ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : maldet چیست ؟

azad222
March 22nd, 2013, 01:43
سلام

maldet چیست ؟

آیا مطلبی که در لینک زیر هست ، بیان کننده همین هست ؟

اموزش نصب Linux Malware Detect بر روی سرور لینوکس | اموزش امنیت و روش های جلوگیری از هک سایت (http://www.ajaxtm.com/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-linux-malware-detect-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3/)

یکی از دوستان گفتن که با استفاده از maldet میتونم فایل هایی که دو روز پیش بر روی سرور آپلود شدن رو پیدا کنم . لطفا تلفظ درست این عبارت رو هم بنویسید .

uper
March 22nd, 2013, 02:17
maldet مخفف عبارت malware detection هست. و خوب طبق همین سایتی که لینکش رو گذاشتی و لینک سایت اصلی که این باشه Linux Malware Detect | R-fx Networks (http://www.rfxn.com/projects/linux-malware-detect/) کار اصلیش اسکن کردن سرور برای پیدا کردن کدهای مخرب و یا شل هست. و با engine آنتی ویروس ClamAV اینتگرید شده.
در حالت عادی بسته به الگوهای که این اسکریپت برای پیدا کردن شل کد ها استفاده می کنه نمی شه گفت که همه چی رو میتونه پیدا کنه. به این دلیل که اگر از انکودینگ های مختل برای انکد کردن شل استفاده بشه دیگه توسط این اسکریپت قابل شناسایی نیستن.
ولی خوب بهتر از هیچی هستش;)

avalhost
March 22nd, 2013, 02:19
Maldet یک ماژول آنتی شلر هست که با کمک Clamav میتونه شل های رو که توی سرور آپلود میشه پیدا کنه در حد CXS نیست ولی بازم از هر چیزی بهتره بر روی آپلود فایل ها نظارتی نداره ولی میتونید با کانفیگ کاری کنید که در هر چند دقیقه یا ساعت کل سرور رو یک جستجئ کنه کلا چیزه خوبه، در این زمینه مطمئن نیستم ولی فکر کنم با CSF 6.03 مشکل داره :53:

azad222
March 22nd, 2013, 11:14
maldet یک ماژول آنتی شلر هست که با کمک clamav میتونه شل های رو که توی سرور آپلود میشه پیدا کنه در حد cxs نیست ولی بازم از هر چیزی بهتره بر روی آپلود فایل ها نظارتی نداره ولی میتونید با کانفیگ کاری کنید که در هر چند دقیقه یا ساعت کل سرور رو یک جستجئ کنه کلا چیزه خوبه، در این زمینه مطمئن نیستم ولی فکر کنم با csf 6.03 مشکل داره :53:

لطفا در مورد
cxs توضیح بدین ، آیا این رایگانه ؟

Dr.Oxygen
March 22nd, 2013, 11:16
لطفا در مورد
cxs توضیح بدین ، آیا این رایگانه ؟

آنتی شلر بسیار قدرتمند که رایگان نیست

azarnet
December 1st, 2013, 17:15
چیزی هست که 100% آنتی شلر باشه و خنثی کنه ؟

ADMlN
December 1st, 2013, 18:08
هیچ وقت شما چیز 100% نمیتونی پیدا کنی

cxs قطعا بهترین انتخاب شماست