توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت طراحی سایت + بهینه سازی
aliyousef
March 22nd, 2013, 16:56
سلام
من طراحی برای سایتی در زمینه طلا و جواهر می خواهم می خواستم بدونم قیمت طراحی سایت چه قدر میشه همچنین قیمت بهینه سازی سایت(لطفا جداگانه قیمت طراحی سایت و بهینه سازی را بفرمایید)
HADNEZ-ICT
March 22nd, 2013, 17:05
با ما در ارتباط باشید
سئوتک | مرکز تخصصی خدمات سئو و بهینه سازی وب (http://www.seotech.ir)
shivahost
March 22nd, 2013, 17:09
سلام
من طراحی برای سایتی در زمینه طلا و جواهر می خواهم می خواستم بدونم قیمت طراحی سایت چه قدر میشه همچنین قیمت بهینه سازی سایت(لطفا جداگانه قیمت طراحی سایت و بهینه سازی را بفرمایید)
قیمت دادن اینطوری بطور کلی صحیح نیست. باید بفرمایید منظور از سایت در زمینه طلا و جواهر چیست؟ سایت برای یک فروشگاه و نمایش محصولات آن می خواهید؟ سایت فروشگاهی برای فروش محصولات خود می خواهید؟ سایت برای ارائه مطالب آموزشی در این زمینه می خواهید؟ و ....
tarahiha
March 22nd, 2013, 19:12
سلام خسته نباشید
قیمت طراحی سایت از 150 تومان تا 400 تومان
قیمت بهینه سازی از 200 تومان به بالا
aliyousef
March 22nd, 2013, 20:01
قیمت دادن اینطوری بطور کلی صحیح نیست. باید بفرمایید منظور از سایت در زمینه طلا و جواهر چیست؟ سایت برای یک فروشگاه و نمایش محصولات آن می خواهید؟ سایت فروشگاهی برای فروش محصولات خود می خواهید؟ سایت برای ارائه مطالب آموزشی در این زمینه می خواهید؟ و ....
یک سایتی هست که اطلاعاتی درباره طلا و جواهر هست مثل اطلاعاتی درباره انواع جواهرات.انواع آموزشگاه ها.کلا یک سایت اطلاعاتی در مورد طلا و جواهر (در این سایت هیچ چیز خرید و فروش نمی شه فقط اطلاعات عمومی هست در مورد طلا و جواهر)
tarahiha
March 22nd, 2013, 20:58
یک سایتی هست که اطلاعاتی درباره طلا و جواهر هست مثل اطلاعاتی درباره انواع جواهرات.انواع آموزشگاه ها.کلا یک سایت اطلاعاتی در مورد طلا و جواهر (در این سایت هیچ چیز خرید و فروش نمی شه فقط اطلاعات عمومی هست در مورد طلا و جواهر)
خوب شما این سایتو رو چه سیستم مدیریت محتوایی می خوایین یا می خواین html باشه چه امکاناتی داشته باشه
coloop
March 22nd, 2013, 21:32
دوست عزیز
بنده آمادگی طراحی سایت شما رو با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و با استفاده از جدیدترین متد طراحی و با بهترین قیمت بمناسبت عید نوروز دارم.
خوشحال میشوم بتوانم کمک کنم.
موفق باشید.
Yahoo ID : ehsan_web_designer
farjadp
April 18th, 2013, 01:01
با درود
+ قیمت توافقی
+ حداکثر مدت تحویل 15 روز کاری
+ یکسال پشتیبانی و به روز رسانی رایگان
+ 500 مگابایت هاست رایگان
با سایقه 8 ساله در زمینه وب و جوملا
می توانید به سایت شرکت مراجعه فرمایید
شرکت داده پردازان فرجاد - ارائه دهنده خدمات طراحی وب و بهینه سازی (http://www.farjadp.com/)
با سپاس
مرتضی پورمحمد
H.G.N
April 18th, 2013, 01:08
یا سلام و احترام
درخدمتیم - در صورت تمایل جزئیات را ارسال نمایید.
امکان عقد قرارداد رسمی و شرکتی نیز وجود دارد.
موفق باشید
ruhy1
April 18th, 2013, 09:09
سلام مشخصات رو کامل پیغام خصوصی کنید براتون براورد کنم
lived
April 18th, 2013, 15:25
سلام
سلام
در خدمتیم
پس از تعریف پروژه برآورد قیمت بر اساس قابلیت هایی که میخواهید انجام میشود
پس از پیاده سازی وب سایت پشتیبانی کامل از شما انجام میشود
yahoo id : vpsvps55
bargh4ever
April 19th, 2013, 11:38
با سلام و احترام
دومین arz-tala.ir به فروش میرسد.
Mihan-Server.
April 19th, 2013, 13:42
با سلام .