی پنل برتره
از لحاظ سرعت و مصرف منابع دایرکت برتره
از لحاظ انعطاف پذیری دایرکت برتره البته اینو شنیدم :d
و اما میمونه تحریم و قیمت
که خوب قیمت سی پنل چون تو بورستره گرون تره و خیلی امکانات بیشتری که داره مثل تلویزیون سامسونگ و سونی میمونه که سونی داره پوله مارکش رو میخوره
و تحریم هم که انشاالله با رئیس جمهور شدن دکتر روحانی برداشته میشه اگر هم برداشته نشد چیز مهمی نیست به راحتی میشه تحریم رو دور زد و اینکه ضمانتی نیست که دایرکت هم تحریم نکنه
پس بحث تحریم زیاد مهم نیست
به گفته یکی از دوستان که میگفت شرکت نت افراز که یکی از برترین و معروفترین هاستینگ های ایران هست اگر اشتباه نکنم میگفت 8000تا یوزر داره همه دایرکت ادمین هستند اما همون دوستم میگفت همه این تلاش ها برای اینه که میخوان دایرکت رو بیارن تو بورس برای همینه که نشستن براش قالب فارسی نوشتن و ..... وگرنه جفتش یکی هست
در آخر میتونم بگم که من دقیقا نمیتونم بگم کدوم بهتره اما من خودم بر این اصل تصمیم گیری کردم
سایت اگر باگ داشته باشه هاست هر چقدر هم قدرتمند باشه آخر قابل نفوذ
پس تصمیم گرفتم سی پنل بگیرم که فروش بیشتری داره و کاربر پسنده بعد یه مدت که کارم گرفت دایرکت هم اضافه کردم به خصوص برای هاست دانلود چون مصرف رم و سی پی یو کمتری نسبت به سی پنل داره
و از آن طرف برای یک شرکت هاستینگ قوی بهتره که هر دو را داشته باشه و انتخاب را به عهده مشتری بذاره و در ضمن یک لایسنس لایف تایم دایرکت که گرون نیست همش 200 هزار تومن هست:d
این نظره من بود خوشحال میشم دوستان انتقادی پیشنهادی چیزی داشتن مطرح کنن
فقط خواهشا رو هوا حرف نزنید دلیل منطقی و تخصصی بیارین
آخ یادم رفت یگم اسکلت سوخته عزیز شما تنها 72 ساعت وقت دارین با در دست داشتن مدارک شناسایی دادگستری شعبه قاره نصرت آباد واقع در کره یزد واقع در کهکشان ایران مراجه نمایید و از خود دفاع نمایید عدم حضور شما به منزله قبول جرم میباشد تحت پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت
جرم : برهم زدن نظم و آرامش عمومی انجمن ( به جون هم انداهتن دوستان wht) و به خطر انداختن منافع ملی و امکان ایجاد شورش ( ایرانی ها عقلشون به چشمشونه؟؟:68::-w)
اوووووف چقد فک زدم بای

eskelet-sokhte
June 20th, 2013, 17:43
آخ یادم رفت یگم اسکلت سوخته عزیز شما تنها 72 ساعت وقت دارین با در دست داشتن مدارک شناسایی دادگستری شعبه قاره نصرت آباد واقع در کره یزد واقع در کهکشان ایران مراجه نمایید و از خود دفاع نمایید عدم حضور شما به منزله قبول جرم میباشد تحت پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت
جرم : برهم زدن نظم و آرامش عمومی انجمن ( به جون هم انداهتن دوستان wht) و به خطر انداختن منافع ملی و امکان ایجاد شورش ( ایرانی ها عقلشون به چشمشونه؟؟:68::-w)

داداش سر کارمون گذاشتی؟من ک رفتم کسی اونجا نبود!!!!!!!!!من جرمی نکردم.من یه پست میدم توی این تاپیک همه جواب دادن منم جوابشونو دادم اونا باز جواب منو دادن و و و ...
من ک به جووون هم ننداختمشون.بعدشم!من نگفتم ایرانی ها عقلشون توی چشمشونه.من حرف یکی دیگه رو کپی پیست کردم.برین صفحه اول مشادش میکنین

پس سی پنل

eskelet-sokhte
June 20th, 2013, 17:57
کاربر گرامی
دقت کرده اید تاکنون فقط وقت خود را برای ارسال اسپم های مشابه و افزایش تعداد های پستهایتان در این انجمن تلف کرده اید!
کمی دست از بچه بازی بردارید!

