PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی از لوکزامبورگ

amir_arian
March 23rd, 2013, 10:11
رم 256 کافی است.
کانفیگ و پشتیبانی رایگان
هارد هم حداقل 10گیگ
لوکیشن هم حتما از لوکزامبورگ باشه
آی پی در رنج 37.46.112 باشه.

smail_f
March 24th, 2013, 03:27
با سلام
شما می تونید به آفر های ما سر بزنید و با قیمت مناسب خرید کنید .
فروش نوروزی شاپینگ سرور ( رم یگ گیگ با 8700 تومان ) (http://www.webhostingtalk.ir/f15/75404/)

amir_arian
March 25th, 2013, 16:13
دوستان پیشنهاد دیگری نبود؟

alireza.076
March 25th, 2013, 19:23
فکر نمیکنم پیدا بشه، نیاز به باز کردن تاپیک جدید نبود
به هر حال از آمریکا در خدمتم

.K.H.A.
March 25th, 2013, 19:35
جوان سرور ميفروشه در همين رنج ip

amir_arian
March 25th, 2013, 23:42
جوان سرور ميفروشه در همين رنج ip

بنده یکسال مشتری ایشون بودم با همه ی مشکلات و پشتیبانی بسیار ضعیف. همین چند هفته پیش دوباره تمدید کردم یکساله ولی همین هفته ی پیش سیستم رو غیر فعال کردن به یک دلیل واهی. این آقا مثل اینکه کلا زده تو جاده خاکی...

amir_arian
March 25th, 2013, 23:43
فکر نمیکنم پیدا بشه، نیاز به باز کردن تاپیک جدید نبود
به هر حال از آمریکا در خدمتم

اسپم نکنید لطفا،تو مشخصات ذکر کردم فقط از لوکزامبورگ

.K.H.A.
March 26th, 2013, 00:20
بنده یکسال مشتری ایشون بودم با همه ی مشکلات و پشتیبانی بسیار ضعیف. همین چند هفته پیش دوباره تمدید کردم یکساله ولی همین هفته ی پیش سیستم رو غیر فعال کردن به یک دلیل واهی. این آقا مثل اینکه کلا زده تو جاده خاکی...

اها واسه چيلتر شكن ديگه نميدن

يكي از دوستان topic انتقاد زده تا ببينيم چي ميشه

http://www.webhostingtalk.ir/f129/75372/

amir_arian
March 26th, 2013, 01:48
بنده فقط و فقط برای اکانت پی پالم از سرویس vps ایشون استفاده می کردم. صد در صد بهانه میاره. بنده و چند نفر از دوستان داریم از طریق پلیس فتا پی گیری می کنیم.

parsdrive
March 26th, 2013, 02:49
اکانت پی پال اگر بعد از یک وقفه مثلا 2 ماهه با آی پی یک کشور دیگر وارد شوید به هیچ عنوان لیمیت نخواهید شد و پس از آن با همان آی پی ادامه دهید. 5 اکانت رو همین کار کردیم و هیچ مشکلی هم بعد از یک سال انجام نشده.

hassan5099
March 26th, 2013, 02:56
سلام
واسه پی پال می خواهید از لوکزامبورگ بگیرید
من دو ساله دارم با ای پی های مختلف هم بهش وصل شدم
تا حالا هم هیچ گیری به من ندادند

amir_arian
March 26th, 2013, 18:48
اکانت پی پال اگر بعد زا یک وقفه مثلا 2 ماهه با آی پی یک کشور دیگر وارد شوید به هیچ عنوان لیمیت نخواهید شد و پس از آن با همان آی پی ادامه دهید. 5 اکانت رو همین کار کردیم و هیچ مشکلی هم بعد از یک سال انجام نشده.

خیلی ممنون از اطلاعات شما.

amir_arian
March 26th, 2013, 18:50
سلام
واسه پی پال می خواهید از لوکزامبورگ بگیرید
من دو ساله دارم با ای پی های مختلف هم بهش وصل شدم
تا حالا هم هیچ گیری به من ندادند

چند تا از دوستان که سالهاست با پی پال کار می کنن توصیه کردن با همون آی پی قدیم کار کنم. ممنون از اطلاعات شما

parsdrive
March 26th, 2013, 18:51
خواهش می کنم. مصداق این عمل این هست که شما بعد از یک مدت طولانی از کشوری به کشور دیگر سفر کرده اید و دیگر در آن مستقر هستید و با آی پی آن وارد حساب می شوید. هرچند لزومی برای استفاده از آی پی ثابت وجود ندارد، اما بهتر است اینبار دیگه از یک ای پی ثابت استفاده کنید و از تغییرات مکرر آی پی از همان کشور نیز بپرهیزید