ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت " پشتیبانی " سرور پارس چه گونه هست ؟

amirho3in
March 22nd, 2013, 13:00
سلام قصد خرید از سرور پارس دارم
پلن های پرترافیکشون " پلن دوم سرور پارس،هاست پرترافیک،هاست پرترافیک لینوکس،هاست دانلود (http://www.serverpars.com/high-traffic-host)

میخواستم بیینم هاستینگ خوبی هست ؟ پشتیبانی خوبی دارند ؟
قعطی ندارن ؟

nginxweb
March 22nd, 2013, 13:11
شرکت شناخته شده ای هستند فکر نمیکنم موردی داشته باشید باهاشون

RoobinaServer
March 22nd, 2013, 13:12
بهتره اسم ایشون را در کادر جستجوی بالای همین تاپیکتون (جستجو در انجمن) بزنید و موارد پیدا شده را مشاهده کنید.

یا حق

j4b3r
March 22nd, 2013, 14:03
بهتره اسم ایشون را در کادر جستجوی بالای همین تاپیکتون (جستجو در انجمن) بزنید و موارد پیدا شده را مشاهده کنید.

یا حق

من به دلایل خاصی اظهار نظر نمیکنم
شما در گوگل هم سرچ کنید نتایج جالبی می رسید که تصمیم قطعی رو میگیرید.

amirho3in
March 22nd, 2013, 14:53
دوستان خواهشن بدون تعارف حرفتونو بزنید
8-|

amirho3in
March 22nd, 2013, 15:10
سرچ شده دوسته عزیز #-o

اما امکانش هست که مثلا ی هاستینگ ی بازه ی زمانی به دلایل سرویساشون ضعف داشته باشه
من ی جورایی پلن سرور پربازدیدشون که به حساب خودشون بهترین هست روش نظر دارم

نظرتون در مورد هاستینگ عصر پردازش چه طور هست ؟
http://www.apwebhost.com

shivahost
March 22nd, 2013, 16:45
اینکه می گویید پلان پربازدید رو مدنظر دارید خیلی مهم هست. چون پلان های معمولی برای سایت های معمولی تقریبا روی هر هاستینگی بدون مشکل و نیاز به پشتیبانی خاص ارائه می شوند و همه مشتریان هم راضی هستند.

اما وقتی شما صحبت از انتخاب پلان پربازدید می کنید قضیه حساس تر است. اول اینکه سایت شما چیست و میزان بازدیدش چقدر است؟ و سایت هایی را روی هاستینگ موردنظرتون را بررسی کنید که در همان حد یا بیشتر بازدید دارند و با مالکین آنها وارد صحبت و نظرسنجی شوید.

mizbanplus
March 26th, 2013, 21:00
به شخصه با سرورپارس کار نکردم و نمیدونم در زمینه هاست پرترافیک چطور پشتیبانی ارائه میدن ،
چند ماه پیش یکی از دوستان ازشون وی پی اس گرفته بود ، خیلی از پشتیبانیشون راضی نبود ، ولی من خودم نظری ندارم.

این رو هم بگم اینکه دوستان نظر شخصیشون رو ندادن به نظرم کاملا طبیعی هست و من نحوه پاسخ دادنشون رو تحسین می کنم ، چون زیر سوال بردن یه شرکتی که سابقه زیادی داره و معروف هست شاید کار خیلی جالبی نباشه ، با توجه به اینکه فکر میکنم تو این انجمن هم خیلی فعال نباشن ،
شاید خود من هم اگه تجربه بدی داشتم ازشون ، اینجا نمی گفتم،
موفق باشید