سلام.ببخشید خیلی عذر میخوام ولی شما دخالت نکنین.بنده اسپم نمیدم به سوالات پاسخ میدم.اگه میشه بچه های مهرگان وب از این تاپیک برن میرون.ممنون
بازم عذر میخوام

helpman
June 20th, 2013, 19:36
از نظر فنی و حرفه ای دایرکت ادمین واقعا در حد سی پنل نیست
از نظر قیمت با توجه به سیستم ریسلری که داره دایرکت ادمین فوق العادس ( بالاخص برای ایرانی ها با توجه به ارز )

samsam
June 20th, 2013, 21:25
با سلام
باتوجه به تحریم ها
دایرکت ادمین پیشنهاد می شود.

medianet
June 20th, 2013, 21:35
من شخصا سی پنل رو ترجیح میدم
اما همه جا قیمت سی پنل زیاده چه واسه سرور اختصاصی چه واسه سرور مجازی

اما نسبت به شرایط حال دایرکت تایید میشه

takpar7
June 20th, 2013, 22:31
اگه هاستینگ هستید 100 درصد سی پنل اگه برا خودتون استفاده میکنید 100 درصد دایرکت ادمین

abolfazl201358
June 20th, 2013, 23:08
حدود 10 صفحه نزدیک به 100 پست 99 درصد دایرکت ادمین رو با سی پنل از نظر قیمت و شرایط تحریم مقایسه کردن البته غیره اون یک درصد که کمی منطقی تر بودن / این است هاستینگ ایران !!

takpar7
June 20th, 2013, 23:15
حدود 10 صفحه نزدیک به 100 پست 99 درصد دایرکت ادمین رو با سی پنل از نظر قیمت و شرایط تحریم مقایسه کردن البته غیره اون یک درصد که کمی منطقی تر بودن / این است هاستینگ ایران !!

اگه منظورتون اینه که به جای بررسی فنی شرایط تحریم و قیمت مورد بررسی قرار گرفته
که اینو همه میدونن سی پنل ارجح هستش به دایرکت ادمین یه سروگردن بالاتره
چیزی که برا هاستینگ ها و.... مهمه درآمد و هزینه هایی هستش که میکنن!و فکر کنم هدف اصلی استارتر هم همین بحث ها بوده
که تا اینجا ادامه داشته تاپیک

abolfazl201358
June 20th, 2013, 23:31
اگه منظورتون اینه که به جای بررسی فنی شرایط تحریم و قیمت مورد بررسی قرار گرفته
که اینو همه میدونن سی پنل ارجح هستش به دایرکت ادمین یه سروگردن بالاتره
چیزی که برا هاستینگ ها و.... مهمه درآمد و هزینه هایی هستش که میکنن!و فکر کنم هدف اصلی استارتر هم همین بحث ها بوده
که تا اینجا ادامه داشته تاپیک

Comparison of web hosting control panels - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_web_hosting_control_panels)

Comparison of popular web hosting control panels: cPanel and Direct Admin – SiteValley Web Hosting Blog (http://svhostingblog.com/reviews/cpanel-and-directadmin-hosting-control-panels-comparison/)

Feature comparison: cPanel - Direct Admin - Plesk - Webmin - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=488712)

Comparison of cPanel vs. Plesk vs. DirectAdmin vs. InterWorx | InterWorx (http://www.interworx.com/cpanel-vs-plesk-vs-directadmin-vs-interworx-comparison/)

Feature comparison: cPanel - Direct Admin - Plesk - Webmin - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=488712)

berbid_server
June 20th, 2013, 23:39
سی پنل بهتره بنظر من