PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست شدن دامنه

mRMv
March 21st, 2013, 20:42
درود
دوستان من ظهر دی ان اس ها را از نیک عوض کردم
چطوری می تونم بفهمم ست شده یا نه ؟

ققنوس
March 21st, 2013, 21:14
سلام

بعد از 24 ساعت .

intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com/)

mizbanplus
March 23rd, 2013, 16:26
سلام

بعد از 24 ساعت .

intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com/)

سایت intoDNS برای چک کردن زمان ست شدن دامنه ها و قابل استفاده بودن اون ها به کار نمیاد ، چون این موضوع کاملا بستگی به این داره که شما از چه کشوری و بعضا حتی چه شهری میخواید اون سایت رو باز کنید ، چرا که دی ان اس ها کش میشن و در کشورهای مختلف ، زمان به روز رسانی این کش ها متغیره ، مثلا برای دامنه های ir سایت intoDNS معمولا بعد از 2 ساعت دی ان اس جدید رو نشون میده در حالی که برای دسترسی به اون دامنه با دی ان اس جدید در کشور خودمون ، بعضا به گذشت حتی 48 ساعت زمان نیازه و این به خاطر اینه که تو ایران کش سرورهای دی ان اس ، اطلاعات رو خیلی دیر به دیر به روز رسانی می کنن.

yassale
March 23rd, 2013, 16:28
سایت intoDNS برای چک کردن زمان ست شدن دامنه ها و قابل استفاده بودن اون ها به کار نمیاد ، چون این موضوع کاملا بستگی به این داره که شما از چه کشوری و بعضا حتی چه شهری میخواید اون سایت رو باز کنید ، چرا که دی ان اس ها کش میشن و در کشورهای مختلف ، زمان به روز رسانی این کش ها متغیره ، مثلا برای دامنه های ir سایت intoDNS معمولا بعد از 2 ساعت دی ان اس جدید رو نشون میده در حالی که برای دسترسی به اون دامنه با دی ان اس جدید در کشور خودمون ، بعضا به گذشت حتی 48 ساعت زمان نیازه و این به خاطر اینه که تو ایران کش سرورهای دی ان اس ، اطلاعات رو خیلی دیر به دیر به روز رسانی می کنن.
خیر زیاد بستگی نداره.

parsdrive
March 23rd, 2013, 16:36
افزونه flagfox رو برای مرورگر فایرفاکستون یا کروم نصب کنید و با لود سایت آی پی سرور رو در هر لحظه مشاهده کنید.

mizbanplus
March 23rd, 2013, 16:49
خیر زیاد بستگی نداره.

چرا بستگی نداره ؟ من همین 1 ساعت پیش دی ان اس یک دامنه آی آر رو تغییر دادم و الان تو intodns دی ان اس جدید داره نمایش داده میشه. اما مثلا وقتی از سایت justping استفاده می کنم ، فقط یک کشور هست که آی پی جدید رو به من نشون میده ، این در حالیه که از داخل ایران تا امشب هم ست نمیشه. به علت محدودیت های پهنای باند تو ایران ، آی اس پی ها هم از کش های سنگین استفاده می کنند و خیلی دیر اون ها رو آپدیت می کنن

mizbanplus
March 23rd, 2013, 16:51
درود
دوستان من ظهر دی ان اس ها را از نیک عوض کردم
چطوری می تونم بفهمم ست شده یا نه ؟

بهترین راه برای متوجه شدن ، گرفتن پینگ از کشورهای مختلفه (بسته به اینکه مخاطبان سایت شما بیشتر تو چه کشوری هستن) . یه ابزار خوب برای این کار هم همون سایت just-ping.com هست که خوب البته از سرور ایران نمیتونه پینگ بگیره که برای اون مجبور هستید خودتون پینگ بگیرید ، ضمنا اخیرا دیدم بعضی سایت های ایرانی هم هستن که این خدمت رو از داخل کشور ارائه میدن