توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره خرید سرور مجازی
mehrabrajabi
March 22nd, 2013, 11:17
سلام
میخواستم یک سرور مجازی خریداری کنم برای هاستینگم لازم دارم.چون خودم از دیتاسنتر های مدنظرم سرور ندارم. اما موندم از خود دیتاسنتر بگیرم یا از افرادی که خودشون هاستینگ دارند!!!میخواستم بپرسم به نظر شما کیفیت و قیمت و پشتیبانی دیتاسنتر بهتره یا کسانی که هاستینگ دارند؟(دیتاسنتر مد نظر من هم ایکس ال هاست و یا دیتاشک هست)
ممنون
Dr.Oxygen
March 22nd, 2013, 11:20
معلومه خد دیتاسنتر چون اورسل و از این کارا انجام نمیده
ولی فروشنده های خوبی هم هستن که از این دیتاسنتر ها با پشتیبانی خوب سرور مجازی می فروشن
mehrabrajabi
March 22nd, 2013, 11:25
معلومه خد دیتاسنتر چون اورسل و از این کارا انجام نمیده
ولی فروشنده های خوبی هم هستن که از این دیتاسنتر ها با پشتیبانی خوب سرور مجازی می فروشن
دیتاسنتر برنامه هایی که ما میخوایم رو خودش نصب میکنه؟میخوام روش کنترل پنل نصب بشه.
DVBBaz
March 22nd, 2013, 11:27
دیتاسنتر برنامه هایی که ما میخوایم رو خودش نصب میکنه؟میخوام روش کنترل پنل نصب بشه.
دیتا سنتر معمولا سیستم عامل مورد نظرشما رو نصب می کنه و باقی موارد بر عهده شما خواهد بود ..
majidisaloo1
March 22nd, 2013, 12:34
اگر علم و پول کافی و امکان خرید دارید صد در صد دیتا سنتر
hector3699
March 22nd, 2013, 13:46
حقیقتی که وجود داره اینه که هیچ پشتیبانی به پای خود دیتاسنتر نمیرسه.از همه نظر.درسته که به طبع هزینه هاتون بالاتر میره اما هگه میخواید دغدغه ای از نظر کیفیت سرویس و پشتیبانی نداشته باشید دیتاسنتر بهترین انتخابه