PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان عزیز یک سوال بسیار مهم دارم

irit
March 22nd, 2013, 22:55
سلام دوستان

یک سوال ذهن من رو مشغول کرده ... یک فایلی هست که فرمت اون elf هست و هیچ چیزی نمی تونه دیکامپایلش کنه ... من این سوال ذهنم رو مشغول کرده که خب سرور که می تونه اجراش کنه و دستور هاشو بخونه !! خب پس نمیشه از طریق همون سرور که داره دستور هاشو می خونه کدهاشو برداشت؟

clickchat
March 22nd, 2013, 23:43
سلام دوستان

یک سوال ذهن من رو مشغول کرده ... یک فایلی هست که فرمت اون elf هست و هیچ چیزی نمی تونه دیکامپایلش کنه ... من این سوال ذهنم رو مشغول کرده که خب سرور که می تونه اجراش کنه و دستور هاشو بخونه !! خب پس نمیشه از طریق همون سرور که داره دستور هاشو می خونه کدهاشو برداشت؟

دوست عزیز این فرمت مخفف Executable and Linkable Format File می باشد که تو بازی ها هم کاربر بسزایی دارد

مهم ترین نرم افزار های باز کردن ان در لینوکس :
objdump
elfdump
readelf

موفق باشید

irit
March 23rd, 2013, 00:03
دوست عزیز این فرمت مخفف Executable and Linkable Format File می باشد که تو بازی ها هم کاربر بسزایی دارد

مهم ترین نرم افزار های باز کردن ان در لینوکس :
objdump
elfdump
readelf

موفق باشید

تشکر دوست عزیز بابت توضیحات مفیدتون .. یعنی الان ببینید بنده که یک فایل با فورمت
ELF 64-bit LSB executable, x86-64, version 1 (SYSV), dynamically linked (uses shared libs), for GNU/Linux 2.4.0, stripped

دارم و دیکامپایل هم هست و با سی نوشته شده رو می تونم با این برنامه ها در لینوکس سورس هاشو کامل ببینم ؟ چه روشی هست که بنده بتونم محتوای این فایل رو کامل ببینم بدون کامپایل؟